μπα.... εξαρτάται ποιους έχεις γνωρίσει, χισπτεριά παίζει σε όλη την ισπανία, φαφλατάδες τουλάχιστον συγκρινόμενοι με τους άγγλους σίγουρα δεν είναι. Ζαίοι ούτε κατά διάννοια, εθνικιστές είναι απλά προβαλλουν ως αριστεροί στην υπόλοιπη ισπανία και καλά είναι υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, ενώ στην πραγμαιτκότητα θέλουν τη δική τους αυτοδιάθεση. Πάντως είναι φανταστικός λαός, έχουν φοβερή χώρα, καταπληκτική κουζίνα, καλές υποδομές γενικά βορειοευρωπαίοι σε μεσογειακή χώραΜαυροβασίλης έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 18:03ίδιοι μαλάκες με τους υπόλοιπους δον είναι, ψιλοζαίοι και φαφλατάδες με μια δόση παραπάνω χιπστεριάς
ανεξάρτητη Καταλονία - ο επίλογος
Re: ανεξάρτητη Καταλονία - ο επίλογος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Μαυροβασίλης
ο άγγλος είναι το μπεντσμαρκ αεριτζή, μη συγκρίνομε ανόμοια μεγέθηLord Brum έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 18:06μπα.... εξαρτάται ποιους έχεις γνωρίσει, χισπτεριά παίζει σε όλη την ισπανία, φαφλατάδες τουλάχιστον συγκρινόμενοι με τους άγγλους σίγουρα δεν είναι. Ζαίοι ούτε κατά διάννοια, εθνικιστές είναι απλά προβαλλουν ως αριστεροί στην υπόλοιπη ισπανία και καλά είναι υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, ενώ στην πραγμαιτκότητα θέλουν τη δική τους αυτοδιάθεση. Πάντως είναι φανταστικός λαός, έχουν φοβερή χώρα, καταπληκτική κουζίνα, καλές υποδομές γενικά βορειοευρωπαίοι σε μεσογειακή χώρα
τώρα, ότι είναι ζαίοι στη νοοτροπία και εθνικιστές με τη χιπστεράδικη έννοια της διαφοροποίησης γιατί έτσι και αυτοδιάθεση σημαίνει λιγότερους φόρους γιατί πλέον είμαι φτιαγμένος είναι κάτι που έχω διαπιστώσει περνώντας πολύ χρόνο στην καταλονία λόγω επιαγγελματικών υποχρεώσεων (συμπ. και μεγάλου αριθμού ντόπιων στο οφφσορ τεστινγκ γκρουπ εκεί)
χιντ: δεν είναι τυχαίο ότι κατελάνος είναι ακόμα βρισιά σε μερικές περιοχές της ελλάδας (οκ, όχι τις καλύτερες ομολογουμένως)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Εκεί που την έκανα, είδα το παραπάνω.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 18:11
χιντ: δεν είναι τυχαίο ότι κατελάνος είναι ακόμα βρισιά σε μερικές περιοχές της ελλάδας (οκ, όχι τις καλύτερες ομολογουμένως)

Αυτό οφείλεται στα έργα και ημέρες της Καταλανικής Εταιρείας· υπάρχει σχετικό δημοσίευμα εδώ.

Non est ad astra mollis e terris via
και αρκετά πιο τετράγωνες φάτσες και γελοία κουρέματα (εκεί που λες ότι αποκλείεται)Μαυροβασίλης έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 18:03ίδιοι μαλάκες με τους υπόλοιπους δον είναι, ψιλοζαίοι και φαφλατάδες με μια δόση παραπάνω χιπστεριάς
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Λογικοτατος μεχρι τελους

Πού είναι το ρολόι μου;
(τα τελευταία του λόγια)
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Μαυροβασίλης
βασικά την εύβοια και περιοχές της αττικής είχα κατά νου, που μάλλον απόλαυσαν την καταλανική ευγένεια κατά τα χρόνια του δουκάτουΤρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 19:15Εκεί που την έκανα, είδα το παραπάνω.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 18:11
Αυτό οφείλεται στα έργα και ημέρες της Καταλανικής Εταιρείας· υπάρχει σχετικό δημοσίευμα εδώ.

και ροπή στη διαφθορά, όσοι έχω γνωρίσει δεν έκαναν το παραμικρό σχόλιο για καταπίεση εθνικής ταυτότητας και θεωρούν ότι η ιστορία ανακινήθηκε σε μεγάλο βαθμό για να αποφύγει η κυβέρνηση του πλεημομπιλ κεντρικό έλεγχο στα σκανδαλοπεπραγμένα- το πιο σκανδαλώδες είναι η ανυπόφορη χιπστεριά/δικαιωματισμός των κρετίνων που σκούζουν για το τέντωμα στο δικαστήριο, θεωρούν προφανώς φυσικό να σε αφήσουν ελεύθερο με (ψιλο)αυστηρές συστάσεις μετά από απόπειρα απόσχισης
ίσως ενδομύχως παραδέχονται πως ήταν η πιο δηθενιάρικη και γελοία απόπειρα απόσχισης των τελευταίων 7-8 αιώνων.
- Μαυροβασίλης
νομίζω ότι με αυτό το ελαφρυντικό άρπαξαν λίγα σχετικά χρόνια
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Παραθέτω και σχετικό απόσπασμα:Μαυροβασίλης έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 12:36
βασικά την εύβοια και περιοχές της αττικής είχα κατά νου, που μάλλον απόλαυσαν την καταλανική ευγένεια κατά τα χρόνια του δουκάτου
(σημ. για ολόκληρο το κείμενο, που δεν περιορίζεται στην Εύβοια, εδώ)Στην Εύβοια κατά τον Επαμεινώνδα Σταματιάδη στο τέλος του 19ου αιώνα υπήρχε η έκφραση: «αυτό ούτε οι Καταλάνοι το κάνουν». Το Ιστορικό Λεξικό της Ακαδημίας Αθηνών αναφέρει επίσης (το 1947) ότι στην Εύβοια η λέξη Καταλάνος αποτελεί βρισιά.

Στο παραπάνω αναφέρεται και σχετική κρητική μαντινάδα:
Σε τούρκικα σπαθιά βρεθείς , σε Κατελάνου χέρια, τα κριάτα σου να κόφτουσι με δίστομα μαχαίρια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρελός_του_Χωριού την 16 Οκτ 2019, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Non est ad astra mollis e terris via
Mιας και το ριξαμε στην ιστορικη αναδρομη να μην ξεχασουμε και τους Καταλαναιους τα 5-6 αδερφια στην περιοχη του Μεταξουργειου, φοβος και τρομος για τους νυχτερινους μαγκιτες, που τους βρηκαν ολους νεκρους στα σκουπιδια....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- dna replication
- dna replication
- dna replication
την Παρασκευή θα γίνουν οι "κανονικές" μεγάλες διαδηλώσεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές