Γιατί επιτρέπει ο Θεός το κακό στον κόσμο; [Δίκαιος ει Κύριε, και ευθείαι αι κρίσεις σου]
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Sid Vicious
Re: Γιατί επιτρέπει ο Θεός το κακό στον κόσμο; [Δίκαιος ει Κύριε, και ευθείαι αι κρίσεις σου]
Σε εμένα τα λες; Εγώ την Γνώση αυτών την έχω, είναι άπειρα αυτά τα όντα που δεν γνωρίζει η ανθρωπότητα. Τα Σκυλιά του Τίνταλος, οι Μύκητες από το Γιογκόθ, το Κάλιγια Ντάμαν και πολλά ακόμη, ένας χαμός γίνεται. Ίσως θα ήταν μια καλή κίνηση να ανοιχτεί ένα νήμα καταγραφής όλων αυτών των οντοτήτων.Νατάσα έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:11Μην μου λες εμενα για αλλα οντα, εμενα χωραει το μυαλό μου τα παντα, εσείς να τα δείτε αυτα που νομίζετε ότι μονο εμείς οι ανθρωποι υπαρχουμε και οι άγγελοι και οι δαιμονες. Υπαρχουν πολλα ακόμα όντα τόσο του φωτός (του Θεου), όσο και του σκότους (του Μη Οντα) που ΔΕΝ τα γνωρίζουμε.Sid Vicious έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 20:08O Γεδεών ο Στραγγαλιστής των Ψυχών, είναι μια οντότητα κατά άλλους Ελοάχ, κατά άλλους Νεφελίμ και κατά κάποιους άλλους κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Έχει εμφανιστεί στην Γη καταγεγραμμένα δυο φορές, μια στην Ιουδαία κατά τους αρχαίους χρόνους και μια στις ΗΠΑ κατά τους νεώτερους χρόνος. Του έχει αποδοθεί αυτό το προσωνύμιο γιατί αυτό ακριβώς κάνει, είναι ένας κριτής που στραγγαλίζει ψυχές αδίκων και εχθρών του Θεού εως ότου αυτές βυθιστούν λόγω ασφυξίας στην ανυπαρξία ή εώς ότου μετανοήσουν. Αυτά αναγράφονται σε μυστικα κείμενα για αυτή την οντότητα.
Αλλά σε έχω δύο ερωτήσεις
1) Υποστηρίζεις ότι ο Ντίμο Λιάκο, κατανομάζει αυτά τα όντα συγκεκριμμένα αλλά δεν μας έχεις πει τα ονόματα τους. Μήπως τελικά δε τα κατανομάζει;
2)Το Νατάσα είναι ψευδώνυμο που επέλεξες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Re: Γιατί επιτρέπει ο Θεός το κακό στον κόσμο; [Δίκαιος ει Κύριε, και ευθείαι αι κρίσεις σου]
Το Νατασα είναι το πραγματικό μου όνομα.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 12:27Σε εμένα τα λες; Εγώ την Γνώση αυτών την έχω, είναι άπειρα αυτά τα όντα που δεν γνωρίζει η ανθρωπότητα. Τα Σκυλιά του Τίνταλος, οι Μύκητες από το Γιογκόθ, το Κάλιγια Ντάμαν και πολλά ακόμη, ένας χαμός γίνεται. Ίσως θα ήταν μια καλή κίνηση να ανοιχτεί ένα νήμα καταγραφής όλων αυτών των οντοτήτων.Νατάσα έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:11Μην μου λες εμενα για αλλα οντα, εμενα χωραει το μυαλό μου τα παντα, εσείς να τα δείτε αυτα που νομίζετε ότι μονο εμείς οι ανθρωποι υπαρχουμε και οι άγγελοι και οι δαιμονες. Υπαρχουν πολλα ακόμα όντα τόσο του φωτός (του Θεου), όσο και του σκότους (του Μη Οντα) που ΔΕΝ τα γνωρίζουμε.Sid Vicious έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 20:08O Γεδεών ο Στραγγαλιστής των Ψυχών, είναι μια οντότητα κατά άλλους Ελοάχ, κατά άλλους Νεφελίμ και κατά κάποιους άλλους κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Έχει εμφανιστεί στην Γη καταγεγραμμένα δυο φορές, μια στην Ιουδαία κατά τους αρχαίους χρόνους και μια στις ΗΠΑ κατά τους νεώτερους χρόνος. Του έχει αποδοθεί αυτό το προσωνύμιο γιατί αυτό ακριβώς κάνει, είναι ένας κριτής που στραγγαλίζει ψυχές αδίκων και εχθρών του Θεού εως ότου αυτές βυθιστούν λόγω ασφυξίας στην ανυπαρξία ή εώς ότου μετανοήσουν. Αυτά αναγράφονται σε μυστικα κείμενα για αυτή την οντότητα.
Αλλά σε έχω δύο ερωτήσεις
1) Υποστηρίζεις ότι ο Ντίμο Λιάκο, κατανομάζει αυτά τα όντα συγκεκριμμένα αλλά δεν μας έχεις πει τα ονόματα τους. Μήπως τελικά δε τα κατανομάζει;
2)Το Νατάσα είναι ψευδώνυμο που επέλεξες;
"Άχρι καιρού..."
Νατασα σε ειδα χτες ονειρο και ουρλιαζες ''Βριλ Βριλ, Δημοσθενιλ''
μετα απο τελετη σε ειδα
μετα απο τελετη σε ειδα
Νατάσα έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:11Μην μου λες εμενα για αλλα οντα, εμενα χωραει το μυαλό μου τα παντα, εσείς να τα δείτε αυτα που νομίζετε ότι μονο εμείς οι ανθρωποι υπαρχουμε και οι άγγελοι και οι δαιμονες. Υπαρχουν πολλα ακόμα όντα τόσο του φωτός (του Θεου), όσο και του σκότους (του Μη Οντα) που ΔΕΝ τα γνωρίζουμε.Sid Vicious έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 20:08O Γεδεών ο Στραγγαλιστής των Ψυχών, είναι μια οντότητα κατά άλλους Ελοάχ, κατά άλλους Νεφελίμ και κατά κάποιους άλλους κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Έχει εμφανιστεί στην Γη καταγεγραμμένα δυο φορές, μια στην Ιουδαία κατά τους αρχαίους χρόνους και μια στις ΗΠΑ κατά τους νεώτερους χρόνος. Του έχει αποδοθεί αυτό το προσωνύμιο γιατί αυτό ακριβώς κάνει, είναι ένας κριτής που στραγγαλίζει ψυχές αδίκων και εχθρών του Θεού εως ότου αυτές βυθιστούν λόγω ασφυξίας στην ανυπαρξία ή εώς ότου μετανοήσουν. Αυτά αναγράφονται σε μυστικα κείμενα για αυτή την οντότητα.

Α ρε απο κει χαζό. Κανε μαλακίες παντως, θα πας κολαση και μετα θα σου φυγει η ψυχη για να επανελθεις και αν.
"Άχρι καιρού..."
Μηνυμα σε όσους είναι σατανιστες: ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ στον κοινο μας αγωνα! Αλλα ΠΟΥ να το καταλαβετε, όταν θα το καταλαβετε, θα έιναι αργα!
"Άχρι καιρού..."
- phorumitis
Γιατι θελει ο ανθρωπος να εχει ελευθερη βουληση.Γιατί επιτρέπει ο Θεός το κακό στον κόσμο;
- phorumitis
- phorumitis
Πραγματι, είναι η μονη επιλογη.
"Άχρι καιρού..."
Δεν υπάρχει Θεός που να είναι απόλυτος κριτήςphorumitis έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:06Υπαρχει καλο και κακο και το οριζει ο Θεος, ο απολυτος κριτης.
Μπορεί το Σύμπαν η η φύση να θεωρηθεί ως Θεός αλλά δεν ασκεί χρέη δικαστή
- phorumitis
Υπάρχει Θεός, αλλιώς θα είναι σαν να λες ότι όλα δημιουργήθηκαν από το τίποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:40Δεν υπάρχει Θεός που να είναι απόλυτος κριτήςphorumitis έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:06Υπαρχει καλο και κακο και το οριζει ο Θεος, ο απολυτος κριτης.
Μπορεί το Σύμπαν η η φύση να θεωρηθεί ως Θεός αλλά δεν ασκεί χρέη δικαστή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιόν Θεωρείτε τον πιο κακο ανθρωπο στον κοσμο μεχρι σημερα?
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2023, 13:48 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 2 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
02 Δεκ 2023, 14:25
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρας: η κερδοσκοπία δεν είναι κακό πράγμα στον καπιταλισμό
από Sol » 23 Ιουν 2023, 21:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
23 Ιουν 2023, 21:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Θεός να μου κόβει χρόνια να τα δίνει στον Τραμπ!
από Κοιτάσματα » 23 Ιαν 2025, 20:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
23 Ιαν 2025, 21:44
-