Όχι άλλη κβάντο ρε παιδιά, έλεοτNameless Ghoul έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:26Όσο δεν μπορούμε να τις παρατηρήσουμε, υπάρχουν στ'αλήθεια; Αντικειμενικά;
Φαντάσου π.χ, όλες αυτές οι γάτες που είχε ποστάρει ο κλινοσοφιστής στο παλιό, αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ταυτόχρονα ζωντανές και ψόφιες...
Μεταμόσχευση μνήμης
Re: Μεταμόσχευση μνήμης
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Επίσης, μπορεί να ξέρουμε με ακρίβεια είτε την θέση τους, είτε την ταχύτητά τους, αλλά όχι και τα δυο μαζί...
Ήταν ο Heisenberg στο αμάξι του, εν κινήσει, και τον σταματάει ένας τροχονόμος.Nameless Ghoul έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:28Επίσης, μπορεί να ξέρουμε με ακρίβεια είτε την θέση τους, είτε την ταχύτητά τους, αλλά όχι και τα δυο μαζί...
-Κύριέ μου ξέρετε με πόσο τρέχατε;
-Όχι, αλλά ξέρω ακριβώς πού βρίσκομαι
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Σωστότατη παρατήρηση. Επίσης πως θα ανταποκριθεί το νευρικό σύστημα και γενικά το νέο σώμα. Αν για παράδειγμα μεταφέρουν μνήμες από κινήσεις ακριβείας όπως αυτές που εκτελεί ένας δεξιοτέχνης σολίστας, ένας αθλητής ή χορευτής προφανώς δεν θα είναι δυνατό το νέο σώμα να ακολουθήσειenterprise-psi έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:18Παίζει όμως ρόλο η μνήμη, ή το τι κάνει με αυτήν ο κάθε εγκέφαλος;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Heisenberg, Schrodinger and Ohm are in a carparafrwn έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:31Ήταν ο Heisenberg στο αμάξι του, εν κινήσει, και τον σταματάει ένας τροχονόμος.Nameless Ghoul έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:28Επίσης, μπορεί να ξέρουμε με ακρίβεια είτε την θέση τους, είτε την ταχύτητά τους, αλλά όχι και τα δυο μαζί...
They get pulled over. Heisenberg is driving and the cop asks him "Do you know how fast you were going?"
"No, but I know exactly where I am" Heisenberg replies.
The cop says "You were doing 55 in a 35." Heisenberg throws up his hands and shouts "Great! Now I'm lost!"
The cop thinks this is suspicious and orders him to pop open the trunk. He checks it out and says "Do you know you have a dead cat back here?"
"We do now, asshole!" shouts Schrodinger.
The cop moves to arrest them. Ohm resists.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Και να 'ταν μόνο αυτό!Nameless Ghoul έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:26
Όσο δεν μπορούμε να τις παρατηρήσουμε, υπάρχουν στ'αλήθεια; Αντικειμενικά;
Ακόμα και τα γεγονότα που συνέβησαν εξαιτίας τους αναιρούνται, αν εξαλειφθεί οποιοδήποτε στοιχείο για την ύπαρξη τους.
Είχε φέρει μια εργασία ο Βάκχος νομίζω στο παλιό περί αυτού, άντε βρες την τώρα...
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
ρε δε γαμνιεστε λεω γω. θετε να κανει κανα log in στη μνημη σας η γυναικα σας να δουμε αν θα σας αρεσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
enterprise-psi έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:46Heisenberg, Schrodinger and Ohm are in a carparafrwn έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:31Ήταν ο Heisenberg στο αμάξι του, εν κινήσει, και τον σταματάει ένας τροχονόμος.Nameless Ghoul έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:28Επίσης, μπορεί να ξέρουμε με ακρίβεια είτε την θέση τους, είτε την ταχύτητά τους, αλλά όχι και τα δυο μαζί...
They get pulled over. Heisenberg is driving and the cop asks him "Do you know how fast you were going?"
The cop says "You were doing 55 in a 35." Heisenberg throws up his hands and shouts "Great! Now I'm lost!"
The cop thinks this is suspicious and orders him to pop open the trunk. He checks it out and says "Do you know you have a dead cat back here?"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μακάρι.
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί ήθελα να πω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
το Ohm resists είναι που με κάνει να σκάω στα γέλια πάντα
The business man whose master plan controls the world each day,
Yochanan έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 16:50enterprise-psi έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 15:46Heisenberg, Schrodinger and Ohm are in a car
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Υπάρχει μια τέτοια θεωρία για μεταφορά του κεντρικού νευρικού συστήματος σε ρομπότ όπου η προσωπικότητα, όχι μόνο η μνήμη, θα διατηρείται
και μετά τον θάνατο του σώματος.
Λένε ότι θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο μετά το 2040 αν θυμάμαι καλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση