Στο Μπογδανιστάν.
Στο Μπογδανιστάν.
https://left.gr/news/me-sympraxi-nd-kin ... nHoW0E1ANU
Η ελληνική βoυλή απoφάσισε ότι οι κινήσεις προς την προστασία της ισοτητας δεν την αφορούν γι΄αυτο και κατά τη σημερινή ψήφιση για την τροποποίηση του Συντάγματος απέρριψε την αναθεώρηση τoυ Άρθρου 5, παρ. 2, για την απαγόρευση διακρίσεων βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου.
Τα συλλυπητήριά μου. Ευρωπαϊκή χώρα, είπατε; Από πότε;
Η ελληνική βoυλή απoφάσισε ότι οι κινήσεις προς την προστασία της ισοτητας δεν την αφορούν γι΄αυτο και κατά τη σημερινή ψήφιση για την τροποποίηση του Συντάγματος απέρριψε την αναθεώρηση τoυ Άρθρου 5, παρ. 2, για την απαγόρευση διακρίσεων βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου.
Ordem e Progresso.
Re: Στο Μπογδανιστάν.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Θα με ενδιεφερε το σχολιο σου.
Τα υπολοιπα γιδια θα μας πουν οτι καλα εκαναν και το υπερψηφισαν και οτι δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο παρα μονο το μεταναστευτικο.
Τα υπολοιπα γιδια θα μας πουν οτι καλα εκαναν και το υπερψηφισαν και οτι δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο παρα μονο το μεταναστευτικο.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τι ακριβώς συνίσταται η διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου;
Οκ, για τον γάμο το ξέρω. Απαγορεύονται τα φρουφρού και τα τούλια σε εκκλησιαστικό χώρο.
Άλλο;
Οκ, για τον γάμο το ξέρω. Απαγορεύονται τα φρουφρού και τα τούλια σε εκκλησιαστικό χώρο.
Άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
να πας σε μια δουλειά και να μην μπορεί να σου πει ο άλλος "δεν σε προσλαμβάνω επειδή είσαι γκέης"
θα πρέπει να βρει δικαιολογία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Γιατί είναι παπάτζες.Τι ακριβώς στοιχειοθετείται από αυτήν την τροποποίηση στο σύνταγμα που θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα?Αυτά προβλέπονται από επιμέρους νόμους ήδη.Μην πετάξει κανα δόλωμα ο Ποκοπίκος αμέσως να τσιμπήσετε.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 15:27https://left.gr/news/me-sympraxi-nd-kin ... nHoW0E1ANU
-
ποια ακριβώς αλλαγή ήθελαν οι ζαίοι στο άρθρο 5 που δεν δέχτηκε η καροδεξιά ΝΔ με το ναζιστικό πασόκ; 

Και τι; με ταμπέλα πάνε σε συνέντευξη ή με το στρινγκ πέντε πήχες πάνω απο τη ζωνη;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:13να πας σε μια δουλειά και να μην μπορεί να σου πει ο άλλος "δεν σε προσλαμβάνω επειδή είσαι γκέης"
θα πρέπει να βρει δικαιολογία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εάν το ψήφιζαν, θα έπρεπε να προσλαμβανονται και στις σχολές αξιωματικών φτερούδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
ειδικά το να μπει στο σύνταγμα το ίση αμοιβή για ίση εργασία γαμάει
πήζαν οι ζαίοι στο τάμπλερ, βρήκαν τις τοπ 3 κομπαρσιές και είπαν να τις βάλουμε στο σύνταγμα
πήζαν οι ζαίοι στο τάμπλερ, βρήκαν τις τοπ 3 κομπαρσιές και είπαν να τις βάλουμε στο σύνταγμα
Θα ξεκαθάριζε και το θέμα για τον υποκατώτατο μισθό.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
ήδη προσλαμβάνονταιΖενίθεδρος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:15Εάν το ψήφιζαν, θα έπρεπε να προσλαμβανονται και στις σχολές αξιωματικών φτερούδες.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Καμμία δεν ήθελαν.Ο Πόκο προτείνει ανεφάρμοστες σαχλαμάρες που ξέρει ότι θα απορριφθούν για να πουλάει ριζοσπαστισμό στους ιθαγενείς.Δημοκράτης έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:14ποια ακριβώς αλλαγή ήθελαν οι ζαίοι στο άρθρο 5 που δεν δέχτηκε η καροδεξιά ΝΔ με το ναζιστικό πασόκ;
Δεν ψηφίζω ποκοπίκο, κατ΄αρχάς, και δεν είμαι κέφαλος για να τσιμπήσω, είμαι άνθρωπος με προσωπική άποψη, που ζει κι εργάζεται στον σύγχρονο δυτικό καπιταλιστικό κόσμο, και βρίσκω τη χώρα σας Τουρκμενιστάν.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:14Γιατί είναι παπάτζες.Τι ακριβώς στοιχειοθετείται από αυτήν την τροποποίηση στο σύνταγμα που θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα?Αυτά προβλέπονται από επιμέρους νόμους ήδη.Μην πετάξει κανα δόλωμα ο Ποκοπίκος αμέσως να τσιμπήσετε.
Ordem e Progresso.
-
επίσης επειδή οκ εμείς είμαστε μπογδανιστάν, ποια κράτη έχουν αυτές τις παπαριές στο σύνταγματ τους δηλαδή που πρέπει να τα βάλουμε και εμείς;
κάτι παίζει μέσα στο άρθρο, κάποιο εδάφιο κάτι. Εδω ψήφισαν όλοι μονομπλοκ στο γάμο και στην υιοθεσία, θα κόλλαγαν στις "αοριστες διακρίσεις";
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"