Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά οι συντονιστές -τριες προσφέρουν αμισθί εθελοντική εργασία . Δεν είναι υπηρεσία κανενός ,ούτε κάδος απωθημένων.
Το ζητουμενο κυρια συντονιστρια οταν δεν θες να συμμετεχεις σε ενα νημα,ειναι να μην γινεσαι αντικειμενο του νηματος.Οταν αλλαξε το πολλ,και εγω θεωρησα οτι οκ ,με βγαλατε απο το πολλ,την επομενη μερα ξαφνικα βλεπω να με βαζει το τρολλ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Για πες τωρα κυρια συντονιστρια,δεν ειναι σαν να συμμετειχα στο νημα ναι ή ου;Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:08Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 16:50Αντικειμενικα μιλωντας,με το που εγινες συντονιστρια,με ολη μου την καλη διαθεση σου εδωσα συγχαρητηρια,θυμασαι πως μου απαντησες;Παγαινε δες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 16:35
Αντικειμενικά μιλώντας πάντα, σε πόσα ποστ ξεπερνάς τα όρια αγαπούλα; Σε πόσα προκαλείς; Σε πόσα προσβάλλεις; Σε πόσα είσαι αγενής; Σε πόσα γράφεις flames; Δεν σου ζήτησα ποτέ να με σεβαστείς αλλά δεν σε είδα να σεβάστηκες τον χώρο στον οποίο γράφεις και τόσο εύκολα πατάς το κουμπί της αναφοράς.
Αντικειμενικά μιλώντας πού είπε ψέματα ο Χόρχε στο πρώτο νήμα και πως σε πρόσβαλε και έπρεπε να σβηστεί το όνομα σου από μια λίστα;
Αντικειμενικά μιλώντας εκτός απ' το αντιδρώ με άσχημο τρόπο στον άσχημο και προσβλητικό λόγο σου τι κακό σου έκανα;
Σου ζήτησα εγώ ποτέ να με συμπαθήσεις;;
Κατα τα αλλα,ξαναλεω δεν ξερεις καν τους ορους χρησης δυστυχως.Εισασταν υποχρεωμενοι να με βγαλετε απο το πολλ,δεν το κανατε και την επομενη μερα,που με ειδα στα αποτελεσματα δεν εκανες αυτα που επρεπε σαν συντονιστρια,αλλα χλευαζες κιολας.και ακομα δεν εχεις μαθει τους ορους χρησης τους οποιους υπηρετεις.
Δεν χρειαζεται να υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ για να μην γινεσαι αντικειμενο θεματος.
Για δες.Και μην μου πεις οτι το νημα δεν αφορουσε ΜΟΝΟ εμενα.Πουθενα δεν λεει οτι πρεπει να αφορα ΜΟΝΟ εσενα.Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Το νημα αυτο με εθετε σε μια ψηφοφορια,για την οποια δεν ρωτηθηκα αν θελω να συμμετεχω,και ηταν δεδομενο οτι ασχολουνταν ΚΑΙ μαζι μου,οπως και εγινε΄.Δεν ειπα πουθενα ουτε στην αναφορα οτι ο χορχε με προσβαλλε,ασκησα το αναφαιρετο δικαιωμα μου να μην θελω να γινομαι αντικειμενο θεματος.
Την ημερα της αναφορας συντονιστης εστειλε πμ στο τρολ και του ειπε να με βγαλει.Αυτος δεν το εκανε,οπως λεει..διοτι εγω μετα δεν με ειδα στο πολλ,ΟΦΕΙΛΑΤΕ να με βγαλετε εσεις.Δεν ζητησα διαγραφη νηματος το ονομα μου ζητησα να φυγει και το εκανα απο ΤΗΝ ΑΡΧΗ,οχι οταν ειδα τα αποτελέσματα,οπως το τρολλ και η τζουνο λενε συνεχως.
Και ξερεις πολυ καλα οτι παντα κανω αναφορα οταν με βαζουν σε πολλ,διοτι δεν γουσταρω και ειναι δικαιωμα μου,διοτι ακριβως ξερω τι ακολουθει,οπως και εγινε ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΤΡΙΕΣ.
Εσυ λοιπον ,οταν ξαναεκανα αναφορα,αντι να σβησεις τα αποτελεσματα που δεν ειχε κανενα δικαιωμα να με εχει μεσα,διοτι ειχα το καθε δικαιωμα να εξαιρεθω απο το πολλ,αφου μου το δινουν αυτο οι οροι χρησης,μπηκες ΔΗΜΟΣΙΑ στο θεμα και ηρθες σε αντιπαραθεση μαζι μου,κατι που ειναι ανεπιτρεπτο απο ΟΔΙΤΙΣΑ και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις.
Ακομα και αν ηθελες να μου εξηγησεις,οφειλες σε πμ και οχι δημοσια.
Οσον αφορα το τι παραβιαζω εγω,οταν απο την αρχη δεν βαζατε στην θεση τους οσους με εβριζαν,και εγω δεν θα μεινω χωρις γαλλικα.Παρολα αυτα ομως,εχω καποια ορια.Δεν εχω πει κανεναν μουρλο,τρελλο και βαριες κουβεντες.Στον μπουλη και σε καμια μαλακια μενω,
Εσεις δινετε τον τονο στους χρηστες,αυτη ειναι η πικρη αληθεια ομως.
Κατα τα αλλα,ΕΣΥ εδω τωρα με προκαλεσες,για αυτο και τα ακουσες.Μην διαμαρτυρηθουμε για τιποτα ενοτητες κλπ ναι;Άλλαξε το πολλ, άλλαξε το εισαγωγικό ποστ, και αναφέρθηκες σε ένα ποστ από τον νηματοθέτη.Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Δεν είναι νήμα.... Είναι ποστ. Ο κανονισμός αναφέρει νήμα. Όχι ποστ.
ΤΟ ΝΗΜΑ ΑΛΛΑΞΕ!!!
Πες μου τώρα τι δεν κάναμε ή τι έκανα ή δεν έκανα.
Διοτι το τρολλ ειπε οτι δεν με εβγαλε και τελικα ετσι ηταν,απλα μετα αλλαξε το πολλ .
Αρα δεν κανατε αυτα που οφειλατε να κανετε.,
Και ξαναεκανα αναφορα και ζηταγα απλα και παλι ΟΧΙ να σβηστει ολο το ποστ των αποτελεσματων,αλλα μονο το ονομα μου που με ειχε μεσα,διοτι ετσι ηταν ΠΑΛΙ σαν να συμμετεχω στο νημα,κατι που δεν γουσταρα και ειχα το καθε δικαιωμα να μην γουσταρω.
Εσυ λοιπον εγραψες την αναφορα στα παλια σου τα παπουτσια και το ποστ παραμενει ακομα ετσι,για να μπαινει το καθε ξοανο και να λεει το μακρυ του και το κοντο του.
Ενω αν εκανες σωστα αυτα που επρεπε,θα εμπαινες στο ποστ των αποτελεσματων ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,θα διεγραφες ΜΟΝΟ το ονομα μου ,και ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΤ,θα βγαζατε και τα ποστ που ασχολιουντουσαν με αυτο και δεν θα ειχε γινει ολο αυτο.
Με αναγκασατε εσεις να μπω στο θεμα.
Αυτη ειναι η αληθεια.
Την καταλαβες τωρα;

Οταν το τρολλ με βαζει στα αποτελεσματα σημαινει οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΑΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ.
Τα φιλια μου!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Νοέμ 2019, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να είναι κάδος απωθημένων.
Ordem e Progresso.
Τουλαχιστον ανέβηκε λιγο ο μεσος ορος iq του φορουμ.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για να διαγραφεί μόνο ένα όνομα από το poll πρέπει να κάνει επεξεργασία ο συγγραφέας, μιας και είθισται να μην επεξεργάζονται ποστ οι συντονιστές. Στην περίπτωση αυτή ο συντονισμός ζητά από τον συγγραφέα να κάνει καινούριο ποστ χωρίς το όνομα της θιγόμενης. Να βγάλεις το όνομα και να μείνει το poll είναι τεχνικώς εδώ αδύνατον.
Ordem e Progresso.
Κανεις δεν ειναι καδος,και μιλας σε καποια που ξερει απο ΟΔ.Με οτι αυτο σημαινει.
Ομως ειναι εθελοντικο και σου δινει εξουσια.Την οποια και δεν πρεπει να εκμεταλευεσαι.
Και οφειλει ο συντονιστης να κανει αυτα που οριζουν οι οροι χρησης οταν εστω του ζητιεται και οχι αυτος να βγαζει τα απωθημενα του σε οσους δεν γουσταρει.Απλα και ομορφα.
Και θυμιζω οτι δεν ξεκινησα εγω αυτην εδω τωρα την κριτικη.

Δεν ειχει μεινει σε κανενα πολλ,διοτι ειχε αλλαξει το πολλ λεμε.Δεν θα σβηνοταν απο κανενα πολλ.Το τρολ ειχε βαλει πλεον τις επικρατεστρες.Αυτο που ζητησα εγω στις δευτερες αναφορες,εφοσον με εβαλε στα αποτελεσματα και ετσι φαινοταν ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ,ενω θυμιζω ειχα κανει αναφορα απο την προηγουμενη μερα μολις ανοιξε το νημα,και ζηταγα να φυγει το ονομα μου,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΛΑΔΗ,ηταν απλα να επεξεργαστει ενα ποστ,αυτο των αποτελεσματων και να εβγαζε το ονομα μου,τοσο απλα.και το εγραψα και στο τρολλ.Cavaliere έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:22Για να διαγραφεί μόνο ένα όνομα από το poll πρέπει να κάνει επεξεργασία ο συγγραφέας, μιας και είθισται να μην επεξεργάζονται ποστ οι συντονιστές. Στην περίπτωση αυτή ο συντονισμός ζητά από τον συγγραφέα να κάνει καινούριο ποστ χωρίς το όνομα της θιγόμενης. Να βγάλεις το όνομα και να μείνει το poll είναι τεχνικώς εδώ αδύνατον.
Η συντονιστρια προτιμησε να μην κανει το εθελοντικο της καθηκον και να με κοντραρει στο θεμα.Μεχρι που αγανακτησε και η ναιδα.Ολα να τα λεμε.
Αυτο το τοσο απλο ζητησα.Απ αναφορα κιολας.

Και συνεχιζε το τρολλ να χλευαζει και διαφοροι αλλοι παρατρεχαμενη βλεπε το φαγανο και την τζουνο,οτι ζητησα να βγω οταν ειδα τα αποτεελσματα,ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΝΗΜΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟΤΕΕΛΣΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.Και φταιω εγω ναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Νοέμ 2019, 17:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:27Δεν ειχει μεινει σε κανενα πολλ,διοτι ειχε αλλαξει το πολλ λεμε.Δεν θα σβηνοταν απο κανενα πολλ.Το τρολ ειχε βαλει πλεον τις επικρατεστρες.Αυτο που ζητησα εγω στις δευτερες αναφορες,εφοσον με εβαλε στα αποτελεσματα και ετσι φαινοταν ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ,ηταν απλα να επεξεργαστει ενα ποστ,αυτο των αποτελεσματων και να εβγαζε το ονομα μου,τοσο απλα.και το εγραψα και στο τρολλ.Cavaliere έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:22Για να διαγραφεί μόνο ένα όνομα από το poll πρέπει να κάνει επεξεργασία ο συγγραφέας, μιας και είθισται να μην επεξεργάζονται ποστ οι συντονιστές. Στην περίπτωση αυτή ο συντονισμός ζητά από τον συγγραφέα να κάνει καινούριο ποστ χωρίς το όνομα της θιγόμενης. Να βγάλεις το όνομα και να μείνει το poll είναι τεχνικώς εδώ αδύνατον.
Η συντονιστρια προτιμησε να μην κανει το εθελοντικο της καθηκον και να με κοντραρει στο θεμα.Μεχρι που αγανακτησε και η ναιδα.Ολα να τα λεμε.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τώρα κατάλαβα το στόρι. Η δική μου γνώμη είναι, θα έπρεπε να ζητηθή από τον συγγραφέα να επεξεργαστεί αυτό το ποστ, αφού θίγεσαι. Μικρό θέμα που τακτοποιείται σε φιλικούς τόνους και χωρίς επιπλοκές. Κανονικά έχεις δίκιο.Δεν νομίζω πως η συντονίστρια η εν λόγω έχει κανέναν λόγο να μη σε σεβαστεί.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:27Δεν ειχει μεινει σε κανενα πολλ,διοτι ειχε αλλαξει το πολλ λεμε.Δεν θα σβηνοταν απο κανενα πολλ.Το τρολ ειχε βαλει πλεον τις επικρατεστρες.Αυτο που ζητησα εγω στις δευτερες αναφορες,εφοσον με εβαλε στα αποτελεσματα και ετσι φαινοταν ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ,ηταν απλα να επεξεργαστει ενα ποστ,αυτο των αποτελεσματων και να εβγαζε το ονομα μου,τοσο απλα.και το εγραψα και στο τρολλ.
Ordem e Progresso.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 23 Νοέμ 2019, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κρίμα που έφυγε το ΔΝΤ
από Libre arbitre » 19 Σεπ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre