Eurovision 2019
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2019
Καλά ντε, μη θυμώνεις
SpoilerShow
Κολλούσαν αφού
Υπάρχουν και ποιοτικά τραγούδια που αξίζει να ακούσει κανείς. Το ΕΣΡ από εκεί και πέρα έχει υποτίθεται ένα λόγο ύπαρξης (και ανέφερα τι κάνει το αντίστοιχο ΕΣΡ σε κάποιες άλλες χώρες για να δείξω τι ΔΕΝ κάνει το ελληνικό ΕΣΡ).Beria έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 00:06Δηλαδή εσύ τώρα βλέπεις Eurovision που είναι η χαρά του αδερφάτου σε όλη την Ευρώπη, αλλά σε ενοχλούν οι αδερφές που το παρακολουθούν;Apergos8 έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 00:02Από όσο ξέρω στις συντηρητικές χώρες που μετέχουν στην Eurovision(ή και μεταδίδουν απλώς την Eurovision) όπως η Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Γεωργία, το Καζακστάν, η Τουρκία, η Λευκορωσία κτλ το εκεί ΕΣΡ φροντίζει και κόβει τα πλάνα αυτά(ή αλλιώς δεν τα μεταδίδει). Εδώ το ΕΣΡ έχει συμβολική μόνο παρουσία (δεν κάνει τίποτα, δεν επεμβαίνει πουθενά, υπάρχει για να υπάρχει απλώς).Εμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 23:45Νομίζω ότι το ΕΣΡ θα πρέπει να παρέμβει. Μου είπαν ότι έδειξε κίναιδους, ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους. Καλό θα ήταν να μην έχουμε παρεμβάσεις μόνο σε εκπομπές του Τσουκαλά και της Ζήνας όταν υπάρχουν χειρότερες παραβάσεις...
Σαν να πας στο Καραϊσκάκη και να να σε ενοχλεί ότι είναι γεμάτο γάβρους
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Ωραίο το τραγούδι της Ισλανδίας.
Τι την έχεις την Ελένη Λουκά;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 23:45Νομίζω ότι το ΕΣΡ θα πρέπει να παρέμβει. Μου είπαν ότι έδειξε κίναιδους, ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους. Καλό θα ήταν να μην έχουμε παρεμβάσεις μόνο σε εκπομπές του Τσουκαλά και της Ζήνας όταν υπάρχουν χειρότερες παραβάσεις...
Αν είναι αλήθεια αυτό (καθότι δεν την βλέπω την Eurovision) η μισή ντροπή δική τους και η άλλη μισή στην τηλεόραση της Ελλάδας που δεν έκοψε αυτά τα πλάνα-ντροπη.Αλλά τι να περιμένεις από έναν διαγωνισμό που βγάζει νικητές γυναίκες με μουσια;Στην χώρα καταγωγής μου τέτοια πλάνα δε τα δείχνουν ούτε με σφαίρες.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Τι ενοεις όταν λες "χώρα καταγωγής μου";Από την Ελλάδα δεν είσαι;Tigrayan έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 00:37Αν είναι αλήθεια αυτό (καθότι δεν την βλέπω την Eurovision) η μισή ντροπή δική τους και η άλλη μισή στην τηλεόραση της Ελλάδας που δεν έκοψε αυτά τα πλάνα-ντροπη.Αλλά τι να περιμένεις από έναν διαγωνισμό που βγάζει νικητές γυναίκες με μουσια;Στην χώρα καταγωγής μου τέτοια πλάνα δε τα δείχνουν ούτε με σφαίρες.
-
Τι την έχεις τον Ντάνα;Bipsco έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 00:31Τι την έχεις την Ελένη Λουκά;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 23:45Νομίζω ότι το ΕΣΡ θα πρέπει να παρέμβει. Μου είπαν ότι έδειξε κίναιδους, ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους. Καλό θα ήταν να μην έχουμε παρεμβάσεις μόνο σε εκπομπές του Τσουκαλά και της Ζήνας όταν υπάρχουν χειρότερες παραβάσεις...
Οδηγείς με την όπισθεν και εσύ;
Στην Ελλάδα το ΕΣΡ κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχει. Παρεμβαίνει σπάνια και όποτε αυτό γουσταρει(σχεδόν ποτέ δηλαδή).Εμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 23:45Νομίζω ότι το ΕΣΡ θα πρέπει να παρέμβει. Μου είπαν ότι έδειξε κίναιδους, ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους. Καλό θα ήταν να μην έχουμε παρεμβάσεις μόνο σε εκπομπές του Τσουκαλά και της Ζήνας όταν υπάρχουν χειρότερες παραβάσεις...
Είμαι Αββησυνιος (Τιγρανιανος): Tigrayan @ Πολυπολιτισμικο Πασχα στην ΑθηναMarios έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 00:55Τι ενοεις όταν λες "χώρα καταγωγής μου";Από την Ελλάδα δεν είσαι;Tigrayan έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 00:37Αν είναι αλήθεια αυτό (καθότι δεν την βλέπω την Eurovision) η μισή ντροπή δική τους και η άλλη μισή στην τηλεόραση της Ελλάδας που δεν έκοψε αυτά τα πλάνα-ντροπη.Αλλά τι να περιμένεις από έναν διαγωνισμό που βγάζει νικητές γυναίκες με μουσια;Στην χώρα καταγωγής μου τέτοια πλάνα δε τα δείχνουν ούτε με σφαίρες.
Ποιος είναι ο ή η Ντάνα; Γκόμενος σου;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 01:01Τι την έχεις τον Ντάνα;Bipsco έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 00:31Τι την έχεις την Ελένη Λουκά;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 23:45Νομίζω ότι το ΕΣΡ θα πρέπει να παρέμβει. Μου είπαν ότι έδειξε κίναιδους, ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους. Καλό θα ήταν να μην έχουμε παρεμβάσεις μόνο σε εκπομπές του Τσουκαλά και της Ζήνας όταν υπάρχουν χειρότερες παραβάσεις...
Οδηγείς με την όπισθεν και εσύ;
-
Όλοι εσείς οι ομοφυλόφιλοι - gay friendly είστε τόσο άνετοι μόνο με τον κώλο του άλλου;
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
η ιστορία με το αποκλεισμένο ουκρανικό τραγούδι πώς ξέφυγε από τον dna replication;
η ορίτζιναλ στιχομυθία, και το αντίστοιχο meme parody:
η ορίτζιναλ στιχομυθία, και το αντίστοιχο meme parody:
Στηρίζω Ισλανδία και το καγγουρο-McGuyver στυλ μαλλιού του τραγουδιστή!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έχεις σοβαρά θέματα!!!!! Να το κοιτάξεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 09:33Όλοι εσείς οι ομοφυλόφιλοι - gay friendly είστε τόσο άνετοι μόνο με τον κώλο του άλλου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
12 Φεβ 2024, 07:37
-
- 3631 Απαντήσεις
- 69284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Μάιος 2025, 22:02
-
- 0 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Ιαν 2025, 15:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ράμα στο Γαλάτσι.Οι ΝΔΑκρατες μονο για sms στην Eurovision.
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 14:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 3063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Μάιος 2024, 16:38
-