O Αλέξης στο Σκάι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: O Αλέξης στο Σκάι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 03 Ιούλ 2019, 12:22

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 12:03
Highlander έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 02:24
Με το 27-28% που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ (και θα είναι το κατώτατο όριο του) δεν πρόκειται να μετασχηματιστεί σε τίποτα άλλο. Θα νικήσει τις επόμενες εκλογές με τριανταπεντάρι-σαραντάρι ως ΣΥΡΙΖΑ.
30-33% ειναι το κατωτατο οριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Εγω βλεπω πως θα ειμαστε στο 34 +, λιγο κατω απο το 15
Οτιδήποτε πάνω από 25% θα είναι επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εγώ τον βλέπω γύρω στο 22%
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 03 Ιούλ 2019, 12:25

under έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 12:14
Δεν καθησα να δω τον αληταρα αλλα διαβασα οτι συν τοις αλλοις ειπε οτι δεν ηξερε οτι οι καμερες στη διασκεψη μετα το ματι εγραφαν/μετεδιδαν και γι αυτο δεν ρωτησε για νεκρους.
Μιλαμε για απιστευτο αληταρα αν το ειπε αυτο.
δεν καταλαβαίνει τι λέει αλλά επειδή ούτε τα ζώα οι ψηφοφόροι του καταλαβαίνουν, δεν έχει πρόβλημα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Ιούλ 2019, 12:29

Chainis έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 12:22
Highlander έγραψε:
Με το 27-28% που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ (και θα είναι το κατώτατο όριο του) δεν πρόκειται να μετασχηματιστεί σε τίποτα άλλο. Θα νικήσει τις επόμενες εκλογές με τριανταπεντάρι-σαραντάρι ως ΣΥΡΙΖΑ.
Οτιδήποτε διψήφιο, θα είναι ντροπή για όλους τους Έλληνες και ειδικότερα για τη Μακεδονία, οτιδήποτε πάνω από 0%, θα είναι ντροπή για τους Μακεδόνες.
Κανονικά θα έπρεπε να τον ψηφίσουν μόνον οι διορισμένοι-μετακλητοί συν το παραδοσιακό 3% και πάλι όχι στην Βόρεια Ελλάδα. Όχι μόνον στη Μακεδονία γιατί ξέρουμε τι θα έκανε στη Θράκη και την Ήπειρο αν ξανάβγαινε.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 03 Ιούλ 2019, 12:32

zteo έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 09:24
Δημοκράτης έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 00:18
zteo έγραψε:
02 Ιούλ 2019, 22:55

Τα οποια τα επερναν οι κυβερνησεις για να παει η πλειοψηφια αυτων των χρηματων κατευθειαν στα ταμεια Γερμανικων μονοπωλίων.
ήταν μια καλοστημένη παγίδα φίλε και πέσαμε μέσα σαν χαζοί. Θα κάνουμε όμως κομμουνισμό και θα γίνουμε πεεεεελούσιοι και δεν θα πληρώσουμε γράγκο στους κανάγιες
Μαθε πως λειτουργει ο καπιταλισμος.Οι Γερμανικες τραπεζες δεν θα μας δανειζαν χρηματα με τοσο καλο επιτόκιο για να χρηματοδοτουμε τους ανταγωνιστες Γερμανικων οικονομικων συμφεροντων.Κλασσικο παραδειγμα ειναι η σχεση του Ελληνικου κρατους με την Siemens.Η οποια ηταν και ειναι ο μονωπολιακος προμηθευτης του Ελληνικου κρατους με μεγαλη οικονομικη ζημια για το Ελληνικο κρατος.
εγώ ξέρω πως δουλεύει ο καπιταλισμός, εσύ έχεις ιδέα πως δεν δουλεύει ο κομμουνισμός;

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi » 03 Ιούλ 2019, 12:33

:)

Ο Τσιπρας και η αριστερα ειναι επικινδυνοι για την Ελλαδα ...

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Ιούλ 2019, 12:33

Athos έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 12:25
δεν καταλαβαίνει τι λέει αλλά επειδή ούτε τα ζώα οι ψηφοφόροι του καταλαβαίνουν, δεν έχει πρόβλημα
Μα γι αυτο πηγε στο σκαι.
Για να δημιουργησει ενταση,να δειξει εχθρους και να ξαναπαιξει το παραμυθι του 15 : τα βοθροκαναλα των ολιγαρχων με πολεμανε.
Προσπαθει να συσπειρωσει και επειδη ο συγκεκριμενος χωρος τρεφεται απο το μισος και το διχασμο ισως καταφερει κατι και καταφερει να πανε στις καλπες καποιοι που δεν θα πηγαιναν επειδη η ηττα ειναι δεδομενη.
Αν καταφερει να παρει και 1% απο τον Βαρουφακη ο Κυριακος θα του στειλει πουρα ως δωρο.

Συμπερασμα : ο Τσιπρας υπαρχει μονο αν υπαρχουν εχθροι.
Αν πρεπει να λυσει κανενα προβλημα αστα να πανε,θα καιγεται ο κοσμος και μετα θα λεει ο αληταρας δεν ηξερα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 03 Ιούλ 2019, 12:34

Athos έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 12:25
under έγραψε:
Δεν καθησα να δω τον αληταρα αλλα διαβασα οτι συν τοις αλλοις ειπε οτι δεν ηξερε οτι οι καμερες στη διασκεψη μετα το ματι εγραφαν/μετεδιδαν και γι αυτο δεν ρωτησε για νεκρους.
:goodpost:
ντάξει η ατάκα είδα τις κάμερες μπροστά μου αλλά δεν ήξερα ότι είναι ζωντανό ήταν απλά απόλαυση
δεν υπάρχουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 03 Ιούλ 2019, 12:34

under έγραψε:
περιπου αυτο ειπε
nik_killthemall έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 11:59

Παραδέχομαι ωστόσο, (αν και δεν ήταν κάτι δύσκολο) ότι τον συνέντριψαν στο Μάτι, εμμέσως ο τύπος τα ομολόγησε όλα ... ότι ήξεραν τα πάντα για τους νεκρούς και τα έκρυβαν, όχι για επικοινωνιακούς λόγους αλλά γιατί πάγωσαν ... μπροστά στις κάμερες και τους καμεραμεν που δεν ήξεραν αν λειτουργούσαν λαηβ ή αν ήταν απλά ντεκορ ...
αν και μλκιες ελεγε δεν εβγαζε νοημα ουτε αυτο ,ουτε γιατι εγινε μετα συνεντευξη τυπου να μας πουνε οτι τα κανανε ολα καλα
γενικα ασυναρτησιες ελεγε
απο την κροατια που διαολο ητανε μεχρι να γινει αυτο το καραγκιοζιλικι με τις καμερες δεν βρεθηκε ενας να του πει ει μλκα εχουμε νεκρους
οτι παγωσαν οι αλλοι που ειδαν τις καμερες και μπουρδες

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Ιούλ 2019, 12:36

under έγραψε:
Γενικώς πέταξε χοντρές βλακείες που κανονικά θα τον έκαιγαν, αλλά δυστυχώς τα δύο παπαγαλάκια ήταν δασκαλεμένα να τον βοηθήσουν.

Δεν ξέρω το λόγο.
Να μην εξαφανιστεί εντελώς γιατί ο Κούλης χρειάζεται αντίπαλον δέος για να φοβερίζει τους ψηφοφόρους και όσο πιο αληταράς είναι απέναντί του τόσο πιο εύκολο για τον Κούλη;
Γιατί δόθηκε εντολή έξωθεν να μην καεί ο Πίκος όταν καεί το κόμμα του επειδή τους φάνηκε πολύ χρήσιμος; Να τον ξαναχρησιμοποιήσουν;
Τι να σου πω.... :102:

Ένας τυχαίος από τον δρόμο να του έπαιρνε συνέντευξη, και αγράμματος ακόμα, τουλάχιστον σε 3-4 σημεία θα τον είχε κολλήσει στον τοίχο. Αυτοί τίποτα.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Ιούλ 2019, 12:38

Σκέφτομαι πόσες φορές τα έχουν πάρει συριζαίοι μαζί μου εδώ μέσα και έφτασαν μέχρι το μπαν με τη συμπεριφορά τους. Και δεν ήταν καν αυτή η πρόθεσή μου.
Αν ήμουν εγώ εκεί, άραγε θα τον κατάφερνα να αρχίζει να βρίζει σαν υστερικός, όπως κάνουν εδώ μέσα ή ο γιατρός του κάνει καλή δουλειά; :p2:
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Ιούλ 2019, 12:43

Ακουω πρωτο θεμα οπου τον ξεφτιλιζουν χοντρα.
Λενε οτι ειπε οτι ηταν καλα προετοιμασμενος για τις διαπραγματευσεις του 15 αλλα οι αλλοι ηταν καλυτερα.
Μιλαμε για Μπουρνελη κανονικο.Ουτε καν για δελφιναριο,για περοκε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 03 Ιούλ 2019, 12:44

Chainis έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 12:22
Highlander έγραψε:
Μπορείς να βλέπεις ότι θες και εγώ το ίδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κοντα στο ποσοστό των προηγούμενων εκλογών.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Ιούλ 2019, 12:45

under έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 12:43
Ακουω πρωτο θεμα οπου τον ξεφτιλιζουν χοντρα.
Λενε οτι ειπε οτι ηταν καλα προετοιμασμενος για τις διαπραγματευσεις του 15 αλλα οι αλλοι ηταν καλυτερα.
Μιλαμε για Μπουρνελη κανονικο.Ουτε καν για δελφιναριο,για περοκε.
Ήταν εντελώς νούμερο.
Σου λέω, έναν τυχαίο να έπαιρναν από τον δρόμο να κάνει τον δημοσιογράφο, τώρα του Πίκου θα του έκαναν ηλεκτροσόκ οι ψυχίατροι για να συνέλθει. Αλλά οι δύο επαγγελματίες χθες, ήταν πολύ λίγοι. Και αυτό είναι περίεργο για την εμπειρία τους.

Πάντως λένε πως η συνέντευξη υπάρχει στο web.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 03 Ιούλ 2019, 12:49

Παπαχελας δεν εχει τετοιο στυλ δεν κανει για τετοιου ειδους συνεντευξεις
03 Ιούλ 2019, 12:44
Μπορείς να βλέπεις ότι θες και εγώ το ίδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κοντα στο ποσοστό των προηγούμενων εκλογών.
θα παρει 10+ μοναδες μεσα σε ενα μηνα ενω κοιμομαστε ορθιοι στην προεκλογικη περιοδο; :102:

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 03 Ιούλ 2019, 12:51

Rocco Siffredi έγραψε:
03 Ιούλ 2019, 12:49
Παπαχελας δεν εχει τετοιο στυλ δεν κανει για τετοιου ειδους συνεντευξεις
03 Ιούλ 2019, 12:44
θα παρει 10+ μοναδες μεσα σε ενα μηνα ενω κοιμομαστε ορθιοι στην προεκλογικη περιοδο; :102:
Ναι. Ήρθε η ώρα των πολλών. Εσείς είστε αυτοί, δεν θα πάρετε τίποτα παραπάνω. Ότι έγινε και το 15 θα γίνει και τώρα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών