Τυχαιες αναμνησεις
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Τυχαιες αναμνησεις
Ο μαθηματικός στην τρίτη Λυκείου δεν με άφησε στην ίδια τάξη αν και δεν έγραψα τίποτα στις εξετάσεις.
Αυτός ο μαθηματικός όταν έβλεπε μαθήτρια με κάπως κοντή φούστα την σήκωνε στον πίνακα και της έλεγε να γράφει από ψηλά (για να σηκωθεί πιο πολύ η φούστα).
Αυτός ο μαθηματικός όταν έβλεπε μαθήτρια με κάπως κοντή φούστα την σήκωνε στον πίνακα και της έλεγε να γράφει από ψηλά (για να σηκωθεί πιο πολύ η φούστα).
Παιδεραστης.brb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:12Ο μαθηματικός στην τρίτη Λυκείου δεν με άφησε στην ίδια τάξη αν και δεν έγραψα τίποτα στις εξετάσεις.
Δε θυμαμαι. Εμεινα μετεξεταστεος γιατι μου εριξε τους βαθμους σε ολα τα φιλολογικα και δεν εβγαλα μεσο ορο. Το Σεπτεμβριο εξεταστηκα σε αγνωστη υλη γιατι δεν ειχε ενημερωσει τους εξεταστες οτι το τμημα μας εκανε διαφορετικη υλη. Σκοπιμα.Highlander έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:00Πόσο σου είχε βάλει;
Δεν είχα κάνει ούτε μία κοπάνα, μόνο μία που ήταν όλη η τάξη... Δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω και ούτε μου περνούσε από το μυαλό να χαζολογάω πρωϊνιάτικα! Ευτυχώς κέρδισα το χαμένο χρόνο ως φοιτήτρια 

Ρε μλκ τι ήταν η Αθήνα τότε! 

Επίσης, από δουλειά δεν έχω κάνει ποτέ κοπάνα. Δηλαδή χωρίς να είμαι άρρωστη ή κάτι τέτοιο έκτακτο.

Επίσης, από δουλειά δεν έχω κάνει ποτέ κοπάνα. Δηλαδή χωρίς να είμαι άρρωστη ή κάτι τέτοιο έκτακτο.

Πριν δύο χρόνια έξω από ένα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου ήταν ένας Αφρικανός, σχετικά εμφανίσιμος με μαλλί ράστα κοντό, ήταν και βαμμένο με ξανθιές ανταύγειες γιατί δεν έχω δει ποτέ μαύρο ξανθό, καθόταν και περίμενε ελεημοσύνη, εγώ εκείνη την στιγμή είχα παρκάρει την μηχανή και έβγαζα κράνος και γάντια για να μπω να ψωνίσω. Εκείνη την ώρα βγαίνει ένας αριστερός (γνωστός μου) και του πετάει ένα κέρμα, λόγω της απόστασης δεν κατάλαβα τι ήταν και έκανε μια κίνηση που με χάλασε τελείως... τον χάιδεψε στο κεφάλι όπως χαϊδεύουμε τα σκυλιά. Το έκανε μάλιστα και επιδεικτικά.
Ποτέ μου δεν θα έκανα τέτοια υποτιμητική κίνηση σε κανέναν, ήταν τόσο άσχημη που ακόμα την θυμάμαι.
Ποτέ μου δεν θα έκανα τέτοια υποτιμητική κίνηση σε κανέναν, ήταν τόσο άσχημη που ακόμα την θυμάμαι.

the end
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Στο λύκειο η φιλόλογος ήθελε να τη γαμήσω πράγμα που ποτέ δεν θα έκανα γιατί την λυπόμουν. Ήταν μια άτολμη γυναίκα με ξεψυχισμένη φωνή και κυρτούς ώμους.
η φιλολογος στο λυκειο τις μισες μερες δεν εκανε μαθημα, επιανε την ψιλοκουβεντα με τις μαθητριες για μοδα, ζωδια, και τετοια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ειχα βγαλει φωτο μια αγγλιδα, την ωρα που μου εκανε πιπα, σουρωμενοι κι οι 2. την αλλη μερα συμφωνησαμε να πεταξουμε το φιλμ. το θεμα ειναι οτι εγω νομιζα οτι ειναι δικη της η φωτ.μηχανη, αυτο νομιζε οτι ηταν δικη μου. δεν μαθαμε ποτε τινους ηταν, η που βρισκεται σημερα η φωτο.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Στην πρώτη Γυμνασίου η προσαρμογή ήταν δύσκολη. Στην ιστορία η καθηγήτρια μου έβαλε 11 και 14 στα δύο τρίμηνα. Τελικά έβγαλα μέσο όρο 17 πράγμα που δεν μου το συγχώρησε. (έγραψα 20 στις εξετάσεις).
Την επόμενη χρονιά μας έκανε Γεωγραφία και με πρόσβαλλε. Έγραψα 20 σε ιδιαίτερο διαγώνισμα και είπε ότι δεν το περίμενε από εμένα, Η γλοιώδης.
Την επόμενη χρονιά μας έκανε Γεωγραφία και με πρόσβαλλε. Έγραψα 20 σε ιδιαίτερο διαγώνισμα και είπε ότι δεν το περίμενε από εμένα, Η γλοιώδης.
Στην πρωτη Λυκειου εγραψα 19 στο πρωτο διαγωνισμα της γεωμετριας. Δυο συμμαθητες μου που μου εκαναν μπουλιγκ (και ειχαν γραψει λιγοτερο) αμεσως αρχισαν να λενε δυνατα "πες μας απο ποιον αντεγραψες. ελα λεγε, μεταξυ μας θα μεινει". Ο μαθηματικος κουνησε το κεφαλι απαξιωτικα προς εμενα, θεωρωντας αληθινο αυτο που ελεγαν.
ακομη λυκειο ειμαστε, δε φτασαμε στο στρατο;
Μη το γελάς. Εχω βάλει σε άλλο φόρουμ πιο παλιά. Δεν το ξανακάνω...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Δεν πειραζει, να το προσεχεις. Και προσοχη στους κτηνιατρους.Cloud87 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 20:40Μη το γελάς. Εχω βάλει σε άλλο φόρουμ πιο παλιά. Δεν το ξανακάνω...
Μια φορά παίζαμε Scrabble με τον μεγαλύτερο αδερφό μου. Και σχηματίζει τη λέξη "Ημών". του λέω τι είναι αυτό; μου λέει "ημών ρε βλάκα δε ξέρεις; Πως λέμε ο κύριος μεθ' ημών;" Ααα κατάλαβα θέλεις να πείς "να ο κύριος εκεί με θυμάται!"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cloud87 την 05 Απρ 2019, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπάρχει μεταθανάτια ζωή, θα θέλατε να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας απ'αυτόν τον κόσμο;
από Εκτωρ » 04 Αύγ 2023, 19:01 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
04 Αύγ 2023, 20:02
-