Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
enaon
Δημοσιεύσεις: 22427
Εγγραφή: 04 Απρ 2018, 14:48

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 08 Απρ 2019, 00:41

Χαοτικός έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:38
enaon έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:35
Naida έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:30
Αυτά είναι γραφικά :102:
ίσως η μεγαλύτερη μας νίκη στην μάχη για την κυριαρχία του κακού στον κόσμο. Εύγε τέκνον μου.
Α εδώ είσαι; :p6:
ξεπάγωνα ρε τόση ώρα, τί, οχι; :003:

δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ωραία το έφαγες το πρωί, ευχόμουν να καταφέρω να φτάσω στην ερώτηση :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Απρ 2019, 00:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Δημοσιεύσεις: 22707
Εγγραφή: 09 Απρ 2018, 16:48
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 08 Απρ 2019, 00:41

:lol:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Tigrayan
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 05 Ιαν 2019, 22:44

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tigrayan » 08 Απρ 2019, 00:53

Αν και γενικά είμαι Αββησυνιος(Τιγρανιανος) Ορθόδοξος(εκ Αιθιοπίας) και έχω ένα μεγάλο σεβασμό στην εκκλησία δεν μπορώ παρά να παρατηρησω(χωρίς διάθεση ιεροκατακρισης) ότι ο συγκεκριμένος ιερέας λέει ότι νάναι και είναι μακριά από το μήνυμα του Χριστιανισμου.Οταν ήμουνα μικρός και ζούσα στην πατρίδα μου ακόμα (πριν έρθω στην Ελλάδα) οι γονείς μου με είχαν στείλει στο κατηχητικό και αν αυτός ο.ιερέας που μιλά στο βίντεο πήγαινε να μιλήσει στο κατηχητικό μου ή να διδάξει θα τον είχαν σουταρει άμεσα.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Δημοσιεύσεις: 14541
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 08 Απρ 2019, 01:04

Να τον βράσεις είναι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
enaon
Δημοσιεύσεις: 22427
Εγγραφή: 04 Απρ 2018, 14:48

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 08 Απρ 2019, 01:07

Ζενίθεδρος έγραψε:
08 Απρ 2019, 01:04
Να τον βράσεις είναι.
υποτιμημένο το βράσιμο παιδιά, μην το απορρίπτουμε χωρίς αιώνια δοκιμή.

Άβαταρ μέλους
Pam
Δημοσιεύσεις: 1487
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2018, 01:10

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam » 08 Απρ 2019, 01:10

Cloud87 έγραψε:
06 Απρ 2019, 14:06
Natasha έγραψε:
06 Απρ 2019, 13:35
Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.

Δεν μπήκαμε εμείς οι πιστοί σε καμιά γυάλα και κοιτάμε από μακριά τους άλλους να ερωτεύονται και να κάνουν έρωτα. Το αντίθετο ισχυει. Είμαστε ερωτικά, δοτικά και καυλιάρικα μωρά και μπορούμε να απολαυσουμε τον έρωτα και το σεξ στον απολυτο βαθμό μπορώ να πω. Και μάλιστα όσο περισσότερο αγαπάμε, τόσο καλυτερο σεξ κάνουμε. Οι ανέραστοι και αγάμητοι άνθρωποι είναι εκείνοι που είναι σκληρόκαρδοι και κακοί. Προσέξτε το αυτό.

Ακόμα, θέλω να τονίσω εδώ το θέμα της θείας χάρης. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου και μέχρι να πεθάνω: όσο περισσότερο είναι κανείς συνδεδεμένος με τον Θεό και όσο περισσότερη θεία χάρη έχει, δηλαδή ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τόσο καλύτερο σεξ κάνει με τον συντροφό του ή τον συζυγο. Είναι σκεφτείτε το σαν το βιάγκρα που αναγκάζονται να πάρουν μερικοί για να αποκτήσουν έξτρα δυναμη. Ε λοιπόν, αυτήν την δυναμη σε έναν πιστό άνθρωπο, την δίνει ο Θεός και τον καθιστά άνθρωπο δυναμίτη ακόμα και στο θέμα του έρωτα και του σεξ. Φανταστείτε δηλ τι γίνεται στο κρεβάτι ενός αγιασμένου και αγίου ανθρώπου. Να το θυμάστε και αυτό.

Τώρα, υπάρχουν 2 αποψεις στον πιστό, θεολογικό και εκκλησιαστικό κόσμο. Οι μεν πιστευουν ότι δεν επιτρέπεται να κάνει κανείς σεξ πριν τον γάμο και οι δε, που δεν το δέχονται αυτό και θεωρούν ότι μπορεί κανείς ελευθερα να συνευρίσκεται με κάποιον και πριν από τον γάμο εφόσον φυσικά τον αντιμετωπίζει σαν ελευθερη προσωπικότητα και σαν άνθρωπο και όχι σαν ένα σκεύος και αντικείμενο ηδονής.

Την δεύτερη άποψη την στηρίζει με ιδιαίτερη έμφαση ο πατέρας Φιλόθεος Φάρος και βάζω το βιντεάκι που τα εξηγεί αυτά τα θέματα για να λυσετε μερικοί και μερικές κάποιες απορίες σας.
Εξηγώ εδώ ότι είμαι της ίδιας άποψης και γνώμης με τον π. Φιλόθεο και πιστευω και γω ότι ΠΟΤΕ ο Χριστός δεν ασχολήθηκε τόσο εμμονικά με το σεξ, ώστε να φτάσει μάλιστα να το απαγορέψει εκτός γάμου.

Δείτε το σχετικό βίντεο, ιδιαίτερα στο 1:50 και μετά και προσέξτε τι λέει για το νομικίστικο πνεύμα από το 9ο λεπτό και μετά. Δεν κρατάει πολύ, μόνο ένα τέταρτο.

Κατ' αρχήν να πούμε πως η εκλησσία πιστεύοντας χωρίς σοβαρό λόγο και αιτία τον λόγο μερικών αρχαίων αμόρφωτων ψαράδων και βοσκών που απ οτι φαίνεται έπασχαν και από παραισθήσεις, μας παρουσιάζει ένα σύνολο κανόνων ως θεάρεστο έργο και λέει πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Και οι πιστοί ως δεύτεροι ανόητοι τους ακολουθούν άκριτα. Κάπως λιγότεροι οι τελευταίοι στις μέρες μας καθώς οι κοινωνίες ωριμάζουν κάπως.

Μέρος αυτών των ρυθμιστικών "θεόπνευστων" κανόνων είναι και για την σεξουαλική μας ζωή. Ετσι θα ακούσεις πράγματα που έτσι επειδή ήρθε αναλαμπή στους εκάστοτε εκλησσιαστικούς άρχοντες τα απαγορεύουν. Again, χωρίς λόγο και αιτία. Πράγματα όπως το πρωκτικό σέξ, Το σέξ μεταξύ δύο gay ατόμων, το σέξ πρίν το γάμο. Και γιατί όχι θα έλεγα οτι και το ίδιο το ερωτικό στοιχείο αποθαρρύνεται από τους εκλησσιαστικούς άρχοντες.

Το τι λέει κάποιος συγκεκριμένος παπάς δε μου λέει πολλά. Διότι βλέπω στην πράξη την λειτουργία της εκλησσίας. Η οποία λέει "αν θέλεις να έχεις εκλησσιαστικό αξίωμα πρέπει να μην παντρευτείς.(Και να μείνεις παρθένος νομίζω; Δεν είμαι σίγουρος). Ας σημειώσουμε σε αυτό το σημείο επίσης οτι για να πάρεις τέτοιο αξίωμα πρέπει να είσαι αποκλειστικά άντρας. Αυτό μας λέει οτι η εκλησσία βλέπει την γυναίκα ως κατώτερη του άντρα.

Needless το say οτι και οι παπάδες είναι άνθρωποι και έτσι επιρρεπείς στη ρεμούλα. Οπότε στο άγιο όρος πχ ποιός ξέρει τι γίνεται; Μπορεί να πας για επίσκεψη και να σου βάλουν χέρι. Και τέλος σε αυτή τη βάση να πούμε οτι κοσμοπολίτες πιστοί που εμπλέκονται με πολιτική, λεφτά κλπ συνήθως δεν έχουν κανένα μα κανένα ηθικό ενδοιασμό να πούν όχι σε οτιδήποτε λόγω πίστης ή προσωπικής ηθικής πχ.
Αν και συνήθως ασχολούμαι κυρίως με θέματα πολιτικής φύσεως εδώ δε θα μιλήσω ως νεοδημοκρατης αλλά ως απλός χριστιανός Ορθόδοξος.Πρώτον ο χριστιανισμος είναι τρόπος ζωής που αν οι άνθρωποι ακολουθούσαν το 10% όσων λέει ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο καλός. Αν εσένα δε σου αρέσει ο χριστιανικος τρόπος ζωής δικαίωμα σου αλλά μη πας να τον βγάλεις άχρηστο (όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια).Δεύτερον οι ορθόδοξοι ιερείς μπορούν να διαλέξουν αν θα παντρευτούν ή όχι (όσοι ξέρω εγώ είναι σχεδόν όλοι τους παντρεμένοι με οικογένεια). Η εκκλησία δεν αποθαρρύνει τον έρωτα τον οποίο ο Ορθόδοξος χριστιανισμός θεωρεί θείο δώρο αλλά αποθαρρύνει την ανεξέλεγκτη σεξουαλική ορμή που κάνει τον άνθρωπο ζώο.Οσον αφορά το Αγιο Ορος όσοι το έχουν επισκεφτούν έχουν βιώσει τι πραγματικά είναι το Αγιο Ορος και πολλοί άλλαξαν ζωή (γνωρίζω τρεις που ανήκαν στην νεολαία του συνασπισμου και ήταν άθεοι και μετά από μία επίσκεψη στο Αγιο Ορος η ζωή τους άλλαξε εντελώς και σήμερα είναι μοναχοί).Εσύ δεν έχεις πάει ποτέ στο Αγιο Ορος και λες ότι σου κατέβει.Οσον αφορά όσους ασχολούνται με την πολιτική ασφαλώς υπάρχουν και ρεμαλια αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που προσπαθούν να προσφέρουν κάτι μέσω του αγώνα τους και δε τους μοιάζει μόνο η μάσα. Τέλος η Ορθοδοξία σήμερα βιώνει μία μεγάλη σημαντική ενίσχυση και αύξηση ανθρώπων που την ακολουθούν. Εκατομύρια άνθρωποι σε Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική,ΗΠΑ κτλ βαφτίζονται Ορθόδοξοι ενώ και στα πρώην κομμουνιστικά κράτη παρά τις δεκαετίες σκληρού κρατικού αθεϊσμού η Ορθοδοξία επέζησε και σήμερα βιώνει μια εντυπωσιακή αναγέννηση και αναβίωση.Στην Ελλάδα οι Ορθόδοξοι αποτελούν περίπου το 90%(όπως φαινεταιυ στις κατά καιρούς έρευνες) αλλά δε ξέρουμε πόσοι ζούνε χριστιανικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pam την 08 Απρ 2019, 01:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.

bluerose
Δημοσιεύσεις: 9426
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 22:08

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 08 Απρ 2019, 01:11

tanipteros έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:40


την έβαλα να ψάξει κάτι στην ΚΔ.
Προσωπικά το διάβασα ομως είναι αδύνατον να το βρω γρήγορα κι έτσι έκανα αναζήτηση στο google

Όπως διαβάζουμε στις Πράξεις των αποστόλων η χάρη του Θεού διά της σκιάς του Αποστόλου Πέτρου καθώς επίσης και διά των μαντηλιών των Αποστόλων έκανε θαύματα. .

https://paraklisi.blogspot.com/2016/10/ ... 6.html?m=1

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης
Δημοσιεύσεις: 2892
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:01
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη/ Ν. Μακεδονία

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 08 Απρ 2019, 08:58

Naida έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:10


Η οικογένεια μου χριστιανοί είναι αλλά μην φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο. Πήγαινα και κατηχητικό. Όταν ήμουν μικρή πήγαινα για τα τραγούδια και τα παιχνίδια. Μετά που μεγάλωσα πήγαινα για τις συζητήσεις. Είχα ρωτήσει την τότε θεολογο που μας εκανε γιατί είναι αμαρτία η αυτοικανοποιήση. Άφρισε :lol:
Επειδή όμως η ζωή μου ήταν και είναι πολύ περίεργη και πλούσια, μπορώ να πω έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου, καταλήγω ότι περισσότερο βιωματικά έχει ισχυροποιηθεί μέσα μου η πίστη ως προς τον Θεό.
Αμαρτία ξεαμαρτία, ένα χόμπι έχουμε και εμείς κυρία :P Αν έδωσες και κανένα τιπ για να πετύχει, μπορεί να άφρισε εκείνη την στιγμή,αλλά αργότερα το πείραμα θα το έκανε :smt077

Επειδή η οικογένεια μου δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενη και στην εκκλησία ή τα θρησκευτικά που μας έκαναν στο σχολείο, το μόνο που αισθανόμουν ήταν βαρεμάρα, δεν ποτίστηκε τίποτα μέσα μου.
Την Αγία Γραφή την διάβασα όλη στο Γυμνάσιο. Omg, την ξαναδιαβάζω από την αρχή και αρχίζω να αγχώνομαι για το πως θα ζήσω σε έναν κόσμο, όπου μεγάλοι άνθρωποι πιστεύουν τέτοια φούμαρα. Σημείωση πως το παραμύθι του Αη Βασίλη σταμάτησα να το τρώω γύρω στα 4, αλλά τρόλαρα τον ήρωα μπαμπά μου, έως τα 16, μέχρι που του είπα κάτι Χριστούγεννα, ρε φίλε αφού δεν φοράω φούτερ, δεν μου αφήνεις κανένα 5χίλιαρο :P
Βιωματικά αργότερα είδα πάρα πολλά περίεργα πράγματα, που κλόνισαν τον πλήρη αθεισμό μου, αλλά δεν με πήγαν και κάπου θρησκευτικά,άσε που δεν με ενδιέφερε κι όλας. Ακόμα και τώρα πάντως, βρίσκω αντιαισθητικούς καλόγερους,παπάδες και αφάνταστα βαρετή την εκκλησία. Περισσότερο γουστάρω φακίριδες, αστρολόγους,καφετζούδες,γκουρού αν και μπορώ να ανεχθώ και κανέναν φωτισμένο γέροντα :8) Στα σοβαρά δεν παίρνω κανέναν.
Κανένα κερί το ανάβω στην δική μας εκκλησία, συνήθως στην μνήμη ανθρώπων που έφυγαν,αλλά κάνω εκπτώσεις στο αντίτιμο, αν λέει 50 λεπτά, ρίχνω 20. Όσες λίγες φορές προσευχήθηκα το έκανα μάλλον στον Χριστιανικό θεό, γιατί μου είναι πιο οικείος. Χατήρι δεν μου χάλασε, το ομολογώ.
Α και μια φορά που έψαχνα το κομπιούτερ του στερεοφωνικού για ένα μήνα,δεν έπαιζε αλλιώς, πήγα στον Άγιο Φανούριο :-? Ο παπάς τσαμπουκαλεύτηκε λίγο, γιατί μπήκα μέσα με γυαλί ηλίου και ένα γαμάτο floral πουκάμισο,αλλά τον αγνόησα ευγενικά.
Στο Άγιο μίλησα στα ίσια, χωρίς σάλτσες, απλά το θέλω, άκουσα πως βρίσκεις πράγματα και ξέρεις 200 ευρώ έδωσα και ακόμα το χρωστάω, αμαρτία ρε γμτ. Αν θα μπορούσες... Την επόμενη εκεί που ξάπλωνα το βρήκα στο ...κρεβάτι μου. Πως και από που έπεσε, δεν κατάλαβα ποτέ :smt017

the comet the course the tail

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 08 Απρ 2019, 09:08

εγώ μικρός ήμουν της εκκλησίας. ξεκίνησα με κατηχητικό και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού μέχρι το τέλος του, ήμουν παπαδοπαίδι. τα πρώτα χρόνια στο ιερό, ήμουν λίγο ψαρωμένος, μήπως δω κάνα άγιο πνεύμα πάνω από την αγία τράπεζα, καμιά εικόνα να μου κλείνει το μάτι, κάποιο σημάδι, αλλά μάταια. τα επόμενα χρόνια πηγαίναμε για τον χαβαλέ. ήταν κάτι σαν στέκι. μάθαμε να εκτιμούμε το καλό κρασί και την καλοφτιαγμένη ζυμωτή σπιτική λειτουργιά. όταν ο παπάς έβγαινε για κάνα ευαγγέλιο, τα τιμούσαμε -κρασί σε κύπελλο μεταλλικό και βούτες με ζυμωτό ψωμί. η μάνα μου αναρωτιόταν γιατί κάθε κυριακή γύριζα σπίτι με κόκκινα μάγουλα. πηγαίνοντας στο γυμνάσιο και αλλάζοντας παρέες και στέκια, αφιερώθηκα στην επιστήμη.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60843
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Απρ 2019, 09:24

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
08 Απρ 2019, 08:58
Naida έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:10


Η οικογένεια μου χριστιανοί είναι αλλά μην φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο. Πήγαινα και κατηχητικό. Όταν ήμουν μικρή πήγαινα για τα τραγούδια και τα παιχνίδια. Μετά που μεγάλωσα πήγαινα για τις συζητήσεις. Είχα ρωτήσει την τότε θεολογο που μας εκανε γιατί είναι αμαρτία η αυτοικανοποιήση. Άφρισε :lol:
Επειδή όμως η ζωή μου ήταν και είναι πολύ περίεργη και πλούσια, μπορώ να πω έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου, καταλήγω ότι περισσότερο βιωματικά έχει ισχυροποιηθεί μέσα μου η πίστη ως προς τον Θεό.
Αμαρτία ξεαμαρτία, ένα χόμπι έχουμε και εμείς κυρία :P Αν έδωσες και κανένα τιπ για να πετύχει, μπορεί να άφρισε εκείνη την στιγμή,αλλά αργότερα το πείραμα θα το έκανε :smt077

Επειδή η οικογένεια μου δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενη και στην εκκλησία ή τα θρησκευτικά που μας έκαναν στο σχολείο, το μόνο που αισθανόμουν ήταν βαρεμάρα, δεν ποτίστηκε τίποτα μέσα μου.
Την Αγία Γραφή την διάβασα όλη στο Γυμνάσιο. Omg, την ξαναδιαβάζω από την αρχή και αρχίζω να αγχώνομαι για το πως θα ζήσω σε έναν κόσμο, όπου μεγάλοι άνθρωποι πιστεύουν τέτοια φούμαρα. Σημείωση πως το παραμύθι του Αη Βασίλη σταμάτησα να το τρώω γύρω στα 4, αλλά τρόλαρα τον ήρωα μπαμπά μου, έως τα 16, μέχρι που του είπα κάτι Χριστούγεννα, ρε φίλε αφού δεν φοράω φούτερ, δεν μου αφήνεις κανένα 5χίλιαρο :P
Βιωματικά αργότερα είδα πάρα πολλά περίεργα πράγματα, που κλόνισαν τον πλήρη αθεισμό μου, αλλά δεν με πήγαν και κάπου θρησκευτικά,άσε που δεν με ενδιέφερε κι όλας. Ακόμα και τώρα πάντως, βρίσκω αντιαισθητικούς καλόγερους,παπάδες και αφάνταστα βαρετή την εκκλησία. Περισσότερο γουστάρω φακίριδες, αστρολόγους,καφετζούδες,γκουρού αν και μπορώ να ανεχθώ και κανέναν φωτισμένο γέροντα :8) Στα σοβαρά δεν παίρνω κανέναν.
Κανένα κερί το ανάβω στην δική μας εκκλησία, συνήθως στην μνήμη ανθρώπων που έφυγαν,αλλά κάνω εκπτώσεις στο αντίτιμο, αν λέει 50 λεπτά, ρίχνω 20. Όσες λίγες φορές προσευχήθηκα το έκανα μάλλον στον Χριστιανικό θεό, γιατί μου είναι πιο οικείος. Χατήρι δεν μου χάλασε, το ομολογώ.
Α και μια φορά που έψαχνα το κομπιούτερ του στερεοφωνικού για ένα μήνα,δεν έπαιζε αλλιώς, πήγα στον Άγιο Φανούριο :-? Ο παπάς τσαμπουκαλεύτηκε λίγο, γιατί μπήκα μέσα με γυαλί ηλίου και ένα γαμάτο floral πουκάμισο,αλλά τον αγνόησα ευγενικά.
Στο Άγιο μίλησα στα ίσια, χωρίς σάλτσες, απλά το θέλω, άκουσα πως βρίσκεις πράγματα και ξέρεις 200 ευρώ έδωσα και ακόμα το χρωστάω, αμαρτία ρε γμτ. Αν θα μπορούσες... Την επόμενη εκεί που ξάπλωνα το βρήκα στο ...κρεβάτι μου. Πως και από που έπεσε, δεν κατάλαβα ποτέ :smt017
Όχι εντάξει αλλά θυμάμαι κοκκίνισε ολόκληρη και ήταν και μεγάλης ηλικίας και άρχισε να με κατηγορεί και να μου λέει κάτι για την Μαντόνα την τραγουδίστρια :lol:
Και εγώ με εκκλησία κτλ δεν. Από μικρή μου την έδινε αυτός ο καθωσπρεπισμός, και ιδιαίτερα τότε ήταν πολύ έντονο αυτό. Στο σπίτι άκουγαμε ψαλμωδια για τα θεία αλλά διαφορετική :lol:
Εντάξει στο σχολείο τα θρησκευτικά πάντα ήταν η ώρα του παιδιού. Εκτός από έναν θρησκευτικό στο λύκειο που πράγματι κάναμε μεγάλες συζητήσεις και ωραίες.
Αλλά όπως έχεις κι εσύ κάποιες ενδείξεις ότι κάτι υπάρχει,έτσι κι εγώ.
Παπάδες κτλ δεν εμπιστεύομαι ειδικά με διάφορα που έχουν προκύψει.
Εκτός από ορισμένους που τους καταλαβαίνεις διαφορετικά.
Για κεράκι αν δεν έχω δεν αφήνω τίποτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος
Δημοσιεύσεις: 32633
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 12:05

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Απρ 2019, 11:12

Natasha έγραψε:
06 Απρ 2019, 13:46
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
06 Απρ 2019, 13:43
Natasha έγραψε:
06 Απρ 2019, 13:43


Συγγνώμη, αμόρφωτη είσαι;
ναι που το κατάλαβες;
Να το ξέρω να μην σε υπολογίζω σοβαρά άλλο. Διευκρίνιση, όταν λέω αμόρφωτη εννοώ ότι δεν πηρε μορφή ακόμα η ψυχή σου και ότι είσαι ακόμα ακαλλιέργητη και άξεστη, όχι ότι δεν σπουδασες κάτι. Εντάξει λοιπόν.
δεν υπαρχει "ψυχη" για να παρει μορφη κλπ. οποτε και τα υπλοιπα ειναι ακυρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Custom_F
Δημοσιεύσεις: 9262
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 02:12

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 08 Απρ 2019, 11:28

Τι χριστιανή είσαι Νατάσα;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος
Δημοσιεύσεις: 32633
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 12:05

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Απρ 2019, 11:42

Πασιφάη έγραψε:
07 Απρ 2019, 12:48
χριςς έγραψε:
07 Απρ 2019, 01:40
Πασιφάη έγραψε:
07 Απρ 2019, 01:26


Γενικά έχω μηνες να ασχοληθώ, είναι η αλήθεια. Τώρα ψιλοχαλάρωσα λιγο με τις δουλειές μου.Και πάλι βαριέμαι ρε συ. Ίδωμεν. :D

άντε να ξεκινήσει πάλι εκδρομές το ΚΑΠΗ να ησυχάσουμε
Άχου το μωρέ το γλυκούλι..Δίκιο έχεις. Μουστόγρια,45άρα,κακάσχημη ρε φίλε.. Ούτε καν καυλιάρα. :102:
μη λες ψεμματα. μερικοι αποδωμεσα σε ξερουμε. :8):003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος
Δημοσιεύσεις: 32633
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 12:05

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Απρ 2019, 11:56

enaon έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:29
Naida έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:26
Ούτε δάκρυ. Εγλειφα το λάδι.
το κουοτάρω για τα πρακτικά, ούτε κλάμα, όλος μέσα της είναι ακόμα.
σε νημα για σεξ, αυτο ακουγεται καπως. :smt023
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60843
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Απρ 2019, 12:05

Ασέβαστος έγραψε:
08 Απρ 2019, 11:56
enaon έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:29
Naida έγραψε:
08 Απρ 2019, 00:26
Ούτε δάκρυ. Εγλειφα το λάδι.
το κουοτάρω για τα πρακτικά, ούτε κλάμα, όλος μέσα της είναι ακόμα.
σε νημα για σεξ, αυτο ακουγεται καπως. :smt023

Βγήκε τώρα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών