Για κάθε αγορά με κάρτα + 20 λεπτά μαύρα. Σας έχει τύχει;
- wooded glade
Re: Για κάθε αγορά με κάρτα + 20 λεπτά μαύρα. Σας έχει τύχει;
Δέχομαι τη μαύρη συναλλαγή αν είναι fair deal.
Κάποιος άλλος μου έλεγε ότι ο οδοντογιατρός του ζήταγε 65 ευρώ και δεν έδινε απόδειξη αλλά και με απόδειξη πάλι 65 θα ήταν !
Να ζήταγε 58.
Κάποιος άλλος μου έλεγε ότι ο οδοντογιατρός του ζήταγε 65 ευρώ και δεν έδινε απόδειξη αλλά και με απόδειξη πάλι 65 θα ήταν !
Να ζήταγε 58.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Έλα να σου την αλλάξω εγώ και να κεράσεις μπύρα! Άκου 20€ για μια λάμπα...
the end
Μερικες φορες δε συμφαιρει να πας εκτός επαρχιας να ψωνίσεις Και ειναι πιο ακριβα γιατι αν πας το ιδιο θα βγει λογω καυσίμου
Τα τελευταια χρονια μειώθηκε το φαινόμενο
Τα τελευταια χρονια μειώθηκε το φαινόμενο
- MiGiSukhoI
Εγώ σε φούρνους και για 2 ευρώ δίνω κάρτα.
Είναι κατηγορίες επαγγελμάτων που τα έβγαλαν χοντρά και συνεχίζουν να τα βγάζουν.
Είναι κατηγορίες επαγγελμάτων που τα έβγαλαν χοντρά και συνεχίζουν να τα βγάζουν.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- wooded glade
Ένα ξυραφάκι μέσα στο ψωμί είναι ότι πρέπει για σένα.MiGiSukhoI έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:51Εγώ σε φούρνους και για 2 ευρώ δίνω κάρτα.
- Οργισμένος
Αλλωστε συριζα εχομε ξεχναμε τις παπαριτσες περι τραπεζων-ροθτσιλντ-σορρος και λοιπος οχετος...MiGiSukhoI έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:51Εγώ σε φούρνους και για 2 ευρώ δίνω κάρτα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Σταμάτα ρε, κυνηγάει το κεφάλαιο!wooded glade έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:56Ένα ξυραφάκι μέσα στο ψωμί είναι ότι πρέπει για σένα.MiGiSukhoI έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:51Εγώ σε φούρνους και για 2 ευρώ δίνω κάρτα.
the end
Ναι αυτή είναι η νέα μόδα. Να σου βάζουν νέες χρεώσεις. Και στην Πάτρα το έχω πετύχει και στο χωριό και στην Αθήνα.
Η κεντρική ιδέα πίσω από αυτό, είναι το γεγονός πως οι περιπτεράδες έχουν φτάσει στο αμήν και είτε βάζουν καπέλο σε προιόντα με μηδαμινό κέρδος όπως οι κάρτες τηλεφωνίας και πέισειφ, για να την παλέψουν, είτε βάζουν καπέλο σε συναλλαγές με κάρτες για να μην έχουν χασούρα.
Δεν γίνεται από μεμονωμένες πρωτοβουλίες αλλά σε επίπεδο ενώσεων. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν καναδύο περιπτεράδες που ρώτησα.
Σε ότι αφορά τις συναλλαγές με κάρτα, πολλοί δεν δέχονται.
Η κεντρική ιδέα πίσω από αυτό, είναι το γεγονός πως οι περιπτεράδες έχουν φτάσει στο αμήν και είτε βάζουν καπέλο σε προιόντα με μηδαμινό κέρδος όπως οι κάρτες τηλεφωνίας και πέισειφ, για να την παλέψουν, είτε βάζουν καπέλο σε συναλλαγές με κάρτες για να μην έχουν χασούρα.
Δεν γίνεται από μεμονωμένες πρωτοβουλίες αλλά σε επίπεδο ενώσεων. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν καναδύο περιπτεράδες που ρώτησα.
Σε ότι αφορά τις συναλλαγές με κάρτα, πολλοί δεν δέχονται.
Α μιλάς ειδικά για μίνι μάρκετ εσύ όχι για περίπτερο.
Καλά αν υπάρχει μίνι μάρκετ που βάζει καπέλο σε κάρτα, σημαίνει ότι είναι μισό βήμα πριν το κλείσιμο.
Καλά αν υπάρχει μίνι μάρκετ που βάζει καπέλο σε κάρτα, σημαίνει ότι είναι μισό βήμα πριν το κλείσιμο.
- MiGiSukhoI
Τι λες;wooded glade έγραψε:Ένα ξυραφάκι μέσα στο ψωμί είναι ότι πρέπει για σένα.
Κάτσε στις ώρες αιχμής και θα δεις πόσα μαύρα βγάζουν.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- wooded glade
Μαγκιά τους.MiGiSukhoI έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 00:03Τι λες;wooded glade έγραψε:Ένα ξυραφάκι μέσα στο ψωμί είναι ότι πρέπει για σένα.
Κάτσε στις ώρες αιχμής και θα δεις πόσα μαύρα βγάζουν.
Θα βρω από που αγοράζεις ψωμί και θα τους πω να σου βάλουν ξυραφάκι.
- wooded glade
- Cecily Anne
Λοιπον πέτυχα σκηνικό γαματο σε μαγαζάκι.
Παει τυπισσα να παρει 1 λεμόνι. Και της λεει ο μαγαζάτορας 50 λεπτα! Το ενα λεμόνι !
Του βγάζει κ αυτη κάρτα !
Οχοοχοχοοχοχξχοχοχοοχοχοχο
Παει τυπισσα να παρει 1 λεμόνι. Και της λεει ο μαγαζάτορας 50 λεπτα! Το ενα λεμόνι !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είδη καπνού και τηλεκάρτες δεν τους συμφέρει καθόλου να πουλάνε με κάρτες και αρνούνται (δεν ξέρω αν είναι νόμιμο αυτό) ή σου λένε να πάρεις και κάτι άλλο μαζί ένα μπουκαλάκι νερό πχ.
Εγώ πολλές φορές όταν είναι να πάρω τσιγάρα τους ρωτάω πρώτα γιατί ακολουθεί ο καθένας τη δική του τακτική. Τους λέω "Έχω κάρτα. Μπορώ να πληρώσω;" και αναλόγως μου απαντάνε.
Τις προάλλες έκανα την ίδια ερώτηση σε ένα μίνι μάρκετ και μου είπε ότι δέχεται κάρτα και του λέω "ααα οκ γιατί άλλοι συνάδελφοί σας αρνούνται" και μου λέει "Ε εντάξει εσείς ψωνίζετε κι άλλα πράγματα από δω."
Εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα από κει. Μόνο τσιγάρα παίρνω πάντα.
Εγώ πολλές φορές όταν είναι να πάρω τσιγάρα τους ρωτάω πρώτα γιατί ακολουθεί ο καθένας τη δική του τακτική. Τους λέω "Έχω κάρτα. Μπορώ να πληρώσω;" και αναλόγως μου απαντάνε.
Τις προάλλες έκανα την ίδια ερώτηση σε ένα μίνι μάρκετ και μου είπε ότι δέχεται κάρτα και του λέω "ααα οκ γιατί άλλοι συνάδελφοί σας αρνούνται" και μου λέει "Ε εντάξει εσείς ψωνίζετε κι άλλα πράγματα από δω."
Εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα από κει. Μόνο τσιγάρα παίρνω πάντα.
- MiGiSukhoI
Καλά του έκανε!!Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 00:18Λοιπον πέτυχα σκηνικό γαματο σε μαγαζάκι.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να έχεις γενέθλια και να σου κάνει έκπληξη με τούρτα ο....... Κουτσούμπας. Να σου τύχει
από Frappezitis » 08 Ιουν 2023, 19:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Ιουν 2023, 21:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλα είναι μαύρα.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Απρ 2025, 23:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Απρ 2025, 23:42
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
04 Φεβ 2024, 22:48
-