Δυνατά trolls
- hellegennes
Re: Δυνατά trolls
Σταμάτα, βραδιάτικα. Σάτυρε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μικρό ρε! Αμάν πια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Καποιες φορες νομιζω οτι ξερω, αλλες αμφιβαλλω για τα παντα. Τεσπα, του χρονου ειπαμε θα παμε στην Ιο να παρταρουμε!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 22:28Σε διάβασα. Δεν απάντησα γιατί τα έγραψες τόσο πλήρη και όμορφα, που συνειδητοποίησα πως είσαι ένα λέβελ πάνω. Τις απαντήσεις τις έχεις, να σκέφτεσαι ψύχραιμα μόνο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 17:17Εξελιχθηκε η συζητηση.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 08:47
Η όλη συζήτηση ξεκίνησε από το τι να κάνω τα τελευταία 1500 Ευρώ που έχω, όντας άνεργος. Άρα δεν υπάρχει επιθυμία σοβαρή που να τον καίει για να κάνει κάτι. Αν κάτι το θέλεις πολύ, όντως πρέπει να το κάνεις. Αν είναι να βουλιάξεις το τελευταίο σου το πλοίο για πλάκα, όχι.
Ίο και μαλακίες, ελάτε Χαλκιδική να γουστάρετε ρε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 00:18Καποιες φορες νομιζω οτι ξερω, αλλες αμφιβαλλω για τα παντα. Τεσπα, του χρονου ειπαμε θα παμε στην Ιο να παρταρουμε!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 22:28Σε διάβασα. Δεν απάντησα γιατί τα έγραψες τόσο πλήρη και όμορφα, που συνειδητοποίησα πως είσαι ένα λέβελ πάνω. Τις απαντήσεις τις έχεις, να σκέφτεσαι ψύχραιμα μόνο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οπου εχει γκομενακια και σεξουαλικα εκτροπα.sys3x έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 00:20Ίο και μαλακίες, ελάτε Χαλκιδική να γουστάρετε ρε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 00:18Καποιες φορες νομιζω οτι ξερω, αλλες αμφιβαλλω για τα παντα. Τεσπα, του χρονου ειπαμε θα παμε στην Ιο να παρταρουμε!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 22:28
Σε διάβασα. Δεν απάντησα γιατί τα έγραψες τόσο πλήρη και όμορφα, που συνειδητοποίησα πως είσαι ένα λέβελ πάνω. Τις απαντήσεις τις έχεις, να σκέφτεσαι ψύχραιμα μόνο.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Αλμπρέχταρος και Λεγεώνης. Και μόνο που έχουν πείσει τους πάντες (πλην γκομπάκ) ότι είναι γαύροι, κερδίζουν τον τίτλο του δυνατότερου troll όλων.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Να ρε πούστη μου πάλι, με μπερδεύετε ακόμη περισσότερο, Ορέστης 35 τι είναι τρολ ρε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μαρη λουλου τα θελει το πωπουδελι σου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΓΡΟΤΕΣ-ΟΔΗΓΟΙ Κλεινουν τους δρομους και κοβουν την χωρα στα 4 - ΠΑΜΕ δυνατα !!!
από Frappezitis » 08 Ιαν 2024, 20:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Φεβ 2024, 13:07
-