Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
fagano3
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από fagano3 » 12 Ιούλ 2019, 18:10
Χαοτικός έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 17:35
Για το γυμνασμένο που είπες... τι ξενέρωτος ρε (Δεν αναφέρομαι στη γυναίκα σε καμία περίπτωση). έτσι πως είναι γραμμένο είναι μαλακία. Δηλαδή άμα δεν είναι γυμνασμένο να μη φοράει κάποια μίνι. Ή ότι το γύμνασμα είναι αξία. Ή ότι η εμφάνιση είναι αξία.
Αλλά τι ψάχνω κι εγώ τώρα; Δεξιοί είσαστε, αυτό τα λέει όλα.

Μπα το κριτηριο μου για το γυμνασμενο ποδι ειναι τελειως αντι δαπιτικο.
Δεν αντεχω τις στερεοτυπικες δεξιες που το μονο που τις νοιαζει ειναι να σοβατιστουν και να πανε σε ενα μαγαζι και μπαστακωθουν σε μια πολυθρονα.
Σακιδιακι,σκυλακι και βολτες ειναι το αγαπημενο μου.
Για αυτο θελω γυμνασμενο ποδι για να ξερω οτι θα με ακολουθησει στα κορφοβουνια
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 12 Ιούλ 2019, 18:11
fagano3 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 18:10
Χαοτικός έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 17:35
Για το γυμνασμένο που είπες... τι ξενέρωτος ρε (Δεν αναφέρομαι στη γυναίκα σε καμία περίπτωση). έτσι πως είναι γραμμένο είναι μαλακία. Δηλαδή άμα δεν είναι γυμνασμένο να μη φοράει κάποια μίνι. Ή ότι το γύμνασμα είναι αξία. Ή ότι η εμφάνιση είναι αξία.
Αλλά τι ψάχνω κι εγώ τώρα; Δεξιοί είσαστε, αυτό τα λέει όλα.

Μπα το κριτηριο μου για το γυμνασμενο ποδι ειναι τελειως αντι δαπιτικο.
Δεν αντεχω τις στερεοτυπικες δεξιες που το μονο που τις νοιαζει ειναι να σοβατιστουν και να πανε σε ενα μαγαζι και μπαστακωθουν σε μια πολυθρονα.
Σακιδιακι,σκυλακι και βολτες ειναι το αγαπημενο μου.
Για αυτο θελω γυμνασμενο ποδι για να ξερω οτι θα με ακολουθησει στα κορφοβουνια
Ε αριστερός είσαι βρε μλκ!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
pal
- Μέλη που αποχώρησαν
- Phorum.gr user: pal
από pal » 12 Ιούλ 2019, 18:50
Drexler έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 15:52
Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 18:27
χαχα γαμάτη τον ξεφτίλισε εντελώς όμως
Επρεπε να τον ρωτησει γιατι δεν εβαλε gay

Οι γκαίη άνθρωποι που το παραδέχονται και ξέρουμε ότι είναι τέτοιοι δεν είναι παραπάνω από 2% του πληθυσμού σύμφωνα με βρετανικές στατιστικές. Λογικά στην Ελλάδα είναι ακόμα λιγότεροι (που το παραδέχονται). Δεν είναι το 50% του πληθυσμού. Άρα, σε μια κυβέρνηση 51 ατόμων, πιθανοτικά αντιστοιχεί ένα άτομο, όχι 25-26 άτομα. Το να μη βρέθηκε το ένα αυτό άτομο είναι πιθανό. Το να μη βρέθηκαν τα 20-21 άτομα είναι πολύ λιγότερο πιθανό.
Με αυτά που λέτε είτε δε ξέρετε μαθηματικά γυμνασίου είτε αποδεικνύετε ότι υπάρχουν παράγοντες που εμποδίζουν την κρίση σας και σας κάνουν να πιστεύετε αυτά που θέλετε κι όχι αυτά που προκύπτουν από τους αριθμούς.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 12 Ιούλ 2019, 18:55
fagano3 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 15:47
Στις εκλογες , δυστυχως, εχουν δικαιωμα ψηφου και οι γυναικες.
Παρολα αυτα πρωτα αυτες αποφευγουν να ψηφισουν γυναικες.
Ο λογος ειναι οτι ξερουν καλυτερα απο τους ανδρες οτι τις γυναικες δεν τις ενδιαφερει η πολιτικη , ειναι το αντιστοιχο του να διαλεγω κουρτινες για τους ανδρες
και οτι μια γυναικα που ασχολειται με την πολιτικη ανηκει σε μια απο τις τρεις κατηγοριες
ι/ γονος
ιι. γλαστρα πολυτελειας
ιιι, ημιτρελη , υστερικια, κακογαμημενη
Το ιιι ειναι συνηθως αριστερες οποτε η νδ εχει ακομα λιγοτερες γυναικες.(ευτυχως)
Ευχαριστώ για το ποστ. Αυτά είναι τα στερεότυπα που επικρατούν στην Ελλάδα και χρειάζονται γενιές ποσόστωσης για να φύγουν.

Vladimir, STOP!

-
pal
- Μέλη που αποχώρησαν
από pal » 12 Ιούλ 2019, 18:57
Sid Vicious έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 13:10
pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 13:04
Sid Vicious έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:59
Δεν υπάρχει κοριτσάκι ή κοπελίτσα όπως δεν υπάρχει αγοράκι ή παλληκαράκι, χρησιμοποιείς λάθος λέξεις.
Σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες οι γυναίκες δεν πολυ ασχολούνται, αν ασχοληθούν θα υπάρχουν και περισσότερες. Και δεν λέω να ασχολουνται σε επίπεδο υποψηφιοτήτων αλλά έστω σε απλές συζητήσεις. Όταν θα αρχισουν πιο πολλές γυναίκες να συζητούν για πολιτικά τότε θα υπάρχουν και περισσότερες που θα συμμετέχουν ενεργότερα. Δες πχ κι εδώ στο φόρουμ την αντιστοιχια ανδρων-γυναικών.
Φίλε, όταν πρωτοήρθα στο φόρουμ, το "τράβα πλύνε κάνα πιάτο" έστρεχε και δεν το έσβηναν οι διαχειριστές. Τώρα άρχισε να γίνεται η κατάσταση ανεκτή και φιλική προς τη χρήστρια.
Τα παραλές, ίδια εποχή ήμασταν στο φόρουμ. Από την άλλη είναι κλασσική πρακτική αντχομινιάς αυτό, είναι μειονεκτικό για τον άλλον που το λέει και όχι για σένα, κι εγώ δούλευα ως πακετάς όταν πρωτομπήκα ξες πόσες φορές είχα ακούσει (ειδικά από αριστερούς) αντε τράβα φερε κανα σουβλακι;

Σιγα το πραγμα , το ιδιο στυλ ειναι.
Η μεγάλη πλάκα όμως είναι ότι ακόμη και αυτου του στυλ απαντησεις που λες, "τράβα πλύνε κάποιο πιάτο", στο φόρουμ τις περισσότερες φορές τις έχω πετύχει να τις κάνουν οι και καλά ευαίσθητοι και προοδευτικοι.
Δεν τα παραλέω και δε με ενδιαφέρει ποιος το έλεγε. Με ενδιαφέρει ότι πέρναγε στο ντούκου, μαζί με πολλά άλλα που λέγονταν τότε και περνούσαν στο ντούκου κι ήταν το πχωρουμ σαν αθλητικό καφενείο. Ευτυχώς εκπολιτίστηκε πολύ από τότε.
-
pal
- Μέλη που αποχώρησαν
από pal » 12 Ιούλ 2019, 19:01
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 13:13
Φίλε, όταν πρωτοήρθα στο παλιό πχωρουμ, το "τράβα πλύνε κάνα πιάτο" έστρεχε και δεν το έσβηναν οι διαχειριστές. Τώρα άρχισε να γίνεται η κατάσταση ανεκτή και φιλική προς τη χρήστρια.

Σιγά το πρόβλημα βρε pal. Aυτός που θα σου πει "τράβα πλύνε κανα πιάτο" είναι η κλάση που θα βρει γυναίκα που ξέρει μόνον να πλένει πιάτα και θα τον βάλει να της πληρώνει και το μανικιούρ, επειδή είναι άρχοντας.
Κι ο Ρομά που κρατάει την κόρη του και τη γυναίκα του στο σπίτι αναλφάβητες γιατί Ρομά κουλτούρα κι έτσι κι ο τζιχάντ που τους φοράει μαντήλες και τις κουμπουριάζει και τις ξυλοφορτώνει όποτε γουστάρει δεν είναι κάνας αξιοζήλευτος. Αυτά όμως δεν πρέπει να θεωρούνται ανεκτά για να τελειώνουν σιγά σιγά.
-
pal
- Μέλη που αποχώρησαν
από pal » 12 Ιούλ 2019, 19:04
Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 13:56
pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:47
.
Επίσης, δε γίνεται να συζητάμε γι αυτό το θέμα εδώ, που είναι ας πούμε καθρέφτης της κοινωνίας,
μια που το ανεφερες, ποιο ναναι το ποσοστο γυναικων στο πχορουμ;
γιατι ειναι λιγες, ποιος τις εμποδιζει; να βαλουμε ποσοστωση;
Είναι λίγες, γιατί όταν η άλλη έβλεπε στο παρελθόν να γράφουν τα απαράδεκτα που έγραφαν και τώρα βλέπει να γράφουν αυτά τα μισογυνικά που γράφουν τώρα, σου λέει η άλλη σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ.
-
Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
από Rakomelofronas » 12 Ιούλ 2019, 19:11
pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:32
Rakomelofronas έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:25
Το θέμα δεν είναι το φύλο του πολιτικού (ή... της πολιτικού) αλλά τι πολιτική υποστηρίζει. Η παρουσία γυναικών από μόνη της δεν εξασφαλίζει τίποτα ούτε σημαίνει επίτευξη "ισοτιμίας".
Παρεμπιπτόντως, ισοτιμία με τους άνδρες σημαίνει περισσότερες γυναίκες να διαπράττουν βίαια εγκλήματα, να αυτοκτονούν ή να κλείνονται σε ψυχιατρικά ιδρύματα αν και ίσως θα σήμαινε επίσης λιγότερη ιατρικά διαπιστωμένη κατάθλιψη.
Κατά τη γνώμη μου, οι ίδιες κοινωνικές νοοτροπίες που θα βοηθήσουν κάποιους άντρες να προωθηθούν ευκολότερα σε κάποια θέματα, αυτές θα ωθήσουν κάποιους άντρες σε παραβατικές συμπεριφορές και ψυχιατρικά προβλήματα σε κάποιες άλλες.
Δεν το δένω και κόμπο όμως, είναι απλά η αίσθηση που έχω.
Πιθανόν. Γενικά οι άντρες φαίνεται να υπερεκπροσωπούμαστε στα κάθε είδους άκρα: για κάθε "γυάλινο ταβάνι" κατά κανόνα υπάρχει και "γυάλινο πάτωμα".
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Professor
από Professor » 12 Ιούλ 2019, 19:18
mitsolias666 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 16:49
Τέλος πάντων, για να γυρίσουμε στο θέμα μας, τις γυναίκες της οικογένειάς σου τις αφήνεις έξω χωρίς μπούργκα όταν έχει καύσωνα ή είστε όλοι υπερβολικά παραδοσιακοί;

Η μπούργκα είναι καλή το καλοκαίρι γιατί κάνεις οικονομία στο αντηλιακό.
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 12 Ιούλ 2019, 19:48
pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 18:57
Sid Vicious έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 13:10
Φίλε, όταν πρωτοήρθα στο φόρουμ, το "τράβα πλύνε κάνα πιάτο" έστρεχε και δεν το έσβηναν οι διαχειριστές. Τώρα άρχισε να γίνεται η κατάσταση ανεκτή και φιλική προς τη χρήστρια.
Τα παραλές, ίδια εποχή ήμασταν στο φόρουμ. Από την άλλη είναι κλασσική πρακτική αντχομινιάς αυτό, είναι μειονεκτικό για τον άλλον που το λέει και όχι για σένα, κι εγώ δούλευα ως πακετάς όταν πρωτομπήκα ξες πόσες φορές είχα ακούσει (ειδικά από αριστερούς) αντε τράβα φερε κανα σουβλακι;

Σιγα το πραγμα , το ιδιο στυλ ειναι.
Η μεγάλη πλάκα όμως είναι ότι ακόμη και αυτου του στυλ απαντησεις που λες, "τράβα πλύνε κάποιο πιάτο", στο φόρουμ τις περισσότερες φορές τις έχω πετύχει να τις κάνουν οι και καλά ευαίσθητοι και προοδευτικοι.
Δεν τα παραλέω και δε με ενδιαφέρει ποιος το έλεγε. Με ενδιαφέρει ότι πέρναγε στο ντούκου, μαζί με πολλά άλλα που λέγονταν τότε και περνούσαν στο ντούκου κι ήταν το πχωρουμ σαν αθλητικό καφενείο. Ευτυχώς εκπολιτίστηκε πολύ από τότε.
Πολύ ευαίσθητη είσαι Παλ. Πώς θα τα καταφέρεις σε ζόρικες καταστάσεις (όπως πχ η πολιτική) με τέτοια στάση;
Το σύνδρομο του κακομαθημένου παιδιού, είναι αυτό, που, για κάποιον λόγο το έχουν πολλές σύγχρονες γυναίκες (και όχι μόνον):
-Τι παίζετε εκεί;
-Το Παιχνίδι.
-Α, θέλω να παίξω κι εγώ!
-Ωραία, αυτοί είναι οι κανόνες, έτσι το παίζουμε εμείς.
-Όχι! Δεν θέλω αυτούς τους κανόνες! Θα τους αλλάξουμε, θα βάλουμε κανόνα σύμφωνα με τον οποίο όποιος μου κάνει φάουλ θα εκδιώκεται από το παιχνίδι, κανόνα με τον οποίον θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να μου στερήσει την νίκη, κανόνα που να με αβαντάρει με χ πόντους σε κάθε κίνηση και κανόνα που να διαβεβαιώνει πως θα βγαίνω εγώ νικήτρια κτλ κτλ
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
oldjedi
- Phorum.gr user: oldjedi
από oldjedi » 12 Ιούλ 2019, 22:30
pal έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:41
oldjedi έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 12:39
Εν τω μεταξυ , η κυρια δημοσιογραφος ειναι Σουδανικης καταγωγης ...
Ειναι μαθημενη απο την κοινωνια του Σουδαν , στην ιση εκπροσωπηση των φυλων στην πολιτικη και κανει κριτικη στην οπισθοδρομικη ΕΕ ...
Προφανώς επειδή έχει δει εκεί τα χάλια τα μαύρα, ξέρει καλά για ποιο πράγμα μιλάει.

Ε , ας παει στην χωρα της να πουλησει προοδο ... Ειπαμε , η μητριαρχια καταργηθηκε απο τις κοινωνιες εδω και χιλιαδες χρονια και οχι ανευ αιτιας ...
Ποσοστωση , να υπαρχει παντου και οχι μονο εκει που "μας γουσταρει" ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
-
under
από under » 12 Ιούλ 2019, 23:10
Ποιο ειναι το προβλημα να προτρεψει ενας αντρας μια γυναικα να παει να πλυνει κανενα πιατο ; Με αγαπη το λεμε και ενδιαφερον για την ψυχικη σας ισορροπια.
Η πολιτικη διαταρασσει την ισορροπια σας.Το γνωριμο σπιτικο περιβαλλον επαναφερει την ηρεμια σας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
sys3x
από sys3x » 12 Ιούλ 2019, 23:11
fagano3 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 15:47
Στις εκλογες , δυστυχως, εχουν δικαιωμα ψηφου και οι γυναικες.
Παρολα αυτα πρωτα αυτες αποφευγουν να ψηφισουν γυναικες.
Ο λογος ειναι οτι ξερουν καλυτερα απο τους ανδρες οτι τις γυναικες δεν τις ενδιαφερει η πολιτικη , ειναι το αντιστοιχο του να διαλεγω κουρτινες για τους ανδρες
και οτι μια γυναικα που ασχολειται με την πολιτικη ανηκει σε μια απο τις τρεις κατηγοριες
ι/ γονος
ιι. γλαστρα πολυτελειας
ιιι, ημιτρελη , υστερικια, κακογαμημενη
Το ιιι ειναι συνηθως αριστερες οποτε η νδ εχει ακομα λιγοτερες γυναικες.(ευτυχως)
ετμπστ

Μύρισε παλιό καλό πχω.. δρόσισε λίγο θέλω να πω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
sys3x
από sys3x » 12 Ιούλ 2019, 23:13
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 19:51
Άλλο λέει, αυτές που ήταν ευαίσθητες δεν ήρθαν καθόλου στο πχορουμ. Η ίδια ανήκει στις χονδροπετσες μουλαρες.
Δε νομίζω.. νάνε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
-
- 54 Απαντήσεις
- 1900 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
20 Αύγ 2024, 21:48
-
-
- 148 Απαντήσεις
- 4187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
29 Μαρ 2025, 03:37
-
-
- 250 Απαντήσεις
- 10222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
17 Αύγ 2023, 21:43
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
14 Αύγ 2023, 18:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.