'OK boomer': Millennial MP shoots down heckler in New Zealand parliament
Re: 'OK boomer': Millennial MP shoots down heckler in New Zealand parliament
Δεν ξέρω αν οι Millenials θίγονται με το παραμικρό όπως τους καταλογίζουν (Gen X είμαι εγώ) αλλά σίγουρα, είναι η πιο λογοκριτική γενιά. Απαιτούν παντού απαγορεύσεις και λογοκρισία.
Και φτάσαμε στην εποχή που οι νέοι ψέγουν τους μεγαλύτερους για υπερβολική ελευθερία (ενώ παλιά ίσχυε το αντίθετο).
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω απολιταρχισμό.
Και φτάσαμε στην εποχή που οι νέοι ψέγουν τους μεγαλύτερους για υπερβολική ελευθερία (ενώ παλιά ίσχυε το αντίθετο).
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω απολιταρχισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
A job doesn't define me.
Ειναι σα να περιγραφουν εμενα στο βιντεο.
Εχετε αντιληφθει ποσο κουλ ειμαι; Αν ζουσα στο εξωτερικο θα με αναγνωριζαν ως ελιτ της γενιας μου. Εδω χαραμιζομαι, δε με καταλαβαινει κανεις, ουτε οι μιλενιαλς.
- hellegennes
Έχω πει ποτέ ότι σιχαίνομαι τις εξυπνακίστικες αντιστροφές; Νομίζω πως ναι. Γιατί τις περισσότερες φορές είναι ταυτοσημίες· καλή ώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αφενός είσαι μιλένιαλ, αφετέρου καμμία σχέση με την πραγματικότητα το σχόλιό σου.
Κι εσύ μιλένιαλ είσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 07 Νοέμ 2019, 02:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ηταν πολυ σοφοι οι χιπυδες. Ολη η ιδεολογια τους βασιζοταν στις διδαχες του Επικουρου. Τα ναρκωτικα εβλαψαν τον αγωνα τους.
- hellegennes
Προφανώς, γιατί είναι γονείς μας.dna replication έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 23:30θα μας/σας λείψουν οι μπούμερς
https://www.salon.com/2019/05/12/why-mi ... eyre-gone/
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φαγαμε μεγαλο κυνηγητο και καταπιεση. Μας λεγανε αλητες αυτοι που δεν ειχαν ιερο και οσιο και η κοινωνικη τους συμπεριφορα ηταν απαισια. Ο λογος, ο φθονος τους για τα νιατα μας και ο ανεκπληρωτος σεξουαλικος ποθος τους για πιτσιρικες και πιτσιρικους. Μετα ηρθαν τα δανεια. Χρεωσαν εμας και τα εφαγαν στις Ρωσιδες οπως ειπε και ο μεγας Νταισεμπλουμ.Northern Spirit έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 01:41ολες οι γενιες ειχανερ τα στραβα τους..Πχ πριν τους μπουμερς αληλοσφαζονταν σε παγκοσμιους πολεμους..Highlander έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 23:13Ναι εντάξει το εύκολο είναι πάντα να τα ρίχνουμε όλα στους προηγούμενους και να μην κοιτάμε και την αφεντιά μας λιγάκι.
Το να αποδίδονται όλα τα κακά στους "μπουμερς" έχει καταντήσει πλέον γελοίο αν όχι στα όρια του ρατσισμού. Και αυτά για τα οποία κατηγορούνται είναι πολλές φορές αντιφατικά και αβάσιμα.
Απλα οι κωλοτουμπες που εχουνε ριξει οι μπουμερς και το οικονομικο χαος που αφηνουνε πισω δεν το αφησανε αλλοι.
Απο εκει και περα κι εγω οταν ημουνα στο σχολιο θυμαμαι που γραφαμε εκθεσεις για το χασμα των γενεων ή για και γονεις παπουδες που τα χωνανε συνεχεια την νεολαια και που συνεχιζεται βεβαιως..
Και τα μιλενιαλς εχουνε ακουσει παρα πολλα..Παλαιοτερες γενιες τους χαρακτηριζουνε περιπου εξωγηινους..οι αντιθεσεις και οι κοντρες αναμεσα σε γενιες ειναι φυσιολογικες..Υπαρχουνε και μεσα στις οικογενειες αναμεσα σε γονεις και παιδια..
- Dwarven Blacksmith
Αν νιώθουν μπουμερς είναι μπουμερς. Το ηλικιακο είναι δευτερεύον.hellegennes έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 02:32Αφενός είσαι μιλένιαλ, αφετέρου καμμία σχέση με την πραγματικότητα το σχόλιό σου.Κι εσύ μιλένιαλ είσαι.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εμένα πάντως δεν με ενοχλούν οι μπούμερςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 09:57Αν νιώθουν μπουμερς είναι μπουμερς. Το ηλικιακο είναι δευτερεύον.hellegennes έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 02:32Αφενός είσαι μιλένιαλ, αφετέρου καμμία σχέση με την πραγματικότητα το σχόλιό σου.Κι εσύ μιλένιαλ είσαι.
έχω και φίλους μπούμερς
αρκεί να μη προκαλούν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Εσύ είσαι. Όχι εγώ.hellegennes έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 02:32Αφενός είσαι μιλένιαλ, αφετέρου καμμία σχέση με την πραγματικότητα το σχόλιό σου.Κι εσύ μιλένιαλ είσαι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Συγνώμη, μικρότερος δεν είσαι από μένα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαυροβασίλης
αφήνω
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Εχετε δει Millenials που να είναι 40 χρονών; Τέτοιοι είναι όλοι όσοι αποτελούν τα συστημικά μέσα των ΗΠΑ.
Αυτοί είναι που βάζουν στους millenials τις εξωφρενικές ιδέες για λογοκρισία, απαγορεύσεις, ευθιξία κλπ.
Και μετά είναι οι ίδιοι που κατηγορούν τους millienials!!!
Confiuzion of the highest order!
Αυτοί είναι που βάζουν στους millenials τις εξωφρενικές ιδέες για λογοκρισία, απαγορεύσεις, ευθιξία κλπ.
Και μετά είναι οι ίδιοι που κατηγορούν τους millienials!!!
Confiuzion of the highest order!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
Ναι αλλά το υποτιθέμενο όριο ηλικίας με πιάνει μόλις για 2-3 χρονια και δεδομένου ότι καμία ταύτιση δεν έχω μαζί τους καθώς και ότι τα 80s - 90s που μεγάλωσα ως παιδί, καταλήγουμε ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτές τις υστερικές μαριονέτες.
Άντε το πολύ να ειμαι στο ηλικιακό φάσμα αυτών που χρησιμοποιούν σαν μαριονέτες τις μιλλιενιαλ χιονονιφάδες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είχα δει κάποτε ένα άρθρο (κρίμα που δεν το κράτησα στα bookmarks) που έλεγε ότι όσοι έχουν γεννηθεί σε μία μικρή περίοδο 7 ετών που πιάνει και τη δική μου χρονιά γέννησης (το 1979) δεν ανήκουν ούτε στους Generation X αλλά ούτε στους Μιλλενιαλς.
Ελεγε ότι αυτοί αποτελούν μια ιδιαίτερη κατηγορία η οποία είχε "αναλογική παιδική ηλικία" και "ψηφιακή ενηλικίωση". Αν το βρω, θα σας το παραθέσω.
Ελεγε ότι αυτοί αποτελούν μια ιδιαίτερη κατηγορία η οποία είχε "αναλογική παιδική ηλικία" και "ψηφιακή ενηλικίωση". Αν το βρω, θα σας το παραθέσω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.