Επίσης δεξιοί δεν θεωρούνται και οι δυσφημιστες του πατριωτισμού που φωτογραφίζονται με σβάστικες. Ούτε καν ακροδεξιοί είναιGolden Age έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:36πατησιωτης έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:24
Aπό που και ως που ο Καιρίδης θεωρείται μη δεξιός;επειδή υπάρχουν κάποιοι ποντιόπληκτοι που έχουν εξαρτήσει την έννοια της δεξιάς από ένα νόμο που ψήφισε ο Ανδρέας Παπανδρέου;
Δεν ξέρω πόσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι..."επιβάλλουμε στους Μακεντόνσκυ το πως θα ονομάζονται", ούτε πόσο "πντιόπληκτος" είναι κάποιος που δεν του αρέσει αυτό
Υποψηφια ευρωβουλευτης νδ: Πρέπει να φτιάξουμε τα παιδιά εκείνα που δε θα ψηφίσουν ποτέ κανέναν Όρμπαν!
Re: Υποψηφια ευρωβουλευτης νδ: Πρέπει να φτιάξουμε τα παιδιά εκείνα που δε θα ψηφίσουν ποτέ κανέναν Όρμπαν!
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Golden Age
Re: Υποψηφια ευρωβουλευτης νδ: Πρέπει να φτιάξουμε τα παιδιά εκείνα που δε θα ψηφίσουν ποτέ κανέναν Όρμπαν!
Έχει πάντως λευκό ποινικό μητρώο

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Golden Age
Δεν έχω δει κανέναν τέτοιο δυσφημιστή, ούτε να κάνει καμμία δυσφήμιση.
Οι μόνοι δυσφημιστές που ξέρω είναι κάτι λαμόγια που παίρνουν μίζες... Αυτούς επικαλούνταν οι εθνομηδενιστές για να δημιουργήσουν ρεύμα. Με εμα΄ς δεν κατάφεραν ποτέ τίποτα... Το ακριβώς αντίθετο....
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν ξέρω τι κάνει ο ένας και ο άλλος.Εγώ έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες εκπομπές τα χρόνια του συριζα από το Action 24 και ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται.Μερικοί βέβαια μπορεί και να μην καταλαβαίνουν.Golden Age έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:36πατησιωτης έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:24
Aπό που και ως που ο Καιρίδης θεωρείται μη δεξιός;επειδή υπάρχουν κάποιοι ποντιόπληκτοι που έχουν εξαρτήσει την έννοια της δεξιάς από ένα νόμο που ψήφισε ο Ανδρέας Παπανδρέου;
Δεν ξέρω πόσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι..."επιβάλλουμε στους Μακεντόνσκυ το πως θα ονομάζονται", ούτε πόσο "ποντιόπληκτος" είναι κάποιος που δεν του αρέσει αυτό
Δεν μπροώ να καταλάβω πάντως γιατί οι Νεοδημοκράτες ρίχνουν τα βίντεο με ομιλίες του, αφού υποτίθεται "είναι δεξιός" και "απλά δεν αρέσει στους "ποντιόπληκτους"".

- metaxoskolikas
επειδή λέει τα ίδια με τον φίλη και τη ρεπούση και προδίδει τα εθνικά συμφέροντα εξυπηρετώντας την τουρκική γραμμή σε σχέση με το θέμα.πατησιωτης έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:24Aπό που και ως που ο Καιρίδης θεωρείται μη δεξιός;επειδή υπάρχουν κάποιοι ποντιόπληκτοι που έχουν εξαρτήσει την έννοια της δεξιάς από ένα νόμο που ψήφισε ο Ανδρέας Παπανδρέου;Patriot έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:01Το ξέρω ήδη ότι ο κομματικός μηχανισμός προωθεί τους κεντρωους(από τον Μητσοτάκη ελέγχεται αφού). Αν όμως οι νεοδημοκρατες δεν φερθούν σαν πρόβατα και μαυρισουν τους κεντρώους υποψηφίους τότε ο Μητσοτάκης βλέποντας ότι οι δικοί του τρώνε σουτ παντού θα αναγκαστεί να κάνει πιο δεξιά στροφή.Golden Age έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 16:13
Αυτοί τους οποίους αποκαλείς "κεντρώους" ξέρουν ότι δεν τους πάνε οι δεξιοί ψηφοφόροι της ΝΔ. Δεν κατεβαίνουν με τη ΝΔ στην τύχη. Για να αποφασίσουν να ακτέβουν με τη ΝΔ, πρώτα έκλεισαν συμφωνία με τον Κούλη, να έχουν στήριξη απο τον κομματικό μηχανισμό και να εκλεγούν, όπως έγινε με την Σπυράκη. Ειδικά τον εθνομηδενιστή Καιρίδη, τον προωθούν έντονα.
Κατα τ' άλλα στον Κούλη, τη μύνημα να στείλεις; Κι αυτός...τις ίδιες απόψεις με αυτούς έχει.
Ο Καιρίδης ήταν ένας από τους λίγους δημοσιογράφους που αντιτασσόταν σε όσα έκανε ο Βαρουφάκης όταν διέλυσε τα πάντα το 2015 και συνέχισε μετά σε γραμμή αντισύριζα.Υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν για την πολιτική με βάση αυτά που λέγονται για σήμερα και όχι για όσα λέγονται για ιστορικά γεγονότα.Ούτε υπάρχει κανένα ενιαίο μπλοκ ψηφοφόρων όπως νομίζουν κάποιοι.
Υπάρχουν 42 υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο και μόνο 4 σταυροί.Εγώ τουλάχιστον συνιστώ να μπει σταυρός σε κάποιους που έχουν σπουδάσει πέντε πράγματα από διεθνή πολιτική για να ξέρουν τι τους γίνεται εκεί ανεξαρτήτως αποχρώσεων.
Δεν είναι ανάγκη να βάλεις τέσσερις ψήφους φτάνει και μόνο μία.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Golden Age
- Golden Age
Εγώ πάλι ξέρω πολύ καλά τί ακούω απο τον ίδιο, στα βίντεο των ομιλιών του.πατησιωτης έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:41Δεν ξέρω τι κάνει ο ένας και ο άλλος.Εγώ έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες εκπομπές τα χρόνια του συριζα από το Action 24 και ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται.Μερικοί βέβαια μπορεί και να μην καταλαβαίνουν.Golden Age έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:36πατησιωτης έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:24
Δεν ξέρω πόσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι..."επιβάλλουμε στους Μακεντόνσκυ το πως θα ονομάζονται", ούτε πόσο "ποντιόπληκτος" είναι κάποιος που δεν του αρέσει αυτό
Δεν μπροώ να καταλάβω πάντως γιατί οι Νεοδημοκράτες ρίχνουν τα βίντεο με ομιλίες του, αφού υποτίθεται "είναι δεξιός" και "απλά δεν αρέσει στους "ποντιόπληκτους"".

Τη φωτογραφία του Μιχαλολιάκου και του Παππά πως τη βλέπεις; μόνο ζημιά κάνετε όχι καλό. Σίγουρα ξέρεις σε ποια φωτογραφία αναφέρομαι. Αισχος και ντροπή τους.Golden Age έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:40Δεν έχω δει κανέναν τέτοιο δυσφημιστή, ούτε να κάνει καμμία δυσφήμιση.
Οι μόνοι δυσφημιστές που ξέρω είναι κάτι λαμόγια που παίρνουν μίζες... Αυτούς επικαλούνταν οι εθνομηδενιστές για να δημιουργήσουν ρεύμα. Με εμα΄ς δεν κατάφεραν ποτέ τίποτα... Το ακριβώς αντίθετο....
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δυο καλές υποψηφιότητες είναι ο πρέσβυς Μαλλιάς και ο Κρεμλής της Κομισιόν εάν βέβαια κάποιος ενδιαφέρεται για ανθρώπους που ξέρουν κάτι από διπλωματία και ευρωπαϊκούς μηχανισμούς.Υπάρχει βέβαια και ο Ζαγοράκης.

- metaxoskolikas
δυσφημιστές του πατριωτισμού δεν είναι αφού έχουν καταφέρει να αναδειχθούν δεύτερη δύναμη στη νεολαία και να της εμφυσήσουν πατριωτικές και συντηρητικές ιδέες. το αντίθετο.southern έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:38Επίσης δεξιοί δεν θεωρούνται και οι δυσφημιστες του πατριωτισμού που φωτογραφίζονται με σβάστικες. Ούτε καν ακροδεξιοί είναιGolden Age έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:36πατησιωτης έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:24
Δεν ξέρω πόσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι..."επιβάλλουμε στους Μακεντόνσκυ το πως θα ονομάζονται", ούτε πόσο "πντιόπληκτος" είναι κάποιος που δεν του αρέσει αυτό
άθλιο ρόλο εξυπηρετούν οι φιληδες, οι καριδηδες και οι ρεπουσηδες.
- metaxoskolikas
ντροπή σε όσους εξυπηρετούν την τουρκική γραμμή.southern έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:44Τη φωτογραφία του Μιχαλολιάκου και του Παππά πως τη βλέπεις; μόνο ζημιά κάνετε όχι καλό. Σίγουρα ξέρεις σε ποια φωτογραφία αναφέρομαι. Αισχος και ντροπή τους.Golden Age έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 17:40Δεν έχω δει κανέναν τέτοιο δυσφημιστή, ούτε να κάνει καμμία δυσφήμιση.
Δεν μου άρεσε ποτέ η Βίκυ. Ούτε όταν ήταν άνθρωπος, ούτε τώρα που έγινε κουλικιά.
Προφανώς περί μαλάκα.Εγώ έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες εκπομπές τα χρόνια του συριζα από το Action 24 και ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται.
https://www.news247.gr/politiki/enochos ... 93902.html
Και επί σύριζα ήρθε και η αποφυλάκιση για "λόγους υγείας" (και μετά βέβαια πήγαινε για σκί):Καταδικάστηκε σε ΙΣΟΒΙΑ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης
https://www.protothema.gr/greece/articl ... rgopoulos/
Παπαγεωργόπουλος: Είμαι ελεύθερος χάρη στον ευεργετικό νόμο Παρασκευόπουλου

Οχι, δεν είναι ίδιοι η ΝΔ με τον Σύριζα, και δεν φροντίζουν ο ένας τον άλλον.
Αλλά δεν πειράζει, ο Ματθαιόπουλος είναι φάλτσος...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
26 Μάιος 2024, 19:45
-
-
Νέα δημοσίευση Απίστευτο! Υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ δουλεύει στην Ελληνική Πορνο-Βιομηχανια (Sirina)!
από Animal » 16 Απρ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 141 Απαντήσεις
- 4853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
19 Απρ 2024, 19:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
20 Ιαν 2024, 14:25
-
-
Νέα δημοσίευση Ας φτιάξουμε μια γλώσσα BASIC ... !
από tanipteros » 06 Δεκ 2023, 01:24 » σε Πληροφορική - 23 Απαντήσεις
- 1368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
18 Δεκ 2023, 19:08
-