Α συγγνώμη, νόμιζα ότι ο πατ σε θεωρεί προοδευτικό "εκτός γραμμής", όπως τα έλεγε.Cavaliere έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 15:00Μου βρίσκεις ένα ποστ μου που δηλώνω προοδευτικός;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 14:53Γενικά βέβαια τι στοιχεία έχουμε ότι ο Καβαλιερε είναι προοδευτικός πέρα από τον αυτοπροσδιορισμό του;
Τέλος αβγών στην Ιταλία
- Dwarven Blacksmith
- Δημοσιεύσεις: 49928
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
- Τοποθεσία: Maiore Patria
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία


Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Επειδή ψηφίζω ΚΚΕ, ρε...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 15:08Α συγγνώμη, νόμιζα ότι ο πατ σε θεωρεί προοδευτικό "εκτός γραμμής", όπως τα έλεγε.
Ordem e Progresso.
-
- Δημοσιεύσεις: 40291
- Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Οι λυκάνθρωποι ήσαν μύθος.Όλα τα σχέδια του Χίτλερ για αντίσταση μετά την ήττα ήσαν χίμαιρες.Αυτή τη στιγμή τρεις ευρωπαικές δυνάμεις έχουν πυρηνικά όπλα,η Ρωσία,η Βρεταννία και η Γαλλία.Μάντεψε ποιός λείπει.Αφήνω απέξω τους Αμερικανούς.Οπότε το γερμανικό κατεστημένο ξέρει ότι μόνο δια της ειρήνης θα ανέβει πάλι και δεν τα πάει καθόλου άσχημα στον οικονομικό τομέα.Δεν ξέρω ακριβώς το περιρρέον κλίμα αλλά εκεί ειδικά ο "αντιεθνικισμός" προς εξυπηρέτησιν του έθνουςCavaliere έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 14:59Δεν μπορούν, αλλά θα το ήθελαν πολύ. ΟΙ περισσότεροι ψηφοφόροι τους επιμένουν ακόμα στο ψέμμα, ότι αν κανείς δηλώνει περήφανος ως Γερμανός, χαρακτηρίζεται ναζί. Μια κλαούρα που διαρκεί από το 1950 στη Γερμανία, που ο πατέρας μου πήγαινε Γυμνάσιο. Κλάμα, κλάμα, κλαψομουνίαση... Στην πραγματικότητα όλοι όσοι κάναν τον κροκόδειλο ήτανε ναζί, κάλυψαν ναζί, είχαν ναζί γονείς, βοηθήσαν λυκάνθρωπους στην συμμαχική κατοχή, βρίζαν τον Bauer μέχρι θανάτου, και τώρα οι επίγονοί τους μιλάνε για Ευρώπη των ευρωπαϊκών λαών και των ευρωπαϊκών αξιών, παπάρια μάντολες. Το ότι δεν μπορούν να βομβαρδίσουν δεν παίζει κανένα ρόλο. Αν μπορέσουν, θα το κάνουν.

Τώρα για την εθνική υπερηφάνεια όντως είναι ένα πρόβλημα.Δεν έχουν και κάποιον φιλελεύθερο πόλεμο να προβάλλουν για να ισορροπήσουν κάπως τους ναζί.Τι να προβάλλουν,τον Κάιζερ ή τον Βίσμαρκ;είναι όλο το παρελθόν παρεμφερές και αναγκαστικά το ρίχνουν στα δεντράκια των οικολόγων σήμερα.
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Aυτοί που ψάχνουν την χαμένη υπερηφάνεια και το δικαίωμα να την έχεις χωρίς να σε κατηγορούν κλαψ δεν φυτεύουν δεντράκια, ούτε φτιάχνουν ποδηλατόδρομους. Το πρόβλημα της εθνικής υπερηφάνειας είναι παλιό και μόνο περιμένει αφορμές. Για τους λυκάνθρωπους, πρέπει να ξέρεις ότι πολλά χτυπήματα κάνανε, όλα σχεδόν με τη βοήθεια των συμπολιτών τους. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις χιλιάδες νομικές απαγορεύσεις ρατσισμού, και με έναν υπόγειο ρατσισμό που τελικά πετυχαίνει ό,τι και ο απενοχοποιημένος ρατσισμός άλλων λαών, π.χ. ένας Γάλλος δεν ντρέπεται να μιλάει άσχημα για τους ξένους, ενώ στη Γερμανία οι μπαρμπάδες σκύβουν συνωμοτικά και τα λένε χαμηλόφωνα.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 15:10Οι λυκάνθρωποι ήσαν μύθος.Όλα τα σχέδια του Χίτλερ για αντίσταση μετά την ήττα ήσαν χίμαιρες.Αυτή τη στιγμή τρεις ευρωπαικές δυνάμεις έχουν πυρηνικά όπλα,η Ρωσία,η Βρεταννία και η Γαλλία.Μάντεψε ποιός λείπει.Αφήνω απέξω τους Αμερικανούς.Οπότε το γερμανικό κατεστημένο ξέρει ότι μόνο δια της ειρήνης θα ανέβει πάλι και δεν τα πάει καθόλου άσχημα στον οικονομικό τομέα.Δεν ξέρω ακριβώς το περιρρέον κλίμα αλλά εκεί ειδικά ο "αντιεθνικισμός" προς εξυπηρέτησιν του έθνουςείναι αναγκαίος και πρέπει να το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός.Νομίζω ότι το AFD ανέβηκε λόγω του Τσίπρα που αμόλυσε τις ορδές των ισλαμιστών στην Ευρώπη.Αυτό υπερέβη τα ανεκτά όρια και όπως φαίνεται τα μαζεύουν χωρίς φυσικά ποτέ να εγκαταλείπουν την αντιρατσιστική ετικέτα που χρειάζονται λόγω παρελθόντος.
Τώρα για την εθνική υπερηφάνεια όντως είναι ένα πρόβλημα.Δεν έχουν και κάποιον φιλελεύθερο πόλεμο να προβάλλουν για να ισορροπήσουν κάπως τους ναζί.Τι να προβάλλουν,τον Κάιζερ ή τον Βίσμαρκ;είναι όλο το παρελθόν παρεμφερές και αναγκαστικά το ρίχνουν στα δεντράκια των οικολόγων σήμερα.

Κάτι σαν κουκουέδες στα χρόνια της Ε.Ρ.Ε..
Ordem e Progresso.
- Northern Spirit
- Δημοσιεύσεις: 10759
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 22:19
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Να μου πειτε μια επιτυχια του Τραμπ στην εξωτερικη πολιτικη περα απο τους "θριαμβους" απο το twitter.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 13:46Οι φιλοαμερικανοι εδω, θεωρούν δυνατή Αμερική μια Αμερική που θα βομβαρδίζει τον μισό πλανήτη, θα εγγυάται αυτή τα πάντα αλλά ταυτόχρονα θα κάνει πλάτες να πλουτίζουν οι Κινέζοι και η Ευρώπη.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38639
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Σαν κάνει να πηζετε από πριν εκλεγεί καν.Northern Spirit έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 17:58Να μου πειτε μια επιτυχια του Τραμπ στην εξωτερικη πολιτικη περα απο τους "θριαμβους" απο το twitter.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 13:46Οι φιλοαμερικανοι εδω, θεωρούν δυνατή Αμερική μια Αμερική που θα βομβαρδίζει τον μισό πλανήτη, θα εγγυάται αυτή τα πάντα αλλά ταυτόχρονα θα κάνει πλάτες να πλουτίζουν οι Κινέζοι και η Ευρώπη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38639
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Τι ήταν οι λυκανθρωποι;πατησιωτης έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 15:10.SpoilerShowΟι λυκάνθρωποι ήσαν μύθος.Όλα τα σχέδια του Χίτλερ για αντίσταση μετά την ήττα ήσαν χίμαιρες.Αυτή τη στιγμή τρεις ευρωπαικές δυνάμεις έχουν πυρηνικά όπλα,η Ρωσία,η Βρεταννία και η Γαλλία.Μάντεψε ποιός λείπει.Αφήνω απέξω τους Αμερικανούς.Οπότε το γερμανικό κατεστημένο ξέρει ότι μόνο δια της ειρήνης θα ανέβει πάλι και δεν τα πάει καθόλου άσχημα στον οικονομικό τομέα.Δεν ξέρω ακριβώς το περιρρέον κλίμα αλλά εκεί ειδικά ο "αντιεθνικισμός" προς εξυπηρέτησιν του έθνουςCavaliere έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 14:59Δεν μπορούν, αλλά θα το ήθελαν πολύ. ΟΙ περισσότεροι ψηφοφόροι τους επιμένουν ακόμα στο ψέμμα, ότι αν κανείς δηλώνει περήφανος ως Γερμανός, χαρακτηρίζεται ναζί. Μια κλαούρα που διαρκεί από το 1950 στη Γερμανία, που ο πατέρας μου πήγαινε Γυμνάσιο. Κλάμα, κλάμα, κλαψομουνίαση... Στην πραγματικότητα όλοι όσοι κάναν τον κροκόδειλο ήτανε ναζί, κάλυψαν ναζί, είχαν ναζί γονείς, βοηθήσαν λυκάνθρωπους στην συμμαχική κατοχή, βρίζαν τον Bauer μέχρι θανάτου, και τώρα οι επίγονοί τους μιλάνε για Ευρώπη των ευρωπαϊκών λαών και των ευρωπαϊκών αξιών, παπάρια μάντολες. Το ότι δεν μπορούν να βομβαρδίσουν δεν παίζει κανένα ρόλο. Αν μπορέσουν, θα το κάνουν.είναι αναγκαίος και πρέπει να το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός.Νομίζω ότι το AFD ανέβηκε λόγω του Τσίπρα που αμόλυσε τις ορδές των ισλαμιστών στην Ευρώπη.Αυτό υπερέβη τα ανεκτά όρια και όπως φαίνεται τα μαζεύουν χωρίς φυσικά ποτέ να εγκαταλείπουν την αντιρατσιστική ετικέτα που χρειάζονται λόγω παρελθόντος.
Τώρα για την εθνική υπερηφάνεια όντως είναι ένα πρόβλημα.Δεν έχουν και κάποιον φιλελεύθερο πόλεμο να προβάλλουν για να ισορροπήσουν κάπως τους ναζί.Τι να προβάλλουν,τον Κάιζερ ή τον Βίσμαρκ;είναι όλο το παρελθόν παρεμφερές και αναγκαστικά το ρίχνουν στα δεντράκια των οικολόγων σήμερα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Ένα απατηλό όνειρο των ναζί για αντίσταση στην χώρα τους ενάντια στους συμμάχους. Στην πράξη έγιναν κάποιες επιχειρήσεις όπως βομβιστικές ενέργειες. Στη συνείδηση των Γερμανών ήταν παρτιζάνοι, στην πράξη ήταν αξιολύπητες προσπάθειες.
Ordem e Progresso.
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Σε αδιέξοδο οι προσπαθείς για σχηματισμό κυβέρνηση στην Ιταλία,διακοπησαν οι συνομιλίες : https://sputniknews.gr/kosmos/201908274 ... kyvernhsh/
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Σε αδιέξοδο οι προσπαθειες για σχηματισμό κυβέρνησης στην Ιταλια,διακόπηκαν οι συνομιλίες: https://sputniknews.gr/kosmos/201908274 ... kyvernhsh/Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 01:08Το είχα προβλέψει εδώ και αρκετές μέρες αλλά δε με ακούγατε
Apergos8
Philip Mortimer @ Στο 45+% η ακροδεξιά στην Ιταλία..
Philip Mortimer @ Στο 45+% η ακροδεξιά στην Ιταλία..
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
- Δημοσιεύσεις: 40291
- Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Otto Weininger έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:03Τι ήταν οι λυκανθρωποι;πατησιωτης έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 15:10.SpoilerShowΟι λυκάνθρωποι ήσαν μύθος.Όλα τα σχέδια του Χίτλερ για αντίσταση μετά την ήττα ήσαν χίμαιρες.Αυτή τη στιγμή τρεις ευρωπαικές δυνάμεις έχουν πυρηνικά όπλα,η Ρωσία,η Βρεταννία και η Γαλλία.Μάντεψε ποιός λείπει.Αφήνω απέξω τους Αμερικανούς.Οπότε το γερμανικό κατεστημένο ξέρει ότι μόνο δια της ειρήνης θα ανέβει πάλι και δεν τα πάει καθόλου άσχημα στον οικονομικό τομέα.Δεν ξέρω ακριβώς το περιρρέον κλίμα αλλά εκεί ειδικά ο "αντιεθνικισμός" προς εξυπηρέτησιν του έθνουςCavaliere έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 14:59Δεν μπορούν, αλλά θα το ήθελαν πολύ. ΟΙ περισσότεροι ψηφοφόροι τους επιμένουν ακόμα στο ψέμμα, ότι αν κανείς δηλώνει περήφανος ως Γερμανός, χαρακτηρίζεται ναζί. Μια κλαούρα που διαρκεί από το 1950 στη Γερμανία, που ο πατέρας μου πήγαινε Γυμνάσιο. Κλάμα, κλάμα, κλαψομουνίαση... Στην πραγματικότητα όλοι όσοι κάναν τον κροκόδειλο ήτανε ναζί, κάλυψαν ναζί, είχαν ναζί γονείς, βοηθήσαν λυκάνθρωπους στην συμμαχική κατοχή, βρίζαν τον Bauer μέχρι θανάτου, και τώρα οι επίγονοί τους μιλάνε για Ευρώπη των ευρωπαϊκών λαών και των ευρωπαϊκών αξιών, παπάρια μάντολες. Το ότι δεν μπορούν να βομβαρδίσουν δεν παίζει κανένα ρόλο. Αν μπορέσουν, θα το κάνουν.είναι αναγκαίος και πρέπει να το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός.Νομίζω ότι το AFD ανέβηκε λόγω του Τσίπρα που αμόλυσε τις ορδές των ισλαμιστών στην Ευρώπη.Αυτό υπερέβη τα ανεκτά όρια και όπως φαίνεται τα μαζεύουν χωρίς φυσικά ποτέ να εγκαταλείπουν την αντιρατσιστική ετικέτα που χρειάζονται λόγω παρελθόντος.
Τώρα για την εθνική υπερηφάνεια όντως είναι ένα πρόβλημα.Δεν έχουν και κάποιον φιλελεύθερο πόλεμο να προβάλλουν για να ισορροπήσουν κάπως τους ναζί.Τι να προβάλλουν,τον Κάιζερ ή τον Βίσμαρκ;είναι όλο το παρελθόν παρεμφερές και αναγκαστικά το ρίχνουν στα δεντράκια των οικολόγων σήμερα
https://en.wikipedia.org/wiki/Werwolf
Σχέδιο του Χίτλερ να μιμηθεί τα κινήματα εθνικής αντιστάσεως που είχε αντιμετωπίσει και να οργανώσει ανάλογο κίνημα μετά την κατοχή της Γερμανίας από τους συμμάχους.Είχε μηδαμινά αποτελέσματα διότι δεν υπήρχε καμμιά προοπτική αναβίωσης του καθεστώτος.Πολύ γρήγορα ο ψυχρός πόλεμος που χώρισε τη Γερμανία σε Δυτική και Ανατολική επέβαλε τις νέες πραγματικότητες.
- Northern Spirit
- Δημοσιεύσεις: 10759
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 22:19
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Οταν δεν εχετε απαντηση αρχιζετε αυτες τις μαλακιες: ο ενας πεταει memes, ο αλλος αρχιζει για την αποδοχη του Τραμπ στο ...κομμα, ο τριτος λεει οτι θα πηξουνε οι αντιπαλοι..Otto Weininger έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:01Σαν κάνει να πηζετε από πριν εκλεγεί καν.Northern Spirit έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 17:58Να μου πειτε μια επιτυχια του Τραμπ στην εξωτερικη πολιτικη περα απο τους "θριαμβους" απο το twitter.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 13:46
Οι φιλοαμερικανοι εδω, θεωρούν δυνατή Αμερική μια Αμερική που θα βομβαρδίζει τον μισό πλανήτη, θα εγγυάται αυτή τα πάντα αλλά ταυτόχρονα θα κάνει πλάτες να πλουτίζουν οι Κινέζοι και η Ευρώπη.
Συγκεκριμενη απαντηση σε αυτο που ρωτησα εχεις; Πες μια αξια λογου επιτυχια του Τραμπ στην εξωτερικη πολιτικη εδω και 2.5 χρονια που ειναι στην εξουσια. Τα συνθηματα αστα για το γηπεδο.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- wooded glade
- Δημοσιεύσεις: 29284
- Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 17:04
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Ήταν καλό σχέδιο οι λυκάνθρωποι.
Ο Αίζεγχάουερ το πίστεψε, γι αυτό και στράφηκε προς τη Βαυαρία αφήνοντας τους Ρώσους να καταλάβουν το Βερολίνο.
Ορμητήριο θα ήταν οι Βαυαρικές Άλπεις ενώ ταυτόχρονα σε υπόγειες στοές θα φτιαχνόντουσαν τα νέα όπλα.
Η ιδέα ήταν του Γκαίμπελς, όμως φαίνεται ότι ο Χίτλερ δεν ασχολήθηκε με τη σοβαρότητα που έπρεπε και έτσι ναυάγησε.
Ήταν όμως και η ψυχολογία της υποθέσεως κακή. Για τους Γερμανούς δεν υπήρχε Κούγκι και χάνι της Γραβιάς - υπήρχε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, τα οποία όμως πως τα κατακτάς τώρα ;
Τελικά κάποιοι λυκάνθρωποι έκαναν την εμφάνιση τους μετά τον πόλεμο αραιά και που -τύπου "Νέας Τάξης" δικιάς μας την εποχή του Σόλωνος Γκίκα- αλλά γρήγορα εξαφανίστηκαν.
Ο Αίζεγχάουερ το πίστεψε, γι αυτό και στράφηκε προς τη Βαυαρία αφήνοντας τους Ρώσους να καταλάβουν το Βερολίνο.
Ορμητήριο θα ήταν οι Βαυαρικές Άλπεις ενώ ταυτόχρονα σε υπόγειες στοές θα φτιαχνόντουσαν τα νέα όπλα.
Η ιδέα ήταν του Γκαίμπελς, όμως φαίνεται ότι ο Χίτλερ δεν ασχολήθηκε με τη σοβαρότητα που έπρεπε και έτσι ναυάγησε.
Ήταν όμως και η ψυχολογία της υποθέσεως κακή. Για τους Γερμανούς δεν υπήρχε Κούγκι και χάνι της Γραβιάς - υπήρχε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, τα οποία όμως πως τα κατακτάς τώρα ;
Τελικά κάποιοι λυκάνθρωποι έκαναν την εμφάνιση τους μετά τον πόλεμο αραιά και που -τύπου "Νέας Τάξης" δικιάς μας την εποχή του Σόλωνος Γκίκα- αλλά γρήγορα εξαφανίστηκαν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Dwarven Blacksmith
- Δημοσιεύσεις: 49928
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
- Τοποθεσία: Maiore Patria
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία


- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38639
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Ποιος είναι ο ρόλος του Σαλβινι δηλαδή;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2019, 13:50
Τι φάση;
Λες να είχα δίκιο για το ρόλο του Σαλβίναρου Otto Weininger ;
Επίσης πριν μια βδομάδα είχε πει ένα σωρό καλά λόγια και για τον Σαλβινι, (ο οποιος έχει τόσο φιλοαμερικανισμο που τον έχουν κραξει κάτι φορές στην Ιταλία).
Ότι αν γίνουν εκλογές και κερδίσει ο Σαλβινι τον χάλασε το Τραμπ

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παραγωγή τουρκικών drones στην Ιταλία..!
από Parrot » 22 Μαρ 2025, 12:06 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
22 Μαρ 2025, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη καλόγρια στην Ιταλία για σχέσεις με την μαφία
από Ίακχος » 05 Δεκ 2024, 15:13 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Δεκ 2024, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διάβημα και στην Ιταλία για αμυντική συμφωνία με την Τουρκία
από Ίακχος » 10 Φεβ 2025, 22:45 » σε Εθνικά Θέματα - 3 Απαντήσεις
- 129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Φεβ 2025, 19:57
-