Μόνο εγώ ερεθίζομαι όταν ακούω την Αυλωνίτου να σκούζει έτσι?

Έχουν ακουστεί και χειρότερα:
O Ντινόπουλας είχε κάνει τον Χαλβατζή ν' αναφωνήσει το περίφημο "Μη μας γαμάς τη συζήτηση".

Μόνο εγώ ερεθίζομαι όταν ακούω την Αυλωνίτου να σκούζει έτσι?
Golden Age έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 19:58Οπότε δεν ασχολείται με τις θέσεις του και ασχολείται με την υιοθέτηση και προβολή δημοφιλών θέσεων στην κοινωνία.
Ποιος διαφωνεί σήμερα με την κατάργηση των ανοιχτών συνόρων, τον κίνδυνο του ισλαμισμού, την αντίθεση στην κομμουνστική προπαγάνδα κλπ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:01Golden Age έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 19:58Οπότε δεν ασχολείται με τις θέσεις του και ασχολείται με την υιοθέτηση και προβολή δημοφιλών θέσεων στην κοινωνία.
Ο Τζήμερος είναι μια νεοφιλελεύθερη επιλογή. Όπως ακριβώς είναι ο Μάνος ή ο Φιλελεύθερη Συμμαχία. Με τη διαφορά ότι κάνει πολιτικό μάρκετιγκ και ασχολείται με θέσεις που "πουλάνε" (ακόμη κι αν δεν είναι δικές του) και δεν προβάλλει ιδιαίτερα τις δικές του.
έμενα μου φαίνεται πιο κατάλληλος για να κάνει τη δουλειά από το ΝΓΜ. Περιμένω να δω πως θα πάει ο ΔούμαςGolden Age έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:21Ο Τζήμερος είναι μια νεοφιλελεύθερη επιλογή. Όπως ακριβώς είναι ο Μάνος ή ο Φιλελεύθερη Συμμαχία. Με τη διαφορά ότι κάνει πολιτικό μάρκετιγκ και ασχολείται με θέσεις που "πουλάνε" (ακόμη κι αν δεν είναι δικές του) και δεν προβάλλει ιδιαίτερα τις δικές του.
Εσένα "σου φαίνεται" οτιδήποτε εξυπηρετεί τη Νέα Δημοκρατία. Και τη ΝΔ την εξυπηρετεί η...απομάκρυνση των φηφοφορων της Χρυσής Αυγής απο τη Χρυσή Αυγή γιατί έτσι πιστεύει ότι θα τους κερδίσει η ίδια.southern έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:24έμενα μου φαίνεται πιο κατάλληλος για να κάνει τη δουλειά από το ΝΓΜ. Περιμένω να δω πως θα πάει ο ΔούμαςGolden Age έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:21Ο Τζήμερος είναι μια νεοφιλελεύθερη επιλογή. Όπως ακριβώς είναι ο Μάνος ή ο Φιλελεύθερη Συμμαχία. Με τη διαφορά ότι κάνει πολιτικό μάρκετιγκ και ασχολείται με θέσεις που "πουλάνε" (ακόμη κι αν δεν είναι δικές του) και δεν προβάλλει ιδιαίτερα τις δικές του.
ο Τζήμερος και ο Δούμας θέλουν ένα κόμμα εντός πολιτικού παιχνιδιού, όχι κόμμα παρία. φυσικά σε αυτές τις εθνικές εκλογές θα πρέπει να υπερψηφιστεί η ΝΔ. Μετά βλέπουμε. Η ύπαρξη της ΧΑ δεν κάνει καλό. Μόνο δυσφήμιση του πατριωτισμού προσφέρει.Golden Age έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:27Εσένα "σου φαίνεται" οτιδήποτε εξυπηρετεί τη Νέα Δημοκρατία. Και τη ΝΔ την εξυπηρετεί η...απομάκρυνση των φηφοφορων της Χρυσής Αυγής απο τη Χρυσή Αυγή γιατί έτσι πιστεύει ότι θα τους κερδίσει η ίδια.southern έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:24έμενα μου φαίνεται πιο κατάλληλος για να κάνει τη δουλειά από το ΝΓΜ. Περιμένω να δω πως θα πάει ο ΔούμαςGolden Age έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:21
Ο Τζήμερος είναι μια νεοφιλελεύθερη επιλογή. Όπως ακριβώς είναι ο Μάνος ή ο Φιλελεύθερη Συμμαχία. Με τη διαφορά ότι κάνει πολιτικό μάρκετιγκ και ασχολείται με θέσεις που "πουλάνε" (ακόμη κι αν δεν είναι δικές του) και δεν προβάλλει ιδιαίτερα τις δικές του.
Ένα σορό πράγματ αέγιναν, τίποτε δεν πρόκειται να καταφέρετε. Με τόσα λεφτά που δαπάνησε η ΝΔ για το θέμα, θα μπορύψσ ενα 'χε ξεπληρώσει τα χρέη της... Πραγματικά δηλαδή, εαν ήμουν ψηφοφόρος της ΝΔ θα το έκανα θέμα...
southern έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:40ο Τζήμερος και ο Δούμας θέλουν ένα κόμμα εντός πολιτικού παιχνιδιού, όχι κόμμα παρία. φυσικά σε αυτές τις εθνικές εκλογές θα πρέπει να υπερψηφιστεί η ΝΔ. Μετά βλέπουμε. Η ύπαρξη της ΧΑ δεν κάνει καλό. Μόνο δυσφήμιση του πατριωτισμού προσφέρει.Golden Age έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 20:27Εσένα "σου φαίνεται" οτιδήποτε εξυπηρετεί τη Νέα Δημοκρατία. Και τη ΝΔ την εξυπηρετεί η...απομάκρυνση των φηφοφορων της Χρυσής Αυγής απο τη Χρυσή Αυγή γιατί έτσι πιστεύει ότι θα τους κερδίσει η ίδια.
Ένα σορό πράγματ αέγιναν, τίποτε δεν πρόκειται να καταφέρετε. Με τόσα λεφτά που δαπάνησε η ΝΔ για το θέμα, θα μπορύψσ ενα 'χε ξεπληρώσει τα χρέη της... Πραγματικά δηλαδή, εαν ήμουν ψηφοφόρος της ΝΔ θα το έκανα θέμα...
λέει παράλογα πράγματα ο Δούμας ;;;;