Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το σεξ, αλλά ο πανσεξουαλισμός. Η αναγωγή δηλαδή του γενετήσιου ενστίκτου ως πρωταρχική αιτία όλων των ανθρώπινων ενεργειών.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Τί είναι ατρεφ;
Γκουγκλισα και δε μου βγάζει κάτι.
Σωστότατος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το ''σημαδεμένο'' αποτελεί την μέγιστη μαλακία ever. Κλαίω.Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.
Δεν μπήκαμε εμείς οι πιστοί σε καμιά γυάλα και κοιτάμε από μακριά τους άλλους να ερωτεύονται και να κάνουν έρωτα. Το αντίθετο ισχυει. Είμαστε ερωτικά, δοτικά και καυλιάρικα μωρά και μπορούμε να απολαυσουμε τον έρωτα και το σεξ στον απολυτο βαθμό μπορώ να πω. Και μάλιστα όσο περισσότερο αγαπάμε, τόσο καλυτερο σεξ κάνουμε. Οι ανέραστοι και αγάμητοι άνθρωποι είναι εκείνοι που είναι σκληρόκαρδοι και κακοί. Προσέξτε το αυτό.
Ακόμα, θέλω να τονίσω εδώ το θέμα της θείας χάρης. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου και μέχρι να πεθάνω: όσο περισσότερο είναι κανείς συνδεδεμένος με τον Θεό και όσο περισσότερη θεία χάρη έχει, δηλαδή ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τόσο καλύτερο σεξ κάνει με τον συντροφό του ή τον συζυγο. Είναι σκεφτείτε το σαν το βιάγκρα που αναγκάζονται να πάρουν μερικοί για να αποκτήσουν έξτρα δυναμη . Ε λοιπόν, αυτήν την δυναμη σε έναν πιστό άνθρωπο, την δίνει ο Θεός και τον καθιστά άνθρωπο δυναμίτη ακόμα και στο θέμα του έρωτα και του σεξ. Φανταστείτε δηλ τι γίνεται στο κρεβάτι ενός αγιασμένου και αγίου ανθρώπου. Να το θυμάστε και αυτό.

Ήθελα να πω επίσης σε σένα, καυλιάρικο και δοτικό μωρό Natasha, πως έχεις μπλέξει λίγο τα μπουτάκια σου με την απίστευτη παραφιλολογία που παρουσιάζεις στη Θρησκειολογία, παίζοντάς το ειδήμων επί παντός επιστητού. Επίσης ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το πως πηδιέσαι μανίτσα γλυκειά.
Κουλούρι Θεσσαλονίκης, σε αποθύμησα ρε αλάνι.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Βινόσαυρος
Δε μιλας εκμέρους όλων όμως.
καλωσήλθες

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δε πειράζει!the comet the course the tail έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:32η Natasha, υπέροχη, σαν από άλλες εποχές, ιπποτών, πετάει το γάντι... και το κουλούρι Θεσσαλονίκης πετάει... χαρταετό... κρίμα... και πάλι κρίμα...
(✿ ♥‿♥)
Γιατί νομίζεις ότι δεν αφήνουν γυναίκες να μπουν στο ιερό και στο άγιο όρος; Μαζί με τον Χριστό έχουν και τον διάβολο..Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:25Άρα σύμφωνα με τη Νατάσα, να υποθέσουμε ότι οι άγιοι και Πατέρες του Χριστιανισμού, που έγραφαν έργα περί παρθενίας ήταν και οι πρώτοι πορνοστάρ και δυναμίτες στο κρεβάτι;Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35...
Ακόμα, θέλω να τονίσω εδώ το θέμα της θείας χάρης. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου και μέχρι να πεθάνω: όσο περισσότερο είναι κανείς συνδεδεμένος με τον Θεό και όσο περισσότερη θεία χάρη έχει, δηλαδή ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τόσο καλύτερο σεξ κάνει με τον συντροφό του ή τον συζυγο. Είναι σκεφτείτε το σαν το βιάγκρα που αναγκάζονται να πάρουν μερικοί για να αποκτήσουν έξτρα δυναμη. Ε λοιπόν, αυτήν την δυναμη σε έναν πιστό άνθρωπο, την δίνει ο Θεός και τον καθιστά άνθρωπο δυναμίτη ακόμα και στο θέμα του έρωτα και του σεξ. Φανταστείτε δηλ τι γίνεται στο κρεβάτι ενός αγιασμένου και αγίου ανθρώπου. Να το θυμάστε και αυτό.
Μα είναι τρελή η γυναίκα, δε στέκει στα καλά της.
Στο ξαναλέω για το χωνέψεις. Στο Λιακόπουλο και στο σεξ πιστεύεις κοπελιά, όχι στο Χριστό...
ΥΓ. Εκτός αν μας τρολλάρει μαζικά...

the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Πασιφάη έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:39Κουλούρι Θεσσαλονίκης, σε αποθύμησα ρε αλάνι.SpoilerShowΤο ''σημαδεμένο'' αποτελεί την μέγιστη μαλακία ever. Κλαίω.Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.
Δεν μπήκαμε εμείς οι πιστοί σε καμιά γυάλα και κοιτάμε από μακριά τους άλλους να ερωτεύονται και να κάνουν έρωτα. Το αντίθετο ισχυει. Είμαστε ερωτικά, δοτικά και καυλιάρικα μωρά και μπορούμε να απολαυσουμε τον έρωτα και το σεξ στον απολυτο βαθμό μπορώ να πω. Και μάλιστα όσο περισσότερο αγαπάμε, τόσο καλυτερο σεξ κάνουμε. Οι ανέραστοι και αγάμητοι άνθρωποι είναι εκείνοι που είναι σκληρόκαρδοι και κακοί. Προσέξτε το αυτό.
Ακόμα, θέλω να τονίσω εδώ το θέμα της θείας χάρης. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου και μέχρι να πεθάνω: όσο περισσότερο είναι κανείς συνδεδεμένος με τον Θεό και όσο περισσότερη θεία χάρη έχει, δηλαδή ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τόσο καλύτερο σεξ κάνει με τον συντροφό του ή τον συζυγο. Είναι σκεφτείτε το σαν το βιάγκρα που αναγκάζονται να πάρουν μερικοί για να αποκτήσουν έξτρα δυναμη . Ε λοιπόν, αυτήν την δυναμη σε έναν πιστό άνθρωπο, την δίνει ο Θεός και τον καθιστά άνθρωπο δυναμίτη ακόμα και στο θέμα του έρωτα και του σεξ. Φανταστείτε δηλ τι γίνεται στο κρεβάτι ενός αγιασμένου και αγίου ανθρώπου. Να το θυμάστε και αυτό.
Ήθελα να πω επίσης σε σένα, καυλιάρικο και δοτικό μωρό Natasha, πως έχεις μπλέξει λίγο τα μπουτάκια σου με την απίστευτη παραφιλολογία που παρουσιάζεις στη Θρησκειολογία, παίζοντάς το ειδήμων επί παντός επιστητού. Επίσης ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το πως πηδιέσαι μανίτσα γλυκειά.

Ξανθομπούμπουρα

κι εγώ!!!!!!
εύχομαι όλα να σου πηγαίνουν καλά!
και να μην το βάζεις κάτω!δύναμη!
(✿ ♥‿♥)
Ανόητοι πιστοί. Τι περιμένεις;Πάνας έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:45Γιατί νομίζεις ότι δεν αφήνουν γυναίκες να μπουν στο ιερό και στο άγιο όρος; Μαζί με τον Χριστό έχουν και τον διάβολο..Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:25Άρα σύμφωνα με τη Νατάσα, να υποθέσουμε ότι οι άγιοι και Πατέρες του Χριστιανισμού, που έγραφαν έργα περί παρθενίας ήταν και οι πρώτοι πορνοστάρ και δυναμίτες στο κρεβάτι;Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35...
Ακόμα, θέλω να τονίσω εδώ το θέμα της θείας χάρης. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου και μέχρι να πεθάνω: όσο περισσότερο είναι κανείς συνδεδεμένος με τον Θεό και όσο περισσότερη θεία χάρη έχει, δηλαδή ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τόσο καλύτερο σεξ κάνει με τον συντροφό του ή τον συζυγο. Είναι σκεφτείτε το σαν το βιάγκρα που αναγκάζονται να πάρουν μερικοί για να αποκτήσουν έξτρα δυναμη. Ε λοιπόν, αυτήν την δυναμη σε έναν πιστό άνθρωπο, την δίνει ο Θεός και τον καθιστά άνθρωπο δυναμίτη ακόμα και στο θέμα του έρωτα και του σεξ. Φανταστείτε δηλ τι γίνεται στο κρεβάτι ενός αγιασμένου και αγίου ανθρώπου. Να το θυμάστε και αυτό.
Μα είναι τρελή η γυναίκα, δε στέκει στα καλά της.
Στο ξαναλέω για το χωνέψεις. Στο Λιακόπουλο και στο σεξ πιστεύεις κοπελιά, όχι στο Χριστό...
ΥΓ. Εκτός αν μας τρολλάρει μαζικά...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Υποψιαζομαι οτι οι πιστες την καταβρισκουν με το να σπανε απαγορευσεις και με την διαδικασια μετάνοια - εξομολογηση- συγχωρεση .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μια χαρά παιδί είναι. Εσύ είσαι χαμένη στο διάστημα του Λιάκο και των πολέμαρχων. Ξάπλωσε σε ένα ανάκλιντρο και πούλησε καμιά Λιακοπουλική πίπα, μαζί με τον τιτανοτεράστιο εκδότη της καρδιάς σου.

- Ιωάννης Ειρηναίος
Διότι οι μοναχοί ασκούνται στον πνευματικό αγώνα συνεχώς. Αν δουν γυναίκα, αυτό το πράγμα τους αναζωπυρώνει το πάθος. Καυλώνουν να το πούμε λαϊκά. Και ως γνωστόν οι σαρκικές επιθυμίες είναι πάθος σύμφωνα με την εκκλησιαστική πάντα παράδοση, και όχι σύμφωνα με το τι λέει κάποιος άσχετος σε ένα φόρουμ.
Για αυτό το λόγο, δεν επιτρέπονται οι γυναίκες στο Άγιο Όρος.
Ο παλαιός των ημερών...
Όλα καλάααααα!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:45Πασιφάη έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:39Κουλούρι Θεσσαλονίκης, σε αποθύμησα ρε αλάνι.SpoilerShowΤο ''σημαδεμένο'' αποτελεί την μέγιστη μαλακία ever. Κλαίω.Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.
Ξανθομπούμπουρα
κι εγώ!!!!!!
εύχομαι όλα να σου πηγαίνουν καλά!
και να μην το βάζεις κάτω!δύναμη!

Κι εμείς πάντως οι ανέραστοι και χωρίς αξίες υλιστές, μη νομίζεις, αγαπάμε άμα κάτσει.Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Σεπ 2023, 20:33
-
- 24 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
26 Σεπ 2024, 14:23
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα ήταν μια σταδιακή εμφάνιση υδρόβιων ανθρώπων.
από έργο_μακέτο » 17 Ιουν 2024, 12:10 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
17 Ιουν 2024, 12:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ευρωκοινοβούλιο χαρακτηρίζει την παρένθετη μητρότητα ως εμπορία ανθρώπων
από southern » 08 Οκτ 2023, 20:39 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
08 Οκτ 2023, 21:01
-