Φαίνεται σα να είναι βυθισμένος σε κάτι που ξεράθηκε....τα απομεινάρια του σώματός του;

Έχει ενδιαφέρον πάντως
Φαίνεται σα να είναι βυθισμένος σε κάτι που ξεράθηκε....τα απομεινάρια του σώματός του;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Φοραει ο νταζε ΣΚΟΥΦΟ;;;;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Ερωτεύσιμη. Αυτά τα δοντάκια είναι πολύ γουτσουγουλίνικα.
Όχι, δεν είσαι η μόνη ανωμαλιαρα.
ο χρυσός πάνω του ζυγίζει 1,5 κιλό. Είναι τα αρχαιότερα κοσμήματα απο χρυσό που έχουν βρεθεί ποτέ οπουδήποτε
Παίζει να γούσταρε κι όλας. Εντωμεταξύ θα ήταν βολικό και για τους φυλακες του παλατιού, εκεί που θα έπιναν χαλλλαρά το....μολυσμένο νερό, γκλινγκι γκλινγκι, "ουπς, σύρμα δικέ μου, έρχεται ο μπος" εεεπ, λαμπάδα οι φύλακεςGherschaagk έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:43Για να θάφτηκε με τόσο χρυσάφι, μάλλον δεν τον ένοιαζε αν αντηχούσε.
Μα αυτά θα τον διαχώριζαν απ την πλέμπα, αλλιώς θα φαινόταν ίδιος με τους υπόλοιπους. Αυτά και τα δόντια του ίσως, φαίνεται να είχε καλή οδοντοστοιχία.