Αν ο Κυριακος Μητσοτακης ειναι μισογυνης

ΑΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!!


Αν ο Κυριακος Μητσοτακης ειναι μισογυνης
Στα δικαστήρια, όπως και στα πανεπιστήμια (για σπουδαστές μιλώ όχι για καθηγητές), όπως και στον ΑΣΕΠ η επιλογή γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και με κρυμμένο το όνομα του υποψηφίου. Εκεί όπου το φύλο του υποψηφίου είναι άγνωστο ή δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα και αντικειμενικά, βλέπει κανείς ότι οι γυναίκες διαπρέπουν. Εκεί όπου υπάρχει αυθαίρετη επιλογή, βλέπει κανείς ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται. Πως το εξηγείς αυτό?Μηχανικός έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 11:52Εδώ λέμε ότι όπως δεν τους αρέσει να πηγαίνουν στην οικοδομή, μπορεί να μην τους αρέσει να πηγαίνουν στην πολιτική.
Δεν γίνονται αυτά με το ζόρι.
Και αν είναι να υπάρχει ποσόστωση να υπάρχει παντού.
Τα δικαστήρια έχουν γεμίσει γυναίκες, πάνω από το 80% των νέων δικαστών είναι γυναίκες.
Δεν βλέπω να ζητάτε ποσόστωση για τους άνδρες.
Όπως έχουμε πει παραπάνω, κι η κυβέρνηση Τσίπρα κι αυτή είχε πολύ λίγες γυναίκες στην κυβέρνηση.
Πως εξηγησείς τότε την υποεκπροσώπηση?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 11:56Ειδικα στην πολιτικη ζωη καθε αλλο παρα ειναι εχθρικη κουλτουρα στην συμετοχη
γυναικων , ακομη και σε πολιτικες παραταξεις με ακροδεξιο συντηρητικο ιδεολογικο προσανατολισμο
Υπολαμβάνεις ότι εκεί όπου υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια και εξετάσεις, οι γυναίκες διαπρέπουν γιατί είναι καλύτεροι παπαγάλοι.
δεν ειναι θεμα τοσο ικανοτητων, οσο θελησης.
Πιθανόν να ισχύει και αυτό σε κάποιο ποσοστό, που προσωπικώς δεν μπορώ να οριοθετήσω.pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 11:52Νομίζω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει να κάνει με μια ιδιαίτερη κουλτούρα που υπάρχει στο χώρο της πολιτικής και είναι εχθρική προς τη συμμετοχή γυναικών.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 11:47Νομίζω ότι μια σαφή απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, θα μπορούσε να δώσει μια στατιστική με θέμα τα ποσοστά των υποψηφίων γυναικών που ψηφίστηκαν από γυναίκες.pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 11:44Δε μιλάω για ποσοστώσεις.
Μιλάω για πιθανότητες.
Δεδομένου ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν τις ίδιες ικανότητες στην πολιτική και δεδομένου ότι το πλήθος των ανδρών και των γυναικών είναι ίδιος, η σταθερή τεράστια διαφορά στο πλήθος των δύο αυτών ομάδων στις εκάστοτε κυβερνήσεις δεν είναι θέμα ούτε αξιοκρατίας ούτε τύχης.
Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει και να ερευνηθεί και να λυθεί.
Είναι γνωστό σε όλους ότι η οικοδομή χρειάζεται φυσική αντοχή και σωματική ρώμη. Στο κομμάτι της οικοδομής που κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο (πχ μηχανικοί) οι γυναίκες ήδη είναι έχουν καθιερωθεί δυναμικά. Αν δεν είσαι 200 ετών κι έχεις σπουδάσει μηχανικός, θα το είδες στην αίθουσα του πανεπιστημίου σου και στους χώρους εργασίας σου.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:08δεν ειναι θεμα τοσο ικανοτητων, οσο θελησης.
προφανως, δε γουσταρουνε οικοδομη. η και πολιτικη. οσες γουσταρουν, τον βρισκουν το δρομο τους. δεν υπαρχει κανενα εμποδιο.
εχουν υπαρξει στην ιστορια, γυναικες σε κυβερνητικες θεσεις. και σε αυτες, τα υπουργικα τους συμβουλια ηταν περισσοτεροι αντρες. πως το εξηγεις αυτο;pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 11:58
Στα δικαστήρια, όπως και στα πανεπιστήμια (για σπουδαστές μιλώ όχι για καθηγητές), όπως και στον ΑΣΕΠ η επιλογή γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και με κρυμμένο το όνομα του υποψηφίου. Εκεί όπου το φύλο του υποψηφίου είναι άγνωστο ή δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα και αντικειμενικά, βλέπει κανείς ότι οι γυναίκες διαπρέπουν. Εκεί όπου υπάρχει αυθαίρετη επιλογή, βλέπει κανείς ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται. Πως το εξηγείς αυτό?
Οι γυναίκες υποψήφιοι σπανίως απολαμβάνουν την προβολή που απολαμβάνουν οι αντίστοιχοι άντρες συνυποψήφιοί τους. Πολύ συχνά βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο από σπόντα και μόνο για να συμπληρωθεί η ποσόστωση. Επίσης, σπανίως είναι τα πρόσωπα εκείνα τα οποία δίνει γραμμή το κόμμα να ψηφιστούν. Τέλος, οι γυναίκες σπανίως αποκτούν θέσεις ισχύως μέσα σε κόμμα με την αξία τους. Συνήθως κάτι τέτοιο συνοδεύεται από ισχυρή οικογένεια ή γκομενικά. Τέλος, στο χώρο της πολιτικής επικρατεί μια βάρβαρη ποδοσφαιρική κουλτούρα, συχνά εξόχως σεξιστική στον τρόπο έκφρασής της, που καθιστά εξαιρετικά δυσσάρεστη τη συμμετοχή μιας γυναίκας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:08Πιθανόν να ισχύει και αυτό σε κάποιο ποσοστό, που προσωπικώς δεν μπορώ να οριοθετήσω.
Ας μην ξεχνάμε ότι η ψήφος πέρα από πολιτικό διαδικαστικό είναι και μία έκφραση της γενικότερης θέασης των πραγμάτων, ένα άτυπο ψυχογράφημα.
Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα είναι έκφραση προσωπικής επιλογής. Το ότι για τον χ ή ψ λόγο, οι γυναίκες δεν εμπιστεύονται τις γυναίκες, είναι πρόβλημα των γυναικών και όχι των ανδρών.
Το να μεταθέτουμε λοιπόν τη λύση ενός αμιγώς θηλυκού προβλήματος στο ανδρικό φύλο, είναι μια άτυπη παραδοχή αδυναμίας ή αυτοαναίρεσης.
Θεωρείς αντιφεμινιστικό αυτό που λέω;
οχι, διαπρεπουν εκει που μπορουν να το κανουν με παπαγαλια.pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:02Υπολαμβάνεις ότι εκεί όπου υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια και εξετάσεις, οι γυναίκες διαπρέπουν γιατί είναι καλύτεροι παπαγάλοι.
Άρα, εκεί που υπάρχει αυθαίρετη επιλογή από κάποιον οι άντρες διαπρέπουν γιατί είναι καλύτερα γλυφτρόνια?
Δε θα παίξω το παιχνίδι κορίτσια ιππότες, αγόρια μαύρες κότες και το αντίστροφο, γιατί δεν είμαι 5 χρονών.
Αφού ξεκαθαρίσθηκε το θέμα της ποσόστωσης, τώρα πρέπει να ξεκαθαρισθεί ένα δεύτερο θέμα.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:12εχουν υπαρξει στην ιστορια, γυναικες σε κυβερνητικες θεσεις. και σε αυτες, τα υπουργικα τους συμβουλια ηταν περισσοτεροι αντρες. πως το εξηγεις αυτο;pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 11:58
Στα δικαστήρια, όπως και στα πανεπιστήμια (για σπουδαστές μιλώ όχι για καθηγητές), όπως και στον ΑΣΕΠ η επιλογή γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και με κρυμμένο το όνομα του υποψηφίου. Εκεί όπου το φύλο του υποψηφίου είναι άγνωστο ή δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα και αντικειμενικά, βλέπει κανείς ότι οι γυναίκες διαπρέπουν. Εκεί όπου υπάρχει αυθαίρετη επιλογή, βλέπει κανείς ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται. Πως το εξηγείς αυτό?
η θατσερ και η μερκελ, επελεγαν συνεργατες με βαση το φυλο, και προτιμουσαν ανδρες;
ειναι περισσοτερες γυναικες μηχανικοι απο αντρες;pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:10
Είναι γνωστό σε όλους ότι η οικοδομή χρειάζεται φυσική αντοχή και σωματική ρώμη. Στο κομμάτι της οικοδομής που κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο (πχ μηχανικοί) οι γυναίκες ήδη είναι έχουν καθιερωθεί δυναμικά. Αν δεν είσαι 200 ετών κι έχεις σπουδάσει μηχανικός, θα το είδες στην αίθουσα του πανεπιστημίου σου και στους χώρους εργασίας σου.