Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol
Δημοσιεύσεις: 4927
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 14:03

Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 06 Σεπ 2019, 12:06

Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

https://www.contra.gr/locker-room/oi-nv ... 95678.html

Ο Κρις Πολ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό του ESPN. Γυμνός, αφού επρόκειτο για το body issue. Στα 34, το σώμα του παρέπεμπε σε άνθρωπο πολύ μικρότερο, σε ηλικία. Τον ρώτησαν σχετικά. Εξήγησε πως φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να σταματήσει να τρώει ζώα. Eίχε ήδη, γίνει πρεσβευτής της Beyond Meat, της πρώτης εταιρίας στον κόσμο που παράγει φυτικά υποκατάστατα κρέατος, με έδρα στο Λος Άντζελες. Όπως μπορείς να

διαβάσεις στο site της "ποιος λέει πως το κρέας πρέπει να προέρχεται από τα ζώα; Το κρέας φτιάχνεται από πέντε δομικά στοιχεία: πρωτεϊνη, λίπος, ιχνοστοιχεία, υδατάνθρακες και νερό. Η Beyond Meat τα βρίσκει στο φυτικό βασίλειο και φτιάχνει κρέας από φυτικά προϊόντα, χωρίς να χάνει κάτι σε γεύση ή υφή".

Ο Πολ είπε πως "όταν ήμουν ρούκι έτρωγα μπέργκερ και πατάτες κάθε μέρα, ενώ το βράδυ παίρναμε πίτσα. Αυτό ήξερα μόνο να κάνω με τον αδελφό μου, αφού μέναμε για πρώτη φορά μόνοι μας. Τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει, αφού ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που κάνω κάθε μέρα είναι τι βάζω στο σώμα μου". Kαι θέλει να μάθει και στα παιδιά του το σωστό τον τρόπο. Toν ίδιο τρόπο διατροφής ακολουθούν και οι φίλοι του, Ντουέιν Ουέιντ (από το 2016), ΛεΜπρον Τζέιμς (έχει φτιάξει με τους Άρνολντ Σβατζενέγκερ, Σίντι Κρόφορντ και τη σκιέρ Λίντσι Βον τη Ladder, εταιρία με συμπληρώματα διατροφής) και Καρμέλο Άντονι (από το 2011).

Όπως έγραψε το The Varsity, ουδόλως συμπτωματικά η νέα τάση έπεσε πάνω στην εποχή που το ΝΒΑ πήγαινε στο small ball (τα χαμηλά σχήματα που θέλουν πιο αδύνατους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις, ώστε να κερδίσουν τον αντίπαλο σε ρυθμό και ταχύτητα).
Όσο πιο πολύ όδευε προς τα εκεί η λίγκα (από το 2013 και μετά), τόσο αυξάνονταν οι παίκτες που έχαναν κιλά. Στην αρχή υπήρχε ένα θέμα με το πώς οι vegan διατροφές θα βοηθούν τους ΝΒΑers να διατηρούν την ενέργεια τους το καλοκαίρι, όταν δουλεύουν για να αυξήσουν τη μυική μάζα -και να αντέχουν τις επαφές. Κάτι που παραδοσιακά γινόταν με πολλούς υδατάνθρακες και ακόμα περισσότερη πρωτεϊνη. Διαπιστώθηκε πως το vegan διαιτολόγιο επέτρεπε στους αθλητές να βάλουν μυς, χωρίς το ρίσκο να ξεπεράσουν το όριο (και να βαρύνουν).
Με τα προϊόντα που υπάρχουν πια, οι επαγγελματίες αθλητές μπορούν να αντικαθιστούν το κρέας με τροφές που είναι γεμάτες πρωτεϊνη, εν τούτοις θεωρούνται καλά καύσιμα για το σώμα τους. Το bonus είναι ότι διατηρούν και το βάρος τους, αφού μειώνουν τα κορεσμένα λίπη και τη χοληστερόλη. Βελτιώνουν δε, την καρδιαγγειακή υγεία και άρα μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.
Τα αντιφλεγμονώδη τρόφιμα, όπως είναι το κέιλ, το σπανάκι, οι ντομάτες και τα μύρτιλα αυξάνουν την ενέργεια.

Το veganism είναι κάτι που απασχόλησε το ΝΒΑ το 2017. Ήταν το πρώην Bad Boy των Πίστονς, ο Τζον Σάλεϊ που ζήτησε από εκείνους που 'χαν αλλάξει τη διατροφή τους να εξηγήσουν τις αλλαγές στο σώμα τους. Ο Σάλεϊ ήταν εκ των πρωτοπόρων αυτής της τάσης και ως -επί τρεις δεκαετίες- μέλος της PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) ανέλαβε το σχετικό ντοκιμαντέρ. Κατ' αρχάς ενημέρωσε πως αποφάσισε να γίνει vegan συνειδητά.
Eχω αυτην τη ζωη να ζησω και θελω να φροντιζω το σωμα μου. Δεν μπορω να βαζω φαγητο αξιας ενος δολαριου σε σωμα του 1.000.000 δολ.
Ο Τζαλίκ Οκαφόρ είχε δηλώσει vegan, τάση που ακολούθησε όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση μηνίσκου και ήθελε να βοηθήσει το σώμα του, με όποιον τρόπο μπορούσε. Παρακολούθησε ντοκιμαντέρ, ρώτησε διατροφολόγους και μετά πήρε τις αποφάσεις του. "Το γόνατο μου πρηζόταν πολύ και δεν μπορούσα να φτάσω στο 100% της αποθεραπείας. Προσπάθησα να κόψω τα γαλακτοκομικά και διαπίστωσα πως μειώθηκαν τα οιδήματα. Μετά έκοψα και ό,τι άλλο αφορούσε τα ζώα και νιώθω υπέροχα".

Το SB Nation μίλησε και με άλλους παίκτες που έκριναν ότι ήλθε η ώρα να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο το σώμα τους -και έτσι άρχισαν να αποφεύγουν το κρέας και τα ζωϊκά προϊόντα. Όλοι διαβεβαίωναν πως αυτός ο νέος τρόπος τους βοηθά να χάνουν λίπος και να αυξάνουν το επίπεδο της ενέργειας. Έγινε και μια βασική διευκρίνιση. Vegan είναι αυτός που αποφεύγει οτιδήποτε αφορά τα ζώα. Vegeterian είναι εκείνος που δεν τρώει κρέας ή ψάρι, αλλά καταναλώνει γάλα, αβγά κλπ.

Ο Ενές Καντέρ είναι από το 2017 vegeterian. Με αυτόν τον τρόπο ξεφορτώθηκε κοντά στα 20 κιλά, το καλοκαίρι του 2017. Όπως είπε, το κίνητρο του ήταν... αυτό που είδε στον καθρέφτη και δεν του άρεσε. Όπως είχε σχολιάσει "από τις ποσότητες τουρκικών φαγητών που έτρωγα, είχα φτάσει στο σημείο να χρειάζομαι στηθόδεσμο. Δεν ένιωθα χοντρός, αλλά έδειχνα χοντρός. Τότε αποφάσισα να αλλάξω διατροφή. Αυτό που έκανα ήταν να κόψω τελείως το κόκκινο κρέας. Σπάνια τρώω κοτόπουλο. Τα περισσότερα γεύματα μου είναι vegan και ψάρι. Σταμάτησα επίσης, τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες".

Ο Τάισον Τσάντλερ είχε διάφορους τραυματισμούς και αρκετά χειρουργεία που είχαν 'πλήξει' τη φυσική αντοχή. Οι φλεγμονές ήταν το μόνιμο βάσανο του, το στομάχι του το ένιωθε συνέχεια πρησμένο και αισθανόταν πάντα κουρασμένος. "Τα ζώα που τρώμε παίρνουν τις πρωτεϊνες τους από τα φυτά. Δηλαδή, τρώμε την πρωτεϊνη που τρώνε εκείνα από τα φυτά. Από όταν έγινα vegan άλλαξε η ζωή μου. Κοιμάμαι καλύτερα, ξυπνώ με καλύτερη διάθεση, το reset γίνεται πιο γρήγορα, δεν πονάω και δεν έχω φλεγμονές".

Ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκι έχασε 7 κιλά, όταν άρχισε τη vegan διατροφή και μετά μπήκε στο ρόστερ των Ουόριορς, το 2016. Ο Αλ Τζέφερσον έχασε 20 κιλά ως vegeterian "και άρχισα γιατί είχα βαρεθεί να τρώω κοτόπουλο. Μια μέρα είπα το 'έως εδώ'. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσω. Ξέρω ότι νιώθω καλύτερα". Ο Βίκτορ Ολαντίμπο επίσης, έκρινε πως είχε έλθει η ώρα να τρέφεται πιο υγιεινά "γιατί χρειαζόμουν μια αλλαγή", ενώ την απόφαση για την αλλαγή του Μάικλ Πόρτερ, την πήρε η μητέρα του που τον τάιζε βάσει πέντε λέξεων "whole, fresh, ripe, raw, organic".

O Kάιρι Έρβινγκ είχε πει πως προτιμά πια ό,τι βγάζει η φύση και όχι τα ζώα "και νιώθω πως έχει αυξηθεί η ενέργεια μου. Το σώμα μου νιώθει θαυμάσια". Άλλαξε διατροφή, αφότου τον έκαναν ανταλλαγή οι Καβς. Στη λίστα είχε ήδη τοποθετηθεί και ο Ντάμιαν Λίλαρντ "για να βοηθήσω τον σώμα μου να αποδίδει καλύτερα. Θέλω να τρώω πιο αγνά προϊόντα και να νιώθω πιο ελαφρής. Να είναι πιο άνετοι οι σύνδεσμοι του σώματος μου και τα πόδια μου. Μεγαλώνω. Καταλαβαίνετε; Όσο περνούν τα χρόνια δεν θες να φαίνονται στον τρόπο που αγωνίζεσαι. Δεν σκέφτεσαι πια πως 'μπορώ να τρώω ό,τι θέλω, γιατί έτσι κι αλλιώς θα το κάψω'. Οφείλεις να δημιουργήσεις νέες συνήθειες". Όλα ξεκίνησαν για εκείνον, την εποχή που ήθελε να χάσει κιλά. Μπήκε στον πειρασμό και δικαιώθηκε.

Το ESPN είχε διατροφολόγο στο στούντιο, η οποία θύμισε πως "κάθε ομάδα έχει πια το διατροφολόγο της και όλοι επιμένουν πως αυτός ο τρόπος διατροφής θα βοηθήσει τους πάντες". Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι επίσης ήταν στο στούντιο και εξήγησε πως "όλοι οι ΝΒΑers προετοιμάζουν το σώμα τους για τη σεζόν που επίκειται, με γυμναστική και διατροφή, γιατί όντως βοηθά. Όντως σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Νιώθεις καλύτερα όταν ξυπνάς". Στην εποχή του έκανε θραύση το McDonalds και τα γλυκά "ακόμα και πριν τα ματς". Ο ίδιος έτρωγε μετά τα σουτάκια το πρωί και δεν κατανάλωνε τίποτα έως το τέλος του κάθε αγώνα "για να νιώθω πιο ελαφρύς".

Ο Κάιλ Κούζμα απάντησε στην ερώτηση "πώς έχεις ενέργεια στα ματς, ενώ έχεις το ύψος που έχεις και δεν τρως κρέας", ως εξής: "Όταν καταναλώνεις κρέας, γάλα, τυρί, γιαούρτι και αβγά ρισκάρεις να πάθει κάτι η καρδιά σου, να γίνεις παχύσαρκος, να αποκτήσεις καρκίνο, διαβήτη ή σεξουαλική ανικανότητα. Το να γίνουμε vegan είναι το πιο απλό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για εμάς και τις οικογένειες μας, για να μην πω και για τα ζώα, αλλά και για το περιβάλλον".

stergiosbik
Δημοσιεύσεις: 16838
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 06 Σεπ 2019, 12:08

Μπουρδες.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Δημοσιεύσεις: 14486
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 06 Σεπ 2019, 15:29

Ακριβό σπορ ο βιγκανισμος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
GoBack
Δημοσιεύσεις: 27807
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:37

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 06 Σεπ 2019, 15:31

Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Δημοσιεύσεις: 21306
Εγγραφή: 28 Ιουν 2018, 23:56
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 06 Σεπ 2019, 15:32

omg kai 3 lol έγραψε:
06 Σεπ 2019, 12:06
Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 06 Σεπ 2019, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

alexandroso
Δημοσιεύσεις: 2121
Εγγραφή: 20 Απρ 2018, 16:11

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 06 Σεπ 2019, 15:32

omg kai 3 lol έγραψε:
06 Σεπ 2019, 12:06
Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

https://www.contra.gr/locker-room/oi-nv ... 95678.html

Ο Κρις Πολ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό του ESPN. Γυμνός, αφού επρόκειτο για το body issue. Στα 34, το σώμα του παρέπεμπε σε άνθρωπο πολύ μικρότερο, σε ηλικία. Τον ρώτησαν σχετικά. Εξήγησε πως φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να σταματήσει να τρώει ζώα.
Και σε λιγότερο από ένα χρόνο (δεν διευκρινίζει πόσο μετά έγινε η φωτογράφηση, απλά ότι ήταν την ίδια χρονιά) έδειχνε μικρότερος; Μήπως έδειχνε μικρότερος κι από πριν; Λέω γω τώρα. Και τι σώμα δηλαδή περιμένατε να χε ένας αθλητής του NBA; Να ναι σαν τον Πάγκαλο;
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης
Δημοσιεύσεις: 39720
Εγγραφή: 05 Μάιος 2018, 12:13

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 06 Σεπ 2019, 15:40

καταναλωνουμε τοτε σχεδον αποκλειστικα κρεας :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

burnt reynolds
Δημοσιεύσεις: 96
Εγγραφή: 31 Αύγ 2019, 07:24

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από burnt reynolds » 06 Σεπ 2019, 15:47

alexandroso έγραψε:
06 Σεπ 2019, 15:32
Και σε λιγότερο από ένα χρόνο (δεν διευκρινίζει πόσο μετά έγινε η φωτογράφηση, απλά ότι ήταν την ίδια χρονιά) έδειχνε μικρότερος; Μήπως έδειχνε μικρότερος κι από πριν; Λέω γω τώρα. Και τι σώμα δηλαδή περιμένατε να χε ένας αθλητής του NBA; Να ναι σαν τον Πάγκαλο;
τι σου φαίνεται περίεργο?το μεσημέρι έφαγα φασολάκια και δείχνω 5 λεπτά μικρότερος

Γραφικός

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 06 Σεπ 2019, 15:57

Άμα με πλήρωναν κι εμένα για να το κόψω όσο πληρώνουν τους NBAers θα το έκοβα.
Θα χρειαζόταν όμως να ξαναρχίσω το αλκοόλ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes
Δημοσιεύσεις: 40340
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Σεπ 2019, 16:13

alexandroso έγραψε:
06 Σεπ 2019, 15:32
omg kai 3 lol έγραψε:
06 Σεπ 2019, 12:06
Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

https://www.contra.gr/locker-room/oi-nv ... 95678.html

Ο Κρις Πολ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό του ESPN. Γυμνός, αφού επρόκειτο για το body issue. Στα 34, το σώμα του παρέπεμπε σε άνθρωπο πολύ μικρότερο, σε ηλικία. Τον ρώτησαν σχετικά. Εξήγησε πως φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να σταματήσει να τρώει ζώα.
Και σε λιγότερο από ένα χρόνο (δεν διευκρινίζει πόσο μετά έγινε η φωτογράφηση, απλά ότι ήταν την ίδια χρονιά) έδειχνε μικρότερος; Μήπως έδειχνε μικρότερος κι από πριν; Λέω γω τώρα. Και τι σώμα δηλαδή περιμένατε να χε ένας αθλητής του NBA; Να ναι σαν τον Πάγκαλο;
Κι εγώ δείχνω μικρότερος και καταναλώνω κρέας 6 μέρες την εβδομάδα. Πρώτα από όλα, από όλους τους παράγοντες που δεν έχουν να κάνουν με γονίδια, πρώτη φορά ακούω να έχει σχέση το κρέας με το πόσο νεαρός δείχνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
break
Δημοσιεύσεις: 1152
Εγγραφή: 04 Οκτ 2018, 22:49
Phorum.gr user: break

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 06 Σεπ 2019, 16:38

Τίποτα το υγιεινό δεν υπάρχει σε μία vegan δίαιτα. Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να τρώει φυτά: είναι παμφάγος.

Ο μόνος λόγος που οι Αμερικάνοι που το γυρίζουν σε vegan νιώθουν επιτόπου καλύτερα δεν είναι επειδή η vegan δίαιτα είναι ευργετική αλλά επειδή εγκαταλείπουν την junk δίαιτα που ακολουθούσαν ως τώρα και τους έχει καταστρέψει.

Οταν μείνουν σε vegan δίαιτα αρκετό και στερέψει το σώμα τους από τα πλούσια αποθέματα που έχει συγκεντρώσει από την παλιά τους δίαιτα τότε θα αρχίσουν να φαίνονται τα προβλήματα της νέας δίαιτας και θα καταλάβουν πως αντάλαξαν το ένα κακό για ένα άλλο.

Εκτός δηλαδή αν το πάνε επιστημονικά με ένα εξελόφυλο και παρακολουθούν μέρα με την μέρα τι τρώνε και υπολογίζουν μην τους ξεφύγει κανένα ιχνοστοιχείο (εκτός από την Β12 φυσικά που δεν μπορούν να την πάρουν από πουθενά). Μόνο τότε μπορεί να γίνει η βέγκαν δίαιτα βιώσιμη. Αλλά και πάλι, γιατί να μπεις στο κόπο και να επιβάλεις στο σώμα σου κάτι για το οποίο απλά δεν είναι φτιαγμένο ; Γιατί να μην τρως κανονικά με τον τρόπο που σε έφτιαξε η φύση και πας να κάνεις τον φυτοφάγο ;

alexandroso
Δημοσιεύσεις: 2121
Εγγραφή: 20 Απρ 2018, 16:11

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 06 Σεπ 2019, 16:44

Για να αρχίσουμε με κάτι δεν είναι οικολογικό το vegan κίνημα. Μόδα είναι.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

Άβαταρ μέλους
Feindflug
Δημοσιεύσεις: 14631
Εγγραφή: 08 Φεβ 2019, 21:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 06 Σεπ 2019, 16:49

Κάπου σε μια γωνιά των ΗΠΑ, οι Σακίλ Ο Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ έχουν πεθάνει στο γέλιο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol
Δημοσιεύσεις: 4927
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 14:03

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 06 Σεπ 2019, 17:02

Feindflug έγραψε:
06 Σεπ 2019, 16:49
Κάπου σε μια γωνιά των ΗΠΑ, οι Σακίλ Ο Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ έχουν πεθάνει στο γέλιο.


Εικόνα

Εικόνα


break έγραψε:
06 Σεπ 2019, 16:38
Τίποτα το υγιεινό δεν υπάρχει σε μία vegan δίαιτα. Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να τρώει φυτά: είναι παμφάγος.

Ο μόνος λόγος που οι Αμερικάνοι που το γυρίζουν σε vegan νιώθουν επιτόπου καλύτερα δεν είναι επειδή η vegan δίαιτα είναι ευργετική αλλά επειδή εγκαταλείπουν την junk δίαιτα που ακολουθούσαν ως τώρα και τους έχει καταστρέψει.

Οταν μείνουν σε vegan δίαιτα αρκετό και στερέψει το σώμα τους από τα πλούσια αποθέματα που έχει συγκεντρώσει από την παλιά τους δίαιτα τότε θα αρχίσουν να φαίνονται τα προβλήματα της νέας δίαιτας και θα καταλάβουν πως αντάλαξαν το ένα κακό για ένα άλλο.

Εκτός δηλαδή αν το πάνε επιστημονικά με ένα εξελόφυλο και παρακολουθούν μέρα με την μέρα τι τρώνε και υπολογίζουν μην τους ξεφύγει κανένα ιχνοστοιχείο (εκτός από την Β12 φυσικά που δεν μπορούν να την πάρουν από πουθενά). Μόνο τότε μπορεί να γίνει η βέγκαν δίαιτα βιώσιμη. Αλλά και πάλι, γιατί να μπεις στο κόπο και να επιβάλεις στο σώμα σου κάτι για το οποίο απλά δεν είναι φτιαγμένο ; Γιατί να μην τρως κανονικά με τον τρόπο που σε έφτιαξε η φύση και πας να κάνεις τον φυτοφάγο ;
"Τα ζώα που τρώμε παίρνουν τις πρωτεϊνες τους από τα φυτά. Δηλαδή, τρώμε την πρωτεϊνη που τρώνε εκείνα από τα φυτά. Από όταν έγινα vegan άλλαξε η ζωή μου. Κοιμάμαι καλύτερα, ξυπνώ με καλύτερη διάθεση, το reset γίνεται πιο γρήγορα, δεν πονάω και δεν έχω φλεγμονές".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 06 Σεπ 2019, 17:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Ορέστης 35

Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 06 Σεπ 2019, 17:03

hellegennes έγραψε:
06 Σεπ 2019, 16:13
alexandroso έγραψε:
06 Σεπ 2019, 15:32
omg kai 3 lol έγραψε:
06 Σεπ 2019, 12:06
Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;

https://www.contra.gr/locker-room/oi-nv ... 95678.html

Ο Κρις Πολ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό του ESPN. Γυμνός, αφού επρόκειτο για το body issue. Στα 34, το σώμα του παρέπεμπε σε άνθρωπο πολύ μικρότερο, σε ηλικία. Τον ρώτησαν σχετικά. Εξήγησε πως φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να σταματήσει να τρώει ζώα.
Και σε λιγότερο από ένα χρόνο (δεν διευκρινίζει πόσο μετά έγινε η φωτογράφηση, απλά ότι ήταν την ίδια χρονιά) έδειχνε μικρότερος; Μήπως έδειχνε μικρότερος κι από πριν; Λέω γω τώρα. Και τι σώμα δηλαδή περιμένατε να χε ένας αθλητής του NBA; Να ναι σαν τον Πάγκαλο;
Κι εγώ δείχνω μικρότερος και καταναλώνω κρέας 6 μέρες την εβδομάδα. Πρώτα από όλα, από όλους τους παράγοντες που δεν έχουν να κάνουν με γονίδια, πρώτη φορά ακούω να έχει σχέση το κρέας με το πόσο νεαρός δείχνεις.
Εγώ δείχνω πιο μικρός από σένα.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών