Τον Hellegennes καψουρεύτηκες; Αυτός τις βλέπει όλες σαν ξαδέρφες του.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:54Έτσι όπως τα λες τύπος. Άλλωστε θα μπορούσα να είμαι ξαδέρφη του.
BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω ιδέα πόσο χρονών είναι ο Χέλης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
καπου στα 25, κανενας, αντρας η γυναικα, δεν ειναι "μικιο". τους σεβομαστε και τους αντιμετωπιζουμε σαν ισοτιμους, κι ας ειμαστε 80.
απο την ενηλικιωση στα 18, μεχρι τα 25, ειναι δυνατον καποιος να ζησει τοσα οσα δεν ζει αλλος σε ολη του τη ζωη. το καθε "μικιο" μπορει να ειναι πιο εμπειρο απο σενα (και μενα, και οποιον) σε εργασιακο, ερωτικο, μαθησιακο, η οποιον αλλο τομεα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εστιάζεις στο πως οι γυναίκες να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία που καλλιεργείται και διατηρείται. Ότι ο άντρας είναι άντρας και το κέφι του θα κάνει.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:56εχουν-δεν εχουν, το κοριτσι δε σηκωνεται απο τον ταφο. το παθαινω συχνα σε συζητηση με γυναικες αυτο. αντι να κοιτανε πως θα λυθει ενα προβλημα η πως θα αποφευχθούν συνεπειες μιας καταστροφης, κοιτανε ποιος φταιει και πως θα τιμωρηθει. ειναι πολυ δευτερευον αυτο. πρωτευει το να αποφυγουμε τον φονο, βιασμο, οτι.
το συγκεκριμμενο εγκλημα παλι ειναι τοσο χοντρο, που και να εχουν ελαφρυντικο, το δικαστηριο αντι για χιλια χρονια θα τους ριξει ξερογω 900.
για τις προσωπικες μου ηθικες αξιες, το ελαφρυντικο μπορει να ηταν "θανατος απο ξυλοκοπημα" αντι για "θανατος απο γδαρσιμο με στομωμενο κουταλι" που θα ηταν η ποινη για καποιον που δεν θα ειχε αυτο το ελαφρυντικο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι το είπα ήδη αυτό. Δεν υποτιμώ κανέναν λέω την αίσθηση που παίρνω. Εσύ νιώθεις οκ με γυναίκες 20+;Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:02καπου στα 25, κανενας, αντρας η γυναικα, δεν ειναι "μικιο". τους σεβομαστε και τους αντιμετωπιζουμε σαν ισοτιμους, κι ας ειμαστε 80.
απο την ενηλικιωση στα 18, μεχρι τα 25, ειναι δυνατον καποιος να ζησει τοσα οσα δεν ζει αλλος σε ολη του τη ζωη. το καθε "μικιο" μπορει να ειναι πιο εμπειρο απο σενα (και μενα, και οποιον) σε εργασιακο, ερωτικο, μαθησιακο, η οποιον αλλο τομεα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έτσι ειναι κορίτσια, δεν φέρνουν τα χρόνια τα λόγια, υπάρχουν μέσα μας από πάντα, τι νομίζετε οτι σας λέμε όταν είμαστε στην κούνια και εσείς μαμάδες και θέλουμε γάλα, λόγια αγάπης είναι.Naida έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:52Αααααχ έρωτας
Και επειδή το ξέρετε οτι είναι μέσα σημασία έχει να βγούν, να τα τραβξει έξω μία μούσα.

δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο που λες, φυσικα και πρεπει να μπουζουριαζουνε οποιον κανει οποιοδηποτε εγκλημα. το δικο μου ερωτημα ειναι τι να προτεινουμε σε μια νεα γυναικα, τι θα λεγαμε στην κορη μας; παιζε με τους αντρες οσο γουσταρεις, αν πεσεις στον ζαβο και σε σφαξει, μετα θα τιμωρηθει, ολα καλα.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:40Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Θυμασαι εκεινο τον οπωροπωλη στην ξανθη που βιασε και εκαψε ζωντανη μια νεα γυναικα; Ειχε ηδη κανει εναν βιασμο απο τον οποιον αθωωθηκε. Εαν τον ειχανε μπουζουριασει στον πρωτο του, το θυμα του τωρα θα ζουσε.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:14ναι.
τι θα μπορουσε να γινει για να μην το σκοτωσουν; να διαβαζει στο πχορουμ:
"προκαλεστε οσο θελετε, τα γουρουνια οι αντριδοι να συγκρατουνται, ε, κι αν καποιος δεν συγκρατηθει, να τον κρεμασουμε γδαρουμε κλπ(ενω εσυ θα εισαι στα θυμαρακια)"
η
"μην προκαλειτε την τυχη σας, οταν μπορειτε να το αποφυγετε. τα γουρουνια οι αντριδοι καποιες φορες δεν συγκρατουνται, με αποτελεσμα να καταληξετε στα θυμαρακια, και τι να το κανετε μετα αν τιμωρηθει και ποσο;"
η προσεχε πως φερεσαι, μην πεσεις σε κανα ζαβο και σε κλαιμε;
δεν καλλιεργω εγω αυτη τη νοοτροπια. εγω καλλιεργω τη νοοτροπια "το νου σου, υπαρχουν και ζαβοι"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται το δεύτερο.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:06δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο που λες, φυσικα και πρεπει να μπουζουριαζουνε οποιον κανει οποιοδηποτε εγκλημα. το δικο μου ερωτημα ειναι τι να προτεινουμε σε μια νεα γυναικα, τι θα λεγαμε στην κορη μας; παιζε με τους αντρες οσο γουσταρεις, αν πεσεις στον ζαβο και σε σφαξει, μετα θα τιμωρηθει, ολα καλα.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:40Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Θυμασαι εκεινο τον οπωροπωλη στην ξανθη που βιασε και εκαψε ζωντανη μια νεα γυναικα; Ειχε ηδη κανει εναν βιασμο απο τον οποιον αθωωθηκε. Εαν τον ειχανε μπουζουριασει στον πρωτο του, το θυμα του τωρα θα ζουσε.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:14
ναι.
"προκαλεστε οσο θελετε, τα γουρουνια οι αντριδοι να συγκρατουνται, ε, κι αν καποιος δεν συγκρατηθει, να τον κρεμασουμε γδαρουμε κλπ(ενω εσυ θα εισαι στα θυμαρακια)"
η
"μην προκαλειτε την τυχη σας, οταν μπορειτε να το αποφυγετε. τα γουρουνια οι αντριδοι καποιες φορες δεν συγκρατουνται, με αποτελεσμα να καταληξετε στα θυμαρακια, και τι να το κανετε μετα αν τιμωρηθει και ποσο;"
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την έριξαν μισοπεθαμένη στη θάλασσα και την άφησαν να πεθάνει. Τόσο προκλητική ήταν στην τελική;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Sid Vicious
Μικρη διορθωσις, Η Γυναικα ηδη απο τα 18 δεν ειναι "μικιο" και την αντιμετωπιζουμε ως ισοτιμη όσο και να μαστε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
δε ρωταω ηλικια. δεν με απασχολει.
οι 20αρες δεν νομιζω να μου βρισκουν κατι, οποτε δεν εχω προσφατη εμπειρια για να κρινω. εντελως θεωρητικα, δεν θα με χαλαγε.
Τελικά βιασμός είναι :
Να πάμε κάπου με την συγκατάθεση της να αρχησουμε τα κωλοπιασηματα τα γλωσσοφιλα ίσως μου πάρει και πιπα και μόλις μου γίνει κάγκελο λέει βάλτον εκεί που ξέρεις εγώ φεύγω και αν την μαγκωσω και την βάλω κάτω είναι βιασμός.
Το κορίτσι στην Ρόδο είναι άλλη ιστορία από αυτό που λεω
Να πάμε κάπου με την συγκατάθεση της να αρχησουμε τα κωλοπιασηματα τα γλωσσοφιλα ίσως μου πάρει και πιπα και μόλις μου γίνει κάγκελο λέει βάλτον εκεί που ξέρεις εγώ φεύγω και αν την μαγκωσω και την βάλω κάτω είναι βιασμός.
Πέσιμο ή χεσιμο; 

οχι.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:10Εννοείται το δεύτερο.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την έριξαν μισοπεθαμένη στη θάλασσα και την άφησαν να πεθάνει. Τόσο προκλητική ήταν στην τελική;
τοσο ζαβοι ηταν αυτοι.
αλλα αν ηταν λιγοτερο προκλητικη (το σωστο ειναι περισσοτερο προσεκτικη) μπορει τωρα να ηταν ζωντανη.
Πολυ καλη ερωτηση. Σε κατι αναλογο ειχα γινει μαρτυρας στο κεντρο της Αθηνας. Μια πορνη ειχε φερει ενα γερο πισω απο κατι δεντρα. Αυτος αρνηθηκε να την πληρωσει. Εκεινη εφυγε και τον αφησε να την παιζει μονος του. Πηγε παραδιπλα σε κατι Αλβανους πο χορευαν μπρεηκ-ντανς και τους φωναξε να τον δειρουν. True Story, ο ενας δουλευει στο σουβλατζιδικο Θωμας τωρα.LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:15Τελικά βιασμός είναι :
- blackpaint
νομιζω πως εχει εξισου μεγαλη σημασια και τι λεμε στους γιους μας. Αμα τους μεγαλωνουμε με αρχες οπως να μην αφηνουν κανενα γυναιο να "προσβαλει τον ανδρισμο τους" η πως το γυναικειο οχι σημαινει ισως και αλλες τετοιες μαλακιες, τους γαλουχουμε με μια τοξικη κουλτουρα που γενναει σεξιστες και βιαστες.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:06δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο που λες, φυσικα και πρεπει να μπουζουριαζουνε οποιον κανει οποιοδηποτε εγκλημα. το δικο μου ερωτημα ειναι τι να προτεινουμε σε μια νεα γυναικα, τι θα λεγαμε στην κορη μας; παιζε με τους αντρες οσο γουσταρεις, αν πεσεις στον ζαβο και σε σφαξει, μετα θα τιμωρηθει, ολα καλα.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:40Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Θυμασαι εκεινο τον οπωροπωλη στην ξανθη που βιασε και εκαψε ζωντανη μια νεα γυναικα; Ειχε ηδη κανει εναν βιασμο απο τον οποιον αθωωθηκε. Εαν τον ειχανε μπουζουριασει στον πρωτο του, το θυμα του τωρα θα ζουσε.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:14
ναι.
η
Οπως λεει κι ο ποιητης
My daddy said, "Treat young girls like your mother"