Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 02 Φεβ 2019, 11:04

Naida έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:54

Καλό είναι να έχεις φιλοδοξίες αρκεί να μη σε τρώνε.Τους εμπόρους τους έχω λίγο στο μυαλό μου συνδυαστικά με εργοδότες, εκμετάλλευση κτλ
Εντάξει και εγώ αριστερός είμαι, όμως εκτιμώ πως κάποιοι βγάζουν λεφτά με το μυαλό τους. Δεν χαρακτήρισα ποτέ τον εαυτό μου, ανάλογα με την δουλειά που κάνει. Όλες μου είναι αδιάφορες, τις κάνω μόνο για να επιβιώσω, αλλά δεν λένε τίποτα για το ποιος είμαι. Δεν νομίζω πως καμιά εργασία θα μπορούσε να μου προκαλέσει πάθος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Φεβ 2019, 11:15

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
02 Φεβ 2019, 11:04
Naida έγραψε:

Καλό είναι να έχεις φιλοδοξίες αρκεί να μη σε τρώνε.Τους εμπόρους τους έχω λίγο στο μυαλό μου συνδυαστικά με εργοδότες, εκμετάλλευση κτλ
Εντάξει και εγώ αριστερός είμαι, όμως εκτιμώ πως κάποιοι βγάζουν λεφτά με το μυαλό τους. Δεν χαρακτήρισα ποτέ τον εαυτό μου, ανάλογα με την δουλειά που κάνει. Όλες μου είναι αδιάφορες, τις κάνω μόνο για να επιβιώσω, αλλά δεν λένε τίποτα για το ποιος είμαι. Δεν νομίζω πως καμιά εργασία θα μπορούσε να μου προκαλέσει πάθος.
Εννοείται πως δεν γενικεύω, το εμπόριο είναι πολύ ενδιαφέρον και όποιος μπορεί να το κάνει έχει κάποιο ταλέντο και φυσικά δουλεύει αλλιώς το μυαλό του. Απλά δε ξέρω γιατί τους έχω έτσι στο μυαλό μου.
Εγώ δεν το έχω καθόλου με τις πωλήσεις. Πάντα τους λέω αυτό είναι και κάνει αυτό. Άμα μου λενε είναι καλό; καλό είναι τη δουλειά του την κάνει :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 02 Φεβ 2019, 11:36

Εξαρτάται. Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται για βιοπορισμό και λιγότεροι αγαπούν αυτό που κάνουν.
Υπάρχουν όμως και ορισμένοι τυχεροί, που έχουν βρει μια ασχολία, ένα χόμπι, μια τέχνη τελοσπάντων που αγαπούν και τους ταιριάζει κι έχουν καταφέρει να βγάζουν και χρήματα (συχνά αρκετά) μετατρέποντάς την σε επάγγελμα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 02 Φεβ 2019, 19:00

aLiCat έγραψε:
02 Φεβ 2019, 11:36

Εξαρτάται. Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται για βιοπορισμό και λιγότεροι αγαπούν αυτό που κάνουν.
Υπάρχουν όμως και ορισμένοι τυχεροί, που έχουν βρει μια ασχολία, ένα χόμπι, μια τέχνη τελοσπάντων που αγαπούν και τους ταιριάζει κι έχουν καταφέρει να βγάζουν και χρήματα (συχνά αρκετά) μετατρέποντάς την σε επάγγελμα.
Καλά δεν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις. Για τους περισσότερους απλά είναι αναγκαίος καταναγκασμός. Μην νομίζεις και τα παλικάρια που όλη την ημέρα αποθεώνουν τον μπουμπούκο ή τον Αλ6 εδω πέρα, θα ήθελαν να λιώσουν κανα 2μερο στο Σε πόσους/πόσες μπαίνατε; όμως η ζωή είναι σκληρή.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 02 Φεβ 2019, 21:48

Antares έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:07
Είναι θέμα εγκεφαλικό τουλάχιστον σε εμένα. Πολλές φορές ένας ωραίος άνδρας δεν με ελκύει αν δεν έχει την μόρφωση που θα πιστοποιούσε κάποια ευφυία. Αντίθετα με ελκύει ένας μέτριος εμφανισιακά που έχει την ευφυία.
Βλέπω έναν επιστήμονα π.χ. και με ελκύει. Σκέφτομαι, αν ήταν υδραυλικός, οδηγός κλπ. θα μου προκαλούσε το ίδιο συναίσθημα;
Παραδόξως όχι. Ίσως έτσι χάνεις πολλά πράγματα αλλά είναι οι εργοστασιακές προδιαγραφές του καθενός.
Στις αλλες αρεσουν οι καλλιτεχνες.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 02 Φεβ 2019, 21:53

Naida έγραψε:
02 Φεβ 2019, 11:15
Naida έγραψε:

Εννοείται πως δεν γενικεύω, το εμπόριο είναι πολύ ενδιαφέρον και όποιος μπορεί να το κάνει έχει κάποιο ταλέντο και φυσικά δουλεύει αλλιώς το μυαλό του. Απλά δε ξέρω γιατί τους έχω έτσι στο μυαλό μου.
Εγώ δεν το έχω καθόλου με τις πωλήσεις. Πάντα τους λέω αυτό είναι και κάνει αυτό. Άμα μου λενε είναι καλό; καλό είναι τη δουλειά του την κάνει :lol:
Πρεπει να εισαι καθικι για να γινεις καλος πωλητης και πρεπει να σκεφτεσαι μονο το χρημα για να γινεις καλος εμπορος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Φεβ 2019, 22:51

Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2019, 21:48
Antares έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:07
Είναι θέμα εγκεφαλικό τουλάχιστον σε εμένα. Πολλές φορές ένας ωραίος άνδρας δεν με ελκύει αν δεν έχει την μόρφωση που θα πιστοποιούσε κάποια ευφυία. Αντίθετα με ελκύει ένας μέτριος εμφανισιακά που έχει την ευφυία.
Βλέπω έναν επιστήμονα π.χ. και με ελκύει. Σκέφτομαι, αν ήταν υδραυλικός, οδηγός κλπ. θα μου προκαλούσε το ίδιο συναίσθημα;
Παραδόξως όχι. Ίσως έτσι χάνεις πολλά πράγματα αλλά είναι οι εργοστασιακές προδιαγραφές του καθενός.
Στις αλλες αρεσουν οι καλλιτεχνες.
Σε όλες αρέσουν οι καλλιτέχνες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 04 Φεβ 2019, 13:54

02 Φεβ 2019, 10:51

Μόνο τους εμπόρους κάπως σέβομαι.
τωρα τα λες ομορφα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Φεβ 2019, 15:31

μαρεσουν οι κοντες μελαχρινες

τις θεωρω πολυεργαλεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 04 Φεβ 2019, 19:05

Ερμής έγραψε:
04 Φεβ 2019, 13:54

τωρα τα λες ομορφα.
Μπερδεύεσαι. Εμπόρους, όχι κληρονόμους. Στους τελευταίους κονσερβοκούτι. Όπως και σε όλους αυτούς που για να δώσουν ένα κωλομεροκάμματο σου πίνουν το αίμα με μπουρί. Σε οποιονδήποτε πάντως του κόβει να πολλαπλασιάζει τα κεφάλαιο του, έχει τον σεβασμό μου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 04 Φεβ 2019, 20:10

04 Φεβ 2019, 19:05
Ερμής έγραψε:

τωρα τα λες ομορφα.
Μπερδεύεσαι. Εμπόρους, όχι κληρονόμους. Στους τελευταίους κονσερβοκούτι. Όπως και σε όλους αυτούς που για να δώσουν ένα κωλομεροκάμματο σου πίνουν το αίμα με μπουρί. Σε οποιονδήποτε πάντως του κόβει να πολλαπλασιάζει τα κεφάλαιο του, έχει τον σεβασμό μου.
Μα αν κάποιος έχει γίνει εμπαθής για αυτούς που τσιμπάνε κληρονομιά και κάθονται να τον παίζουν, είμαι εγώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 20 Απρ 2019, 15:30

Οι ρηχοί μόνο βλέπουν τις γυναίκες σαν τρόπαιο. Οτι δήθεν αν πάνε μαζί τους θα αποδειχθεί οτι είναι οι καλύτεροι του κόσμου...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 20 Απρ 2019, 17:01

Οπως και τρόπαιο είναι για κάποιους να κοιμούνται με γυναίκες ανώτερης πνευματικής υποστάθμης.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 20 Απρ 2019, 17:03

Cloud87 έγραψε:
20 Απρ 2019, 15:30
Οι ρηχοί μόνο βλέπουν τις γυναίκες σαν τρόπαιο. Οτι δήθεν αν πάνε μαζί τους θα αποδειχθεί οτι είναι οι καλύτεροι του κόσμου...
Να βγάλετε άκρη στο νήμα με το νόημα της ύπαρξης, να ξέρουμε και μεις τι να κάνουμε σ' αυτήν την ζωή.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 21 Απρ 2019, 17:10

04 Φεβ 2019, 19:05
Ερμής έγραψε:

τωρα τα λες ομορφα.
Εμπόρους; Τι εμπόρους; ναρκωτικών; Αν ναι σιγά τους μάγκες. Ξέρω κάποιους που τους έχει πηδήξει μέχρι κι η σκυλίτσα μου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών