αυτό ακριβώς
ο Ιρλανδός χέστηκε για τα θέματα που συζητάμε εμείς, αυτό που θέλει είναι να τον προσβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο και ξεπερνάει κάθε όριο χυδαιότητας
αυτό ακριβώς
Τι εστι ροντα?
Να ρωτήσουμε τον Άλντο αν είναι μάρκετινγκ αυτό με το πετσίπήζον bot έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 16:56Ειναι ψιλοκατασκευη ο κονορ. Οχι οτι δεν αξιζει, αλλα τον εφτιαξαν παραπανω απο οτι ειναι. Αυτα με το πετσι ειναι μαρκετινγκ. Διαλεγει (και του διαλεγουν) τις μαχες που θα δωσει για να φαινεται σπουδαιος και τρανος. Και εχει και τους κριτες υπερ ( ο ντιαζ τον εδειρε και στα 2). ο χαμπιμπ ραγκντολντ χιμ.. ο φλουντ το ιδιο.
Ειναι μεγας τραστοκερ, σε αυτο ναι, ειναι ο καλυτερος.
Δεν ειπα αμπαλος ωρε..Stalker έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:12Να ρωτήσουμε τον Άλντο αν είναι μάρκετινγκ αυτό με το πετσίπήζον bot έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 16:56Ειναι ψιλοκατασκευη ο κονορ. Οχι οτι δεν αξιζει, αλλα τον εφτιαξαν παραπανω απο οτι ειναι. Αυτα με το πετσι ειναι μαρκετινγκ. Διαλεγει (και του διαλεγουν) τις μαχες που θα δωσει για να φαινεται σπουδαιος και τρανος. Και εχει και τους κριτες υπερ ( ο ντιαζ τον εδειρε και στα 2). ο χαμπιμπ ραγκντολντ χιμ.. ο φλουντ το ιδιο.
Ειναι μεγας τραστοκερ, σε αυτο ναι, ειναι ο καλυτερος.
Καμιά αντίρρηση ότι είναι σε μεγάλο βαθμό επίπλαστη η αίγλη του Κόνορ ως LW και ως κοσμοκατακτητή, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο του player hating ότι είναι κάποιου είδους ευνοημένος άμπαλος επειδή τις μάζεψε από τον Φλόυντ.
Δεν το λες ακριβώς πεταχτό φιλί, αλλά τουλάχιστον την ξεκουκούλωσε.
Μπορείς να τον κατηγορήσεις για ό,τι θέλεις, όμως δε μπορείς να λες ότι παίρνει εύκολους αγώνες.
πήζον bot έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 16:56Ειναι ψιλοκατασκευη ο κονορ. Οχι οτι δεν αξιζει, αλλα τον εφτιαξαν παραπανω απο οτι ειναι. Αυτα με το πετσι ειναι μαρκετινγκ. Διαλεγει (και του διαλεγουν) τις μαχες που θα δωσει για να φαινεται σπουδαιος και τρανος. Και εχει και τους κριτες υπερ ( ο ντιαζ τον εδειρε και στα 2). ο χαμπιμπ ραγκντολντ χιμ.. ο φλουντ το ιδιο.
Ειναι μεγας τραστοκερ, σε αυτο ναι, ειναι ο καλυτερος.
Ψιλοκατασκευή εννοουσα οτι βοηθάνε και οι άλλοι, σταρ θέλουν, οτι μπορουν κανουν για να τον ευνοησουν. Σε καμμια περίπτωση φουσκα ρε. Ειμαι μεγας φαν του κονορ, αλλά δεν χαφτω το χάιπ αμασητο. Εχει δυο ζώνες και τις μονες σοβαρες μάχες που έδωσε τις έχασε αν εξαιρέσεις την κωλοφαρδια με τον άλντο. Για μενα με τον αλβαρεζ ηταν στημένο. ο χολογουει κι ο ποριερ τότε δεν ΄ταν αυτο που ειναι σημερα.Belisarius έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:09Ο Κόνορ έχει συναίσθηση του marketing. Μόνος του δημιουργεί τη φούσκα. Δεν είναι σα τη Ρόντα και δεν είναι πιόνι. Ξέρει καλά τι κάνει. Από κει και πέρα ως αθλητής έχει ισχυρά σημεία και αδύναμα. Η ελλιπής αντοχή του είναι μεγάλο μειονέκτημα. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές παγκοσμίως και κανένας δε περνάει καλά μέσα στο κλουβί μαζί του.
Όποιος ήταν μάχιμος στο FW εκείνη την περίοδο τον περιέλαβε. Ο Μέντεζ πχ ήταν ξεκάθαρο νούμερο 2 της κατηγορίας όταν τον νίκησε. Άλλο που στο LW είναι ένα αδιάφορο 2-2, αν μετρήσουμε τους αγώνες με τον Ντίαζ.πήζον bot έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 19:17Ψιλοκατασκευή εννοουσα οτι βοηθάνε και οι άλλοι, σταρ θέλουν, οτι μπορουν κανουν για να τον ευνοησουν. Σε καμμια περίπτωση φουσκα ρε. Ειμαι μεγας φαν του κονορ, αλλά δεν χαφτω το χάιπ αμασητο. Εχει δυο ζώνες και τις μονες σοβαρες μάχες που έδωσε τις έχασε αν εξαιρέσεις την κωλοφαρδια με τον άλντο.
Δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να ήταν στημένο με τον Άλβαρεζ.
Φέργκιουσον-Χαμπίμπ είναι έγκλημα που τόσον καιρό δεν έπαιξαν για ζώνη, είναι και οι δύο με πάνω από δέκα νίκες σερί ο καθένας, και όταν ήταν η σειρά τους ο Κόνορ την είχε δει μποξέρ. Σε ότι αφορά τους άλλους όμως ο Χόλογουεη μέχρι πολύ πρόσφατα έπαιζε σε άλλη κατηγορία, και ο κανίβαλος ο Γκέητσι (Γκαθιέπήζον bot έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 19:17οι μαχες που εχουν νοημα ειναι, φεργιουσον χολογουει, γκαθιε(πως διαολο λεγεται), χαμπιμπ. Γιατι δεν γινονται?
Ασ το πιπες του του παιρνουν.
ξερεις ποσοι αθλητες την σημερον παραπονιουνται οτι για να φτασουν σε ταιτλ σοτ εχουν 5 μαχες με τοπ 5 αθλητες ενω άλλοι μπαινουν απ την πισω πόρτα? πολλοι.