Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno
Δημοσιεύσεις: 16964
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:46
Phorum.gr user: ΝΕΜΕΣΙΣ, Juno

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 16 Νοέμ 2019, 15:31

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 15:22
Juno έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 14:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 13:10


Κάνε το παρακάτω τεστ ecological footprint. Σκέψου τι οικολογική επιβάρυνση έχουν 10 ινδοί που ζούνε από τα σκουπίδια σε σχέση με εσένα.

https://www.footprintcalculator.org/

Αν όλοι ζούσαν όπως εγώ π.χ. θα χρειαζόμασταν 4,3 πλανήτες γη για να συντηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας.
Ξέχνα το, μου λέει log in with Facebook.

Τέλος πάντων, έχω κάνει το διαμέρισμα μου όσο λιγότερο ενεργοβόρο γίνεται, ανακυκλώνω από τότε που δεν είχα αυτοκίνητο και δεν υπήρχε ανακύκλωση παντού και περπατούσα πολλή ώρα να τα πετάξω στον σωστό κάδο και γενικότερα όποια άλλη γραμμή δώσουν για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας για την προστασία του πλανήτη, θα την ακολουθήσω ακόμα και αν ξεβολεύομαι, όπως θα την ακολουθήσουν και οι περισσότεροι στην ΕΕ πιστεύω (οι γηγενείς εννοείται).

Η διαφορά μας με τους Ινδούς του παραδείγματος είναι πως αν τους προσφέρεις εναλλακτική πηγή θέρμανσης με ελάχιστο αντίτιμο σε αντάλλαγμα για καλύτερες συνθήκες διαβιώσεως (εργασία, πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό κλπ), αυτοί θα πάρουν αυτά που τους δίνεις και πάλι θα καίνε λάστιχα αυτοκινήτων για να ζεσταθούν, αυτήν την φορά στα κρυφά όμως μην τους δεις και τους πάρεις πίσω τις παροχές.
Γιατί να πληρώνουν έστω αυτό το ελάχιστο αντίτιμο, αν ο ηλίθιος ασπρόμουρης δεν τους βλέπει;

Θέλω να πω ότι εμείς είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα οικολογίας και θέλεις αρκετές δεκαετίες για να τους φέρεις στο δικό μας επίπεδο ευαισθησίας για το περιβάλλον.
Είμαστε και πιο συνεργάσιμοι, μας τσούζει το πρόστιμο και οποιαδήποτε άλλη ποινή μας επιβάλλουν. Ενώ αυτοί, αν τους έρθει πρόστιμο, μαζεύουν το τσαντίρι τους και πάνε αλλού.

Είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για μια χώρα της υποσαχάριας Αφρικής. Σε κάποια σημείο έδειξε μια περιοχή της προς τα αναυολιξα σύνορά της όπου οι κάτοικοι ζουν από την ξυλεία και είχαν ρημάξει τη ζούγκλα, κυριολεκτικά όμως! Έδειχνε αχανείς περιοχές έρημης γης και οι ντόπιοι έλεγαν πως παλιά ήταν ζούγκλα. Ήταν να κλαις με αυτό που έβλεπες, κρανίου τόπος!
Βρε δεν φυτεύετε εκεί που κόβετε, όχι γιατί να το κάνουμε, θα μας φροντίσει ο Θεός. Βρε τι θα κάνετε όταν τελειώσουν τα δέντρα, θα πάμε πιο δίπλα. Ναι αλλά πιο δίπλα είναι η άλλη χώρα θα γίνει πόλεμος, και τι να κάνουμε; Και τι θα κάνετε όταν τελειώσουν τα δέντρα, τότε θα είναι τέλος του κόσμου.
Μιλάμε οι άνθρωποι έδωσαν άλλο νόημα στον όρο "τέρμα γίδια". Πιο γίδι βελαζεις και βγάζεις γάλα.

Άρα δεν είναι μόνον ότι ζουν από σκουπίδια, δηλαδή δεν έχει εκτεταμένες καλλιέργειες για πάρτη τους.

Ειδικά η Ινδία είναι στις πιο εχθρικές για το περιβάλλον χώρες, σκέψου πως ευθύνεται για το 60% της μόλυνσης των θαλασσών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Δηλαδή όλος ο υπόλοιπος πλανήτης ευθύνεται κατά 40%.
Και δεν νομίζω να προκαλούν αυτήν την μόλυνση οι Μαχαραγιάδες, οι φτωχοί την προκαλούν.
Σκέψου τι σκουπίδια και χρησιμοποιημένες σακούλες ρίχνουν στη θάλασσα αυτοί οι 10 Ινδοί που όμως ανακυκλώνουν σκουπίδια τρώγοντας.

Ενώ εμείς, αν αύριο βγουν στην αγορά αυτοκίνητα απολύτως φιλικά στο περιβάλλον και βγει κοινοτική οδηγία να αλλάξουν όλα τα αυτοκίνητα στην ΕΕ, έχουμε δύο χρόνια περιθώριο να αλλάξουμε όλοι τα αυτοκίνητα μας. Και όποιος το αγόρασε χθες, τι κρίμα! Θα το αλλάξει και αυτός.
Μην επιμένεις. Η Ελλάδα των 10.000.000 σε σχέση με την Ινδία του 1.400.000.000 είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα και φυσικά αυτό δεν οφείλεται στα ινδάκια που καίνε λάστιχα αλλά στην τεράστια βιομηχανία που διαθέτει η Ινδία. Βιομηχανία που εξυπηρετεί πρωτίστως ανεπτυγμένες χώρες.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ:

http://data.footprintnetwork.org/#/
Μα σου είπα. Αυτό στην ΕΕ αλλάζει εύκολα, στις αναπτυσσόμενες χώρες με τίποτα.
Αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η μισή Ευρώπη είναι στα ίδια επίπεδα με χώρες όπως η Ινδία, βλέπω πως η Φινλανδία με τέτοια αναγκη για θέρμανση τον χειμώνα, είναι στις εντελώς πράσινες. Άρα είναι θέμα κακής διαχείρισης που διορθώνεται εύκολα.
Όπως και να το δεις λοιπόν, είτε ως υπερπληθυσμό που συνεχίζει να αυξάνεται είτε ως ευαισθησία προς το περιβάλλον μας αξίζει περισσότερο να μην αρχίσουν από εδώ την τεχνητή μείωση του πληθυσμού.
Και τέλος, τι μας έρχονται λαθρομετανάστες από τριτοκοσμικές χώρες και μετά μας λένε για υπερπληθυσμό και τεχνητή μείωση; Ας μείνει ο καθένας στη χώρα του και ας αφήσουμε τη φύση να αποφασίσει.
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Δημοσιεύσεις: 21407
Εγγραφή: 28 Ιουν 2018, 23:56
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 16 Νοέμ 2019, 15:38

Dwarven Blacksmith έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 00:14
Η πραγματική πολιτική ορθότητα είναι ότι δεν πρέπει να μιλάει κανείς γι αυτό (γιατί η θρησκεία του individualism το θεωρεί χαραμ).

Όμως η ιστορία δείχνει ότι η Κίνα που εφάρμοσε one child policy τα πήγε πολύ καλύτερα από την Ινδία.

το πρόβλημα του υπερπληθυσμού γεννάται σε συγκεκριμένα μέρη και σίγουρα δεν είναι η Δύση, αλλά η πολιτική ορθότητα δε επιτρέπει να το λέμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

zteo
Δημοσιεύσεις: 10121
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 02:36

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 16 Νοέμ 2019, 16:22

Awesomatic έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 14:41
zteo έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 10:57
Μιλατε για εποικισμο στον Αρη.
Ξεχασατε οτι στην Γη εχουμε ερημους,μια ολοκληρη παγωμενη ηπειρο η τα βαθυ η την επιφανεια της θαλασσας που ειναι ακατοικητα.Εδω στην Ελλαδα εχουμε νησι που θα μπορουσε να εχει 10.000-15.000 πλυθησμο(Κυθηρα) αντι αυτου εχει με το ζορι 2000 και ολοι εχουν μαζευτει στην Αθηνα. :8)
Το πρόβλημα δεν είναι ο χώρος, χώρος υπάρχει ακόμα και αν γίνουμε 100 δισεκατομμύρια.

Πόροι δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται να υπάρχουν. Η αύξηση της παραγωγής είναι χαμηλότερη από την αύξηση του πληθυσμού και έχει πεπερασμένα όρια.

Η όλη συζήτηση είναι αν αυτό θα γίνει με το καλό (αντισύλληψη, περιορισμός των γεννήσεων κλπ) ή με φυσικό τρόπο (πείνα, φτώχεια κλπ)

Και είναι πρόβλημα και για την κλιματική αλλαγή. Άλλο footprint έχουν 500 εκατομμύρια άνθρωποι και άλλο 100 δις.
Το εγραψα παραπανω οτι ποροι υπαρχουν απλα ειναι στα χερια μιας ελιτ.Επισης εγραψα παραπανω οτι η επιστημη μπορει να δωσει λυση.Δεν υπαρχει διλλημα στο ολο θεμα.
Όποιος σπέρνει Τσιπρες και ραντίζει Ανδρουλακηδες θερίζει Μητσοτακιδες και μια γκέισα Παναγία.

Άβαταρ μέλους
Papa John
Δημοσιεύσεις: 7868
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 23:08

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 16 Νοέμ 2019, 16:56

Manos87 έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 09:38
Ότι είναι στην τύχη χωρίς σχέδιο συνήθως δεν είναι και τόσο καλό. Επομένως ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα πρόγραμμα στην ζωή μας για το πότε περίπου θα θέλαμε να κάνουμε παιδιά. Εξάλλου δεν είναι κάτι ασήμαντο. Η τεκτογονία είναι η απόλυτη ευτυχία για κάποιους ανθρώπους. Και φιλοσοφικά αν το δείς. Γεννάω, φέρνω στον κόσμο μια ψυχή, παράγω έναν άνθρωπο που ελπίζω να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο, έχω ένα στήριγμα, εμπλέκομαι στην διαδικασία της μάθησης και της προσφοράς. Όλα αυτά είναι ευχάριστα πράγματα. Ισως θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στην τεκτογονία. Το πόσα παιδιά θα γεννηθούν θα μπορούσε να συμβαδίζει με τις ανάγκες της παραγωγής, τις ανάγκες για έμψυχο δυναμικό στις επιστήμες, και να είναι στο γενικότερο πνεύμα της δικαιοσύνης και του δικαίου απέναντι στους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο.
Τεκνογονία

Άβαταρ μέλους
Papa John
Δημοσιεύσεις: 7868
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 23:08

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 16 Νοέμ 2019, 17:04

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 10:44

Κανείς δεν νομίζει ότι τα παιδιά του είναι καλύτερα.
Μάλλον τρολάρεις εδώ.Πες το αυτό στον οποιονδήποτε έλληνα πατέρα ή στην οποιαδήποτε ελληνίδα μάνα και αν δεν κινδυνεύσεις να φας ξύλο θα είσαι τυχερός.Δεν βλέπεις τι γίνεται στα παιδικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου π.χ. που κοτζάμ μαντράχαλοι πλακώνονται στα μπουκέτα επειδή κάποιος εξέφρασε αμφιβολίες για τις πραγματικές ποδοσφαιρικές ικανότητες των παιδιών τους.Ή τις ελληνίδες μανάδες που νομίζουν ότι γέννησαν τον Θεό τον ίδιο.

Είμαι υπέρ της μείωσης πληθυσμού στη Γη και προτείνω να ξεκινήσει από εδώ,Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
Papa John
Δημοσιεύσεις: 7868
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 23:08

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 16 Νοέμ 2019, 17:05

lafkiotis έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 10:51
Για αυτο το λογο εγω παντα τελειωνω στο προσωπο.
Είσαι αισχρός.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 26994
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Νοέμ 2019, 17:13

Antigeist έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 00:43
Dwarven Blacksmith έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 00:14
Η πραγματική πολιτική ορθότητα είναι ότι δεν πρέπει να μιλάει κανείς γι αυτό (γιατί η θρησκεία του individualism το θεωρεί χαραμ).

Όμως η ιστορία δείχνει ότι η Κίνα που εφάρμοσε one child policy τα πήγε πολύ καλύτερα από την Ινδία.
Χάρη σε αυτό όμως η Κίνα υποφέρει από έλλειψη γυναικών με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον.

"Out of China’s population of 1.4 billion, there are nearly 34 million more males than females – more than the entire population of Malaysia – who will never find wives and only rarely have sex. China’s official one-child policy, in effect from 1979 to 2015, was a huge factor in creating this imbalance, as millions of couples were determined that their child should be a son."

https://www.google.com/amp/s/amp.scmp.c ... nsequences
Δεν φταίει η πολιτική του ενός παιδιού, αλλά η μακροχρόνια παράδοση των Κινέζων να πνίγουν τα θηλυκά στην κούνια τους, επειδή τα θεωρούν άχρηστα και βάρος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 26994
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Νοέμ 2019, 17:18

Antares έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 10:25
Ναι αλλά κανονικά όποιος υπογράφει πρέπει να αρχίσει από τον εαυτό του. Έτσι είναι το σωστό. Δίνει το καλό παράδειγμα.
Δεν έκανα παιδιά από επιλογή - οι λόγοι δεν είναι του παρόντος - και προσυπογράφω για μείωση πληθυσμού.
Εσύ;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 26994
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Νοέμ 2019, 17:25

πατησιωτης έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 10:41
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 10:37
Και σε 40 χρόνια που θα είμαστε 16 δισεκατομμύρια; Πάλι θα επαρκεί;
Δεν πρόκειται ποτέ να φθάσουμε τα 16 δισεκατομμύρια παρεκτός και εάν το προσδόκιμο ζωής πάει στα 200 χρόνια.
Εικόνα
https://en.wikipedia.org/wiki/World_population

Παίζουν όλα τα σενάρια μέχρι το 2.100.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

zteo
Δημοσιεύσεις: 10121
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 02:36

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 16 Νοέμ 2019, 17:44

Oταν σε αυτην την χωρα κανεται το παν να συγκεντρωθει η Γη σε λιγα χερια μεγαλοτσιφλικαδων.Οι οποιοι αντι να βαλουν σιταρι βαζουν αχρηστες καλλιεργιες το να μειλατε για ελλειψη πορων ειναι υποκρισια.
Όποιος σπέρνει Τσιπρες και ραντίζει Ανδρουλακηδες θερίζει Μητσοτακιδες και μια γκέισα Παναγία.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS
Δημοσιεύσεις: 12884
Εγγραφή: 18 Οκτ 2019, 00:15

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 16 Νοέμ 2019, 17:46

Papa John έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 17:04

Δεν βλέπεις τι γίνεται στα παιδικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου π.χ. που κοτζάμ μαντράχαλοι πλακώνονται στα μπουκέτα επειδή κάποιος εξέφρασε αμφιβολίες για τις πραγματικές ποδοσφαιρικές ικανότητες των παιδιών τους
Η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 26994
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Νοέμ 2019, 17:50

Juno έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 14:57
....
Και τι θα κάνετε όταν τελειώσουν τα δέντρα, τότε θα είναι τέλος του κόσμου.
...
Θυμήθηκα το νησί του Πάσχα:
Πώς να σκεφτόταν ο μαλάκας όταν έκοβε το τελευταίο δέντρο του νησιού, για να φτιάξουν ράμπα και να κουβαλήσουν το ξόανο στην ακτή;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 10:03
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 16 Νοέμ 2019, 17:51

Papa John έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 17:04
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 10:44

Κανείς δεν νομίζει ότι τα παιδιά του είναι καλύτερα.
Μάλλον τρολάρεις εδώ.Πες το αυτό στον οποιονδήποτε έλληνα πατέρα ή στην οποιαδήποτε ελληνίδα μάνα και αν δεν κινδυνεύσεις να φας ξύλο θα είσαι τυχερός.Δεν βλέπεις τι γίνεται στα παιδικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου π.χ. που κοτζάμ μαντράχαλοι πλακώνονται στα μπουκέτα επειδή κάποιος εξέφρασε αμφιβολίες για τις πραγματικές ποδοσφαιρικές ικανότητες των παιδιών τους.Ή τις ελληνίδες μανάδες που νομίζουν ότι γέννησαν τον Θεό τον ίδιο.

Είμαι υπέρ της μείωσης πληθυσμού στη Γη και προτείνω να ξεκινήσει από εδώ,Ελλάδα.
Δεν μιλάω συγκεκριμένα για τον Έλληνα ή τον Γάλλο. Δεν έχει και σημασία. Σημασία έχει ότι το σημερινό μοντέλο δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτό απαιτεί όχι μόνο μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά και ριζική αλλαγή της καθημερινότητας.

Άβαταρ μέλους
Papa John
Δημοσιεύσεις: 7868
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 23:08

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 16 Νοέμ 2019, 17:54

Μα εγώ το έχω δηλώσει και στο παρελθόν,όποιος έγραψε αυτά που είναι γραμμένα πάνω στις Georgia guidestones να αγιάσει η γραφίδα του.
Ας είναι και ιλλουμινάτος,έχει το δικαίωμα να κάνει και κάτι σωστό.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 26994
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Νοέμ 2019, 18:02

zteo έγραψε:
16 Νοέμ 2019, 17:44
Oταν σε αυτην την χωρα κανεται το παν να συγκεντρωθει η Γη σε λιγα χερια μεγαλοτσιφλικαδων.Οι οποιοι αντι να βαλουν σιταρι βαζουν αχρηστες καλλιεργιες το να μειλατε για ελλειψη πορων ειναι υποκρισια.
Σταμάτα ρε με τις νεοσταλινιές σου! Αφού βλέπεις ότι σε γράφουν!
Το νήμα είναι σοβαρό και το γαμάς!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών