Ναι. Ακούστηκε το ρεύμα σαν να βραχυκύκλωσε κι παρατήρησα ότι το τροφοδοτικό ήταν πολύ ζεστό.
Αλλαγή τροφοδοτικού PC
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Αλλαγή τροφοδοτικού PC
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Αν εχεις καλη ηλεκτρικη σκουπα δε χρειαζεται καθολου πινελο . Το καλυτερο σεναριο βεβαια ειναι να εχεις κονφλερ αερος - πιστολι να το βγαλεις στο μπαλκονι και να φυγει η σκονη μεχρι και απο τα φινς των ψυκτρων επεξεργαστη - vga .
ωχ, καλή τύχη, το τροφοδοτικό αν ειναι μέτριο και φύγει τόσο άδοξα παίρνει παρέα συνήθως.Πρετεντέρης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 20:23Ναι. Ακούστηκε το ρεύμα σαν να βραχυκύκλωσε κι παρατήρησα ότι το τροφοδοτικό ήταν πολύ ζεστό.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Με συγκινείς μωρό μου.Χαοτικός έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 20:19Μην πάρεις οδοντόβουρτσα για τη σκόνη. Δεν θα κάνεις δουλειά και μπορεί να ξεχαρβαλώσεις και τίποτα γιατί είναι σκληρή.
Εγώ χρησιμοποιώ το πινέλο μου για το ρουζ
https://www.skroutz.gr/c/2815/pinela-ma ... /rouz.html
Αλλά κάντο. Η σκόνη κάνει ζημιά.
Επίσης θελα να σου πω ότι δενμόνο...
ο εγκεφαλός σας έχει καεί. Αλλά σας συμπαραστεκόμαστε

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μην γελάτε, κι εγώ κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιούσα παλιά.
Βασικά, δεν ήταν για ρουζ, ήταν ένα παλιό πινέλο με απίστευτα μαλακή τρίχα που είχα φάει από τον αδελφό μου (είχε πάθος με τη φωτογραφία) και που χρησιμοποιούσε για τις μηχανές του.
Τώρα βέβαια τα φυσάω με μπλόουερ, τι πινέλα και μαλακίες;
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ή βρες έναν αδερφό που είναι μάνιακ με την τεχνολογία και ειδικά με τα κομπιούτερ.

Μου κάνει όλες τις αλλαγές και το καθάρισμα. Πριν μερικά χρόνια δεν άναβε η οθόνη και άλλαξε τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές από το τροφοδοτικό της. Κόστος 1.5 ευρώ. Αν πήγαινα σε κομπιούτερ σέρβις θα με έγδερναν.
Και φθηνό είναι, από 15€, και αλλάζει εύκολα, αλλά με μια επιφύλαξη μήπως έχουν γίνει και άλλες ζημιές.
Τσίπης.brb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 20:44Ή βρες έναν αδερφό που είναι μάνιακ με την τεχνολογία και ειδικά με τα κομπιούτερ.
Μου κάνει όλες τις αλλαγές και το καθάρισμα. Πριν μερικά χρόνια δεν άναβε η οθόνη και άλλαξε τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές από το τροφοδοτικό της. Κόστος 1.5 ευρώ. Αν πήγαινα σε κομπιούτερ σέρβις θα με έγδερναν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πριν 10 χρόνια είχα πάει τον (ήδη παλιό εκείνη τη στιγμή) υπολογιστή μου γιατί σερνότανε, στον μηχανικό που είχα για το μηχανάκι.shrike έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 20:36Μην γελάτε, κι εγώ κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιούσα παλιά.
Βασικά, δεν ήταν για ρουζ, ήταν ένα παλιό πινέλο με απίστευτα μαλακή τρίχα που είχα φάει από τον αδελφό μου (είχε πάθος με τη φωτογραφία) και που χρησιμοποιούσε για τις μηχανές του.
Του ζήτησα να το φυσήξει με το μηχάνημα που φουσκώνει τα λάστιχα. Μου το έδωσε εμένα για να μην αναλάβει ευθύνη. Φύσηξα και έγινε της πουτάνας - πολύ σκόνη. Αστρική θα έλεγα

Πήγα σπίτι να τον βάλω μπροστά και που να πάρει; Αυτό ήταν. Πήρα άλλον. Για δέκα χρόνια νόμιζα ότι είναι μόνο 32μπιτος μέχρι πέρσι που ο 42ος μου σφύριξε πως είναι και 64ρης. Μπόρεσα και ξανάβαλα την αγαπημένη μου διανομή που είχε κόψει τα 32άρια ISO εδώ και 2-3 χρόνια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η σκόνη και η γλύνα δεν ξεκολλούν από τις φτερωτές των ανεμιστήρων με φρου-φρου, αρώματα, αέρα κοπανιστό ή μπλόουερ (αυτός μπορεί να ξεκολλήσει και τίποτα)shrike έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 20:36Μην γελάτε, κι εγώ κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιούσα παλιά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αυτά γράφεις και μας σκλαβώνεις. Αν πάρω ποτέ τεσλα θα πάω να του βάλω βενζίνη και θα το γράψω σε αυτό το νήμα, φόρο τιμής.
Εγω ειχα παει να μου φουσκωσουν τη μπαλα του μπασκετ και της ξεκολλησαν τη βαλβιδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
όταν φυσάμε με το κομπρεσσέρ (προσεχτικά μην ξεκολλήσουμε κανένα εξάρτημα απο την πλακέτα) ή το μπλόουερ καλό είναι να κρατάμε ακίνητους του ανεμιστήρες γιατί με την περιστροφή πιάνουν τρελές ταχύτητες που δεν αντέχουν τα κουζινέτα ή τα ρουλεμάν και τα μοτέρ γίνονται γεννήτριες και παράγουν ρεύματα που δεν ξέρουμε τι επιδράσεις θα έχουν στα εξαρτήματα.