Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 07 Ιούλ 2019, 06:45

Η δική μου αγκύρωση κάνει κάτι που δεν κάνει καμία άλλη στον κόσμο. Εκτός του ότι παραλαμβάνει ποιο αποτελεσματικά τον εφελκυσμό και την θλίψη βελτιώνει συμπυκνώνοντας καθ ύψος των παρειών της γεώτρησης τα χαλαρά εδάφη, διατηρώντας αυτήν την πίεση προς τα πρανή για πάντα, και με την δυνατότητα επέμβασης διόρθωσης αυτής της πίεσης από την επιφάνεια. Κανένας πάσσαλος δεν αναλαμβάνει εντάσεις εφελκυσμού Μόνο θλίψης.
Οι πασσαλώσεις δεν έχουν την δυνατότητα να εξαλείψουν την ελαστικότητα του εδάφους
Βελτίωση των πρανών μιας γεώτρησης
Όταν θεμελιώνουμε πάνω σε μαλακό αργιλικό έδαφος με μεγάλη ελαστικότητα πρέπει να γίνει σταθεροποίηση τόσο της επιφάνειας εδάφους θεμελίωσης όσο και στα πρανή της γεώτρησης. Η βελτίωση αυτή μπορεί να γίνει με χημικά, μηχανικά, ή σύνθετα μέσα.

Η μηχανική βελτίωση του εδάφους στην επιφάνεια θεμελίωσης πραγματοποιείτε σήμερα με διάφορα μηχανικά μέσα.
Για την συμπύκνωση και σταθεροποίηση των πρανών μιας γεώτρησης δεν υπάρχει μηχανισμός.
Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι βελτίωσης των πρανών μιας γεώτρησης στο εμπόριο αλλά απαιτούν μεγάλα πανάκριβα μηχανήματα.
Από τα πάρα πάνω συμπεραίνουμε ότι πρέπει να βρούμε εμείς τον τρόπο συμπύκνωσης των πρανών της γεώτρησης, ώστε να περιορίσουμε την ελαστικότητα του εδάφους, και την αντοχή αυτών στην τριβή και πρόσφυση.
Ο μηχανισμός αυτός μπορεί να είναι μία νέα τεχνική βασιζόμενη σχεδιαστικά στον υπάρχοντα μηχανισμό της άγκυρας της ευρεσιτεχνίας για μαλακά εδάφη.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΜΙΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ
Ανοίγουμε την γεώτρηση και τοποθετούμε στο βάθος αυτής την άγκυρα. Την έλκουμε με μεγαλύτερη δύναμη από τα αξονικά φορτία που χρειαζόμαστε να παραλάβει, σταδιακά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να παραμορφωθεί το έδαφος τόσο ώστε η παραμόρφωσή του να γίνει μη αναστρέψιμη. Επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία σε διαφορετικά ύψη μέσα στην γεώτρηση, ώστε να δημιουργήσουμε αρκετούς συμπυκνωμένους παραμορφωμένους θύλακες καθ ύψος.
Μετά την βελτίωση των πρανών τοποθετούμε μέσα την άγκυρα και της εφαρμόζουμε την επιθυμητή προένταση η οποία πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη του αξονικού φορτίου που επιθυμούμε να παραλάβει.
Μετά την ισχυρή πάκτωση του μηχανισμού στα πρανή της γεώτρησης, και την εκ νέου προένταση ώστε να διορθώσουμε την έρπει του τένοντα και των πρανών, τοποθετούμε από μία οπή το ένεμα. Το ένεμα καταλαμβάνει όλη την παραμορφωμένη γεώτρηση και εξασφαλίζει περεταίρω την πάκτωση της άγκυρας στο χώμα
Σημειώσεις
Α) Όταν ανοίξουμε τοις γεωτρήσεις, λίγες ώρες πριν την βελτίωση των πρανών τους, τις καταβρέχουμε με αλατόνερο. Το νερό βοηθάει το γλίστρημα του μηχανισμού μέσα στα πρανή της γεώτρησης, και την μεγαλύτερη συμπύκνωση του εδάφους. Το αλάτι βοηθάει στην σταθεροποίηση του εδάφους. ( αφού εξατμιστεί το νερό )
Β) Το ένεμα τσιμέντου και αδρανών καλό είναι να κατασκευαστεί με τσιμέντο τύπου πορτλαντ, διότι έχει αποδειχθεί ότι αυτό το είδος τσιμέντου συσφίγγει το έδαφος περισσότερο από τα άλλα υπάρχοντα.
Γ) Ο μηχανισμός συμπύκνωσης των πρανών καλό θα είναι να κατασκευαστεί πιο ισχυρός (με περισσότερες και ισχυρότερες μπάρες )από ότι θα κατασκευάζονται οι μόνιμοι μηχανισμοί αγκύρωσης. Με ισχυρό μηχανισμό μπορούμε να εφαρμόσουμε την μέγιστη συμπύκνωση στα πρανή της γεώτρησης. Πρέπει να έχει την δυνατότητα να μπαίνει και να βγαίνει από την οπή, για να χρησιμοποιείτε συνέχεια σαν εργαλείο.
Αυτός ο μηχανισμός χρησιμεύει και για την αποστράγγιση του εδάφους, διότι ο συνδυασμός οπής και συμπύκνωσης θα μαζεύει το νερό στην οπή, το οποίο θα αφαιρούμε με μία αντλία.

Δ) Μετά την προένταση του μηχανισμού μεταξύ επιφανείας εδάφους και πρανών της γεώτρησης, και την πλήρωση όλης της οπής με το ένεμα, είναι αδύνατον ο τένοντας να έχει ελαστική επιστροφή από το λίκνισμα της κατασκευής.
Μπορεί μόνο να έχουμε αστοχία σε όλο το μήκος της πάκτωσης λόγο αδυναμίας πρόσφυσης του εδάφους. Αυτός ο κίνδυνος αστοχίας απομακρύνεται όταν έχουμε το σωστό βάθος γεώτρησης, και την μέγιστη συμπύκνωση των πρανών.
Ε) Αφού πια έχουμε εξασφαλίσει ότι η πρώτη μεγάλη προένταση μέσα στο έδαφος δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης ή μετακίνησης του τένοντα ούτε προς τα επάνω ούτε προς τα κάτω, τότε μόνο μπορεί να αρχίσει η κατασκευή των βάσεων από Ο/Σ.
Προεκτείνουμε τον τένοντα ελεύθερο μέσα από σωλήνες πάνω στο δώμα, και αφού ολοκληρωθεί ο σκελετός της κατασκευής, τοποθετούμε το ελατήριο απόσβεσης σεισμικού φορτίου μεταξύ δώματος και κοχλία του τένοντα . Δεν είναι αναγκαίο να κάνουμε δεύτερη προένταση στο δώμα.
Είναι αρκετό να πάρουμε μόνο τα μπόσικα του τένοντα βιδώνοντας τον κοχλία, ή αν έχουμε συρματόσχοινο να εφαρμόσουμε μία πολύ μικρή προένταση για τα μπόσικα, και για να ασφαλίσει η σφήνα πάκτωσης.
Το ελατήριο στο δώμα, εκτός την σεισμική απόσβεση που επιτυγχάνει, διορθώνει αυτόματα και την χαλάρωση του τένοντα η οποία μπορεί να υφίστανται κατά το αμφίπλευρο λίκνισμα της κατασκευής.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 07 Ιούλ 2019, 13:54

Πάρτε μια πρόκα δηλαδή έναν πάσσαλο τριβής και καρφώστε την μέσα στο έδαφος. Μετά τραβήξτε την έξω με το χέρι να δείτε πόσο εύκολα βγαίνει.
Αυτό οφείλεται στο ότι η παραμόρφωση του εδάφους παίρνει μόνιμο σχήμα και δεν επανέρχεται Οπότε δεν υπάρχει πρόσφυση λόγο τριβής. Η συνεχή πίεση του μηχανισμού προς τα πρανή της γεώτρησης κάνει την διαφορά πρόσφυσης. Τα πάνω ακτίνια του μηχανισμού παραλαμβάνουν τις καθοδικές εντάσεις θλίψης και τις μεταβιβάζουν στα πρανή της γεώτρησης, και τα κάτω ακτίνια παραλαμβάνουν τις ανοδικές εντάσεις εφελκυσμού και τις μεταβιβάζουν στα πρανή της γεώτρησης. Τα συμπυκνωμένα και παραμορφωμένα πρανή της γεώτρησης καθ ύψος των πρανών, εγκλωβίζουν το σκυρόδεμα το οποίο αντιδρά περαιτέρω στις ανοδικές και καθοδικές εντάσεις όπως αντιδρούν οι νευρώσεις του χάλυβα που εγκλωβίζονται μέσα στο σκυρόδεμα.
Μετά άλλο η πάκτωση της βάσης με το έδαφος και άλλο η πάκτωση των ανώτατων άκρων του τοιχώματος με το έδαφος. Η τελευταία εξαλείφει τον μηχανισμό του μοχλού, και σταματά και την κάμψη του την οποία δεν την σταματά η πάκτωση της βάσεως και του εδάφους.

Μικρές διαφορές :lol:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 07 Ιούλ 2019, 14:12, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

alamo

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo » 07 Ιούλ 2019, 13:59

Πρόκα ή βίδα; Αριστερόστροφη ή δεξιόστροφη; Μπα και είναι στο εξωταινιωτό;

seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 07 Ιούλ 2019, 17:05

Μηχανικός έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 00:34
Archmage έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 00:16
Ίσως ο μηχανισμός που πιέζει τα τοιχώματα τόσο σε εφελκυσμό όσο και σε θλίψη να έχει ενδιαφέρον.
Τι ενδιαφέρον θα μπορούσε να έχει;
Για πες κάτι που θα μπορούσε να ωφελήσει.
Χαρακτηριστικά που αποτελούν πρόκριμα: πάρ' το Λίζα και κάν' το κορνίζα ... Πάρτα Κώστα και κάντα κομπόστα
Η αναφερθείσα αντισεισμική τεχνολογία των κατασκευών εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντισεισμική προστασία από οποιοδήποτε άλλο αντισεισμικό σύστημα στον κόσμο, και μειώνει κατά 50% το κόστος της αντισεισμικής θωράκισης των κατασκευών συγκρινόμενη με τα άλλα αντισεισμικά συστήματα. Εκτός από την αντισεισμική θωράκιση που προσφέρουν όλα τα αντισεισμικά συστήματα στον κόσμο, η προτεινόμενη αντισεισμική τεχνολογία προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες που δεν τις προσφέρουν οι άλλες αντισεισμικές τεχνολογίες. Αυτές είναι..(Α) Δυνατότητα των βάσεων να δέχονται μεγάλα στατικά φορτία. Αυτό συμβαίνει λόγο της πάκτωσης του μηχανισμού με το έδαφος. Αυτή η πάκτωση της άγκυρας του μηχανισμού στα πρανή της γεώτρησης του επιτρέπει να δεχθεί τα στατικά φορτία του κτηρίου. Οπότε εκτός του εδάφους θεμελίωσης έχουμε και έναν μηχανισμό να παραλαμβάνει φορτία, βοηθώντας έχτρα το έδαφος θεμελίωσης. Οπότε εξασφαλίζουμε και αντισεισμική θωράκιση και βελτίωση μαλακών εδαφών, και μικρότερες βάσεις θεμελίωσης ρίχνοντας το κόστος των βάσεων και των εκσκαφών, με ένα σύστημα .Β) Το αντισεισμικό αυτό έχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί τόσο σε υπό κατασκευή, όσο και σε όλες τις υφιστάμενες δομικές κατασκευές προσφέροντας την μεγαλύτερη και φθηνότερη αντισεισμική προστασία . Αυτό το κάνει πολύ εμπορεύσιμο και μοναδικό, διότι οι υφιστάμενες κατασκευές είναι πολλές σε όλον τον κόσμο, και είναι το μόνο σύστημα που μπορεί να προσφέρει αντισεισμική προστασία σε όλα ανεξαιρέτως τα δομικά υφιστάμενα έργα
Γ) Η ευρεσιτεχνία αυτή εκτός την αντισεισμική προστασία, είναι η μοναδική που προσφέρει και προστασία σε ελαφριές κατασκευές από τους ανεμοστρόβιλους και γενικά προσφέρει προστασία σε όλες τις κατασκευές από τους πολύ ισχυρούς ανέμους.
Δ) Όλα τα προκατασκευασμένα από οπλισμένο σκυρόδεμα έχουν το καλό της οικονομικής κατασκευής λόγω του ότι είναι βιομηχανοποιημένα, εν σχέση με τις συμβατικές κατοικίες.
Η διαφορά κόστους ανάμεσά τους κυμαίνετε από 30 με 50%
Δεν τα βλέπουμε όμως να κατασκευάζονται μέσα στην πόλη που τα κτήρια είναι πολυώροφα, διότι είναι άκαμπτα, και η ταλάντωση που τους προκαλεί ο σεισμός, ανασηκώνει αμφίπλευρα την βάση της κατασκευής και σε συνδυασμό με την συνισταμένη των στατικών φορτίων που έχουν τους δημιουργούν μεγάλα λοξά κρακ πάνω στην τοιχοποιία, η οποία είναι και ο φέροντας οργανισμός.
Για τον λόγο αυτό δεν μπορούν να κατασκευαστούν με πολλά πατώματα, όταν οι περιοχή έχει μεγάλη σεισμική δραστηριότητα.
Ο σχεδιασμός τους περιορίζετε σε ισόγειο και πρώτο όροφο για τους πάρα πάνω λόγους.
Για αυτό τον λόγο βλέπουμε να έχουν μεγάλη εμπορευσιμότητα στα περίχωρα της Αθήνας όπου εκεί έτσι και αλλιώς δεν επιτρέπεται η δόμηση πάνω από δύο ορόφους.
Αν έχεις ένα οικόπεδο μέσα στην Αθήνα που επιτρέπεται η κατασκευή δέκα ορόφων δεν θα βάλεις ποτέ προκατασκευασμένο που η πολεοδομία του επιτρέπει μόνο δύο ορόφους, γιατί θα χάσεις όλους τους άλλους οκτώ ορόφους.
Αν πειραματικά αποδείξω ( που το απέδειξα είδη με τα πειράματα ) ότι με την τοποθέτηση της ευρεσιτεχνίας μου μπορείς χωρίς κανένα σεισμικό κίνδυνο να κατασκευάσεις προκατασκευασμένα δέκα ορόφων αυτό θα είναι η επανάσταση στις κατασκευές.
Το κόστος των κατασκευών στις πόλεις θα πέσει στο 30 με 50% φορώντας την ευρεσιτεχνία μου.
Η ταχύτητα των κατασκευών θα γίνει πολύ γρήγορη, με μεγαλύτερη ασφάλεια, και μεγαλύτερη αντισεισμική προστασία.
Ε) Η απόλυτη προστασία από τον σεισμό μιας κατασκευής που φέρει την ευρεσιτεχνία, σημαίνει καμία παραμόρφωση, οπότε καμία αστοχία, καμία επισκευή μετά το σεισμό.
Αυτό είναι πολύ μεγάλη οικονομία σε κόστος, αλλά και πολύ πρακτικό για νοσοκομεία γέφυρες και έργα γενικά που έχουν να κάνουν με δημόσιες πολυσύχναστες κατασκευές, οι οποίες δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις επισκευών.
Ζ)Αν μία ανεμογεννήτρια θέλει 500 κυβικά οπλισμένου σκυροδέματος στην βάση της για να μπορέσει να παραλάβει τις πλάγιες φορτίσεις του αέρα,
τοποθετώντας τέσσερις αγκυρώσεις της ευρεσιτεχνίας στις άκρες της βάσης της και με 100 κυβικά οπλισμένου σκυροδέματος έχουμε τα ίδια αποτελέσματα. Γλιτώνουμε και τις μεγάλες εκσκαφές των βάσεων. Κατ αυτόν τον τρόπο μειώνεται το υφιστάμενο κατασκευαστικό κόστος, υπερκαλύπτοντας το κόστος της ευρεσιτεχνίας το οποίο δεν ξεπερνά το 2% του γενικού κόστους της κατασκευής.
Η) Θα πέσει το κόστος στις ασφάλειες για την προστασία των κατασκευών από τους σεισμούς και τους ανεμοστρόβιλους.
Θ) Η ευρεσιτεχνία είναι και στρατιωτικού ενδιαφέροντος γιατί καθιστά πολύ ισχυρές τις κατασκευές σε έναν ενδεχόμενο βομβαρδισμό σε περίπτωση πολέμου αφού η ένταση του μηχανισμού στην κατασκευή αυξάνει την ικανότητά τους στο να δέχονται εκρηκτικές εντάσεις.
Ι) Χρησιμεύει και σαν αγκύριο για την συγκράτηση από την πτώση των μαλακών πρανών στις εθνικές οδούς.Βασικά αυτή η αντισεισμική ευρεσιτεχνία είναι η μόνη που ενώ προσφέρει την μεγαλύτερη αντισεισμική προστασία στον κόσμο, ρίχνει το κατασκευαστικό κόστος των σημερινών κατασκευών. Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές που μπορεί να προσφέρει, γιατί είναι σαν να ανακαλύψαμε μια μεγάλη βίδα για της δομικές κατασκευές. Πόσες εφαρμογές μπορείς να κάνης με μία βίδα?...αμέτρητες.
Άλλες εφικτές εφαρμογές.
Α) Σφράγιση των γεωτρήσεων πετρελαίου που αστοχούν. Β) Κατασκευή υποβρύχιων πλωτών δρόμων στην περίπτωση που είναι αδύνατη η κατασκευή γεφυρών ( λόγο μεγάλου υποθαλάσσιου βάθους ) Γ) Έλεγχο της οριζόντιας ταλάντωσης του οδοστρώματος των γεφυρών από τους ισχυρούς ανέμους. Δ) Κατασκευή πλωτών μόλων σε μαρίνες για την πρόσδεση μικρών σκαφών Ε) Για την υπερύψωση ελαφριών κατασκευών από το έδαφος Ζ) Μπορεί να κατασκευαστεί και ως εξάρτημα σφύρας για την βελτίωση της θεμελίωσης πάνω σε μαλακά εδάφη. Η) Για την μεγαλύτερη αντισεισμική προστασία εκεί που τα άλλα αντισεισμικά συστήματα αδυνατούν να τοποθετηθούν όπως π.χ σε φράγματα στους πυλώνες στις κοιλαδογέφυρες κ.λ.π
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 07 Ιούλ 2019, 17:56

Archmage Τι απαντήσεις ρε κακόμοιρε; :smt005:

Τι σημαίνει «έχουν την κλίμακα εντός της δομής τους», πού το όρισες και πώς απέδειξες ότι το τήρησες;
Σημαίνει ότι η κοκκομετρική διαρρύθμιση των υλικών είναι υπό κλίμακα, και ότι το τσιμέντο είναι λιγοστό με πολύ νερό μέσα ώστε η δύναμή του να ελαχιστοποιηθεί κατά 7 φορές. Σημαίνει ότι ο χάλυβας έχει 7 φορές μικρότερη διάμετρο. Σημαίνει ότι οι διαστάσεις του μοντέλου είναι 1 προς 7.
Να σου πω πως το τήρησα και πως το απέδειξα. Σε διατομή τοιχώματος ξυλότυπου πάχους 4 εκατοστών με διπλή σχάρα χάλυβα 1,5 mm και με κάναβο 5 cm δεν περνάει μέσα τίποτα άλλο από νερουλή λάσπη.
Αυτό είναι το μπετό του μοντέλου νερουλή λάσπη αναλογίας 7 μέρη άμμου προς 1 μέρος τσιμέντου. Τίποτα άλλο.
Πού έδειξες ότι δημιούργησες «υπο κλίμακα ένταση σεισμού»;
Πώς ορίζονται οι «αντίστοιχες υπό κλίμακα μετακινήσεις» και πού έδειξες ότι ισχύει αυτό στο μπετό που κούνησες;
Εμ δεν το έδειξα .... γιατί αν το έδειχνα τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα και αυτό το ξέρουν όλοι. Πόσα περισσότερα δεν ξέρω.
Αλλά το αν ήταν 2,41 g ή ήταν 16 g μικρή σημασία έχει αφού τα δικά σας στο μισό g επιτάχυνσης ξαπλώνονται κατά γης. :lol:
Πώς ορίζονται οι «αντίστοιχες υπό κλίμακα μετακινήσεις» και πού έδειξες ότι ισχύει αυτό στο μπετό που κούνησες;

Εμ δεν το έδειξα ... σας είπα ότι η μετατόπιση ήταν 0,30 cm Αν σας έλεγα ότι ήταν X 7 και ήταν 2,1 μέτρα θα με βγάζατε τρελό.
Αλλά βάση της μικροκλίμακας 2,1 μέτρα είναι η μετατόπισή του.
Ποια είναι η ελαστική θεωρία, γιατί και πώς την εφάρμοσες;
Δεν την εφάρμοσα Εφάρμοσα ακριβώς το αντίθετο που είναι ο σχεδιασμός της ακαμψίας. Αυτόν συμφέρει την ευρεσιτεχνία αυτόν σχεδίασα. Η μορφή και το μέγεθος που δίνεις στις διατομές της κατασκευής καθώς και η ποιότητα αντοχής των υλικών, και η ελαστικότητά τους έχει να κάνει με την ιδιοπερίοδο. Το ύψος επίσης είναι ένας βασικός παράγοντας. Ο βασικότερος παράγοντας όμως από όλους τους άλλους που κάνει κόκαλο την κατασκευή είναι το βίδωμα της κατασκευής ( η οποία είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από Ο.Σ ) με το έδαφος. Βρε μανία με την ελαστικότητα !!!! Γιατί δεν κατασκευάζετε με λάστιχο να μην έχετε και ανελαστικές αστοχίες? :smt005:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
Archmage
Δημοσιεύσεις: 322
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 01:41

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage » 07 Ιούλ 2019, 23:12

seismic έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 17:56
το τσιμέντο είναι λιγοστό με πολύ νερό μέσα [..] οι διαστάσεις του μοντέλου είναι 1 προς 7 [..] δεν περνάει μέσα τίποτα άλλο από νερουλή λάσπη
Στη βιβλιογραφία λέει πώς γίνονται πειράματα με μοντέλα. Αυτά που έγραψες είναι παιζοκουβαδάκια, κανείς δεν τα έχει πάρει σοβαρά και ούτε πρόκειται.
seismic έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 17:56
Πού έδειξες ότι δημιούργησες «υπο κλίμακα ένταση σεισμού»; Πώς ορίζονται οι «αντίστοιχες υπό κλίμακα μετακινήσεις» και πού έδειξες ότι ισχύει αυτό στο μπετό που κούνησες;
Εμ δεν το έδειξα .... γιατί αν το έδειχνα τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα και αυτό το ξέρουν όλοι
Δεν «το ξέρουν όλοι», τόσα χρόνια μόνο εσύ το λες. Απόδειξέ το.

seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2019, 01:41

Archmage έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 23:12
seismic έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 17:56
το τσιμέντο είναι λιγοστό με πολύ νερό μέσα [..] οι διαστάσεις του μοντέλου είναι 1 προς 7 [..] δεν περνάει μέσα τίποτα άλλο από νερουλή λάσπη
Στη βιβλιογραφία λέει πώς γίνονται πειράματα με μοντέλα. Αυτά που έγραψες είναι παιζοκουβαδάκια, κανείς δεν τα έχει πάρει σοβαρά και ούτε πρόκειται.
seismic έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 17:56
Πού έδειξες ότι δημιούργησες «υπο κλίμακα ένταση σεισμού»; Πώς ορίζονται οι «αντίστοιχες υπό κλίμακα μετακινήσεις» και πού έδειξες ότι ισχύει αυτό στο μπετό που κούνησες;
Εμ δεν το έδειξα .... γιατί αν το έδειχνα τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα και αυτό το ξέρουν όλοι
Δεν «το ξέρουν όλοι», τόσα χρόνια μόνο εσύ το λες. Απόδειξέ το.
Εμένα τα στοιχεία μου είναι ότι και σοβαρά με έχουν πάρει και δημοσιεύουν αυτά που λέω. Τα παιζοκουβαδάκια στα επιστρέφω και σε εσένα και σε αυτούς στο michanikos.gr που με έστελναν να παίξω σε άλλη παραλία με τα κουβαδάκια μου. Είναι ντροπή στην επιστημονική κοινότητα των πολιτικών μηχανικών να έχει έναν επιστήμονα της τάξεως μου να παίζει με τις λάσπες. Είναι ντροπή που όλα τα φόρουμ των πολιτικών μηχανικών με έχουν αποκόψει να γράφω την γνώμη μου. Μπορεί ποτέ μου να μην γίνω πλούσιος αλλά θα σας τα κατεβάσω μέχρι τα γόνατα. Είναι θέμα χρόνου. Σκοπός μου δεν είναι να αποδείξω ότι η ευρεσιτεχνία μου δουλεύει. Αυτό το έχω κάνει. Έχω βγάλει αναχρονικό και τον υπάρχοντα κανονισμό. Σκοπός μου είναι να αναδείξω την σαπίλα την γάγγραινα της επιστημονικής κοινότητας στην Ελλάδα η οποία σταματάει την πρόοδο της επιστήμης. Θα με έχετε απέναντί σας και μέσα στα πόδια σας για πάντα. :hammer:
Υ.Γ
Φέρτε μου ότι δικό σας μοντέλο γουστάρετε που να πληρεί τις προδιαγραφές της μικροκλίμακας να το βάλω αβίδωτο πάνω στην σεισμική μου βάση και αν δεν το στείλω στο διάστημα να μην με λένε seismic.
Το παγκόσμιο ξεβράκωμα εδώ και όποιος μπορεί ας διαψεύσει επώνυμα και επιστημονικά αυτά που γράφω. https://www.researchgate.net/publicatio ... KATASKEUON

https://www.researchgate.net/publicatio ... -BraUg0Q-Q

https://www.scirp.org/journal/HottestPa ... rnalID=788 Η πρώτη δημοφιλέστερη ανάρτηση είναι η δική μου.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
Archmage
Δημοσιεύσεις: 322
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 01:41

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage » 08 Ιούλ 2019, 02:51

seismic έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 17:56
Εμ δεν το έδειξα .... γιατί αν το έδειχνα τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα και αυτό το ξέρουν όλοι
Απόδειξέ το.

Αλλά δεν μπορείς, για αυτό έχεις γίνει γελωτοποιός :smt005:

seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2019, 03:27

Archmage έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 02:51
seismic έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 17:56
Εμ δεν το έδειξα .... γιατί αν το έδειχνα τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα και αυτό το ξέρουν όλοι
Απόδειξέ το.

Αλλά δεν μπορείς, για αυτό έχεις γίνει γελωτοποιός :smt005:
Το ότι δεν μπορώ να αποδείξω κάτι δεν σε κάνει ούτε ανώτερο ούτε χρήσιμο.
Για τα @@κια μου σε έχω γιατί ούτε εσύ μπορείς να αποδείξεις αυτό που δεν μπορώ εγώ, ....
ούτε να απαντήσεις έστω και με μία απάντηση στο ξεβράκωμα που σας κάνω.
Απέδειξα ότι η φυσική επιτάχυνση είναι 2,41g Το ότι τα 2,41g φυσικού σεισμού είναι περισσότερα σε ένα μοντέλο αυτό λέει η βιβλιογραφία της μικρικλίμακας αυτό λέω και εγώ. Όταν η βιβλιογραφία λέει ...ότι τα μοντέλα έχουν την κλίμακα εντός της δομής
τους (στο μέτρο ελαστικότητας), ώστε η υπο κλίμακα ένταση
του σεισμού να προκαλεί αντίστοιχες υπό κλίμακα μετακινήσεις αυτό εννοεί μεγαλύτερο όχι μικρότερο του φυσικού.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
Archmage
Δημοσιεύσεις: 322
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 01:41

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage » 08 Ιούλ 2019, 03:38

seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 03:27
Το ότι δεν μπορώ να αποδείξω κάτι δεν σε κάνει ούτε ανώτερο ούτε χρήσιμο
Μα φυσικά, το ότι εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις τους δικούς σου ισχυρισμούς δεν έχει καμία σχέση με εμένα αλλά καθιστά εσένα καλύτερο γελωτοποιό :smt023
seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 03:27
Το ότι τα 2,41g φυσικού σεισμού είναι περισσότερα σε ένα μοντέλο αυτό λέει η βιβλιογραφία της μικρικλίμακας αυτό λέω και εγώ.
Α, ξέρεις και από βιβλιογραφία; Γιατί στις δημοσιεύσεις σου μόνο wikipedia και youtube έχεις.

Ωραία, για φέρε μια μελέτη πειράματος με μοντέλα σε κλίμακα, να συγκρίνουμε τι λέει με τα παιζοκουβαδάκια σου.

seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2019, 06:43

Archmage έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 03:38
seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 03:27
Το ότι δεν μπορώ να αποδείξω κάτι δεν σε κάνει ούτε ανώτερο ούτε χρήσιμο
Μα φυσικά, το ότι εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις τους δικούς σου ισχυρισμούς δεν έχει καμία σχέση με εμένα αλλά καθιστά εσένα καλύτερο γελωτοποιό :smt023
seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 03:27
Το ότι τα 2,41g φυσικού σεισμού είναι περισσότερα σε ένα μοντέλο αυτό λέει η βιβλιογραφία της μικρικλίμακας αυτό λέω και εγώ.
Α, ξέρεις και από βιβλιογραφία; Γιατί στις δημοσιεύσεις σου μόνο wikipedia και youtube έχεις.

Ωραία, για φέρε μια μελέτη πειράματος με μοντέλα σε κλίμακα, να συγκρίνουμε τι λέει με τα παιζοκουβαδάκια σου.
Και να σου φέρω βιβλιογραφία αφού είσαι αγράμματος δεν θα καταλάβεις :102:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
Archmage
Δημοσιεύσεις: 322
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 01:41

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage » 08 Ιούλ 2019, 09:32

seismic έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 17:56
Εμ δεν το έδειξα .... γιατί αν το έδειχνα τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα και αυτό το ξέρουν όλοι
Είσαι παντελώς ανίκανος να το αποδείξεις και για αυτό σαχλαμαρίζεις τώρα. Αν όντως ήξερες ή είχες σχέση με καθηγητές και εταιρίες, θα το είχες κάνει δέκα χρόνια τώρα.

Βασικά πέταξες 200.000 για να παίζεις το γελωτοποιό και να σε φτύνουν όλοι :smt038

seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2019, 09:49

Archmage έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 09:32
seismic έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 17:56
Εμ δεν το έδειξα .... γιατί αν το έδειχνα τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα και αυτό το ξέρουν όλοι
Είσαι παντελώς ανίκανος να το αποδείξεις και για αυτό σαχλαμαρίζεις τώρα. Αν όντως ήξερες ή είχες σχέση με καθηγητές και εταιρίες, θα το είχες κάνει δέκα χρόνια τώρα.

Βασικά πέταξες 200.000 για να παίζεις το γελωτοποιό και να σε φτύνουν όλοι :smt038
Το να μην ξέρεις κάτι δεν είναι κακό. Κανένας δεν ξέρει τα πάντα. Το να ξέρεις και να μην βοηθάς αυτό δείχνει δύο πράγματα.
Ή ότι είσαι ανίδεος, ή ότι είσαι σαρκαστικός. Δεν δείχνει ούτε επιστήμη ούτε συνεργασία ούτε ανθρωπιά. Εμένα επειδή μου τέλειωσε το σάλιο δεν θα ξανά ασχοληθώ με ανίδεους :c020:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
Archmage
Δημοσιεύσεις: 322
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 01:41

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage » 08 Ιούλ 2019, 10:50

seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 09:49
Το να μην ξέρεις κάτι δεν είναι κακό. Κανένας δεν ξέρει τα πάντα.
Φυσικά και δεν είναι κακό.

Κακό είναι όμως να πετάς 10 χρόνια και 200.000 για κάτι που δεν ξέρει και δε θες να μάθεις. Κακό είναι να παριστάνεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι. Κακό είναι να γίνεσαι γελοίος μπας και σου δώσει κάποιος σημασία.
seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 09:49
Το να ξέρεις και να μην βοηθάς
Τι άλλη βοήθεια θες δηλαδή; Σου έχουν δώσει θεωρία, αναλύσεις, πρακτική, υπολογισμούς, βιβλιογραφία, περιοδικά. Δεν ξέρεις ούτε βασικές πράξεις, οπότε δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε.
seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 09:49
Εμένα επειδή μου τέλειωσε το σάλιο δεν θα ξανά ασχοληθώ με ανίδεους
Εντάξει, ασχολήσου με τον ισχυρισμό σου:

«τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα [στο πραγματικό σπίτι] και αυτό το ξέρουν όλοι»

Μπορείς να το αποδείξεις; Όχι, μόνο τρελλίτσα ξέρεις. Ούτε καν καταλαβαίνεις την ερώτηση.

Γελωτοποιός από τους λίγους :lol:

seismic
Δημοσιεύσεις: 7192
Εγγραφή: 02 Μάιος 2019, 18:10
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2019, 11:34

Archmage έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 10:50
seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 09:49
Το να μην ξέρεις κάτι δεν είναι κακό. Κανένας δεν ξέρει τα πάντα.
Φυσικά και δεν είναι κακό.

Κακό είναι όμως να πετάς 10 χρόνια και 200.000 για κάτι που δεν ξέρει και δε θες να μάθεις. Κακό είναι να παριστάνεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι. Κακό είναι να γίνεσαι γελοίος μπας και σου δώσει κάποιος σημασία.
seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 09:49
Το να ξέρεις και να μην βοηθάς
Τι άλλη βοήθεια θες δηλαδή; Σου έχουν δώσει θεωρία, αναλύσεις, πρακτική, υπολογισμούς, βιβλιογραφία, περιοδικά. Δεν ξέρεις ούτε βασικές πράξεις, οπότε δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε.
seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 09:49
Εμένα επειδή μου τέλειωσε το σάλιο δεν θα ξανά ασχοληθώ με ανίδεους
Εντάξει, ασχολήσου με τον ισχυρισμό σου:

«τα 2,41 g επιτάχυνση φυσικού σεισμού που πέτυχα, θα ήταν πολύ περισσότερα [στο πραγματικό σπίτι] και αυτό το ξέρουν όλοι»

Μπορείς να το αποδείξεις; Όχι, μόνο τρελλίτσα ξέρεις. Ούτε καν καταλαβαίνεις την ερώτηση.

Γελωτοποιός από τους λίγους :lol:
Καλά τραγούδα Έχω δρομολογήσει τα πάντα. Σε εσένα που προσπαθείς να ρίξεις άδεια και να πάρεις γεμάτα δεν πουλάω. Θα ήσουν έξυπνος αν με πλαισίωνες σαν συνεργάτης. Δεν είσαι και δεν σου δίνω μελέτες. Υπάλληλους σαν εσένα έχω πολλούς. Αν σου φέρνω γέλιο καλό σου κάνει.
Τραγούδα τσάμπα είναι. :D
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών