Ανακεφαλαίωση ενός τοπικ που δεν συζητηθηκε ποτέ???Gherschaagk έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:48Best sex ever. Όταν γίνεται για την απόλυτη τάβλα και μόνο, το αποτέλεσμα σε κάνει να βλέπεις πυροτεχνήματα κάθε φορά.
Όποτε best sex ever γίνεται κάθε φορά που αποφασίζουμε να το κάνουμε και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ας μεταφερθεί στην ιατρική
Γέλια μέχρι δακρύων.
Γέλια μέχρι δακρύων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και με παγάκι γίνεται παιχνίδι μέρες που είναι.
Μου αρέσει το νερό πάντως.
Αν είναι να πιάσουμε τους αυνανισμούς πάει αλλού το πράγμα.don't speak έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:49Φτάνει να το αποφασίσει και ο άλλοςGherschaagk έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:48Best sex ever. Όταν γίνεται για την απόλυτη τάβλα και μόνο, το αποτέλεσμα σε κάνει να βλέπεις πυροτεχνήματα κάθε φορά.
Όποτε best sex ever γίνεται κάθε φορά που αποφασίζουμε να το κάνουμε και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Μου αρέσει το νερό πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μήπως ενοχλάμε που καθόμαστε και δίπλα σου; Μήπως είναι βαρύ και το άρωμά μας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
θυμάμαι την γαλή να ρωτάει τον βλάκι και λιώνω, να είσαστε καλά ρε παιδία.

-
Εγώ ειμ' εγώ και τα 'χω βρει
με τη δική μου φάτσα
κι ας είμαι αδέσποτο σκυλί
και μπερδεμένη ράτσα.
Δεν είμαι ο τύπος ο γνωστός
ούτε της δόξας κυνηγός
σε σήριαλ ηθοποιός
να με χειροκροτήσεις.
Ρε συ, ο enaon επιτελεί έργο, είναι κάτι σαν τον Ισοκράτη σ' αυτήν τη φάση.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:46να είσαι καλάΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:38
Η πλάκα είναι ότι ήθελα να σου γράψω κι εγώ "πιάσε κόκκινο" γιατί κάναμε την ίδια ερώτηση στο μπλάκι.
Ενιγουέι, αν και φαίνεται μελό, παλιό και το έχω ανεβάσει κι άλλες φορές, στο αφιερώνω.
Ξέρεις ότι αγαπώ τα μεταχειρισμένα πράγματα.
Το ότι θα αφιέρωνα στο best sex ever τραγούδι σε γυναίκα, είναι από τα απρόβλεπτα της ζωής.
(ο έναον ο συμφιλιωτής του πχόρουμ μας, θα κουνάει την ουρά του τώρα)

(επίσης, να ξέρεις ότι το αφιερώνεις σε ορίτζιναλ νταρντάνα με τατουάζ και πίρσινγκ)
Αν δεν το ήξερα δεν θα στο αφιέρωνα.

Αλλά μη μου τη σημειολογία τάραττε πλιζ, γιατί ταράζομαι κι εγώ και θα μου πέσουν τα εξτένσιονς και τα ατσέσορις κι άντε να τα μαζεύεις βραδιάτικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
don't speak έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:42Πόση πχια;LEONAS έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:40don't speak έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:37
Το έχω δει, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες όμως.
Να πούμε στο Σπύρο να κάνει θερινό CinePhorum
Τσόντα θα παίζει;
Έχουμε ξεβρακωθεί εδώ μέσα
Στείλε φώτο ξεβρακωτη
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
Δοντ'ούλα ο τυπος νομίζει οτι ειμαι ο Αλ μπαντυ, λολ
Στειλτου ενα πμ να με καρφώσεις, δεν αντέχω αλλο
Απο τον εναον την περίμενα την εμμονή, απο συς οχι
Ή μήπως το αντίστροφο;
Στειλτου ενα πμ να με καρφώσεις, δεν αντέχω αλλο
Απο τον εναον την περίμενα την εμμονή, απο συς οχι
Ή μήπως το αντίστροφο;
-
Μη ξανάρθεις απ τη δουλειά δεν το αντέχω δε το μπορώ να σ αντικρίζω φιλικά.

Όλα λάθος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.