Δωρεάν σεμινάρια της Google στη Τεχνόπολη με πιστοποιημένη βεβαίωση
Re: Δωρεάν σεμινάρια της Google στη Τεχνόπολη με πιστοποιημένη βεβαίωση
Καλη σκεψη. Αλλα δεν υπαρχει ηδη κάτι αντιστοιχο;
Βεβαια κι αν υπαρχει δε πειραζει ισα ισα θα δεις αν εχει πέραση. Αντε ξεκίνα. Και προσοχη στις απογοητευσεις ειναι μες το παιχνιδι. Τοσο ωστε και η επιτυχια δε σου κανει αισθηση. Λειτουργεις αναισθητα
Αρκει να το μπορεις να το φτιαξεις να σ αρεσει και να ξεκινήσεις σωστα.
Βεβαια κι αν υπαρχει δε πειραζει ισα ισα θα δεις αν εχει πέραση. Αντε ξεκίνα. Και προσοχη στις απογοητευσεις ειναι μες το παιχνιδι. Τοσο ωστε και η επιτυχια δε σου κανει αισθηση. Λειτουργεις αναισθητα
Ξερω οτι οι απογοητευσεις καραδοκουν και οτι θα πολεμηθω αλλα αυτο που μετραει ειναι το ταξιδι. Αποκλειεται να υπαρχει κατι αναλογο, ειναι τελειως αναποδο αυτο που σκεφτηκα! θα παιζει μονο του!bluerose έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 16:31Καλη σκεψη. Αλλα δεν υπαρχει ηδη κάτι αντιστοιχο;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 05 Μάιος 2018, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιτα θα βαζεις στις επιτυχιες και το παραμικρο που δεν δινουμε σημασια. Οχι για τους αλλους για εσενα για να ισορροπει η κατασταση . ε μετα θα αναισθητοποιηθεις.
Ωραιο σουπερ φαινεται αλλα μη το λες και δημοσια.
Βασικα καντο και μετα δειξτο μας
Ωραιο σουπερ φαινεται αλλα μη το λες και δημοσια.
Βασικα καντο και μετα δειξτο μας
Εκανα εντιτ για να μη μου κλεψουν την ιδεα.
Αυτο το ψυχολογικο κολπο με την προσμετρηση των επιτυχιων ισως ειναι advanced για μενα.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 17:53Εκανα εντιτ για να μη μου κλεψουν την ιδεα.
Αυτο το ψυχολογικο κολπο με την προσμετρηση των επιτυχιων ισως ειναι advanced για μενα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
χαχα, έχω και εγώ ενα τέτοιο, εσπ, σερβο και μπαλάκι αφρολέξ απο το πλαίσιο, κόστος 3 ευρώ όλα και συνδέεται στο κινητό 
https://photos.app.goo.gl/jrV7W4VwieixX7wy5

https://photos.app.goo.gl/jrV7W4VwieixX7wy5
Ο πιο γρηγορος και αποτελεσματικος τροπος να μαθεις κατι ειναι το βιβλιο. Τα σαιτ και τα απ εχουν σχεδιαστει για να σου τρωνε οσο γινεται περισσοτερο χρονο και να βλεπεις διαφημισεις. Οσο για τα σεμιναρια σκοπο εχουν να προωθησουν οι εταιρίες τα προιοντα τους.enaon έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 15:00και φυσικά όποιος θέλει να μάθει με μπούσουλα και δεν αντέχει το χάος,
υπάρχει το:
https://www.freecodecamp.org
και καμία 100αριά άλλα[/size]
έλα βρε Ορέστη 
το παράδειγμα που σου ανέβασα ειναι διαδραστική πλατφόρμα εκμάθησης, είναι σαν να λες οτι μαθαίνεις πιο εύκολα να οδηγείς αυτοκίνητο διαβάζοντας το μανουαλ στο χαρτί, παρά οδηγώντας σε εξομοιωτή.
Αν δεν σου αρέσει οκ, αλλά όχι, δεν είναι πιο εύκολο με βιβλίο, καμία σχέση δηλαδή.

το παράδειγμα που σου ανέβασα ειναι διαδραστική πλατφόρμα εκμάθησης, είναι σαν να λες οτι μαθαίνεις πιο εύκολα να οδηγείς αυτοκίνητο διαβάζοντας το μανουαλ στο χαρτί, παρά οδηγώντας σε εξομοιωτή.
Αν δεν σου αρέσει οκ, αλλά όχι, δεν είναι πιο εύκολο με βιβλίο, καμία σχέση δηλαδή.
Μα αυτο που διαβαζω μετα το δοκιμαζω λυνοντας ασκησεις που εχει το βιβλιο. Με το βιβλιο ακολουθω το δικο μου ρυθμο, διαβαζω πιο γρηγορα τα ευκολα και πιο αργα τα δυσκολα.enaon έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 13:56έλα βρε Ορέστη
ορέστη οκ, αν θες δοκίμασε το λινκ που σου έστειλα, ή πές μου οτι μιλάς γενικά και αόριστα, εδώ τυχαίνει να μην ταιριάζουν αυτά που λες, αλλά τα λές γιατί θα μπορούσαν να ταίριαζαν αν δεν υπήρχαν πράγματα όπως διαδραστικές υπηρεσίες ολοκληρωμένων συστημάτων προγραμματισμού απο το ιντερνετ με βήματα, όπως αυτό που σου ανέβασα για παράδειγμα.
πώς θα λύσεις ασκήσεις που λέει το βιβλίο, προσπαθώντας να εγκαταστήσεις τα ide στα win σου θα κολλήσουν, θα τρομάξεις, δεν θα παίξουν, θα κάνεις φορμάτ, πάει, δεν το έκανες ποτέ.
εκτός αν είσαι παλιός στον χώρο, και διαβάζεις τα σχόλια του linus απο το git τυπωμένα σε χαρτί, γιατί θες να εμβαθύνεις.
πώς θα λύσεις ασκήσεις που λέει το βιβλίο, προσπαθώντας να εγκαταστήσεις τα ide στα win σου θα κολλήσουν, θα τρομάξεις, δεν θα παίξουν, θα κάνεις φορμάτ, πάει, δεν το έκανες ποτέ.
εκτός αν είσαι παλιός στον χώρο, και διαβάζεις τα σχόλια του linus απο το git τυπωμένα σε χαρτί, γιατί θες να εμβαθύνεις.
Ρε συ μαθητης ημουν οταν επαιζα με αυτα. Εγραφα σε απλο επεξεργαστη κειμενου και εκανα κομπαιλ. Καθε βιβλιο σου δινει οδηγιες για IDE και κομπαιλερ. Δεν ξερω τι ηλικια εχεις και αν προλαβες παιχνιδια σε dos. Ηταν δυσκολο πολλες φορες να τρεξουν γιατι επρεπε να αποδεσμευσεις βασικη μνημη. Ειχαμε μαθει να ξεπερναμε χρηστικες δυσκολιες και να μην τα περιμενουμε ετοιμα.
Απο εκπαιδευτικα σαιτ εχω δοκιμασει το sololearn το datacamp και προσφατα εβαλα και το udacity. Οι εντυπωσεις μου ειναι χλιαρες. Θα δοκιμασω και αυτο που λες.
Απο εκπαιδευτικα σαιτ εχω δοκιμασει το sololearn το datacamp και προσφατα εβαλα και το udacity. Οι εντυπωσεις μου ειναι χλιαρες. Θα δοκιμασω και αυτο που λες.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τότε που παίζαμε με το χελωνάκι;;;
τι ωραία!
τι ωραία!
(✿ ♥‿♥)
Doom επαιζα και διαφορα adventure και rpg.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
στο γυμνάσιο μας έβαλε η καθηγήτρια να κάνουμε ένα σχέδιο κι ειχαμε κάνει ένα γηπεδο ποδοσφαίρου

(✿ ♥‿♥)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
25 Σεπ 2023, 15:34
-
-
Νέα δημοσίευση Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
από georgebi » 11 Φεβ 2025, 22:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 43792 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
18 Απρ 2025, 17:59
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
28 Αύγ 2024, 09:59