Είναι φυσιολογικό αυτό;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Είναι φυσιολογικό αυτό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Οκτ 2019, 18:21

Ας πάει σε μια σχολή μαγειρικής να τα συνδυάσει και να βρει και δουλειά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Οκτ 2019, 18:51

Ασέβαστος έγραψε:
04 Οκτ 2019, 18:20
Γραφικός έγραψε:
04 Οκτ 2019, 13:46
Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες :011:
σου παιρνει πανω απο μια ωρα τη μερα να κανεις ενα φαγι;

τις υπολοιπες 23;
Ε, εδώ που τα λέμε, τα οικοκυρικά δεν είναι μόνον ένα φαγί. Ούτε το "φαγί" είναι θέμα μιας ώρας.
Παίζουν και άλλα περιφερειακά για ένα στοιχειωδώς οργανωμένο σπίτι, που δεν θέλουν επιστημονική εξειδίκευση ή τρομερή νοημοσύνη για να γίνουν. Μία ωρίτσα από δω, ένα δεκάλεπτο από κεί, ένα μισάωρο παραπέρα, έκλεισε το 8ωρο αλλά οι απλήρωτες υπερωρίες για προσφορά αγάπης συνεχίζονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Οκτ 2019, 18:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Οκτ 2019, 18:51
Ασέβαστος έγραψε:
Γραφικός έγραψε:
Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες :011:

τις υπολοιπες 23;
Ε, εδώ που τα λέμε, τα οικοκυρικά δεν είναι μόνον ένα φαγί. Ούτε το "φαγί" είναι θέμα μιας ώρας.
Παίζουν και άλλα περιφερειακά για ένα στοιχειωδώς οργανωμένο σπίτι, που δεν θέλουν επιστημονική εξειδίκευση ή τρομερή νοημοσύνη για να γίνουν. Μία ωρίτσα από δω, ένα δεκάλεπτο από κεί, ένα μισάωρο παραπέρα, έκλεισε το 8ωρο αλλά οι απλήρωτες υπερωρίες για προσφορά αγάπης συνεχίζονται.
μονο σιτιση λεει, και μαλλον μονο μαγειρεμα, ουτε καν να παει σουπερμαρκετ. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 04 Οκτ 2019, 19:17

don't speak έγραψε:
04 Οκτ 2019, 18:02
Χαρτζιλίκι σου δίνουν;
Όχι βρε, δεν έχει χρειαστεί ακόμα.

Όταν έφτιαχνα το θέμα με είχε πιάσει το ανάποδό μου. Καμιά φορά θέλω να κλαψομουνιάσω για πράγματα ενώ ξέρω ότι έχω άδικο και ντρέπομαι να τα εξωτερικεύσω σε φίλους μου, οπότε εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία του πχόρουμ. Καλό είναι να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ κι όσοι λένε ότι οι 2-3 ώρες που θα μου φάει το μαγείρεμα + το καθάρισμα δεν με εμποδίζουν στην ουσία σε κάτι έχουν δίκιο.
Πείτε ότι δεν το άρχισα. Ή μην το πείτε. Κάντε ό,τι θέλετε.

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Οκτ 2019, 19:18

Ασέβαστος έγραψε:
04 Οκτ 2019, 18:57

μονο σιτιση λεει, και μαλλον μονο μαγειρεμα, ουτε καν να παει σουπερμαρκετ. :102:
Αν έχει πέντε άτομα να ταϊζει (έξι με τον εαυτό του) κάθε μέρα, από τα οποία δύο παιδιά, είναι αρκετή δουλειά. Φτιάχνει τρία γεύματα κάθε μέρα; Φτιάχνει έξτρα για τα παιδιά; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό το πράγμα. :lol:
Είναι όλη την ώρα στην γύρα για να προλάβει τις επιθυμίες τους, ζώντας σε άλλο σπίτι;
Δηλαδή αν ο αδερφός μου ήταν άνεργος ή "άεργος", έμενε κοντά σε εμένα και του τα κάλυπταν όλα οι γονείς μας (για κάποιον λόγο), ούτε θα τον ανάγκαζα να μου μαγειρεύει, ούτε θα ήθελα να μάθω τον λόγο (εκτός και αν εμπλέκει και εμένα).

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 04 Οκτ 2019, 19:23

Antares έγραψε:
04 Οκτ 2019, 19:18
Ασέβαστος έγραψε:
04 Οκτ 2019, 18:57

Αν έχει πέντε άτομα να ταϊζει (έξι με τον εαυτό του) κάθε μέρα, από τα οποία δύο παιδιά, είναι αρκετή δουλειά. Φτιάχνει τρία γεύματα κάθε μέρα; Φτιάχνει έξτρα για τα παιδιά; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό το πράγμα. :lol:
Πολύ μεσημεριανό ώστε να έχουμε και για το βράδυ.

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 04 Οκτ 2019, 19:43

Γραφικός έγραψε:
04 Οκτ 2019, 19:17
don't speak έγραψε:
04 Οκτ 2019, 18:02
Χαρτζιλίκι σου δίνουν;
Όχι βρε, δεν έχει χρειαστεί ακόμα.

Όταν έφτιαχνα το θέμα με είχε πιάσει το ανάποδό μου. Καμιά φορά θέλω να κλαψομουνιάσω για πράγματα ενώ ξέρω ότι έχω άδικο και ντρέπομαι να τα εξωτερικεύσω σε φίλους μου, οπότε εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία του πχόρουμ. Καλό είναι να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ κι όσοι λένε ότι οι 2-3 ώρες που θα μου φάει το μαγείρεμα + το καθάρισμα δεν με εμποδίζουν στην ουσία σε κάτι έχουν δίκιο.
Πείτε ότι δεν το άρχισα. Ή μην το πείτε. Κάντε ό,τι θέλετε.
Μα και βέβαια θα τα πεις ελεύθερα και καλά κάνεις για σένα και τα λες εδώ ανώνυμα κλπ.
Βασικά είναι βάρος το να εξαρτάται κόσμος από εσένα, έστω και για το φαΐ, αλλά βρήκα ευκαιρία και εγώ να τα χώσω :003:

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 04 Οκτ 2019, 19:45

Antares έγραψε:
04 Οκτ 2019, 18:21
Ας πάει σε μια σχολή μαγειρικής να τα συνδυάσει και να βρει και δουλειά.
Στο περίπου το σκέφτηκα και εγώ, δηλαδή τις μαγειρικές του γνώσεις να τις εκμεταλλευτεί επαγγελματικά, να βρει σχετική δουλειά, αλλά νομίζω δε θα ήθελε να κάνει τέτοιο επάγγελμα.

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Οκτ 2019, 19:50

Γραφικός έγραψε:
04 Οκτ 2019, 19:23
Δεν γνωρίζω βέβαια πως είστε στην οικογένειά σου, αν είστε αγαπημένοι κλπ. αλλά εσύ δεν έχεις δικαίωμα να φροντίσεις για την δική σου ζωή, να βρεις δουλειά, σύντροφο, να κάνεις οικογένεια; Οι κυρίες της οικογένειας τι κάνουν; Μπορεί να μην έχω σύζυγο ή παιδιά, αλλά εργάζομαι και φροντίζω μόνη μου για την διατροφή μου και την καθαριότητα του σπιτιού μου. Αν είχα σύζυγο και παιδιά, θα είχε τα θετικά του και τα αρνητικά του, αναλόγως πως θα είχα πράξει και εγώ, στην επιλογή. Αλλά δεν θα φόρτωνα ποτέ τον άνεργο αδερφό ή αδερφή ή κουνιάδο, κουνιάδα. Τι σχέση θα είχε με τις δικές μου επιλογές; Ειλικρινά. Να τον κάνω υπηρέτρια;

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Οκτ 2019, 20:24

Ασέβαστος έγραψε:
Γραφικός έγραψε:

τις υπολοιπες 23;
Eιναι και η ορθοστασια, το πλυσιμο πιατων.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Οκτ 2019, 20:29

Antares έγραψε:
04 Οκτ 2019, 19:50
Γραφικός έγραψε:
Δεν γνωρίζω βέβαια πως είστε στην οικογένειά σου, αν είστε αγαπημένοι κλπ. αλλά εσύ δεν έχεις δικαίωμα να φροντίσεις για την δική σου ζωή, να βρεις δουλειά, σύντροφο, να κάνεις οικογένεια; Οι κυρίες της οικογένειας τι κάνουν; Μπορεί να μην έχω σύζυγο ή παιδιά, αλλά εργάζομαι και φροντίζω μόνη μου για την διατροφή μου και την καθαριότητα του σπιτιού μου. Αν είχα σύζυγο και παιδιά, θα είχε τα θετικά του και τα αρνητικά του, αναλόγως πως θα είχα πράξει και εγώ, στην επιλογή. Αλλά δεν θα φόρτωνα ποτέ τον άνεργο αδερφό ή αδερφή ή κουνιάδο, κουνιάδα. Τι σχέση θα είχε με τις δικές μου επιλογές; Ειλικρινά. Να τον κάνω υπηρέτρια;
Εμενα μου ελεγαν ειρωνικα "γιατι ειχες τιποτα καλυτερο να κανεις;" για το οτι μου φορτωσαν το σκυλο χωρις να βοηθανε να μπορεσω να λειψω απ το σπιτι. Βεβαια γινονταν εσκεμμενα αυτα, χρησιμοποιησουν την αγαπη μου για το σκυλι για να με εκβιαζουν και να με χειραγωγουν.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Οκτ 2019, 20:34

Ρε Χουργιατς, μας εχεις σπασει τ'@@ με το :102: ολη την ωρα.

Πχωρουμικο τικ εχεις?

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Οκτ 2019, 20:36

Ορέστης 35 έγραψε:
04 Οκτ 2019, 20:29
Εμενα μου ελεγαν ειρωνικα "γιατι ειχες τιποτα καλυτερο να κανεις;" για το οτι μου φορτωσαν το σκυλο χωρις να βοηθανε να μπορεσω να λειψω απ το σπιτι. Βεβαια γινονταν εσκεμμενα αυτα, χρησιμοποιησουν την αγαπη μου για το σκυλι για να με εκβιαζουν και να με χειραγωγουν.
Στην δική μου οικογένεια έχει παιχτεί και παίζεται θρίλερ ολόκληρο με τέτοια καμώματα (όχι από εμάς, κυρίως από συγγενείς και άλλα στοιχεία). Το φαγητό έπαιζε και παίζει ακόμη μεγάλο ρόλο. Αλλά να μην τα γράψω καλύτερα. :003:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Οκτ 2019, 20:42

Νομίζω πως δεν είναι υγιές για έναν άνθρωπο της ηλικίας σου, εύστροφο, με ανοιχτή ματιά και ικανότητες. Είσαι σε μια παραγωγική ηλικία που δημιουργείς και δημιουργείσαι και το να περιορίζεσαι σε αυτές τις δραστηριότητες μάλλον σε επηρεάζει αρνητικά και σου τρώει σημαντικό χρόνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Οκτ 2019, 20:47

Antares έγραψε:
04 Οκτ 2019, 19:50
Γραφικός έγραψε:
Υπηρέτρια όχι, αλλά απ' την άλλη και να τα ξύνει ο άνεργος άνθρωπος στο σπίτι και οι υπόλοιποι να τρέχουν είναι γαίδουριά. Θέλει μια χρυσή τομή, να χεις ενσυναίσθηση

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών