PORKNOGRAPHY

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος
Δημοσιεύσεις: 32642
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 12:05

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Νοέμ 2019, 09:00

Nandros έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:27
.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)

Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
πρεπει να γαμει αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60843
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Νοέμ 2019, 09:12

Στη Βραζιλία πάνω από το χοιρινό που το ψήνουν σε κάθετες σούβλες σαν γύρο πάνω πάνω βάζουν φέτα ανανά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
νύχτα
Δημοσιεύσεις: 8705
Εγγραφή: 03 Μαρ 2019, 12:18

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 07 Νοέμ 2019, 09:17

Άγιμας, καμιά συνταγή για κότσι;
fear as night can’t be shut off

Άβαταρ μέλους
Naranjita
Δημοσιεύσεις: 4342
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 10:18

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 07 Νοέμ 2019, 09:44

Maspoli έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:31
Nandros έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:27
.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)

Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
To παραπάνω ποστάρισμα αποτελεί σαφή απόδειξη για την γευστική κατωτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Αν είχε καλή γεύση δε θα χρειάζονταν ούτε καρυκεύματα, ούτε πασαλείμματα, ούτε τσίπουρα, ούτε μπέϊκον.

καλά, εσύ να φας φασολακια, μπαμιες ή όσπρια, χωρις καρυκευματα, χωρις λάδι, χωρις μυρωδικα και κρεμμύδια, να σε δω αν μπορεις να τα πας κατω ανάλατα και αλάδιαγα.
ακόμη και το ψωμι, δεν είναι μονον αλευρι και νερό.

:lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15265
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 07 Νοέμ 2019, 10:16

Antigeist έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 20:24
Με ρέγουλα το κόκκινο και αποφύγετε το επεξεργασμένο γιατί είναι επισήμως καρκινογόνο.

https://cancer-code-europe.iarc.fr/inde ... iet/5462-8
Πριν δυο βδομαδες βγηκε ερευνα που ελεγε τρώτε όσο θελετε κόκκινα επεξεργασμενα καμμια διαφορα

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 25899
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Νοέμ 2019, 11:59

νύχτα έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 09:17
Άγιμας, καμιά συνταγή για κότσι;
Την καλυτερη με ολα τα μυστικα της την εχω κρατησει μονο για σενα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
νύχτα
Δημοσιεύσεις: 8705
Εγγραφή: 03 Μαρ 2019, 12:18

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 07 Νοέμ 2019, 12:12

Αγις έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 11:59
νύχτα έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 09:17
Άγιμας, καμιά συνταγή για κότσι;
Την καλυτερη με ολα τα μυστικα της την εχω κρατησει μονο για σενα .
πού, καλέ; :xena:
fear as night can’t be shut off

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 25899
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Νοέμ 2019, 12:21

νύχτα έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 12:12
Αγις έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 11:59
νύχτα έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 09:17
Άγιμας, καμιά συνταγή για κότσι;
Την καλυτερη με ολα τα μυστικα της την εχω κρατησει μονο για σενα .
πού, καλέ; :xena:
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Maspoli
Δημοσιεύσεις: 17553
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 23:10

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 07 Νοέμ 2019, 14:04

Naranjita έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 09:44
Maspoli έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:31
Nandros έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:27
.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)

Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
To παραπάνω ποστάρισμα αποτελεί σαφή απόδειξη για την γευστική κατωτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Αν είχε καλή γεύση δε θα χρειάζονταν ούτε καρυκεύματα, ούτε πασαλείμματα, ούτε τσίπουρα, ούτε μπέϊκον.

καλά, εσύ να φας φασολακια, μπαμιες ή όσπρια, χωρις καρυκευματα, χωρις λάδι, χωρις μυρωδικα και κρεμμύδια, να σε δω αν μπορεις να τα πας κατω ανάλατα και αλάδιαγα.
ακόμη και το ψωμι, δεν είναι μονον αλευρι και νερό.

:lol:
Πρώτα-πρώτα λάδι και κρεμμύδια δεν είναι καρυκευμα αλλά δε θα κάτσω να ασχοληθώ με λογια θλιβερής γουρουνοφάγας που δεν ασχολήθηκε με την ουσία του σχολίου μου.

Άβαταρ μέλους
Naranjita
Δημοσιεύσεις: 4342
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 10:18

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 07 Νοέμ 2019, 14:08

Maspoli έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 14:04

Πρώτα-πρώτα λάδι και κρεμμύδια δεν είναι καρυκευμα αλλά δε θα κάτσω να ασχοληθώ με λογια θλιβερής γουρουνοφάγας που δεν ασχολήθηκε με την ουσία του σχολίου μου.
ασχολησου με την μπαμια τοτε, την ασαλιωτη και την αλαδωτη.

:lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 27000
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 07 Νοέμ 2019, 14:49

Ασέβαστος έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 09:00
Nandros έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:27
.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)

Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
πρεπει να γαμει αυτο.
Γαμεί και δέρνει!
Μια φορά η πρώην μου έφτιαξε 2 και τα έστειλε στον φούρνο, αφού δεν χωρούσαν σε σπιτική κουζίνα. Οι φουρναραίοι και οι πελάτες τους έπαθαν πλάκα από την μυρωδιά και οι καλεσμένοι που τα δοκίμασαν έκαναν σαν λιμασμένοι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 27000
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 07 Νοέμ 2019, 15:03

Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 09:12
Στη Βραζιλία πάνω από το χοιρινό που το ψήνουν σε κάθετες σούβλες σαν γύρο πάνω πάνω βάζουν φέτα ανανά.
Εικόνα
Τις κάθετες σούβλες/σπαθιά τα χρησιμοποιούσαν παλιά οι gauchos στις ερημιές και έψηναν μόνο μοσχαρίσιο γύρω από την φωτιά. Καρύκευμα χοντρό αλάτι μέσα σε νερό.
Επειδή ήταν νομάδες πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσαν ξύλινα μιας χρήσης αντί να τα κουβαλούν.

Τώρα πολλά έχουν αλλάξει, προστέθηκε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, λουκάνικα, καρδιές κότας, κλπ, κλπ.

Η χρήση φυτικών χυμών, πχ ανανά, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε κρέας-λάσπη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60843
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Νοέμ 2019, 15:08

Nandros έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 15:03
Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 09:12
Στη Βραζιλία πάνω από το χοιρινό που το ψήνουν σε κάθετες σούβλες σαν γύρο πάνω πάνω βάζουν φέτα ανανά.
Εικόνα
Τις κάθετες σούβλες/σπαθιά τα χρησιμοποιούσαν παλιά οι gauchos στις ερημιές και έψηναν μόνο μοσχαρίσιο γύρω από την φωτιά. Καρύκευμα χοντρό αλάτι μέσα σε νερό.
Επειδή ήταν νομάδες πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσαν ξύλινα μιας χρήσης αντί να τα κουβαλούν.

Τώρα πολλά έχουν αλλάξει, προστέθηκε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, λουκάνικα, καρδιές κότας, κλπ, κλπ.

Η χρήση φυτικών χυμών, πχ ανανά, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε κρέας-λάσπη.
.
Δεν το έχω φάει,μου το έχουν πει ότι το ζουμί του ανανά δίνει πολύ ωραία γεύση και μαλακώνει το κρέας και γίνεται πεντανόστιμο. Εμένα μου αρέσει πολύ ο ανανάς με κρέας κτλ. οπότε θεωρώ θα μου άρεσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 25899
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Νοέμ 2019, 15:10

Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 15:08
Nandros έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 15:03
Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 09:12
Στη Βραζιλία πάνω από το χοιρινό που το ψήνουν σε κάθετες σούβλες σαν γύρο πάνω πάνω βάζουν φέτα ανανά.
Εικόνα
Τις κάθετες σούβλες/σπαθιά τα χρησιμοποιούσαν παλιά οι gauchos στις ερημιές και έψηναν μόνο μοσχαρίσιο γύρω από την φωτιά. Καρύκευμα χοντρό αλάτι μέσα σε νερό.
Επειδή ήταν νομάδες πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσαν ξύλινα μιας χρήσης αντί να τα κουβαλούν.

Τώρα πολλά έχουν αλλάξει, προστέθηκε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, λουκάνικα, καρδιές κότας, κλπ, κλπ.

Η χρήση φυτικών χυμών, πχ ανανά, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε κρέας-λάσπη.
.
Δεν το έχω φάει,μου το έχουν πει ότι το ζουμί του ανανά δίνει πολύ ωραία γεύση και μαλακώνει το κρέας και γίνεται πεντανόστιμο. Εμένα μου αρέσει πολύ ο ανανάς με κρέας κτλ. οπότε θεωρώ θα μου άρεσε.
Ανεβασε την συνταγη που βραζεις τις χοιρινες μπριΤζολες :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60843
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Νοέμ 2019, 15:12

Αγις έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 15:10
Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 15:08
Nandros έγραψε:
07 Νοέμ 2019, 15:03

Εικόνα
Τις κάθετες σούβλες/σπαθιά τα χρησιμοποιούσαν παλιά οι gauchos στις ερημιές και έψηναν μόνο μοσχαρίσιο γύρω από την φωτιά. Καρύκευμα χοντρό αλάτι μέσα σε νερό.
Επειδή ήταν νομάδες πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσαν ξύλινα μιας χρήσης αντί να τα κουβαλούν.

Τώρα πολλά έχουν αλλάξει, προστέθηκε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, λουκάνικα, καρδιές κότας, κλπ, κλπ.

Η χρήση φυτικών χυμών, πχ ανανά, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε κρέας-λάσπη.
.
Δεν το έχω φάει,μου το έχουν πει ότι το ζουμί του ανανά δίνει πολύ ωραία γεύση και μαλακώνει το κρέας και γίνεται πεντανόστιμο. Εμένα μου αρέσει πολύ ο ανανάς με κρέας κτλ. οπότε θεωρώ θα μου άρεσε.
Ανεβασε την συνταγη που βραζεις τις χοιρινες μπριΤζολες :smt005:
Δεν την έχεις φάει έτσι την μπριζόλα αγόρι μου κι έχεις και άποψη; Αλίμονο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών