Σε ισόβια κάθειρξη ο ναυλομεσίτης Γιώργος Μπουρδούβαλης, ο Ευθ. Γιαννουσάκης και τρεις Τούρκοι. Σε κάθειρξη δέκα ετών οι Αιμίλιος Κοτσώνης και Σταύρος Λάγιος. Σε 18 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καρτσώνης και σε 16 χρόνια ο Ιρανός Μπονιάντ. Οι Βασίλειος Κουρούβανης, Παναγιώτης Φάρος και δύο Τούρκοι καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια. Οι Φάρος, Κουρούβανης, Κοτσώνης και Λάγιος αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι το εφετείο.alexandroso έγραψε: ↑9 λεπτά πριν
Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια θα λάμψει... αν μείνει κανένας όρθιος να τη δικάσει.
Νεκρός και ο 9ος μάρτυρας στην υπόθεση του Noor 1
- Fahrenheit
Re: Νεκρός και ο 9ος μάρτυρας στην υπόθεση του Noor 1
-
Και δεν τελείωσε ακόμα. Οι παραιτήσεις των ανακριτών, το στάλσιμο βόμβας στον υπεύθυνο δικαστή και η επιδημία θανάτου των μαρτύρων λέει ότι κάποιοι, που δεν είναι ακόμα μέσα, θέλουν να κλείσουν στόματα. Βρίσκω εξαιρετικά πιθανό να είναι αναμεμιγμένες οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν, εάν πράγματι η προέλευση της ηρωίνης ήταν από κει.Fahrenheit έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 15:12Σε ισόβια κάθειρξη ο ναυλομεσίτης Γιώργος Μπουρδούβαλης, ο Ευθ. Γιαννουσάκης και τρεις Τούρκοι. Σε κάθειρξη δέκα ετών οι Αιμίλιος Κοτσώνης και Σταύρος Λάγιος. Σε 18 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καρτσώνης και σε 16 χρόνια ο Ιρανός Μπονιάντ. Οι Βασίλειος Κουρούβανης, Παναγιώτης Φάρος και δύο Τούρκοι καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια. Οι Φάρος, Κουρούβανης, Κοτσώνης και Λάγιος αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι το εφετείο.alexandroso έγραψε: ↑9 λεπτά πριν
Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια θα λάμψει... αν μείνει κανένας όρθιος να τη δικάσει.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- hellegennes
Γενικά δεν ασχολείσαι όταν δεν έχεις επιχειρήματα. Παραθέτεις μια λίστα από μαλακίες για τις οποίες δεν έχεις δώσει το παραμικρό στοιχείο. Είναι όλα ισχυρισμοί και τίποτα άλλο.Fahrenheit έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 13:58hellegennes
Δεν έχω να σου αποδείξω κάτι.
Και πολύ χρόνο αφιέρωσα για την διάγνωση σταδίου του ALS από φωτογραφία.
Δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο.
Δεν είναι ότι δεν έχεις να αποδείξεις κάτι, είναι ότι δεν μπορείς. Δεν περίμενα να μπορείς, βέβαια. Καμμιά έκπληξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι μια σειρά από ατυχείς συμπτώσεις. Συμβαίνουν αυτά στο Χόλιγουντ.alexandroso έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 15:10Ηρεμα με τον γρύλο σου. Δεν συνέδεσα κανέναν με τίποτα. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι όλοι όσοι σχετίζονται με την υπόθεση είτε πεθαίνουν είτε παραιτούνται. Εσένα δε σου κάνει εντύπωση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Fahrenheit
Επειδή διακρίνω ότι πολλοί δεν είναι ενημερωμένοι οφείλω να επισημάνω και τα εξης:
Η δίκη του Noor έγινε και επιβλήθηκαν ποινές.
Αυτό που δεν έχει γίνει και καθυστερεί είναι το εφετείο.
Ούτε πρωτοδίκως ούτε στο εφετείο είναι κατηγορούμενος ο Μαρινακης.
Συνεπώς όταν αναφέρει κάποιος ότι το 2015 η πρόεδρος της έδρας επικαλούμενη μυϊκούς πόνους είχε ζητήσει την εξαίρεσή της όταν αναφέρει ότι δυο από τους πέντε δικαστές που είχαν κληρωθεί να δικάσουν σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά δήλωσαν κώλυμα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της δίκης και όταν αναφέρει ότι ένας από τους πέντε εφέτες υπέβαλε επίσης αίτημα εξαίρεσης για προσωπικούς λόγους δεν αναφέρεται σε υποθέσεις στις οποίες ήταν κατηγορούμενος ο Μαρινακης.
Η δίκη του Noor έγινε και επιβλήθηκαν ποινές.
Αυτό που δεν έχει γίνει και καθυστερεί είναι το εφετείο.
Ούτε πρωτοδίκως ούτε στο εφετείο είναι κατηγορούμενος ο Μαρινακης.
Συνεπώς όταν αναφέρει κάποιος ότι το 2015 η πρόεδρος της έδρας επικαλούμενη μυϊκούς πόνους είχε ζητήσει την εξαίρεσή της όταν αναφέρει ότι δυο από τους πέντε δικαστές που είχαν κληρωθεί να δικάσουν σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά δήλωσαν κώλυμα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της δίκης και όταν αναφέρει ότι ένας από τους πέντε εφέτες υπέβαλε επίσης αίτημα εξαίρεσης για προσωπικούς λόγους δεν αναφέρεται σε υποθέσεις στις οποίες ήταν κατηγορούμενος ο Μαρινακης.
Απο την ημερα της διαγνωσης το προσδοκιμο ζωης, κατα μεσο όρο, ειναι 3 με 5 χρονια.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 23:30Δεν πεθαίνεις τόσο γρήγορα από ALS.Fahrenheit έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 17:26Ο Μπασκάλ έπασχε από αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση (ALS).
Στην προανακριτική απολογία του, την 13η Ιουνίου 2014, είχε υποστηρίξει ότι οι θεράποντες ιατροί του τον είχαν προειδοποιήσει ότι του απέμεναν περίπου δύο με τρία έτη ζωής
Winter is coming
- hellegennes
Πιο κοντά στα 5 αν είσαι σε νεαρή ηλικία, που είναι αυτό που θα του είπαν οι γιατροί. Απλά βολεύει πιο πολύ το 2-3 για την ιστοριούλα. Και επίσης οι γιατροί θα σου πούνε τη μέση τιμή, δεν σημαίνει αυτό ότι θα πεθάνεις οπωσδήποτε τότε, λες και σου έχουν κολλήσει ετικέτα με ημερομηνία λήξης. Ο Χόκινγκ έζησε 55 χρόνια. Το στόρι «θα είχε πεθάνει έτσι κι αλλιώς, δεν χρειαζόταν να τον βγάλουν απ' την μέση» εδώ χωλαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Fahrenheit
Έκανα μια αναδρομή στο topic αλλά τέτοιο στόρι δεν βρήκαhellegennes έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 16:58Πιο κοντά στα 5 αν είσαι σε νεαρή ηλικία, που είναι αυτό που θα του είπαν οι γιατροί. Απλά βολεύει πιο πολύ το 2-3 για την ιστοριούλα. Και επίσης οι γιατροί θα σου πούνε τη μέση τιμή, δεν σημαίνει αυτό ότι θα πεθάνεις οπωσδήποτε τότε, λες και σου έχουν κολλήσει ετικέτα με ημερομηνία λήξης. Ο Χόκινγκ έζησε 55 χρόνια. Το στόρι «θα είχε πεθάνει έτσι κι αλλιώς, δεν χρειαζόταν να τον βγάλουν απ' την μέση» εδώ χωλαίνει.
Θες να επισημάνεις pου το διάβασες;Μηπως συζητάς για το θέμα και σε άλλα φόρουμ και το διάβασες εκεί;
- Fahrenheit
- hellegennes
Αν σε 10 χρόνια δεν έχασε καμμιά κινητική λειτουργία πέραν της δυνατότητας στήριξης, θα πρέπει να ήταν εξαιρετικά αργής εξέλιξης και σίγουρα δεν γίνεται να μην προχωράει καθόλου για 10 χρόνια και ξαφνικά να περνάει όλα τα στάδια στα τελευταία 2.
Απόκτησε λίγο αυτοσεβασμό και σταμάτα να λες ασύστολες μαλακίες.
Απόκτησε λίγο αυτοσεβασμό και σταμάτα να λες ασύστολες μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Περίεργο, γιατί εσύ ήσουν αυτός που το πάσαρες:Fahrenheit έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 18:31Έκανα μια αναδρομή στο topic αλλά τέτοιο στόρι δεν βρήκαhellegennes έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 16:58Το στόρι «θα είχε πεθάνει έτσι κι αλλιώς, δεν χρειαζόταν να τον βγάλουν απ' την μέση» εδώ χωλαίνει.
Θες να επισημάνεις pου το διάβασες;Μηπως συζητάς για το θέμα και σε άλλα φόρουμ και το διάβασες εκεί;
Εκτός κι αν είσαι δυσλεξικός και ήθελες να πεις κάτι άλλο αλλά δεν μπόρεσες να το εκφράσεις σωστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρωτο αυτο. Δευτερον, δεν γινεται διαγνωση για την κατασταση του ασθενους απο μια φωτογραφια. Και τριτον, επειδη μιλαμε για μια ασθενεια απροβλεπτη (δυστυχως προς το χειροτερο), δεν γινεται να προβλεφτει η κατασταση του πασχοντα ουτε για το επομενο 6μηνο πχ, διαστημα θεωρητικά αρκετα κοντινο.Fahrenheit έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 18:35Επίσης η ημέρα διάγνωσης μας είναι άγνωστη μπορεί να είναι και πριν 10 χρόνια
Για να μην μπλεξουμε με αναλυσεις, στις σπανιες ασθενειες για τις οποιες δεν υπαρχει θεραπεια, εχουμε ενα μεσο όρο προσδοκιμου ζωης, απο στατιστικα στοιχεια.
Αυτα λοιπον λενε οτι το 80% ζει απο 3 εως 5 χρονια.
Επομενως, η περιπτωση που αναφερεται εδω ειναι μεσα στα χρονικα ορια.
Παρεμπιπτοντως, δεν με νοιαζει καθολου για Noor1, κατηγορουμενους κλπ.
Απλως ειδα τον διαλογο για την ALS και εκανα παρεμβαση.
Winter is coming
- hellegennes
Καμμία σχέση, σε ηλικίες κάτω των 50 ο μέσος όρος επιβίωσης είναι κοντά στα 7 χρόνια. Γενικά δεν γίνεται από φωτογραφίες να κάνεις διάγνωση, όμως στην συγκεκριμένη πάθηση είναι φανερό το στάδιο εξέλιξης ακόμα κι από φωτογραφίες, πόσο μάλλον φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν κίνηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
A survival analysis of 155 cases of progressive muscular atrophy
Acta Neurologica Scandinavica - ACTA NEUROL SCAND, 2009
P. Mortara D. Schiffer A. Chiò M. Leone M. Rosso

Acta Neurologica Scandinavica - ACTA NEUROL SCAND, 2009
P. Mortara D. Schiffer A. Chiò M. Leone M. Rosso

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απολυμένος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα και άνοιξε πυρ..! Ένας νεκρός..!
από Parrot » 12 Φεβ 2024, 11:08 » σε Εγκληματικότητα - 337 Απαντήσεις
- 8733 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
14 Φεβ 2024, 20:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος έχει δίκιο στην υπόθεση Δρούτσα-Σάττι για το κλεμμένο ΤΑ ΤΑ ΤΑ;
από Έκτωρ » 11 Μαρ 2024, 18:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
11 Μαρ 2024, 18:08
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από koenopoulos
24 Μαρ 2024, 19:11