Σούπες
- Otto Weininger
Σούπες
Ανοίγω τουτο το νήμα, ώστε να δούμε καμία ιδέα για σούπες.
Η θερμοκρασία ξεκινά την πτώση, οπότε ζεστές σούπες θα ετοιμάζονται. Πικάντικες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.
Η θερμοκρασία ξεκινά την πτώση, οπότε ζεστές σούπες θα ετοιμάζονται. Πικάντικες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
-
Re: Σούπες
Πατσας λεμε.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Σεπ 2019, 23:00Ανοίγω τουτο το νήμα, ώστε να δούμε καμία ιδέα για σούπες.
Ολες οι αλλες ειναι για ντιγκινταγκες.
- Otto Weininger
Επόμενος.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Μοσχάρι (ποντίκι που έχει και την κόλλα) αστράκι, τίγκα σέληνο, καρότο κρεμύδια, ντομάτα.
Καύλα ρε φίλε. Γάμα τις γκουρμεδιές και τα ψωνίστικα.
(Το ότι βάζουν πατάτα μου έρχεται εγκεφαλικό. Γαμάει όλη τη γεύση)
Καύλα ρε φίλε. Γάμα τις γκουρμεδιές και τα ψωνίστικα.
(Το ότι βάζουν πατάτα μου έρχεται εγκεφαλικό. Γαμάει όλη τη γεύση)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Eθνικοκοινωνιστης
πατσα-μαγειριτσα-βραστο μονο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ζεστή κολοκυθόσουπα με ζωμό κοτοπουλίσιο κατά προτίμηση. Της πάει πολύ το πράσο μέσα! Πολύ ευεργετική για το στομάχι!
Την έχω κάνει γάμησε τα φορές και πάντα ποντίκι βάζω, καμμιά φορά δεν βάζω ζυμαρικό ή ρίχνω κάνα κριθαράκι ή κους κους.
Έχω χάσει την φαντασία μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τραχανάς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τραχανοσουπα σε ζουμι απο κοτοπουλο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Highlander
Θα επιχειρήσω μανιταρόσουπα.
έχεις συνταγή;stergiosbik έγραψε: ↑18 Σεπ 2019, 23:01Πατσας λεμε.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Σεπ 2019, 23:00Ανοίγω τουτο το νήμα, ώστε να δούμε καμία ιδέα για σούπες.
Ολες οι αλλες ειναι για ντιγκινταγκες.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο,τι να ναι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Υπερκουλτουριάρης
Μαγειριτσα.
Μια φορα την εβδομαδα χτυπαω, κανω και φθηνη παραλλαγη με συκωτι κοτοπουλο ή ακομα και μανιταρι.
Οι παλιοι μερακλιδες Θεσσαλονικεις,ελπιζω να θυμουνται το Παρα Πεντε στην Μαρτιου.Αφησαμε πολυ χρημα εκει. Εμεινε κανενα καλο τωρα;
Μια φορα την εβδομαδα χτυπαω, κανω και φθηνη παραλλαγη με συκωτι κοτοπουλο ή ακομα και μανιταρι.
Οι παλιοι μερακλιδες Θεσσαλονικεις,ελπιζω να θυμουνται το Παρα Πεντε στην Μαρτιου.Αφησαμε πολυ χρημα εκει. Εμεινε κανενα καλο τωρα;