Μη μου ταραζεσε..μη!
Ποινικοποιούν τη σίτιση αδέσποτων
Re: Ποινικοποιούν τη σίτιση αδέσποτων
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Οταν θα γινεις υπευθυνος ανθρωπος και χρησιμοποιησεις το δωρο της λογικης.Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:35Ευχαρίστως πότε θες; Δεν κολλάω, με ξέρεις.Αγις έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:30Ελα σε εμενα - που οι γατομανες απουσιαζουν με την ανεση τους οσο θελουν τις εχουν ημιελευθερες και ερχονται συνεχως για φαγητο η να δεις καθε τοσο τα γατακια στα χαρτοκιβωτια αφημενα για υιοθεσια - να προσπαθησεις να περασεις απεναντι απο την ταβερνα οταν τρωει η συμμορια η απο την σκυλα στην γωνια που επιτιθεται σε οτι κινειται .Μετα θα σε παω για πικ νικ στο παρκο να απολαυσεις σκατιλα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μα εγώ ξέρω έναν που έχει έναν ξάδερφο που στο χωριό της συμπεθέρας του, έχουν ένα αδέσποτο που είναι το καλύτερο σκυλί του κόσμου.Αγις έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:30Ελα σε εμενα - που οι γατομανες απουσιαζουν με την ανεση τους οσο θελουν τις εχουν ημιελευθερες και ερχονται συνεχως για φαγητο η να δεις καθε τοσο τα γατακια στα χαρτοκιβωτια αφημενα για υιοθεσια - να προσπαθησεις να περασεις απεναντι απο την ταβερνα οταν τρωει η συμμορια η απο την σκυλα στην γωνια που επιτιθεται σε οτι κινειται .Μετα θα σε παω για πικ νικ στο παρκο να απολαυσεις σκατιλα .Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:23Και γω έχω μια γατομάνα ακριβώς παραδίπλα μου, έχει καμιά 20αριά γατιά, σκατά γάτας ποτέ δεν είδα ούτε μύρισα. Μήπψς σε έχουν πάρει χαμπάρι τύπε και σε τρολλάρουν οι γάτες;Feindflug έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:19
Θα σε φώναζα στην πολυκατοικία που μένω, που έχουν καταχέσει τα παρτέρια της οικοδομής και το διπλανό, ανεκμετάλλευτο οικόπεδο, επειδή μια τρελή θεωρεί το να ταΐζει τις γάτες της γειτονιάς, θα της εξασφαλίσει την ευτυχία, αλλά θέλω να διατηρήσω την ανωνυμία μου.
Βρωμοκοπάει όλη η οικοδομή. Μην αρχίσεις τα "καθαρίστε τα" και "σιγά μωρέ, για δύο κουραδίτσες κάνεις έτσι;".
Χώρια που μένει σε άλλη οικοδομή και έρχεται σε αυτήν που μένω για να αδειάσει φαγητά εδώ.
Αυτό που λείπει είναι να πατήσουμε καμμία κατά λάθος στην πιλοτή ή να σκοτωθεί από την μηχανή του αυτοκινήτου, αφού κρύβονται και στα καπό και να μας κυνηγάει καμμία φιλοζωική και ο μπακαλότυπος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σε τι διαφέρουν οι δικές σου γάτες δηλαδή από τις δικές μου;
the end
Όχι εγώ τώρα θέλω να έρθω να μου τα δείξεις και να γνωριστούμε κιόλας με την ευκαιρία. Εσύ με κάλεσες, τώρα έχεις πρόβλημα;Αγις έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:38Οταν θα γινεις υπευθυνος ανθρωπος και χρησιμοποιησεις το δωρο της λογικης.Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:35Ευχαρίστως πότε θες; Δεν κολλάω, με ξέρεις.Αγις έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:30Ελα σε εμενα - που οι γατομανες απουσιαζουν με την ανεση τους οσο θελουν τις εχουν ημιελευθερες και ερχονται συνεχως για φαγητο η να δεις καθε τοσο τα γατακια στα χαρτοκιβωτια αφημενα για υιοθεσια - να προσπαθησεις να περασεις απεναντι απο την ταβερνα οταν τρωει η συμμορια η απο την σκυλα στην γωνια που επιτιθεται σε οτι κινειται .Μετα θα σε παω για πικ νικ στο παρκο να απολαυσεις σκατιλα .
the end
Γω είμαι στα νερά μου ο τύπος έχει ξενεριάσει...
the end
Με ανακάλυψες ρε τύπε. Δεν είναι αληθινή η ιστορία μου. Την έφτιαξα μόνο και μόνο για να διαφωνώ μαζί σου.
Λήξις συζητήσεως.
Dein Herz, meine Gier
ξεχασε το
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είσαι μακρυά τύπε αλλιώς θα ερχόμουν και σε σένα.
Λήξη λοιπόν.
the end
the end
Ο τυπος ακουει και ροκ. Τι να κανουμε; Α! Πηγαινει και ευοσμο!

Αλλα τον ενοχλουν οι γατες. Αι λαικ γκρικ καλτσαρ,ιτς βερι ναις χιερ !
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Δεν με νοιάζει, είχα ρονβάιλερ, μπορώ να σε χειριστώ. Σοβαρά τώρα που είναι το πρόβλημά σου; Και στις μασαμπούκες σε κάλεσα και το αποφυγές με τρόπο.
Θέλω να μου δείξεις αυτά που λες. Να πιούμε και ένα κρασί. Αν είναι αλήθεια θα ποστάρω εδώ ότι έχεις δίκο.
the end
Ζήτησε λήξη, θα το σεβαστώ.
the end
Καλα κανεις. Ειναι καλο παιδι παρα τα κουσουρια του. Πανω απο ολα ειναι τυπος απο θεσσαλονικη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Και ξαφνικά...μαζική εμφάνιση αδέσποτων
από Golden Age » 17 Αύγ 2023, 00:10 » σε Ζώα & άνθρωπος - 5 Απαντήσεις
- 1569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
09 Δεκ 2024, 16:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προτασεις για τον μηδενισμο του αριθμου των αδεσποτων στην χωρα μας
από Alex Amsterdam » 16 Απρ 2024, 01:41 » σε Ζώα & άνθρωπος - 175 Απαντήσεις
- 6374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
17 Απρ 2024, 15:39
-