Δεν χρειάζεται να τα χαρίσεις, θα τα πάρουμε μόνοι μας.Οργισμένος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:41Τυποι εχω 10 στρεμματα χωραφια. Πως να τα εκμεταλλευτω διχως να σας προσβαλω;
Να τα χαρισω στο κομμα ή δεν ειμεθα και νησιδα σοσιαλισμου;
Φοιτητική κατοικία: Στα ύψη τα ενοίκια λόγω Airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φοιτητική κατοικία: Στα ύψη τα ενοίκια λόγω Airbnb
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- hellegennes
Ο μόνος μήνας που έχει 4 εβδομάδες είναι ο Φεβρουάριος.Ηράκλειτος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:3923 ώρες την εβδομάδα (σαρανταπέντε λεπτά η ωρα)*7,6ευρω*4εβδομαδες=700 ευρώ το μήνα. Τόσα παίρνουν οι αναπληρωτές. Fixed.
Ματαfixed.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στους 9 μήνες που είναι ανοικτά τα σχολεία οι μέρες που γίνεται μάθημα είναι περίπου 180. Υπάρχουν πολλές αργίες, εκδρομές, ψηφοφορίες και πολλοί άλλοι λόγοι για να χάνονται ημέρες μαθημάτων.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 00:43Ο μόνος μήνας που έχει 4 εβδομάδες είναι ο Φεβρουάριος.Ηράκλειτος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:3923 ώρες την εβδομάδα (σαρανταπέντε λεπτά η ωρα)*7,6ευρω*4εβδομαδες=700 ευρώ το μήνα. Τόσα παίρνουν οι αναπληρωτές. Fixed.
Ματαfixed.
- hellegennes
Εκδρομές, γιορτές, ψηφοφορίες και τα ρέστα μετράνε κανονικά. Το σχολείο λειτουργεί.
Πέραν τούτου, εφόσον υπολογίζεις βάσει εβδομάδων, δεν μπορείς να λες 4 εβδομάδες, όπως και να 'χει, εκτός κι αν κάνεις μια πολύ χοντρική εκτίμηση.
Πέραν τούτου, εφόσον υπολογίζεις βάσει εβδομάδων, δεν μπορείς να λες 4 εβδομάδες, όπως και να 'χει, εκτός κι αν κάνεις μια πολύ χοντρική εκτίμηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ τα υπολογίζω βάσει τους πώς πληρώνονται οι καθηγητές στα φροντιστήρια. Εκεί είναι 6 ευρώ τα 60 λεπτά και μόνο οι πραγματικές ώρες μαθημάτων. Για επιτήρηση σε διαγώνισμα για παράδειγμα δεν πληρώνεσαι. Τα δώρα και τις ώρες των εορτών που δεν έγιναν είτε τα γυρνάς, είτε αναπληρωνεις τα μαθήματα. Αν υπολογίσεις λοιπόν για αναπληρωτή ετήσιο μισθό δια ετήσιες ώρες 60 λεπτών βγαίνει στα 15 ευρώ. Σύγκριση κάνω, δεν μιλάω για εργασιακά δικαιώματα.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 01:23Εκδρομές, γιορτές, ψηφοφορίες και τα ρέστα μετράνε κανονικά. Το σχολείο λειτουργεί.
τι αλήτες.Μπεκρής έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 01:33Εγώ τα υπολογίζω βάσει τους πώς πληρώνονται οι καθηγητές στα φροντιστήρια. Εκεί είναι 6 ευρώ τα 60 λεπτά και μόνο οι πραγματικές ώρες μαθημάτων.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 01:23Εκδρομές, γιορτές, ψηφοφορίες και τα ρέστα μετράνε κανονικά. Το σχολείο λειτουργεί.
Άρα συμφωνείς και εσύ ότι στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί παίρνουν τουλάχιστον 15 ευρώ την ώρα; Άρα ένας που δουλεύει σε φροντιστήρια στην Μύκονο γιατί να μην το αφήσει για να πάει αναπληρωτής στη Μύκονο, εφόσον θα παίρνει 15 ευρώ την ώρα;foscilis έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 02:01τι αλήτες.Μπεκρής έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 01:33Εγώ τα υπολογίζω βάσει τους πώς πληρώνονται οι καθηγητές στα φροντιστήρια. Εκεί είναι 6 ευρώ τα 60 λεπτά και μόνο οι πραγματικές ώρες μαθημάτων.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 01:23Εκδρομές, γιορτές, ψηφοφορίες και τα ρέστα μετράνε κανονικά. Το σχολείο λειτουργεί.
Από πού προκύπτει ότι συμφωνώ πως οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία παίρνουν 15 την ώρα; Αφού σε αυτό που κάνεις κουοτ δεν αναφέρεται τίποτα για τα σχολεία.
Αυτούς που πληρώνουν 6 ευρώ την ώρα και με τους όρους που περιγράφεις.
Να το ξαναπώ. Αν κάνουμε τον υπολογισμό βάσει του πώς πληρώνονται στα φροντιστήρια, δηλαδή ετήσιος μισθός δια ετήσιες ώρες εργασιας, τι ποσό βγαίνει; Και αν εργαζοσουν σε φροντιστήρια στη Μύκονο, με 6 ευρώ τα 60 λεπτά, θα το άφηνες για να πας αναπληρωτής στη Μύκονο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φοιτητική Έρευνα για την Λιανική
από std157489 » 24 Μαρ 2024, 22:32 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από std157489
24 Μαρ 2024, 22:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η φοιτητική παράταξη της ΝΔ διοργάνωσε εκδήλωση στα Ιωάννινα για τα ......ΜΠΟΤΟΞ !!!!!!!!
από Frappezitis » 11 Δεκ 2023, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Δεκ 2023, 21:06
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 2276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
06 Μάιος 2025, 19:53