MiGiSukhoI έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:41Ποιά Δύση; Το Δυτικό Βερολίνο αποκομμένο ήταν. Μόνο αεροπορικά ήταν συνδεδεμένο με την Δύση.

MiGiSukhoI έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:41Ποιά Δύση; Το Δυτικό Βερολίνο αποκομμένο ήταν. Μόνο αεροπορικά ήταν συνδεδεμένο με την Δύση.
Βίντεο σαν τα παραπάνω που σου είπα, δεν υπάρχουν. Είναι αδιανόητο αυτό που προσπαθείς να πετύχεις. Να με κάνεις να δω μια οπτική οπού φταίνε αποκλειστικά οι Ισραηλινοί και τα ορκ της Χαμάς είναι κάτι μεταξύ Αγγέλου και Βουδιστή μοναχού.
Ναι αυτά που προσπαθώ είναι μόνο στο μυαλό σου, μαν μου δε με νοιάζει τι πιστεύεις. Βασικά αν έβλεπα ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα να πας λίγο παραπέρα ίσως να σκεφτόμουν να μπω στον κόπο να τα ξαναβρώ τα εν λόγω οπτικό ακουστικά. Δεν υπάρχει λόγος όμως. Κάνε ότι θες γενικά, πίστευε ότι θες, μην μιλάς εκ μέρους μου μόνο.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 22:20Βίντεο σαν τα παραπάνω που σου είπα, δεν υπάρχουν. Είναι αδιανόητο αυτό που προσπαθείς να πετύχεις. Να με κάνεις να δω μια οπτική οπού φταίνε αποκλειστικά οι Ισραηλινοί και τα ορκ της Χαμάς είναι κάτι μεταξύ Αγγέλου και Βουδιστή μοναχού.
Μείνε στο ότι εγώ δεν έπαιρνα τα παιδιά μου στις διαδηλώσεις.MiGiSukhoI έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:24Καλά κάναν και με κουβαλούσαν μαζί τους. Ήταν πορείες απεργιακές, ειρηνικές κτλ. Μια χαρά περνούσα και με άλλα παιδιά. Οι μάχες δίνονται στους δρόμους. Εσύ προφανώς δεν έχεις μάθει να διεκδικείς.
Μ.αρέσει όπως τα θέτεις.MiGiSukhoI έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:24Τα Υψίπεδα του Γκολάν δεν τα επέστρεψε ποτέ όμως. Μιλάς για ένα κράτος που είχε εισβάλλει στον Λίβανο κατά τον Εμφύλιο να στηρίξει τους καραγκιόζηδες τους Μαρωνίτες. Όπως και το 2006 που χάναν τα Merkava και απορούσαν. Με ποιο δικαίωμα; Επειδή απλά είναι κράτος Τρομοκράτης - Νταβατζής.
Υπεραπλούστευση και κλισέ θέση.MiGiSukhoI έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:24Οι πόλεμοι έγιναν γιατί απλούστατα με το έτσι θέλω κάποιοι αποφάσισαν να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ και εκτοπίστηκαν 1 εκατομμύριo και από το 1948 το Ισραήλ δεν τήρησε καμία απολύτως συμφωνία και ξεκινούσε εποικισμούς. Δηλαδή αν αποφασίσουν να δώσουν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς γεωγραφικά θα το δεχτείς;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οκ κάτσε να ψαχτώ λίγο μπας και βρω μερικά από το 2016 που είναι ακριβώς σαν αυτά που νομίζεις ότι δεν υπάρχουν, είμαι και στην δουλειά τώρα με το κινητό αλλά δε γαμείς. Το yt τα ρίχνει άμα τη εμφανίσει, οπότε είναι και λίγο δύσκολο, τέσπα άδικος κόπος είναι αλλά...
Σοβαρέψου λίγο, δεν βλάφτει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ποια χαμάς ρε, νομίζεις ότι υποστηρίζω την χαμάς;Chainis έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 22:38Σοβαρέψου λίγο, δεν βλάφτει.
Κάθε σοβαρός - λογικός - φυσιολογικός άνθρωπος προστατεύει όπως μπορεί τα παιδιά του όταν κινδυνεύει η ζωή τους.
Στους μεγάλους πολέμους οι άμαχοι εκπαιδεύονταν να τρέχουν σε καταφύγια με τα παιδιά μαζί και να φοράνε αντιασφυξιογόνες μάσκες.
Χιλιάδες ιστορικά παραδείγματα.
Πες μας χωρίς χαχανητά πως προστατεύει η Χαμάς τον άμαχο πληθυσμό και ειδικά τα παιδιά της Γάζας.
O εχθρός του εχθρού μου...Σκληρή απάντηση Ερντογάν στον Νετανιάχου: Εδιωξε τον Ισραηλινό πρέσβη από τη Τουρκία!
Απορία:sys3x έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 22:46Στην τύχη σου βάζω
https://www.timesofisrael.com/idf-hebro ... t-him/amp/
Έχει αρκετά τέτοια περιστατικά, υποτίθεται ότι μετά καταδικάζουν οι ίδιοι τους δικούς τους στρατιώτες γι αυτά τα σκηνικά αλλά παπάργια.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μαλάκα έχεις κάποιο πρόβλημα;Chainis έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 22:57Απορία:sys3x έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 22:46Στην τύχη σου βάζω
https://www.timesofisrael.com/idf-hebro ... t-him/amp/
Έχει αρκετά τέτοια περιστατικά, υποτίθεται ότι μετά καταδικάζουν οι ίδιοι τους δικούς τους στρατιώτες γι αυτά τα σκηνικά αλλά παπάργια.
Πήγε η Χαμάς ποτέ σε κάποιου είδους δικαστήριο κάποιον που μαχαίρωσε ή σκότωσε με οποιοδήποτε τρόπο Ισραηλινό;
Έστω και τυπικά κι ας του έριξαν 5 μέρες φυλακή μόνο;