Δηλαδή όλοι οι άλλοι εδώ μέσα είμαστε για πέταμα; Μόνον η γνώμη του φοσίλη σε ενδιαφέρει; Που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ξερνάει χολή για τους Έλληνες και την Ελλάδα;Πάναςς έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:04Juno Άλλαξα το email με ένα που δεν υπάρχει και με ένα κωδικό που δεν τον έγραψα πουθενά, καθάρισα τον μπρόυσερ, με τον παλιό κωδικό δεν μπορώ να συνδεθώ και τώρα περιμένω την πλήρη διαγραφή από τον συντονισμό.
Θα ήθελα να αποχωρήσω χωρίς μύγδαλα.
Αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο φόρουμ κι ας λέει ο Νάνος ό,τι θέλει,
Σχόλια Επισκεπτών
Re: Σχόλια Επισκεπτών
- Highlander
Αυτός ο βόθρος λέγεται νεοφιλελευθερισμός.Juno έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:35Άσε μας ρε Πάνα που φεύγεις για αυτόν τον γελοίο που βρίζει όλη την ώρα!Πάναςς έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:04Juno Άλλαξα το email με ένα που δεν υπάρχει και με ένα κωδικό που δεν τον έγραψα πουθενά, καθάρισα τον μπρόυσερ, με τον παλιό κωδικό δεν μπορώ να συνδεθώ και τώρα περιμένω την πλήρη διαγραφή από τον συντονισμό.
Μπες στο προφίλ του να τσεκάρεις τα σχόλιά του να δεις τον βόθρο που ξεχειλίζει.
Δηλαδή έτσι κλείνουν φόρουμ ε; Αν θέλουμε να κλείσουμε ένα φόρουμ, βάζουμε ένα να αδειάζει τον βόθρο της ψυχής του και κανονικά οι υπόλοιποι πρέπει να αποχωρήσουν;
Άτομα με τέτοιες απόψεις υπάρχουν και στην κυβέρνηση, στο φόρουμ σε πείραξε;Πάναςς έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:04Juno Άλλαξα το email με ένα που δεν υπάρχει και με ένα κωδικό που δεν τον έγραψα πουθενά, καθάρισα τον μπρόυσερ, με τον παλιό κωδικό δεν μπορώ να συνδεθώ και τώρα περιμένω την πλήρη διαγραφή από τον συντονισμό.
Χαζό να φύγεις.
- Highlander
Γιατί;

έλος ρε ΠάναΠάναςς έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:04Juno Άλλαξα το email με ένα που δεν υπάρχει και με ένα κωδικό που δεν τον έγραψα πουθενά, καθάρισα τον μπρόυσερ, με τον παλιό κωδικό δεν μπορώ να συνδεθώ και τώρα περιμένω την πλήρη διαγραφή από τον συντονισμό.

- Highlander
Ποιος τον γαμαει τον φοσιλη. Από τότε που ξέφυγε είναι στην ban list μου.Juno έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:39Δηλαδή όλοι οι άλλοι εδώ μέσα είμαστε για πέταμα; Μόνον η γνώμη του φοσίλη σε ενδιαφέρει; Που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ξερνάει χολή για τους Έλληνες και την Ελλάδα;Πάναςς έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:04Juno Άλλαξα το email με ένα που δεν υπάρχει και με ένα κωδικό που δεν τον έγραψα πουθενά, καθάρισα τον μπρόυσερ, με τον παλιό κωδικό δεν μπορώ να συνδεθώ και τώρα περιμένω την πλήρη διαγραφή από τον συντονισμό.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Πες το και στον Πάνα. Αν ξαναμπεί.parafrwn έγραψε: ↑20 Οκτ 2019, 00:06Ποιος τον γαμαει τον φοσιλη. Από τότε που ξέφυγε είναι στην ban list μου.Juno έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:39Δηλαδή όλοι οι άλλοι εδώ μέσα είμαστε για πέταμα; Μόνον η γνώμη του φοσίλη σε ενδιαφέρει; Που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ξερνάει χολή για τους Έλληνες και την Ελλάδα;Πάναςς έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:04Juno Άλλαξα το email με ένα που δεν υπάρχει και με ένα κωδικό που δεν τον έγραψα πουθενά, καθάρισα τον μπρόυσερ, με τον παλιό κωδικό δεν μπορώ να συνδεθώ και τώρα περιμένω την πλήρη διαγραφή από τον συντονισμό.
Δεν τον βλέπω να ξαναμπαίνει. Αν ξαναμπεί θα του πω πού να έχει γραμμένο τον κάθε τοξικό αρχίδα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Για όσους δεν κατάλαβαν.
Όλοι στην οικογένειά μας έχουμε ένα γέρο, ένα συνταξιούχο, ο πατέρας σας, ο παππού σας κλπ.
Ονομάζοντας τους συνταξιούχους σιχαμένους ζητιάνους, βρίζει τον πατέρα σας τον παππού σας ή την μάνα και την γιαγιά σας.
Και μετά γυρνάτε και μου λέτε... ε, ο Φασόλης είναι δεν τον ξέρεις τώρα;
Όχι, δεν ξέρω τίποτα και δεν ανέχομαι να μιλάνε έτσι για ανθρώπους που αγαπώ, πόσο μάλλον να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του.
Αν εσάς δεν σας ενοχλεί εμένα μου περισσεύει.
Να είστε καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Πάω για ύπνο και σβήνω και τον σελιδοδείκτη.
Όλοι στην οικογένειά μας έχουμε ένα γέρο, ένα συνταξιούχο, ο πατέρας σας, ο παππού σας κλπ.
Ονομάζοντας τους συνταξιούχους σιχαμένους ζητιάνους, βρίζει τον πατέρα σας τον παππού σας ή την μάνα και την γιαγιά σας.
Όχι, δεν ξέρω τίποτα και δεν ανέχομαι να μιλάνε έτσι για ανθρώπους που αγαπώ, πόσο μάλλον να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του.
Να είστε καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Πάω για ύπνο και σβήνω και τον σελιδοδείκτη.
Πάντως έσβησαν το σχολιό του, κάτσε μην έφαγε και ποινή.Πάναςς έγραψε: ↑20 Οκτ 2019, 01:38Για όσους δεν κατάλαβαν.
Υπάρχουν κανονισμοί (τέλος πάντων δεν θα το αναλύσω, μην κυνηγήσουν εμένα μετά) και ο φοσίλης το έχει παρατραβήξει. Ας κάνουμε λοιπόν όλοι αυτό που προβλέπεται. Την ώρα που γινόταν αυτή η λογομαχία δεν ήταν μέσα κανένας συντονιστής, τσέκαρα κάποια στιγμή. Δεν γινόταν να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.
Κάποιοι λένε "τον ξέρεις τώρα", υπάρχει όμως και κόσμος που αντιδρά ο καθένας με τον τρόπο του. Κάποιοι τον έχουν στα αόρατα μέλη να μην τον βλέπουν, κάποιοι τον βρίζουν, εγώ κάνω συνεχώς report σε αυτά που γράφει, δηλαδή τι άλλο να κάνουμε; Να πάμε έξω από το σπίτι του; Δεν γίνεται.
Δεν θέλεις να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με τέτοιο άτομο. Αυτός όμως έρχεται, τι να κάνουμε, να του κάψουμε το PC; Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι αυτό που κάνω εγώ. Με ignore list, δεν φεύγει εκτός αν τον βάλουμε όλοι και με βρισίδι απλώς τον εξιτάρουμε και το συνεχίζει.
Απανωτές αναφορές στον βόθρο λοιπόν, μέχρι να μαζευτούν τα bans και να πέσει μόνιμο στο τέλος. Αλλά ούτε αυτό κάνεις, προτιμάς να φύγεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 591 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01