Deadpool 2
Re: Deadpool 2
Φαίνεται δυνατό κι αυτό!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το πρωτο δεν μου αρεσε
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Γιατί μωρέ; Μια χαρά ήταν, και γαμώ τις Μαρβελοταινίες.
Δράση στο φουλ, γέλιο μπόλικο και καλό στις περισσότερες σκηνές, αυτοσαρκασμός και συνεχόμενες μπηχτές για marvel κλπ... καλό ήταν.
+1 down with the fourth wall!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- shrike
Η αλήθεια είναι ότι σ' αυτό μάλλον το παρακάνει στο καινούριο, τουλάχιστον απ' ό,τι φαίνεται από τα trailers.
Θα δείξει... μάλλον θα πάω μεθαύριο ή την Κυριακή να το δω, για πρεμιέρα δεν λέει.
- shrike
Στο πρώτο, στη σκηνή που πέφτει μέσα στο αυτοκίνητο και τους δείχνει το μπαρμπαδάκι που ζωγράφιζε πάνω στη γέφυρα και τους λέει "have you seen this man?" παίζει να μ' άκουσαν κι από τη διπλανή αίθουσα...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το βρηκα υπερβολικα υπερβολικο .
- Dwarven Blacksmith
Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου οι Μαρβελοταινιες. Αλλά το Deadpool ήταν απλά μια κατηγορία μόνο του.
There are decades where you fuck around and days where you find out
- shrike
Μάλλον το έθεσες πιο σωστά από μένα. Όντως, αν και Μάρβελ, δεν το λες Μαρβελοταινία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Μάιος 2018, 18:28Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου οι Μαρβελοταινιες. Αλλά το Deadpool ήταν απλά μια κατηγορία μόνο του.
Και φυσικά, ήταν γαμάτο (πήξε, Περσέα).
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Από το trailer δεν φαίνεται καθόλου γαμάτο. Απλή επανάληψη του προηγούμενου μοιάζει, που εδώ που τα λέμε ούτε και εκείνο ήταν τίποτα το ιδιαίτερο γιατί εξαιρώντας το "πρωτότυπο" του "αντισυμβατικού" ήρωα η ιστορία έβριθε κοινοτυπιών. Άλλωστε άνθρωποι με το ελάχιστο γούστο δεν θα κάτσουν να χαμογελάσουν συνωμοτικά σε κύκλο με νέρντουλες όταν ο ντεντπουλ παραβιάζει τα εσκαμμένα για να αποκαλύψει ότι ο μπρόλιν είναι και ο θάνος των αβέντζερς. Εν ολίγοις, ψιλομαλακίες. Διασκεδαστικές ψιλομαλακίες, μα ψιλομαλακίες.
Μετριο χιουμορ, καλες μαχες.
Vote: 6.0
Vote: 6.0
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!