δε νομίζω μωρέ πως ισχύει, γι αυτό σε ρώτησαYochanan έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 14:08λελ
Τι σουβλιζουν οι βιγκαν!
Re: Τι σουβλιζουν οι βιγκαν!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
μήπως να σταματήσουμε να αυξάνουμε τις κεφαλές και να ζούμε κανονικά?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 13:41Ο βιγκανισμός είναι η μόνη ελπίδα μας για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ανά κεφαλή. Στηρίζουμε.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Last Veteran
Οι "άνθρωποι" αυτοί είναι ψυχασθενεις. Το να απέχει κάποιος (μόνο) από το κρέας το βρίσκω λογικό. Το να μην τρως αυγά, τυρί, ψάρι, κρέας και να είσαι δογματικος κιόλας, είναι αρρώστια που θέλει εκτελ θεραπεία.
- Dwarven Blacksmith
Από μένα έχετε το ελεύθερο να σταματήσετε.Lord Brum έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 14:16μήπως να σταματήσουμε να αυξάνουμε τις κεφαλές και να ζούμε κανονικά?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 13:41Ο βιγκανισμός είναι η μόνη ελπίδα μας για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ανά κεφαλή. Στηρίζουμε.

η αληθεια ειναι πως όχι δεν ειμαι. γενικα δεν κρινω. οποιοι θελουνε ας τρώνε και ωμο κρεας και οποιοι θελουνε ας ειναι ωμοφοβικοι. απλώς ήθελα να τρολαρω λιγο και να βαλω μερικες φυτιλιες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πόσο πχια;!Lord Brum έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 14:16μήπως να σταματήσουμε να αυξάνουμε τις κεφαλές και να ζούμε κανονικά?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 13:41Ο βιγκανισμός είναι η μόνη ελπίδα μας για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ανά κεφαλή. Στηρίζουμε.
10 εκ στα 7 δις είμαστε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
δεν ειναι το χειροτερο που εχουνε σκαρφιστει συμφωνω αλλα για τζατζικι;;;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
παγκοσμίως λέω, εμείς είμαστ λίγοι. Αλλά αυτή ηπαπαριά ότι επειδή οι αφρικανοί κάνουν 10-15 παιδιά εμείς πρέπει να αισθανόμαστε άσχημα που δεν επιβιώνουν όλα πρέπει να σταματήσει. Μέχρι 2-3 είναι ανθρώπινο δικαίωμα,κάνε παραπάνω αν μπορείς να τα θρέψεις αλλά είσαι μόνος σου δεν θα σου τα ζούμε εμείς. Οι μόνοι που πήραν μέτρα για το περιβάλλον ήταν οι κινέζοι, πολιτική ενός παιδιού. Οι παπαρες οι υπόλοιποι μιλάνε για sustainability και οικονομική ανάπτυξη που βασίζεται σε αέναη αύξηση του πληθυσμού. Κόβεις τη μετανάσταευση και αστους να σκασουν σαν τις σαρδέλες στη χώρα τους.vagabondo έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 14:18Πόσο πχια;!Lord Brum έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 14:16μήπως να σταματήσουμε να αυξάνουμε τις κεφαλές και να ζούμε κανονικά?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 13:41Ο βιγκανισμός είναι η μόνη ελπίδα μας για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ανά κεφαλή. Στηρίζουμε.
10 εκ στα 7 δις είμαστε.
μια χαρά είναι για συνοδευτικά στα κρέατα