Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 27172
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Δεν είναι για κάθε μέρα, είναι η αλήθεια.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ωραίο αυτό το έχω κάνει κι εγώ.Όπως και τα μακαρόνια λίγο βουτυρωμένα και ανακατεμμένα με λίγο ρεγκάτο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:19Το παστίτσο είναι η ειδικότης μου (λόγω οικογενειακης παράδοσης αλλά και λόγω ονόματος). Χρειάζεται να ανακατευθεί μία κουτάλα μπεσαμέλ με τον κιμά πριν τον στρώσεις
Το παν είναι να έχει ισορροπία στις στρώσεις. Δε θέλει πολύ μακαρόνι και λίγο κιμά, θέλει να δένουν καλά.
Και επίσης όταν βγει από τον φούρνο και το αφήσεις λίγο να σταθεί, κόβεις ένα κομμάτι διαγώνια και ανασηκώνεις από την άλλη πλευρά το ταψί και το στερεώνεις με κάτι, για να μαζευτεί ότι έξτρα λάδι έχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 13 Απρ 2019, 15:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Εχει καθιερωθεί το παστιτσιο εστιατορίου - που ειναι αντιγραφη του τοσο λατρεμενου αυθαιρετου κτισματος - εξοχικου,
Ενα μεγάλο μπλοκ απο μακαρονια - τουβλα στην βάση - κιμας λασπη - λεπτη πλάκα τσιμεντομπεσαμελ και απανω μια στρωση μονωτικο για τα νερά και την υγρασια.
Ενα μεγάλο μπλοκ απο μακαρονια - τουβλα στην βάση - κιμας λασπη - λεπτη πλάκα τσιμεντομπεσαμελ και απανω μια στρωση μονωτικο για τα νερά και την υγρασια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29724
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ενδιαφέρον!!Naida έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:30Ωραίο αυτό το έχω κάνει κι εγώ.Όπως και τα μακαρόνια λίγο βουτυρωμένα και ανακατεμμένα με λίγο ρεγκάτο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:19Το παστίτσο είναι η ειδικότης μου (λόγω οικογενειακης παράδοσης αλλά και λόγω ονόματος). Χρειάζεται να ανακατευθεί μία κουτάλα μπεσαμέλ με τον κιμά πριν τον στρώσεις
Το παν είναι να έχει ισορροπία στις στρώσεις. Δε θέλει πολύ μακαρίτης και λίγο κιμά, θέλει να δένουν καλά.
Και επίσης όταν βγει από τον φούρνο και το αφήσεις λίγο να σταθεί, κόβεις ένα κομμάτι διαγώνια και ανασηκώνεις από την άλλη πλευρά το ταψί και το στερεώνεις με κάτι, για να μαζευτεί ότι έξτρα λάδι έχει.
Πόσο καιρό τον αφήνεις να σιτέψει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Όχι ρε φίλεGherschaagk έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:43Ενδιαφέρον!!Naida έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:30Ωραίο αυτό το έχω κάνει κι εγώ.Όπως και τα μακαρόνια λίγο βουτυρωμένα και ανακατεμμένα με λίγο ρεγκάτο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:19
Το παστίτσο είναι η ειδικότης μου (λόγω οικογενειακης παράδοσης αλλά και λόγω ονόματος). Χρειάζεται να ανακατευθεί μία κουτάλα μπεσαμέλ με τον κιμά πριν τον στρώσεις
Το παν είναι να έχει ισορροπία στις στρώσεις. Δε θέλει πολύ μακαρίτης και λίγο κιμά, θέλει να δένουν καλά.
Και επίσης όταν βγει από τον φούρνο και το αφήσεις λίγο να σταθεί, κόβεις ένα κομμάτι διαγώνια και ανασηκώνεις από την άλλη πλευρά το ταψί και το στερεώνεις με κάτι, για να μαζευτεί ότι έξτρα λάδι έχει.
Πόσο καιρό τον αφήνεις να σιτέψει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Eξαρτάται το πως αρέσει στον καθένα. Σε κάποιους αρέσει η μπεσαμέλ να έχει την υφή της κρέμας του γαλακτομπούρεκου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:19Το παστίτσο είναι η ειδικότης μου (λόγω οικογενειακης παράδοσης αλλά και λόγω ονόματος). Χρειάζεται να ανακατευθεί μία κουτάλα μπεσαμέλ με τον κιμά πριν τον στρώσεις
Εμένα μου αρέσει πιο ελαφριά και ρευστή. Οπότε κάνω συνδυασμό αυτών που λέτε. Ρίχνω μια ελαφριά στρώση στα μακαρόνια (χωρίς να σκεπάσω όλη τους επιφάνεια με ζιγκ ζαγκ) και βάζω και μια κουτάλα μπεσαμέλ στον κιμά. Επίσης βάζω και μια κούπα τριμμένο τυρί στη μπεσαμέλ αλλά και στα μακαρόνια που έχω στρώσει.
Το τριώροφο παστίτσιο δεν μ' αρέσει.
Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία.
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Κι εμείς παστίτσιο σήμερα μόνο που δεν το έφτιαξα εγώ και η μπεσαμέλ βγήκε σαν πάτος αρβύλας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 27172
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Στα πρωτόκολλα των σοφών του παστίτσιου γίνεται η εξής αναφορά: θα ανακατεύετε τριμμένη φέτα με το χέρι στο μακαρόνι, και παρμεζάνα ή γραβιέρα στην μπεσαμέλ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ναι, αλλά κιμάς με τυρί δεν είναι κασσέρ. Δεν το επιτρέπει ο Μωυσής.
Ordem e Progresso.
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Kαι λίγη ρίγανη και πιπέρι στη φέτα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 17:20Στα πρωτόκολλα των σοφών του παστίτσιου γίνεται η εξής αναφορά: θα ανακατεύετε τριμμένη φέτα με το χέρι στο μακαρόνι, και παρμεζάνα ή γραβιέρα στην μπεσαμέλ
Στη μπεσαμέλ πάντα κίτρινο τυρί αλλά όχι πολύ αλμυρό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Απρ 2019, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία.
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Δοκίμασε να τη φκιάκσεις αλευρωμένη (ελαφρά) στο τηγάνι σβησμένη με ξύδι...θα πάθεις πλάκα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
30 Ιούλ 2023, 19:17
-
- 0 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιούλ 2022, 04:39
-
- 19 Απαντήσεις
- 1385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
13 Απρ 2023, 02:21
-
- 17 Απαντήσεις
- 1259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
29 Απρ 2023, 20:56