Εντάξει και εγώ αριστερός είμαι, όμως εκτιμώ πως κάποιοι βγάζουν λεφτά με το μυαλό τους. Δεν χαρακτήρισα ποτέ τον εαυτό μου, ανάλογα με την δουλειά που κάνει. Όλες μου είναι αδιάφορες, τις κάνω μόνο για να επιβιώσω, αλλά δεν λένε τίποτα για το ποιος είμαι. Δεν νομίζω πως καμιά εργασία θα μπορούσε να μου προκαλέσει πάθος.
Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Εννοείται πως δεν γενικεύω, το εμπόριο είναι πολύ ενδιαφέρον και όποιος μπορεί να το κάνει έχει κάποιο ταλέντο και φυσικά δουλεύει αλλιώς το μυαλό του. Απλά δε ξέρω γιατί τους έχω έτσι στο μυαλό μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 11:04Εντάξει και εγώ αριστερός είμαι, όμως εκτιμώ πως κάποιοι βγάζουν λεφτά με το μυαλό τους. Δεν χαρακτήρισα ποτέ τον εαυτό μου, ανάλογα με την δουλειά που κάνει. Όλες μου είναι αδιάφορες, τις κάνω μόνο για να επιβιώσω, αλλά δεν λένε τίποτα για το ποιος είμαι. Δεν νομίζω πως καμιά εργασία θα μπορούσε να μου προκαλέσει πάθος.
Εγώ δεν το έχω καθόλου με τις πωλήσεις. Πάντα τους λέω αυτό είναι και κάνει αυτό. Άμα μου λενε είναι καλό; καλό είναι τη δουλειά του την κάνει

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εξαρτάται. Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται για βιοπορισμό και λιγότεροι αγαπούν αυτό που κάνουν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 11:04
Εντάξει και εγώ αριστερός είμαι, όμως εκτιμώ πως κάποιοι βγάζουν λεφτά με το μυαλό τους. Δεν χαρακτήρισα ποτέ τον εαυτό μου, ανάλογα με την δουλειά που κάνει. Όλες μου είναι αδιάφορες, τις κάνω μόνο για να επιβιώσω, αλλά δεν λένε τίποτα για το ποιος είμαι. Δεν νομίζω πως καμιά εργασία θα μπορούσε να μου προκαλέσει πάθος.
Υπάρχουν όμως και ορισμένοι τυχεροί, που έχουν βρει μια ασχολία, ένα χόμπι, μια τέχνη τελοσπάντων που αγαπούν και τους ταιριάζει κι έχουν καταφέρει να βγάζουν και χρήματα (συχνά αρκετά) μετατρέποντάς την σε επάγγελμα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Υπερκουλτουριάρης
Καλά δεν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις. Για τους περισσότερους απλά είναι αναγκαίος καταναγκασμός. Μην νομίζεις και τα παλικάρια που όλη την ημέρα αποθεώνουν τον μπουμπούκο ή τον Αλ6 εδω πέρα, θα ήθελαν να λιώσουν κανα 2μερο στο Σε πόσους/πόσες μπαίνατε; όμως η ζωή είναι σκληρή.aLiCat έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 11:36
Εξαρτάται. Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται για βιοπορισμό και λιγότεροι αγαπούν αυτό που κάνουν.
Υπάρχουν όμως και ορισμένοι τυχεροί, που έχουν βρει μια ασχολία, ένα χόμπι, μια τέχνη τελοσπάντων που αγαπούν και τους ταιριάζει κι έχουν καταφέρει να βγάζουν και χρήματα (συχνά αρκετά) μετατρέποντάς την σε επάγγελμα.
Στις αλλες αρεσουν οι καλλιτεχνες.Antares έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 10:07Είναι θέμα εγκεφαλικό τουλάχιστον σε εμένα. Πολλές φορές ένας ωραίος άνδρας δεν με ελκύει αν δεν έχει την μόρφωση που θα πιστοποιούσε κάποια ευφυία. Αντίθετα με ελκύει ένας μέτριος εμφανισιακά που έχει την ευφυία.
Βλέπω έναν επιστήμονα π.χ. και με ελκύει. Σκέφτομαι, αν ήταν υδραυλικός, οδηγός κλπ. θα μου προκαλούσε το ίδιο συναίσθημα;
Παραδόξως όχι. Ίσως έτσι χάνεις πολλά πράγματα αλλά είναι οι εργοστασιακές προδιαγραφές του καθενός.
Πρεπει να εισαι καθικι για να γινεις καλος πωλητης και πρεπει να σκεφτεσαι μονο το χρημα για να γινεις καλος εμπορος.Naida έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 11:15Εννοείται πως δεν γενικεύω, το εμπόριο είναι πολύ ενδιαφέρον και όποιος μπορεί να το κάνει έχει κάποιο ταλέντο και φυσικά δουλεύει αλλιώς το μυαλό του. Απλά δε ξέρω γιατί τους έχω έτσι στο μυαλό μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 11:04Εντάξει και εγώ αριστερός είμαι, όμως εκτιμώ πως κάποιοι βγάζουν λεφτά με το μυαλό τους. Δεν χαρακτήρισα ποτέ τον εαυτό μου, ανάλογα με την δουλειά που κάνει. Όλες μου είναι αδιάφορες, τις κάνω μόνο για να επιβιώσω, αλλά δεν λένε τίποτα για το ποιος είμαι. Δεν νομίζω πως καμιά εργασία θα μπορούσε να μου προκαλέσει πάθος.
Εγώ δεν το έχω καθόλου με τις πωλήσεις. Πάντα τους λέω αυτό είναι και κάνει αυτό. Άμα μου λενε είναι καλό; καλό είναι τη δουλειά του την κάνει
Σε όλες αρέσουν οι καλλιτέχνες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 21:48Στις αλλες αρεσουν οι καλλιτεχνες.Antares έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 10:07Είναι θέμα εγκεφαλικό τουλάχιστον σε εμένα. Πολλές φορές ένας ωραίος άνδρας δεν με ελκύει αν δεν έχει την μόρφωση που θα πιστοποιούσε κάποια ευφυία. Αντίθετα με ελκύει ένας μέτριος εμφανισιακά που έχει την ευφυία.
Βλέπω έναν επιστήμονα π.χ. και με ελκύει. Σκέφτομαι, αν ήταν υδραυλικός, οδηγός κλπ. θα μου προκαλούσε το ίδιο συναίσθημα;
Παραδόξως όχι. Ίσως έτσι χάνεις πολλά πράγματα αλλά είναι οι εργοστασιακές προδιαγραφές του καθενός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τωρα τα λες ομορφα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
μαρεσουν οι κοντες μελαχρινες
τις θεωρω πολυεργαλεια
τις θεωρω πολυεργαλεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υπερκουλτουριάρης
Μπερδεύεσαι. Εμπόρους, όχι κληρονόμους. Στους τελευταίους κονσερβοκούτι. Όπως και σε όλους αυτούς που για να δώσουν ένα κωλομεροκάμματο σου πίνουν το αίμα με μπουρί. Σε οποιονδήποτε πάντως του κόβει να πολλαπλασιάζει τα κεφάλαιο του, έχει τον σεβασμό μου.
Μα αν κάποιος έχει γίνει εμπαθής για αυτούς που τσιμπάνε κληρονομιά και κάθονται να τον παίζουν, είμαι εγώ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 19:05Μπερδεύεσαι. Εμπόρους, όχι κληρονόμους. Στους τελευταίους κονσερβοκούτι. Όπως και σε όλους αυτούς που για να δώσουν ένα κωλομεροκάμματο σου πίνουν το αίμα με μπουρί. Σε οποιονδήποτε πάντως του κόβει να πολλαπλασιάζει τα κεφάλαιο του, έχει τον σεβασμό μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι ρηχοί μόνο βλέπουν τις γυναίκες σαν τρόπαιο. Οτι δήθεν αν πάνε μαζί τους θα αποδειχθεί οτι είναι οι καλύτεροι του κόσμου...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Οπως και τρόπαιο είναι για κάποιους να κοιμούνται με γυναίκες ανώτερης πνευματικής υποστάθμης.
Να βγάλετε άκρη στο νήμα με το νόημα της ύπαρξης, να ξέρουμε και μεις τι να κάνουμε σ' αυτήν την ζωή.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εμπόρους; Τι εμπόρους; ναρκωτικών; Αν ναι σιγά τους μάγκες. Ξέρω κάποιους που τους έχει πηδήξει μέχρι κι η σκυλίτσα μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 19:05Μπερδεύεσαι. Εμπόρους, όχι κληρονόμους. Στους τελευταίους κονσερβοκούτι. Όπως και σε όλους αυτούς που για να δώσουν ένα κωλομεροκάμματο σου πίνουν το αίμα με μπουρί. Σε οποιονδήποτε πάντως του κόβει να πολλαπλασιάζει τα κεφάλαιο του, έχει τον σεβασμό μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
31 Μαρ 2025, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους Γιαννόπουλους επιτρέπεται να 'χουμε στο πχόρουμ?
από Kauldron » 05 Μαρ 2024, 14:58 » σε Ζώα & άνθρωπος - 52 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μαρ 2024, 19:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για πόσους Ινδούς έκανε συμφωνία ο Κούλης είπαμε?
από Μαδουραίος » 03 Μαρ 2024, 13:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
03 Μαρ 2024, 13:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους πρόσφυγες από τη Γαζα πρέπει να δεχθεί η Ελλάδα;
από Unique » 11 Οκτ 2023, 10:19 » σε Εθνικά Θέματα - 86 Απαντήσεις
- 3149 Προβολές
-