Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
southern
Δημοσιεύσεις: 13582
Εγγραφή: 19 Απρ 2018, 15:23
Phorum.gr user: southern

Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 20:35

από το εθνικιστικό μπλογκ allenaki.wordpress.com που έχει πολύ κουτσομπολιό για τη ΧΑ. Διευκρινίζω ότι δεν συμφωνώ ιδεολογικά με αυτό
"
Διαδημοτική δημοσκόπηση της Opinion Poll για την Ανατολική Αττική στην εφημερίδα «Αλήθεια». Μεγάλη πτώση για Παναγιώταρο και Χρυσή Αυγή. 4,9% η ΧΑ σε Σπάτα, Αρτέμιδα. 5,3% η ΧΑ, 3% ο Παναγιώταρος σε Ωρωπό. 3,9% σε Μαραθώνα, Νέα Μάκρη. 5,5% σε Ραφήνα, Πικέρμι. Με αναγωγή επί των εγκύρων.
09/01/2019
Η δημοσκόπηση «τρέχει» εδώ και δύο μήνες. Εντός του Ιανουαρίου θα δημοσιευθούν και τα αποτελέσματα για τους υπόλοιπους δήμους.

Δεν είναι περιστασιακή η μεταστροφή του πατριωτικού κοινού στην Ανατολική Αττική, όπου η Ελληνική Αυγή το 2014 είχε καταγράψει ποσοστό ~11,9%. Είναι μια διαμορφωμένη σταθερή πραγματικότητα, που καταγραφόταν καιρό τώρα στην μηδαμινή απήχηση των εκδηλώσεων, όταν 10 βουλευτές με τον αρχηγό δεν κατόρθωναν να προσελκύσουν 15 άτομα σε γραφεία που συντηρούνται στον αναπνευστήρα (Αρτέμιδα, Βόρεια Προάστια, Αχαρνές). Είναι κοινός τόπος ότι η ΧΑ είναι λόγια πολλά, ουσία μηδέν. Της δόθηκαν επτά συνεχόμενες ευκαιρίες στις εκλογές. Εθνικές εκλογές Μαϊου και Ιουνίου 2012, ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τον Μάιο του 2014 και δύο εθνικές εκλογές τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015.

Από το 2014 ως σήμερα μεσολάβησαν πέντε χρόνια, υπεραρκετά για να δείξει η ΧΑ τι μπορεί να κάνει στην περιοχή, στο Λεκανοπέδιο Αττικής και στην Αθήνα. Οι δημότες μέτρησαν, ζύγισαν, συμπέραναν.

ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ.
Σημειωτέον ότι 4 «πρωτοκλασσάτοι» βουλευτές, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου κατοικούν στην ευρύτερη αυτή περιφέρεια: Κασιδιάρης, πολιτικό (νάχαμε να λέγαμε) ζεύγος Γερμενή, Ηλιόπουλος, Παναγιώταρος. Άπαντες ουσιαστικά απόντες από τα τοπικά θέματα επί μία πενταετία. Στο Περιφερειακό Συμβούλιο στον έναν αρκούσαν ομιλίες και ερωτήσεις. Για την Γερμενή, ούτε λόγος. Ο Κασιδιάρης πρέπει να είναι ο μοναδικός βουλευτής του υπόλοιπου Αττικής που πάτησε το πόδι του ούτε για καφέ σε κάποιον από τους δήμους που του έχουν δώσει θριαμβικά ποσοστά. Εμφανίσεις ατσαλάκωτοι και φρεσκογυαλισμένοι, ως «από μηχανής θεοί» σε φωτιές, όπως στον Ωρωπό προ διετίας, μοιράζουν για την σπέκουλα νερά, σουβλάκια και… ενέσκηψαν βέβαια στις 25 Ιουλίου 2108 στο δημαρχείο της Ραφήνας για το αυτονόητο!

Η Περιφέρεια Αττικής, και η Τοπική Αυτοδιοίκηση εν γένει, είναι εφαρμοσμένη πολιτική. Δεν είναι οι αερολογίες που ακούγονται στη βουλή από ανεπρόκοπους. Η Περιφέρεια απαιτεί καθημερινή και συγκεκριμένου παραγωγή έργου. Τεχνοκρατική συγκρότηση. Φυσική παρουσία. Χαλκέντερη ψυχοσύνθεση και ιδιοσυγκρασία, βάδην, τροχάδην, ρεζερβουάρ γεμάτο κάθε μέρα, ανασκουμπωμένα μανίκια και «λιώσιμο σόλας». Ότι όλοι αυτοί δεν έκαναν επί πέντε χρόνια. Ανελλιπώς «χτυπούν κάρτα παρουσίας» στο Π.Σ., αποκλειστικά. Οι οσμές ενός ΚΕΛ, τα ορεινά του Γραμματικού, το Μεγάλο Ρέμα, είναι επικίνδυνες αποστολές για πολιτικούς «ρεαλιστές». Θα ενσκήψουν και τώρα στα καφενεία, ιδανικοί πολιτικοί «καλοχαιρέτες».
Αλίμονο, είναι πολύ αργά. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

Πηγή: Το Πολιτικό Ιστολόγιο της Κυριακής http://www.karydikyriaki.wordpress.com
Οριστική η απώλεια από την Χρυσή Αυγή 3 δήμων στην Αττική. Ούτε ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε Αρτέμιδα, Γλυφάδα, Κηφισιά. Τελειωμένη υπόθεση -με εκλογική σφραγίδα 2019- τα μαγαζάκια του διπλού πολιτικού μηδενικού (υποσύστημα Γερμενή): Ανατολική Αττική (κανένας συνδυασμός στους 13 δήμους), Βόρεια προάστια (λουκέτο και στην τοπική), Έλληνες Ιατροί (έχασαν την έδρα του 2014, ούτε συνδυασμό πλέον στις ιατρικές αρχαιρεσίες του Οκτωβρίου 2018). Κομματική προϊσταμένη των γιατρών η σύζυγος Γερμενή (ανύπαρκτη επί 5ετία 2014-2019 περιφερειακή σύμβουλος, υποψήφια βουλευτής το 2015, ίσως υποψήφια ευρωβουλευτής το 2019). Πόσες άχρηστες βουλευτικές συζύγους θα πληρώσεις ακόμα έρμε χρυσαυγίτη;
04/01/2019
Η άνοδος, οι αιτίες της πτώσης και η εξαφάνιση από την Ανατολική Αττική της άλλοτε πανίσχυρης στην περιοχή Χρυσής Αυγής, έχουν αναλυθεί εδώ επαρκώς και έγκαιρα, όταν (από το τέλος του 2015 και συνεχώς μέχρι σήμερα) οι ομιλίες στα γραφεία της Αρτέμιδας (ουσιαστικά νομαρχιακή οργάνωση) συγκέντρωναν-δεν συγκέντρωναν 15 άτομα κοινό, παρά το πλήθος των πρωτοκλασάτων βουλευτών και στελεχών που τα κεντρικά στέλνουν και συνεχίζουν να στέλνουν στην Αρτέμιδα. Οι φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις ήταν τόσο αποκαρδιωτικές για τους εναπομείναντες «τελευταίους πιστούς», ώσπου στο τέλος οι φωστήρες αναγκάστηκαν να διοργανώνουν τις εκδηλώσεις under cover.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η παρουσίαση των αυτοδιοικητικών -περιφερειακών και δημοτικών- συνδυασμών και των υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων της «Ελληνικής Αυγής».

Το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα είναι ότι η Ανατολική Αττική, η Βορειοανατολική Αττική και τα Βόρεια Προάστια (η ‘επικράτεια αρμοδιότητας’ του υποσυστήματος Γερμενή δηλαδή, παρά το ότι βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης) είναι χαμένη υπόθεση για την ΧΑ.

Η «Ελληνική Αυγή» έχασε τους τρεις δήμους όπου το 2014 όχι μόνο είχε κατεβάσει πλήρη συνδυασμό, αλλά είχε εκλέξει και δημοτικό σύμβουλο!
Πρόκειται για τους δήμους Σπάτων-Αρτέμιδας, Γλυφάδας και Κηφισιάς.

Αξιοσημείωτη δε η απουσία του υποσυστήματος Γερμενή από την πολυπροβληθείσα εκδήλωση ! Τουλάχιστον προσκηνιακά.

Η Ευγενία Γερμενή κατέλαβε το 2014 την θέση της περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ανατολικής Αττικής της «Ελληνικής Αυγής» με υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής τον Η. Παναγιώταρο. Κατέλαβε το αξίωμα βάσει* των σταυρών που έλαβαν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες που είχαν κληθεί τότε να πλαισιώσουν ένα εξαιρετικό, τεχνοκρατικό ψηφοδέλτιο, το οποίο είχε καταρτίσει η τότε βοηθός της -ετράπη ομοίως σε φυγή αργότερα- . Μηδενική παρέμβαση έχει έκτοτε να επιδείξει στα περιφερειακά συμβούλια. Επί 5 συναπτά έτη συμβαίνει αυτό (2014-2019), παρά το ότι σύμφωνα με επίσημη δήλωσή της στην κεντρική ιστοσελίδα, όπου ομιλεί για τον εαυτό της με κραυγαλέα μαργαριτάρια και σε τρίτο πρόσωπο, απολαμβάνει αντιμισθία**. Εδώ: http://www.xryshaygh.com/aftodioikhsh/v ... ai-eurwpai «Η Ελληνική Αυγή στηρίζει την συμμετοχή περιφερειακών συμβούλων σε διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια … μπλα μπλα μπλα… Δια αυτόν τον λόγο τα έξοδα της συμμέτοχης στην διοργάνωση «Open days» θα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την συμμετέχοντα (χρήση της αντιμισθίας ως περιφερειακός σύμβουλος ) και όχι την περιφέρεια Αττικής.
Με εκτίμηση
Ευγενία Χρήστου Γερμενή»

Είναι ζήτημα εάν η εν λόγω περιφερειακή σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής έχει ενδιαφερθεί και έχει ζητήσει να τοποθετηθεί κάποιες, έστω μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού φορές, από το βήμα της Περιφέρειας, για κάποιο από τα τόσα φλέγοντα θέματα, στα 5 χρόνια της αόρατης και αδιάφορης για τον πολίτη -πλην ωφέλιμης** για την ίδια θητείας της http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... -brujelles–, είναι επίσης ζήτημα εάν έχει υποβάλλει κάποιες γραπτές ερωτήσεις. Είναι ζήτημα εάν στα 5 αυτά χρόνια έχει επισκεφθεί μία, έστω μία φορά, το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, το Πλατύ Χωράφι, το Ιερό της Βραυρωνίας Αρτέμιδας, το Λιμάνι της Ραφήνας, τα κοντέινερ όπου στεγάζονται σχολικές τάξεις στην Αρτέμιδα, τις πυρόπληκτες περιοχές όπου ζει και κατοικεί έστω!!! Εάν είχε συμβεί κάτι από τα παραπάνω, οι αυλικοί της θα το διατυμπάνιζαν αρκούντως!
Και αν το κάνει τώρα, θα είναι πολύ αργά! Και πολύ προεκλογικά!

*Ας έχεις υπόψιν σου αναγνώστη και αναγνώστρια ότι οι περιφερειάρχες και οι αντιπεριφερειάρχες είναι οι μόνοι υποψήφιοι που δεν εκτίθενται στην βάσανο της λαϊκής προτίμησης, παρά καταλαμβάνουν το αξίωμα βάσει και χάριν των σταυρών που λαμβάνει ένας έκαστος και μία εκάστη εκ των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιό τους.

Θλιβερή, άκρως θλιβερή είναι και η συνέχεια, η προτελευταία πράξη του σερί πολιτικής ανεπάρκειας του υποσυστήματος Γερμενή.

Το φθινόπωρο του 2018 μπήκε λουκέτο στην τοπική Βορείων Προαστίων, εκεί όπου η άδικη θυσία των Φουντούλη-Καπελώνη αποτέλεσε το εφαλτήριο για πολιτικές σταδιοδρομίες αμνημόνων, ανάξιων, και μωροφιλόδοξων, που στοχεύουν με επιτυχία ευαίσθητες χορδές των άδολων χρυσαυγιτών και εθνικιστών. Εδώ:

https://karydikyriaki.wordpress.com/201 ... %af%cf%89/

Άδοξη τέλος ήταν η κατάληξη των πάλαι ποτέ πολυπροβεβλημένων «Ελλήνων Ιατρών» (το κομματικό αντικείμενο της Ευγενίας Γερμενή). Εδώ: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... ges-gia-to «…Τελικά παρόλο το αρνητικό κλίμα καταφέραμε και εκλέξαμε ένα αντιπρόσωπό στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο που μαζί με τον μεμονωμένο υποψήφιό μας στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά μπλα μπλα μπλα … Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και την υπεύθυνη των Ελλήνων Ιατρών Ευγενία Χρήστου-Γερμενή μπλα μπλα μπλα …). Τάδε έφη ο Παναγιώτης Κελεπούρης τον Οκτώβριο του 2014, ιατρός. Ούτε συνδυασμό δεν μπόρεσε φέτος να τους φτιάξει ως προϊσταμένη για τις αρχαιρεσίες στους ιατρικούς συλλόγους, που διεξήχθησαν προ διμήνου, τον Οκτώβριο που μας πέρασε.

Το λουκέτο στα κομματικά «μαγαζάκια» του υποσυστήματος Γερμενή: Ανατολική Αττική «εδώ δουλεύουμε για τον Γερμενή» ήταν το αγαπημένο μότο του ραδιούργου αυλικού-γραμματέα, ο οποίος το επαναλάμβανε μονότονα σε όσους και σε όσες μπορούσε να εκφοβίσει, Βόρεια Προάστια, Έλληνες Γιατροί, έχει συνέπειες.

Την κραυγαλέα πολιτική ανεπάρκεια και μωροφιλοδοξία του υποσυστήματος μίας ακόμα κυνοβολευτικής φαμίλιας της Χρυσής Αυγής «πληρώνει» σήμερα ο Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος περιφερειάρχης της «Ελληνικής Αυγής», ο οποίος «πατώνει» σε δημοσκόπηση που δημοσίευσε αυτές τις ημέρες η έντυπη zwanatolika.gr, με μόλις 5,4%, όταν το ποσοστό που είχε πάρει η «Ελληνική Αυγή» στην περιφέρεια Αττικής το 2014 ήταν σχεδόν 12% και σε αυτό μέλη της νομαρχιακής Ανατολικής Αττικής που οι αυλικοί ανάξιων συζύγων καταδίωξαν είχαν ιστορική συνδρομή.

Πλήθος όμως εθνικιστών και πατριωτικών σχηματισμών αρθρώνει για πρώτη φορά από το 2012 εθνικιστικό λόγο αξιώσεων, αποτινάζοντας τον «χιτώνα του Νέσσου» που αποτέλεσε η Χρυσή Αυγή για τον ελληνικό Εθνικισμό. Τα «στελέχη» κάθε ομάδας δίνουν και το μέτρο της καταλληλότητας του αρχηγού της ομάδας. Κοντεύει 10ετία και η Χρυσή Αυγή έδειξε τα «καντάρια» της. Αυτά είναι και άλλα δεν διαθέτει.

Κυριακή Καρύδη
https://allenaki.wordpress.com/2019/01/ ... 3%CE%AE-3/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 30 Απρ 2019, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Μπίστης
Δημοσιεύσεις: 14597
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:39
Τοποθεσία: Helsingør

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 30 Απρ 2019, 20:37

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
southern
Δημοσιεύσεις: 13582
Εγγραφή: 19 Απρ 2018, 15:23
Phorum.gr user: southern

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 20:38

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 10375
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 22:26
Τοποθεσία: Ειδυλλιακή

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 30 Απρ 2019, 20:42

Φρεσκότατο
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Δημοσιεύσεις: 7761
Εγγραφή: 05 Σεπ 2018, 03:12
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 30 Απρ 2019, 20:43

Στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται η Χρυσή Αυγή θα λάβει μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που έλαβε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Αυτό δείχνει τη συνεχή άνοδο του κόμματος.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
southern
Δημοσιεύσεις: 13582
Εγγραφή: 19 Απρ 2018, 15:23
Phorum.gr user: southern

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 20:44

Στον Νότιο Τομέα το ΚΚΕ με 6% από 6,8%, το ΚΙΝΑΛ με 4,4% και η Χρυσή Αυγή με 4% από 5,6%.
https://www.athensvoice.gr/politics/540 ... tin-attiki
είναι βέβαιο εδώ ότι η ΧΑ έχει διαρροές προς τη ΝΔ, τουλάχιστον στις πλούσιες περιοχές των νοτίων προαστίων.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
southern
Δημοσιεύσεις: 13582
Εγγραφή: 19 Απρ 2018, 15:23
Phorum.gr user: southern

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 20:45

vatraxos έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:42
Φρεσκότατο
η απουσία συνδυασμών της από τους δήμους που κατέβηκε το 2014 αξίζει να τονιστεί στο φορουμ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Highlander
Δημοσιεύσεις: 17451
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2018, 16:43

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2019, 20:47

southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:44
είναι βέβαιο εδώ ότι η ΧΑ έχει διαρροές προς τη ΝΔ, τουλάχιστον στις πλούσιες περιοχές των νοτίων προαστίων.
Όλοι ξέρουμε ότι ΝΔ και ΧΑ είναι συγκοινωνούντα δοχεία και οι ψηφοφόροι τους μετακινούνται από τη μία στην άλλη.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 27048
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Απρ 2019, 20:49

Όταν έγραφα στο χαζοχαρούμενο παρμένο κάστρο ******** για της πλαγιοκοπήσεις Κυριάκου με τους αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο πρεσπικόν ζήτημα, άρχισε τις γνωστές καθυστεριές για το κίνημα :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 30 Απρ 2019, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
southern
Δημοσιεύσεις: 13582
Εγγραφή: 19 Απρ 2018, 15:23
Phorum.gr user: southern

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 20:50

το ποσοστό του Παναγιώταρου στη περιφέρεια είναι στο 4%. γενικά θα φάει μεγάλη φάπα στις αυτοδιοικητικές η ΧΑ όπως άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Highlander
Δημοσιεύσεις: 17451
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2018, 16:43

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2019, 20:51

Συγκοινωνούντα ακροδεξιά δοχεία.
Στην Ά Αθήνας η ΝΔ με 37,3%, ποσοστό αυξημένο κατά 6,18% σε σχέση με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 (31,12%).
Στην Α Αθήνας η Χρυσή Αυγή με 3,6% (-3,31%),

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 27048
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Απρ 2019, 20:52

Highlander έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:47
southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:44
είναι βέβαιο εδώ ότι η ΧΑ έχει διαρροές προς τη ΝΔ, τουλάχιστον στις πλούσιες περιοχές των νοτίων προαστίων.
Όλοι ξέρουμε ότι ΝΔ και ΧΑ είναι συγκοινωνούντα δοχεία και οι ψηφοφόροι τους μετακινούνται από τη μία στην άλλη.
Τώρα που το μπολσεβίκικο στρατήγημα της εμπόλεμης συνενοχής (μπελίτζερεντ κομπλίσιτι, λουκ ιτ απ) σας μπήκε στον πάτο, μήπως να τους κλείνατε επί τέλους φυλακή να σώζατε τουλάχιστον τα προσχήματα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Highlander
Δημοσιεύσεις: 17451
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2018, 16:43

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2019, 20:53

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:52
Highlander έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:47
southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:44
είναι βέβαιο εδώ ότι η ΧΑ έχει διαρροές προς τη ΝΔ, τουλάχιστον στις πλούσιες περιοχές των νοτίων προαστίων.
Όλοι ξέρουμε ότι ΝΔ και ΧΑ είναι συγκοινωνούντα δοχεία και οι ψηφοφόροι τους μετακινούνται από τη μία στην άλλη.
Τώρα που το μπολσεβίκικο στρατήγημα της εμπόλεμης συνενοχής (μπελίτζερεντ κομπλίσιτι, λουκ ιτ απ) σας μπήκε στον πάτο, μήπως να τους κλείνετε επί τέλους φυλακή να σώζατε τουλάχιστον τα προσχήματα;
Οι κυβερνήσεις δεν κλείνουν στη φυλακή, η δικαιοσύνη κλείνει στη φυλακή, αυτό μάλλον είναι άγνωστο στους ακροδεξιούς.

Άβαταρ μέλους
Highlander
Δημοσιεύσεις: 17451
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2018, 16:43

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2019, 20:53

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:49
Όταν έγραφα στο χαζοχαρούμενο παρμένο κάστρο κώλντρον για της πλαγιοκοπήσεις Κυριάκου με τους αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο πρεσπικόν ζήτημα, άρχισε τις γνωστές καθυστεριές για το κίνημα :)
Από τη στιγμή που η ΝΔ υιοθέτησε χρυσαυγίτικες θέσεις όπως για παράδειγμα με την υποστήριξη ακροδεξιών τρομοκρατών με καλασνικοφ, οι φασίστες ψηφοφόροι της ΧΑ δε βρίσκουν τον λόγο να μην ψηφίσουν Κυριάκο.

Άβαταρ μέλους
southern
Δημοσιεύσεις: 13582
Εγγραφή: 19 Απρ 2018, 15:23
Phorum.gr user: southern

Re: Κατάρρευση της ΧΑ στα νότια προάστια και την ανατολική Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 20:55

Highlander έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:53
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
30 Απρ 2019, 20:49
Όταν έγραφα στο χαζοχαρούμενο παρμένο κάστρο κώλντρον για της πλαγιοκοπήσεις Κυριάκου με τους αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο πρεσπικόν ζήτημα, άρχισε τις γνωστές καθυστεριές για το κίνημα :)
Από τη στιγμή που η ΝΔ υιοθέτησε χρυσαυγίτικες θέσεις όπως για παράδειγμα με την υποστήριξη ακροδεξιών τρομοκρατών, οι φασίστες ψηφοφόροι της ΧΑ δε βρίσκουν λόγο να μην επιλέξουν Κυριάκο.
συγνώμη αλλά δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Μητσοτάκης. Τις μαλακίες στα νότια προάστια τις κάνουν οι αναρχομπάχαλοι του Ελληνικού.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών