Τι σε έλκει σε αυτήν ερωτικά μιλούσα (συναισθηματικά) όχι σεξουαλικά (φυσιολογικό είναι να σε έλκουν σεξουαλικά, αν ισχύει ο,τι ισχυρίζεται η εξελικτική βιολογία, τότε θα πρέπει και σε μεγάλες ηλικίες να έλκεσαι σεξουαλικά από μικρές ηλικιακά γυναίκες). Αυτό το ότι δεν είναι νορμαλ, αντί κάθε φορά να μου λες ότι δεν απάντησα το ερώτημα, θα μπορούσες να το αναλύσεις εσύ από την δική σου οπτική; Μιας και το έχεις συλλάβει καλύτερα; Γιατί εγώ το αμφισβητώ τόση ώρα διότι δεν το έχω συλλάβει.Uppercut έγραψε: ↑25 Μάιος 2019, 01:08
Δεν έχει να κάνει με το τι σε έλκει ή όχι. Μία ωραία κοπέλα 15 χρόνων μπορεί να πολύ ελκυστική. Έχει να κάνει με το τι είναι σωστό να κάνεις. Το ότι δεν είναι νορμάλ κι ότι η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο το καταλαβαίνεις κι εσύ. Για αυτό κάνεις ότι δεν βλέπεις το ερώτημα μου αν και στο επεσήμανα.
Ένας 63χρονος λοιπόν με μία 14χρονη. Η διαφορά ηλικίας είπες δεν παίζει ρόλο. Νορμάλ έτσι; Κανένα θέμα δεν θα είχες άμα η 14χρονη κόρη σου τα είχε με τον 63χρονο περιπτερά. Κουλ όλα.
Τώρα το παράδειγμα με την κόρη, μου είναι πολύ δύσκολο να στο απαντήσω, όχι απαραίτητα επειδή μπορεί να έχω ενδοιασμούς για μια τέτοια σχέση, αλλά δεν θα ήταν τίμια μια απάντηση "δεν έχω πρόβλημα" για σένα, θα μπορούσα με αυτήν να ξεμπερδέψω, ωστόσο δεν το κάνω διότι είναι εντελώς υποθετικό σενάριο από το οποίο δεν έχω περάσει και αδυνατώ να δώσω τίμια απάντηση.