Γκαραζοπορτα ,ο σιδερενιος θανατος
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Γκαραζοπορτα ,ο σιδερενιος θανατος
δεν υπαρχει περιπτωση καθε χρονο να μην πλακωθουν 3-4 παιδια απο γκαραζοπορτες ,ασε τους μεγαλους που δεν τα μαθαινουμε διοτι πολυ απλα την γλυτωνουν,στην δε Αμερικη ειναι χιλιαδες οι τραυματιες απο γκαραζοπορτες.
Βεβαια τι να κανεις με τις γκαραζοπορτες ουτε γκαβλωμενοι απο οπλα υπαρχουν ουτε εθιμα ,ουτε φασιστες και κομμουνια ουτε βαλκανιοι ουτε εξυπνοι ευρωαπαοι
https://ezinearticles.com/?Shocking-Gar ... id=8853944
Βεβαια τι να κανεις με τις γκαραζοπορτες ουτε γκαβλωμενοι απο οπλα υπαρχουν ουτε εθιμα ,ουτε φασιστες και κομμουνια ουτε βαλκανιοι ουτε εξυπνοι ευρωαπαοι
https://ezinearticles.com/?Shocking-Gar ... id=8853944
Re: Γκαραζοπορτα ,ο σιδερενιος θανατος
δεν υπαρχει περιπτωση καθε χρονο να μην πεθάνουν [Χ] έως ([Χ]+1) παιδια* απο [Υ],ασε τους μεγαλους που δεν τα μαθαινουμε διοτι πολυ απλα την γλυτωνουν,στην δε [Ζ] ειναι χιλιαδες οι τραυματιες απο [Υ]. Βεβαια τι να κανεις με το [Υ] ουτε γκαβλωμενοι απο οπλα υπαρχουν ουτε εθιμα ,ουτε φασιστες και κομμουνια ουτε βαλκανιοι ουτε εξυπνοι ευρωαπαοι
Χ € [1-10]
Υ € [ό,τι καπνίσει, π.χ. καρχαρίες, vending machines, τρομοκρατία κλπ]
Ζ € [Ζ είναι μια χώρα με χ50 πληθυσμό Ελλάδας]
*Και τα παιδιά; Σκεφτείτε τα παιδιά!
Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα πως είτε δεν χρειάζεται και δεν πρέπει κιόλα να κάνουμε τίποτα για ολα αυτά (όπως π.χ. για τους θανάτους απο τρομοκρατία που ο Περδέους αναφέρει συνέχεια) είτε οτι ο Περσέας είναι βλάκας.
Να σας σώσω χρόνο: ο Περσέας είναι βλάκας.
Χ € [1-10]
Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα πως είτε δεν χρειάζεται και δεν πρέπει κιόλα να κάνουμε τίποτα για ολα αυτά (όπως π.χ. για τους θανάτους απο τρομοκρατία που ο Περδέους αναφέρει συνέχεια) είτε οτι ο Περσέας είναι βλάκας.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οχι, το πάει πιο λάου λάου. Σου λέει "λύστε πρώτα το θέμα με τις γκαραζόπορτες, και μετά ελάτε να μιλήσετε για τα βεγγαλικά". Να μπούν οι προτεραιότητες.Yochanan έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 19:58δεν υπαρχει περιπτωση καθε χρονο να μην πεθάνουν [Χ] έως ([Χ]+1) παιδια* απο [Υ],ασε τους μεγαλους που δεν τα μαθαινουμε διοτι πολυ απλα την γλυτωνουν,στην δε [Ζ] ειναι χιλιαδες οι τραυματιες απο [Υ]. Βεβαια τι να κανεις με το [Υ] ουτε γκαβλωμενοι απο οπλα υπαρχουν ουτε εθιμα ,ουτε φασιστες και κομμουνια ουτε βαλκανιοι ουτε εξυπνοι ευρωαπαοι
Χ € [1-10]
Και να είχα εξουσία, και να μου το έλεγε αυτό, να απαντούσα. "Θα το λύσω, αφού πρώτα ξεκωλιάσω εσένα".
- Υδράργυρος
Χρησιμος νημας. Πολλες γκαραζοπορτες ειναι σκουριασμενες και ξεχαρβαλωμενες, που κρεμονται απο μια τριχα.
Επισης και αυτες που δουλευουν με μοτερ μπορει να φανε κανα χερι ή να γινουν γκιλοτινα.
Επισης και αυτες που δουλευουν με μοτερ μπορει να φανε κανα χερι ή να γινουν γκιλοτινα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά τί γκαραζόπορτες είναι αυτές που μακελεύουν δικαίως και αδίκως; Της μόρντορ; Η δικιά μας έχει λαστιχένιο το κάτω μέρος και εάν συναντήσει λίγο κόντρα το μοτέρ βάζει όπισθεν και ανεβαίνει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
Παλιες, ασυντηρητες,κακες κατασκευες αν γκουγκλαρεις θα δεις
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... orta%3famp
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... orta%3famp
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε οχι και πανηλιθιος βρε Περσεα, Χομογκεουλας ειναι ο ανθρωπος, εχει σπουδασει ομοφυλοφιλια στην Αγγλια και εχει κανει μεταπτυχιακο στη Συγγρου και στην πλατεια Κουμουνδουρου.

πήζετε παίδες;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μπορεί να γίνει άνετα το ατύχημα ειδικά αν δεν είναι σωστη και κυρίως να μην έχει στοπ
Πριν από δέκα χρόνια το έπαθα εγώ και είχα στην κυριολεξία άγιο γιατι μου έσκασε πάνω μου και με πλάκωσε πάνω σε χώμα και όχι στο τσιμέντο που ταν στο ένα μέτρο Αν πατούσα εκεί δεν νομίζω να την γλιτωνα Τέσσερα άτομα χρειάστηκαν να με βγάλουν Την ίδια περίοδο ενας έφηβος σκοτώθηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης σε καρμπον ατύχημα
Πριν από δέκα χρόνια το έπαθα εγώ και είχα στην κυριολεξία άγιο γιατι μου έσκασε πάνω μου και με πλάκωσε πάνω σε χώμα και όχι στο τσιμέντο που ταν στο ένα μέτρο Αν πατούσα εκεί δεν νομίζω να την γλιτωνα Τέσσερα άτομα χρειάστηκαν να με βγάλουν Την ίδια περίοδο ενας έφηβος σκοτώθηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης σε καρμπον ατύχημα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
O Μπετόβλακας μπαλοθάκιας, αδυνατεί ν' αντιληφθεί οτι η νοοτροπία είναι η ίδια. "Κάνω ο,τι γουστάρω, αδιαφορώντας για τη ζωή των συνανθρώπων μου, και αν τύχει και μου πουν οτι κινδυνεύω να σκοτώσω/σακατέψω κανέναν, αρχίζω να λέω για σκατιστικές ανθρώπων που σκοτώθηκαν από άλλα αίτια, και τους λέω "φτιάξτε πρώτα αυτά και μετά να 'ρθειτε να μου πείτε εμένα".
Σε σύγκριση γκαραζοπορτιέρηδες/Μπαλοθάκηδες, οι μαλάκες Μπαλοθάκηδες είναι σαφώς πιο πάνω στην κλίμακα της μαλακίας, αφού ΕΝΕΡΓΑ βάζουν σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων, και οχι ΠΑΘΗΤΙΚΑ, απλά μέσω της αδιαφορίας τους για την κωλόπορτά τους.
Φυσικά είναι για παλούκωμα και οι 2.
Σε σύγκριση γκαραζοπορτιέρηδες/Μπαλοθάκηδες, οι μαλάκες Μπαλοθάκηδες είναι σαφώς πιο πάνω στην κλίμακα της μαλακίας, αφού ΕΝΕΡΓΑ βάζουν σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων, και οχι ΠΑΘΗΤΙΚΑ, απλά μέσω της αδιαφορίας τους για την κωλόπορτά τους.
Φυσικά είναι για παλούκωμα και οι 2.
- perseus
παρε τον αλλο τον μαλακα και πηγαινετε σε κανενα γαμο μην απαλλαγουμε απο κατι μαλακες σαν και εσας.
Τεράστιος κίνδυνος οι γκαραζοπορτες, ειδικα αυτες με πορτακι για κατοικίδια.
https://youtu.be/9vXqWgaCIJk
Φαντάσου να σε κυνηγάει κάνας δολοφόνος και πρέπει να φύγεις από εκεί.
https://youtu.be/9vXqWgaCIJk
Φαντάσου να σε κυνηγάει κάνας δολοφόνος και πρέπει να φύγεις από εκεί.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση