Εσύ είσαι και κατά του αρματισμού?
Δε μου είπες, με τον ηλεκτρομαγνητισμό πώς τα πάς? Υπέρ ή Εναντίον? αφού -ισμός είναι κι αυτός.
Εσύ είσαι και κατά του αρματισμού?
Κατα των παραληρημάτων σου ειμαι ορφανέ χρυσαυγέ . Σου απάντησαν παραπάνω οπότε μη ξύνεσαι στην γκλίτσα μου .
Chainis έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 16:491. Τα άρματα αυτά έχουν αποσυρθεί και ήταν σε αποθήκευση αρκετά χρόνια.
2. Προκειται για απλά Μ48 και Μ60Α1 χωρίς καμία αναβάθμιση άρα με μικρή πρακτική αξία.
3. Δεν βρέθηκαν πελάτες για να πουληθούν όλα αυτά τα χρόνια.
4. Για να αναβαθμιστούν χρειάζονται σημαντικά ποσά που αν υπήρχαν θα ήταν πιο λογικό να αγοράσουμε Leo2A4 ή και Abrams ακόμα δηλαδή άρματα που ότι και να κάνουμε στα σαπάκια δεν θα φτάσουν ποτέ την αξία τους.
5. Ο ΣΞ έχει κάνει τα πλάνα του με βάση 1350 άρματα που τα έχουμε.
Νon4me έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 21:30Κατα των παραληρημάτων σου ειμαι ορφανέ χρυσαυγέ . Σου απάντησαν παραπάνω οπότε μη ξύνεσαι στην γκλίτσα μου .Chainis έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 16:491. Τα άρματα αυτά έχουν αποσυρθεί και ήταν σε αποθήκευση αρκετά χρόνια.
2. Προκειται για απλά Μ48 και Μ60Α1 χωρίς καμία αναβάθμιση άρα με μικρή πρακτική αξία.
4. Για να αναβαθμιστούν χρειάζονται σημαντικά ποσά που αν υπήρχαν θα ήταν πιο λογικό να αγοράσουμε Leo2A4 ή και Abrams ακόμα δηλαδή άρματα που ότι και να κάνουμε στα σαπάκια δεν θα φτάσουν ποτέ την αξία τους.
Δεν ημουν ποτε η εφεδρεια κανενος φιλε
Ρε δεν αφηνεις τις κωλοτουμπες ?κωλοτουμπα ? τιποτα επι της ουσιας δεν απαντησες πανω στις επισημανσεις του χαινη , μιλας για τουρκικα μ60 που εχει πεσει ηδη χρημα επανω για αναβαθμισεις που στην περιπτωση μας δεν αξιζει . αντε απο δω . σπαμερι .Kauldron έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 21:41Νon4me έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 21:30Κατα των παραληρημάτων σου ειμαι ορφανέ χρυσαυγέ . Σου απάντησαν παραπάνω οπότε μη ξύνεσαι στην γκλίτσα μου .Chainis έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 16:491. Τα άρματα αυτά έχουν αποσυρθεί και ήταν σε αποθήκευση αρκετά χρόνια.
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, απαντήθηκε. Και σε περίπτωση που πάλι δεν το κατάλαβες (που σίγουρα δεν το κατάλαβες) το άρθρο δεν το έβαλα από τη ΧΑ ή παρεμφερές σάιτ, αλλά από την προέλαση. Τώρα βέβαια, στο δικό σου μυαλό προέλαση=>σάιτ με αμυντικά θέματα=>φασοιΖμώς.
Εντάξει, μηδενιστούλη?
*Ανάβει τσιγάροΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 21:46Δεν ημουν ποτε η εφεδρεια κανενος φιλε
Ασε με εμενα εγω ειμαι απο αλλο εργο που να με πιασεις
Γκαβακα πεσε και παιρνε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 21:46Δεν ημουν ποτε η εφεδρεια κανενος φιλε
To Ισραήλ χρησιμοποιεί αυτά τ' άρματα, (και τα 48, και τα 60) είτε αναβαθμισμένα, είτε το σασί τους. Το Ισραήλ κατασκευάζει ΚΑΙ δικά του άρματα. Γιατί κάθισε ν' αναβαθμίσει αυτά?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 21:46Δεν ημουν ποτε η εφεδρεια κανενος φιλε
Ρε μαλακξα Χελωνε τα αυγκεριμενα αρματα στα οποια υπηρετησα ειχαν αγοραστει απο τον Ολλανδικο στρατο ο οποος τα χρησιμοποιουσε την δεκαετια του 70
Τι αναβαθμιση ζητας
Ποιές κωλοτούμπες ρε? Ξέρεις εστω τί σημαίνει "κωλοτούμπα"?Ρε δεν αφηνεις τις κωλοτουμπες ?κωλοτουμπα ?
Πού το ξέρεις εσύ οτι δεν αξίζει? Για πές, κάθισες και μέτρησες? Θέλεις να 'χεις και άποψη.μιλας για τουρκικα μ60 που εχει πεσει ηδη χρημα επανω για αναβαθμισεις που στην περιπτωση μας δεν αξιζει
Εντάξει, δεν το είπε και η Γκρέτα Τουνμπεργκ, που δεν έβγαλε κάν σχολείο γιατί κάνει "απεργία απ' το σχολείο".
Τροποποιημένο με Κ/Β Spike
Μετρησες εσυ μηπως ? η κοπιαρεις οτι βρεις μπροστα σου απο τη μερα που εμεινε ο μπαμπας της ουρανουλας εκτος βουλης ? εγω βαζω μπροστα τη λογικη πως σ ένα άρμα 60 ετων θα πρεπει να πέσει ένας σκασμος χρηματα και πάλι δεν θα είναι ισάξιο ενος 20ετιας . και προφανως οπως εξηγει και ο χαινης αυτος ηταν και ο λογος που ουτε αγοραστες βρεθηκαν ουτε τα χρηματα της αναβαθμισης αξιζαν .
Εχει αποσυρθει.Kauldron έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 22:01Τροποποιημένο με Κ/Β Spike
https://en.wikipedia.org/wiki/Pereh_(missile_carrier)
(To Magach 5 είναι ένα M48A5)
Σέρρες πότε ήσουν; Αρχές 96;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 20:4295 ΣΤ ΕΣΣΟ- ΑΥΛΩΝΑ-10η ΕΜΑ ΣΕΡΡΕΣ-11η ΕΜΑ ΔΡΑΜΑstergiosbik έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 17:08Πότε υπηρέτησες ρε βλήμα και που;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 16:57Ως Πυροβολητης Ασυρματιστης Μεσων Αρματων M48 A3-A5 MOLF και Μ60Α1-Α3 δηλωνω απεριφραστα οτι ο χελωνος εκτος απο ασχετος ειναι και πυροβολημενος