The end.
Re: The end.
Εγώ έχω πιει καφέ καθισμένη σε εξωτερικό πεζούλι παράθυρου στην πλατεία Βαρβακείου της Αθηνάς, χαζεύοντας τα φώτα που άρχιζαν να ανάβουν στα μαγαζιά, την κίνηση που άρχιζε και τα αυτοκίνητα του δήμου που καθάριζαν με νερό τους δρόμους. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι σκέπαζα με το χέρι μου τη φωτιά του αναπτήρα για να μη με δει κανείς, νομίσει ότι θέλω να αυτοκτονήσω και φωνάξει την αστυνομία. Αυτό για κάποιο λόγο, μου φαινόταν πολύ αστείο και γέλαγα σα χαζό μόνη μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εξαρτάται τι θα μου πεις και πώς. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πειστικά ψέματα.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:52Τι λες, έχετε τέτοια διαίσθηση; Αν σου πω εγώ κάτι τώρα θα καταλάβεις αν λέω αλήθεια ή ψέματα;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:29Δεν θέλω να τρομάξεις με την αποκάλυψη, αλλά από τις λέξεις καταλαβαίνεις πράγματα. Αυτή είναι η χρήση τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχεις όμως την δυνατότητα να καταλαβαίνεις από τον γραπτό λόγο αν λέω ψέματα ή όχι. Έτσι δεν είναι;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:21Εξαρτάται τι θα μου πεις και πώς. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πειστικά ψέματα.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:52Τι λες, έχετε τέτοια διαίσθηση; Αν σου πω εγώ κάτι τώρα θα καταλάβεις αν λέω αλήθεια ή ψέματα;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:29
Δεν θέλω να τρομάξεις με την αποκάλυψη, αλλά από τις λέξεις καταλαβαίνεις πράγματα. Αυτή είναι η χρήση τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μάγκες τα τουριστικά ταξίδια είναι τρίχες μπροστά στα αστρικά ταξίδια που τα κάνεις από το κρεβάτι σου.
ειδες; μερικα ψεμματα ειναι ευκολο να τα καταλαβεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Ναι κι εσύ την έχεις αυτήν την ικανότητα. Μπορείς π.χ. πολύ εύκολα να καταλάβεις αν είναι ψέμα ή αλήθεια ότι το 1980 κοιμήθηκα δυο εβδομάδες στην προεδρική σουίτα του μεγαλύτερου -τότε- ξενοδοχείου της Χαλκιδικής.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:23Έχεις όμως την δυνατότητα να καταλαβαίνεις από τον γραπτό λόγο αν λέω ψέματα ή όχι. Έτσι δεν είναι;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:21Εξαρτάται τι θα μου πεις και πώς. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πειστικά ψέματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χορτοφαγία, αστρικά ταξίδια, πού έμπλεξες ρε Μηχανικέ;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αν γνωρίζει την ηλικία σου, ναι.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:33Ναι κι εσύ την έχεις αυτήν την ικανότητα. Μπορείς π.χ. πολύ εύκολα να καταλάβεις αν είναι ψέμα ή αλήθεια ότι το 1980 κοιμήθηκα δυο εβδομάδες στην προεδρική σουίτα του μεγαλύτερου -τότε- ξενοδοχείου της Χαλκιδικής.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:23Έχεις όμως την δυνατότητα να καταλαβαίνεις από τον γραπτό λόγο αν λέω ψέματα ή όχι. Έτσι δεν είναι;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:21
Εξαρτάται τι θα μου πεις και πώς. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πειστικά ψέματα.
Occasio facit furem
Θα σε πίστευα αν δεν γνώριζα την ηλικία σου.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:33Ναι κι εσύ την έχεις αυτήν την ικανότητα. Μπορείς π.χ. πολύ εύκολα να καταλάβεις αν είναι ψέμα ή αλήθεια ότι το 1980 κοιμήθηκα δυο εβδομάδες στην προεδρική σουίτα του μεγαλύτερου -τότε- ξενοδοχείου της Χαλκιδικής.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:23Έχεις όμως την δυνατότητα να καταλαβαίνεις από τον γραπτό λόγο αν λέω ψέματα ή όχι. Έτσι δεν είναι;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:21
Εξαρτάται τι θα μου πεις και πώς. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πειστικά ψέματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ναι, ακριβώς. Αυτό συνέβη το 1983, όταν ήμουν μερικών μηνών. Βλέπεις, μερικά ψέματα είναι εύκολο να τα καταλάβεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Αυτό δεν ισχύει φυσικά, εξαρτάται από τον άνθρωπο.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 15:59Ας πούμε, ο ΓΓ πιο πάνω είπε κάτι απλό. Ότι έκανε σκοποβολή με τενεκεδάκια στο Κιλκίς, κάτι που φαντάζει νορμάλ. Ο άλλος περιγράφει την δική του σκοποβολή σαν να είναι κάποιο μοναδική εμπειρία. Ένας άνθρωπος που ζει «ελεύθερος» και γυρίζει τον κόσμο, δεν περιγράφει τις εμπειρίες του σαν κάτι ξεχωριστό. Αν βιώσεις κάτι έξω απ' τα νερά σου μια φορά, ναι, το βλέπεις σαν μοναδικό, το περιγράφεις σαν μοναδικό. Για κάποιον που ζει τέτοιου είδους ζωή, τίποτα απ' αυτά δεν είναι έξω απ' τα νερά του. Αυτά ΕΙΝΑΙ τα νερά του. Εκεί κολλάει το σχόλιο της Γαλής.
Υπάρχουν άνθρωποι που και την πιο καθημερινή κοινοτοπία μπορούν να την κάνουν να ακούγεται μοναδική εμπειριά, χωρίς να πουν ψέμματα, και το κάνουν τακτικά.

- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ρε συ είπες κάποιο ψέμα που το ήξερα ότι είναι ψέμα. Αν μου έλεγες πχ κοιμήθηκα το 1990 και μου έλεγες ψέμα θα σε πίστευα κι ας μου έλεγες ψέμα.Δε θα μπορούσα να το γνωρίζω και δε θα είχα λόγο να μην σε πιστέψω.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 19:57Ναι, ακριβώς. Αυτό συνέβη το 1983, όταν ήμουν μερικών μηνών. Βλέπεις, μερικά ψέματα είναι εύκολο να τα καταλάβεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ακριβώςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 20:01Υπάρχουν άνθρωποι που και την πιο καθημερινή κοινοτοπία μπορούν να την κάνουν να ακούγεται μοναδική εμπειριά, χωρίς να πουν ψέμματα, και το κάνουν τακτικά.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους