Τασία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade
Δημοσιεύσεις: 29284
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 17:04

Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 07 Ιουν 2019, 08:07

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Δημοσιεύσεις: 1854
Εγγραφή: 13 Απρ 2018, 19:22
Phorum.gr user: SuperRogue

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 07 Ιουν 2019, 08:26

Όταν λέμε Τασία, θα σέβεστε.

Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15265
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 07 Ιουν 2019, 08:31

Γιατι την δείτε στο ονειρο σας και να λαχταρησετε

Άβαταρ μέλους
aLiCat
Δημοσιεύσεις: 14874
Εγγραφή: 10 Σεπ 2018, 22:00

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 07 Ιουν 2019, 08:41

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
aLiCat
Δημοσιεύσεις: 14874
Εγγραφή: 10 Σεπ 2018, 22:00

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 07 Ιουν 2019, 08:43

perseus έγραψε:
07 Ιουν 2019, 08:31
Γιατι την δείτε στο ονειρο σας και να λαχταρησετε

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Pam
Δημοσιεύσεις: 1487
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2018, 01:10

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam » 08 Ιουν 2019, 12:01

Στραπάτσο στο Μαξίμου από το… τσουνάμι Τασία
Και ο Δρίτσας στη μεθόδευση για να βολευτεί η κόρη
Θύελλα ανυπολόγιστων διαστάσεων με όνομα «Τασία», ξέσπασε στην κυβέρνηση και της προκαλεί τεράστια ζημιά. Η προσπάθεια να «βολευτεί» η κόρη της, τα όσα ακολούθησαν και η μισή συγγνώμη της κ. Χριστοδουλοπούλου, κυριαρχούν στο δημόσιο διάλογο.
Στο διαδίκτυο γίνεται χαμός με τις μεθοδεύσεις για να γίνει η θυγατέρα της αντιπροέδρου της Βουλής μόνιμη στις υπηρεσίες του κοινοβουλίου.

Στο Μαξίμου κατάλαβαν τη γκάφα που έκανε η κ. Χριστοδουλοπούλου και προσπάθησαν να την «μαζέψουν». Αφενός παγώνοντας τις μετατάξεις και αφετέρου ζητώντας από την αντιπρόεδρο της Βουλής να μην είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Όμως, το ξαφνικό χάος με την Τασία Χριστοδουλοπούλου και την δήλωση για αξιοποίηση γνωριμιών προκειμένου να επιτευχθεί η μετάταξη της κόρης της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ειδικά από τη στιγμή που το παρασκήνιο είναι έντονο.

Η «αποκάλυψη» έγινε στην τηλεόραση του Alpha, όταν κατά τη διάρκεια εκπομπής που ήταν καλεσμένη, η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ρωτήθηκε αν αληθεύει ότι λίγο πριν από τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων.

Η κα Χριστοδουλοπούλου απάντησε θετικά επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη μετάταξη λέγοντας ότι η κόρη της είχε όλα τα προσόντα. Παραδέχτηκε δε ότι για να γίνει η μετακίνηση της κόρης της «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις».

Η Μάχη – Στεφανία Δρίτσα, ωστόσο δεν είναι κόρη μόνο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Είναι και κόρη του επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού της κυβέρνησης, Θοδωρή Δρίτσα.

Και όσο και αν η Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι ο εύκολος στόχος λόγω και των παλαιότερων «μαργαριταριών» που έχει εκστομίσει κατά καιρούς προφανώς δεν είναι η μόνη η οποία αξιοποίησε γνωριμίες και διασυνδέσεις, για να μετατάξει το παιδί της.

Ηθικό ζήτημα μπαίνει και για το Θεόδωρο Δρίτσα, ο οποίος ούτε καμία επίθεση δέχτηκε μέχρι στιγμής, ούτε στοχοποιήθηκε από τους «συντρόφους» του στο ΣΥΡΙΖΑ, την αντιπολίτευση, τα ΜΜΕ, ή οποιονδήποτε άλλο ασκεί κριτική, όπως η σύντροφος του, ούτε δέχτηκε τηλεφώνημα για να δηλώσει μεταμέλεια και αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια.

Γιατί αν τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για την Τασία Χριστοδουλοπούλου το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Θοδωρή Δρίτσα, εκτός και αν αποδεχτούμε ότι ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά…Ίσως πάλι να είναι και λόγω της θέσης της στη Βουλή. Ίσως τελικά και να μην σκέφτηκε κανείς να αναφερθεί στον κ. Δρίτσα… Εκτός πάλι εάν η ηθική ευθύνη βαραίνει μόνο τον έναν από τους δύο…

Ωστόσο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε για τις ευθύνες του κ. Δρίτσα ότι μάλλον αυτός ήταν η διασύνδεση για τη μετάταξη της κόρης του, αφού στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής από την οποία πέρασε η τροποποίηση η οποία και έδωσε τη δυνατότητα για την μονιμοποίηση στην Βουλή της κόρης της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, πρόεδρος ήταν ο Νίκος Βούτσης και μέλη της 10 βουλευτές, μεταξύ αυτών και ο Θοδωρής Δρίτσας. Εδωσε δηλαδή και αυτός το πράσινο φως για μια ρύθμιση που βόλευε και την κόρη του. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να απόσχει για λόγους αρχής.
Την ίδια στιγμή θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν μπαίνει θέμα και για το μέλλον του κ. Βούτση, ο οποίος υπογράφει ο ίδιος την μετακίνηση της πρώην συζύγου του Σοφίας Βογιατζή από το υπουργείο Παιδείας στη Βουλή και μάλιστα με τη δική του υπογραφή.

Ο πρόεδρος της Βουλής, μάλιστα, Νίκος Βούτσης, δεν ζήτησε καν συγγνώμη σαν την κα Χριστοδουλοπούλου, αντίθετα υποστήριξε ότι το θέμα ανακινείται για τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων και τόνισε: «Δεν αισθάνομαι απολογούμενος για όλα αυτά που έχουν γραφτεί για ορυμαγδό τακτοποιήσεων».

Η μεθόδευση

Από τη δήλωση της κ. Χριστοδουλοπούλου, όμως, προκύπτει και ένα άλλο μείζον θέμα. Αποκαλύπτει από μόνη της ότι όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε μόνο και μόνο για να μεταταγεί η κόρη της στη Βουλή.

Λέει η αντιπρόεδρος της Βουλής:

«Η κόρη μου, μόνιμη υπάλληλος στα ΕΛΤΑ, όπου διορίστηκε εκεί από το 2004 μετά από εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ,αποσπάστηκε στη Βουλήτον Δεκέμβριο του 2018. Με την υπ’ αριθμό 2397/8-2-2019 απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής [ΦΕΚ 18/8-2-2019], προβλέφθηκε, με το άρθρο 12, ότι όσοι υπηρετούν στη Βουλή με απόσπαση κατά την 20/1/2019, μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετάταξης με βάση το νόμο 4440/2016 για την κινητικότητα στο δημόσιο. Αυτής της πρόβλεψης έκανε χρήση η κόρη μου. Η διαδικασία έγκρισης της μετάταξης ολοκληρώθηκε μόλις προχθές».

Μας αποκαλύπτει δηλαδή ότι είπε στην κόρη της να ζητήσει απόσπαση τον Δεκέμβριο για τη Βουλή γιατί γνώριζε ότι τον Ιανουάριο θα περνούσε απόφαση η οποία θα προέβλεπε τη δυνατότητα μετάταξης όσων ήταν σε απόσπαση μέχρι 20/1/2019.

Ηξερε δηλαδή η κ. Χριστοφιλοπούλου ότι ένα μήνα μετά την απόσπαση της κόρης της, μια επιτροπή στην οποία μέλος είναι ο σύζυγός της, Θ. Δρίτσας, θα περνούσε απόφαση για να μπορούν να κάνουν μετάταξη όλοι οι αποσπασμένοι μέχρι 20 Ιανουαρίου. Και η κόρη της που μόλις είχε αποσπαστεί.

Πρόκειται για καραμπινάτο σκάνδαλο ηθικής τάξης και για την κ. Χριστοφιλοπούλου και για τον κ. Δρίτσα.
https://www.tovima.gr/2019/06/08/politi ... ami-tasia/
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.

Άβαταρ μέλους
Pam
Δημοσιεύσεις: 1487
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2018, 01:10

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam » 08 Ιουν 2019, 12:07

Αμετανόητοι για τα ρουσφέτια: Μισή συγγνώμη και αντίο από την Τασία - Δεν έχω ενοχές, λέει ο Βούτσης
Προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης της κατακραυγής για τα ρουσφέτια μέσω συμψηφισμών από τον Τζανακόπουλο - Δεν έχω ενοχή, δεν γίναμε ίδιοι με τους προηγούμενους, λέει ο Βούτσης - Το κακό βαραίνει εμένα, όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει η Χριστοδουλοπούλου




Με διπλή γλώσσα αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των ρουσφετολογικών μετατάξεων συζύγων, θυγατέρων και συνεργατών στη Βουλή.

Μία μέρα μετά τις κυνικές δηλώσεις της σύμφωνα με τις οποίες «είχε άκρες και κάποιες διασυνδέσεις» ώστε να επιτύχει τη μετάταξη της κόρης της από τα ΕΛΤΑ στη Βουλή, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ζητώντας συγγνώμη από το κόμμα της ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.







Σε άλλο κλίμα, όμως, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης -η πρώην σύζυγος του οποίου περιλήφθηκε στο πρώτο «κύμα» των μετατάξεων, που ολοκληρώθηκε- δήλωσε ότι δεν αισθάνεται ίχνος ενοχής. Μίλησε, μάλιστα, για νόμιμη διαδικασία που είχε την συναίνεση και άλλων πολιτικών κομμάτων.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι επί των ημερών του έχουν γίνει «τομές μεταρρυθμιστικού χαρακτήρα» για την αντιμετώπιση ενός «καθεστώτος που είχε αμφιλεγόμενο, αυθαίρετο και θολό χαρακτήρα».

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Δημήτρη Τζανακόπουλου επιχειρεί επικοινωνιακή αντεπίθεση μέσω συμψηφισμών, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία των μετατάξεων ξεκίνησε με διακομματική συναίνεση και κατόπιν πρότασης του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη.

«Ευλόγως η κοινή γνώμη επιδεικνύει ευαισθησία και πρέπει να είμαι σαφής και ειλικρινής» συνέχισε ο Πρόεδρος για να προσθέσει «Δεν κάνω συμψηφισμούς ούτε θα μπω σε ονόματα και σόγια. Δεν είναι ο στόχος να πούμε ότι και οι άλλοι έκαναν αυτά και εμείς εκείνα… Δεν αισθάνομαι ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης ότι θα πρέπει να είμαστε απολογούμενοι για ότι γίναμε ίδιοι και κρατήσαμε το ίδιο καθεστώς με τους προηγούμενους. Ο λαός δεν ζήτησε αυτό από εμάς. Ζήτησε τομές και έγιναν». Υπενθυμίζεται πάντως, ότι μπροστά στην κατακραυγή ο ίδιος ο κ.Βούτσης ανακοίνωσε την αναστολή των υπολοίπων 29-31 μετατάξεων, ανάμεσα στις οποίες είναι και εκείνη της κόρης της κυρίας Χριστοδουλοπούλου.



Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα είμαι υποψήφια

Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα από τον κ.Βούτση, όμως, η κυρία Χριστοδουλοπούλου, έδωσε εξηγήσεις για την αίτηση μετάταξης της κόρης της, αλλά και για τις δηλώσεις της χθες, στην τηλεόραση του Alpha, ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στην δήλωσή της ότι«αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις», είπε ότι πολλοί την εξέλαβαν ως προκλητικά κυνική και συνέχισε εξηγώντας «όταν κλήθηκα να απαντήσω στο «εάν το νόμιμο είναι και ηθικό», παραδέχθηκα, λογοδοτώντας, χωρίς υπεκφυγές, ότι η δυνατότητα που είχα για άμεση ενημέρωση και γνώση ρυθμίσεων και διαδικασιών, των οποίων στη συνέχεια έκανε χρήση η κόρη μου, συγκροτεί όντως προνόμιο. Η ατυχής, ίσως, έκφραση για αξιοποίηση γνωριμιών και διασυνδέσεων σε αυτό αναφερόταν. Το δε προνόμιο, στο οποίο προαναφέρθηκα, αφορά κυρίως τη διαδικασία και την επιδίωξη της απόσπασης και όχι της μετάταξης».

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να επεκταθώ σε εξηγήσεις προσωπικού χαρακτήρα. Δεν θα αναζητήσω άλλοθι. Η ιστορία μου και η πορεία μου είναι γνωστή σε όλους. Πίστευα ότι αυτή, μαζί με την ειλικρίνειά μου, θα συνεκτιμηθεί. Διαψεύστηκα», ανέφερε.
Στη δήλωση της πάντως η κ. Χριστοδουλοπούλου ζητά συγγνώμη «από όλες και όλους για τη στενοχώρια ή και τον κλονισμό εμπιστοσύνης που τους προκάλεσα. Ανεξάρτητα απ’ όλα τα παραπάνω, το κακό βαραίνει αποκλειστικά και μόνο εμένα. Καμιά ευθύνη δεν έχουν η κυβέρνηση, η Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η απόφασή μου να μην θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές, είναι ειλημμένη ήδη από χθες, ως οφειλόμενη ελάχιστη κίνηση. Ενημέρωσα σχετικά τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Βουλής».
https://www.protothema.gr/politics/arti ... o-voutsis/
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 27048
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 08 Ιουν 2019, 12:12

Διαλύονται κανονικά υπό το βάρος του κατσιβελισμού των οι ζαίοι. Είμαι περίεργος να δω ποιοί και πόσοι θα κατέβουν τελικά στις εκλογές
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 27048
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 08 Ιουν 2019, 12:15

Οι περιβόητοι λενινιστές τακτίσιανς, από την μεγάλη της κνε σχολή, αποκαλύπτονται ως τα εντελώς αποκτηνωμένα λιμοτάγαρα που πάντα ήταν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης
Δημοσιεύσεις: 7804
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:45

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 08 Ιουν 2019, 12:20

είναι σαν κάτι τύπους που για το χ λόγο βρέθηκαν σε πεντάστερο και στο τσεκαουτ σηκώνουν πετσέτες, μπουρνούζια, κουρτινόξυλα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15265
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 08 Ιουν 2019, 12:25

Ο αντερ σιγουρα θα ηταν

Εμπεδοκλής
Δημοσιεύσεις: 20839
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 13:13

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 08 Ιουν 2019, 12:28

Κάποια στιγμή εκεί στη ΝΔ θα πρέπει να μας πουν από που πληρώνονται όλοι αυτοί.. Όταν ένα κόμμα χρωστάει 250 εκατομμύρια και είναι μακρυά από τις ρεμούλες της εξουσίας για 5 χρόνια και ταυτόχρονα βλέπουμε παντού παπαγαλάκια, διαφημίσεις από Google και youtube έως και φυλλάδια και αφισες τότε κάποιος το χρηματοδοτεί. Και φυσικά δεν είναι τα μέλη...

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 26961
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 08 Ιουν 2019, 20:02

Εμπεδοκλής έγραψε:
08 Ιουν 2019, 12:28
Κάποια στιγμή εκεί στη ΝΔ θα πρέπει να μας πουν από που πληρώνονται όλοι αυτοί.. Όταν ένα κόμμα χρωστάει 250 εκατομμύρια και είναι μακρυά από τις ρεμούλες της εξουσίας για 5 χρόνια και ταυτόχρονα βλέπουμε παντού παπαγαλάκια, διαφημίσεις από Google και youtube έως και φυλλάδια και αφισες τότε κάποιος το χρηματοδοτεί. Και φυσικά δεν είναι τα μέλη...
Για την Τασία - που είναι θέμα του νήματος - τί έχεις να μας πεις; :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Εμπεδοκλής
Δημοσιεύσεις: 20839
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 13:13

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 09 Ιουν 2019, 14:50

Nandros έγραψε:
08 Ιουν 2019, 20:02
Εμπεδοκλής έγραψε:
08 Ιουν 2019, 12:28
Κάποια στιγμή εκεί στη ΝΔ θα πρέπει να μας πουν από που πληρώνονται όλοι αυτοί.. Όταν ένα κόμμα χρωστάει 250 εκατομμύρια και είναι μακρυά από τις ρεμούλες της εξουσίας για 5 χρόνια και ταυτόχρονα βλέπουμε παντού παπαγαλάκια, διαφημίσεις από Google και youtube έως και φυλλάδια και αφισες τότε κάποιος το χρηματοδοτεί. Και φυσικά δεν είναι τα μέλη...
Για την Τασία - που είναι θέμα του νήματος - τί έχεις να μας πεις; :smt077:
.
Ότι πέφτω από τα σύννεφα;

Άβαταρ μέλους
Antares
Δημοσιεύσεις: 7852
Εγγραφή: 11 Απρ 2018, 10:46
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Τασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 09 Ιουν 2019, 16:02

Ξέρει σε τι ακροατήριο μιλάει και γι' αυτό τα λέει έτσι.
Σου λέει ο άλλος, αυτή και ο καθένας στην εξουσία αύριο, μεθαύριο, θα βολέψει εμένα και τα παιδιά μου, γιατί να μην κάνει το ίδιο για το παιδί της πρώτα πρώτα; Φυσικά όχι σε θέση με δουλειά και χαμηλόμισθη (όπως οι θέσεις του ΑΣΕΠ) αλλά κάπου υψηλά αφού έχουμε και προσόντα. Ας πούμε το λέει ένας στους τέσσερις αυτό. Δεν είναι αρκετοί για να βγάζουν κυβέρνηση;
Κατά τα άλλα και όποια εξυπηρέτηση θέλουν τους κάνουμε. Εδώ η μισή Ελλάδα θέλει snuff films για να αισθάνεται την υπεροχή απέναντι στα άλλα ζώα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών