ποια σκηνη εχεις;
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Έχεις κοιμηθεί στην άμμο;vantono έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 18:23Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ μαξιλάρι ούτε σε φυσιολογικές συνθήκες (aka κρεβάτι). Απο μικρός έπεφτα και κοιμόμουν σανίδα. Άντε τα πρωινά μόνο καμια φορά, αν εχει ξυπνήσει νωρίτερα η σύνδροφος και ειναι ελεύθερο το δικό της, το αρπάζω και το χώνω ανάμεσα στα ποδια ή το παίρνω αγκαλιά.
Σίγουρα παντως το να πας καμπινγκ και να εχεις τοσο μεγάλη ανάγκη απο μαξιλάρι, ανηκει στα προβλήματα πολυτελείας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Άγη και τα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας χρήσιμα είναι είναι στο κάμπιγκ.
Με το κρουστικό μπορώ να βάλω βύσματα στο βράχο και να κρεμάσω την αιώρα.


Με το κρουστικό μπορώ να βάλω βύσματα στο βράχο και να κρεμάσω την αιώρα.



- blackpaint
- Δημοσιεύσεις: 9596
- Εγγραφή: 09 Απρ 2018, 00:37
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Μηχανικός πες ρε ποια σκηνη εχεις. Ψαχνω μια υπερελαφρια ορειβατικη 2 ατομων.
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Έχω πολλές, ανάλογα την περίσταση. Άγνωστες θα σου είναι.
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Για περιέγραψε που θα την χρησιμοποιήσεις και πόσα λεφτά υπολογίζεις να δώσεις;blackpaint έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 23:12Μηχανικός πες ρε ποια σκηνη εχεις. Ψαχνω μια υπερελαφρια ορειβατικη 2 ατομων.
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Προσβόλα .

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Καλά κάνω και σούφρωνω ότι ασφάλεια βρω , κάποτε ξεβιδωνα και τα ουπα, λίγο λιγο βοηθούσα και με γκολό.πολυ παλια όμως που ήμουνα κωλοπαιδο, περυσι.πλακετες σετακια τα πάντα όλα κατακόρυφα άμα θελανε ραπελ ξανά αρματωμα
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Για κάτι σαν εσένα, υπάρχουν τα χημικά βύσματα, με εποξικής ρητίνη για στερέωση, που δεν ξεβιδώνουν.


Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Από Αγία τριάδα και κάτω έχω γράσαρει καμία εκατοστή.
- blackpaint
- Δημοσιεύσεις: 9596
- Εγγραφή: 09 Απρ 2018, 00:37
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Δεν χρειαζομαι μια 3-4 εποχων σε αυτη την φαση. Μια καλοκαιρινη θα ηταν αρκετη. Θελω το εσωτερικο της να ειναι σχετικα διαφανες, για να βλεπω τ αστρα. Το ζητουμενο ειναι το βαρος και ο ογκος της συσκευασμενη. Οσο πιο ελαφρια γινεται. Οι τιμες που βλεπω ειναι στα 80 η μεσαια ποιοτητα και στα 200-300 η καλη. Απο τις καλες μια που μ αρεσε ηταν η SNUGPAK Journey Duo (αν και βαρια, 3,2 κιλα). Εχω καποια αλλα προιοντα της ιδιας εταιρειας και ειναι πολυ ανθεκτικα.Μηχανικός έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 23:15Για περιέγραψε που θα την χρησιμοποιήσεις και πόσα λεφτά υπολογίζεις να δώσεις;blackpaint έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 23:12Μηχανικός πες ρε ποια σκηνη εχεις. Ψαχνω μια υπερελαφρια ορειβατικη 2 ατομων.
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Loun Tem new edition soft cover - 650 γραμμάριαblackpaint έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 23:40Δεν χρειαζομαι μια 3-4 εποχων σε αυτη την φαση. Μια καλοκαιρινη θα ηταν αρκετη. Θελω το εσωτερικο της να ειναι σχετικα διαφανες, για να βλεπω τ αστρα. Το ζητουμενο ειναι το βαρος και ο ογκος της συσκευασμενη. Οσο πιο ελαφρια γινεται. Οι τιμες που βλεπω ειναι στα 80 η μεσαια ποιοτητα και στα 200-300 η καλη. Απο τις καλες μια που μ αρεσε ηταν η SNUGPAK Journey Duo (αν και βαρια, 3,2 κιλα). Εχω καποια αλλα προιοντα της ιδιας εταιρειας και ειναι πολυ ανθεκτικα.Μηχανικός έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 23:15Για περιέγραψε που θα την χρησιμοποιήσεις και πόσα λεφτά υπολογίζεις να δώσεις;blackpaint έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 23:12Μηχανικός πες ρε ποια σκηνη εχεις. Ψαχνω μια υπερελαφρια ορειβατικη 2 ατομων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
25 Μαρ 2024, 15:54
-
-
Νέα δημοσίευση Εκπαιδευτικοί: «Κλείνουν» τη σχολική χρονιά σε κάμπινγκ
από Frappezitis » 19 Μάιος 2023, 06:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 127 Απαντήσεις
- 3205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
20 Μάιος 2023, 17:42
-
-
- 425 Απαντήσεις
- 8816 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
18 Ιούλ 2024, 11:25
-
-
Νέα δημοσίευση Βιασε και βασανισε 33χρονη αλλα τον αφησαν ελευθερο
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 07:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
02 Ιουν 2024, 21:35
-