Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Δεκ 2019, 19:04

vantono έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:57
Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.
λες ότι δεν θα έχεις την απαίτηση να σε υποστηρίξει η χώρα σου δλδ.σόρι δεν το πιστεύω

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Δεκ 2019, 19:15

nowhere έγραψε:
06 Δεκ 2019, 19:04
vantono έγραψε:
Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.
λες ότι δεν θα έχεις την απαίτηση να σε υποστηρίξει η χώρα σου δλδ.σόρι δεν το πιστεύω
κι όμως. Ντάξει, αν κανένας εθελοντής διεξοδούχος ή υιός μπούμερ θελήσουν να κατέβουν για καμιά βοηθειούλα στο πλάι μου, δεν θα τους διώξω κιόλας, τους ανθρώπους. Θα το εκτιμήσω :102:
Στρατηγικώς πετάμε εντέχνως μπρος για ασπίδα τους διεξοδούχους, καθώς γι'αυτο το λόγο έρχονται ουσιαστικά αυτοί, ως καμικάζι αυτοκτονίας, και πίσω εγώ με τους υιούς μπούμερς θα βαστάμε κανα' μπόσικο. Αν ειναι τοσο καλοί και με βοηθήσουν απόλυτα επιτυχώς στο να προστατέψω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, δεν θα τους αφήσω έτσι εγώ, δεν ειμαι αχάριστος. Συν άλλη μία συνταξούλα για τους δικούς τους θα τσιμπήσουν, ο καθένας.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Δεκ 2019, 19:36

ο πόλεμος γίνεται λίγο πιο οργανωμένα.αν πάει κάποιος που έχει την καλή διάθεση να βάλει ένα χεράκι και πει "ρε δώστε ένα φ16 να πάω να βοηθήσω τον βαντόνο που πολεμάει με τον νυχοκόπτη" δεν πιστεύω να του το δώσουν

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 06 Δεκ 2019, 19:47

nowhere έγραψε:
06 Δεκ 2019, 19:36
ο πόλεμος γίνεται λίγο πιο οργανωμένα.αν πάει κάποιος που έχει την καλή διάθεση να βάλει ένα χεράκι και πει "ρε δώστε ένα φ16 να πάω να βοηθήσω τον βαντόνο που πολεμάει με τον νυχοκόπτη" δεν πιστεύω να του το δώσουν
Στο "πιο οργανωμένα" απάντησε όχι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Δεκ 2019, 19:52

Dwarven Blacksmith έγραψε:
06 Δεκ 2019, 19:47
ναι και γω ανταπάντησα ότι ο πόλεμος δεν γίνεται ατομικά

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 06 Δεκ 2019, 19:53

nowhere έγραψε:
06 Δεκ 2019, 19:52
Dwarven Blacksmith έγραψε:
06 Δεκ 2019, 19:47
ναι και γω ανταπάντησα ότι ο πόλεμος δεν γίνεται ατομικά
Κομπλέ τότε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 06 Δεκ 2019, 20:02

Alien666 έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:59
Πόλεμος ή συνεκμετάλλευση;

Ξέρω γω; Κρίμα θα είναι να γίνει συνεκμετάλλευση, αλλά μετά μήπως μας ζητήσει ο Ερντογαν και τα μισά νησιά;
:p2: ρε φιλε, αμα γαμας συνεχεια απ το μουνι την γκομενα σου καποια στιγμη δεν θα ζητησεις και κωλο;

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 06 Δεκ 2019, 20:19

bolek έγραψε:
06 Δεκ 2019, 20:02
Alien666 έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:59
Πόλεμος ή συνεκμετάλλευση;

Ξέρω γω; Κρίμα θα είναι να γίνει συνεκμετάλλευση, αλλά μετά μήπως μας ζητήσει ο Ερντογαν και τα μισά νησιά;
:p2: ρε φιλε, αμα γαμας συνεχεια απ το μουνι την γκομενα σου καποια στιγμη δεν θα ζητησεις και κωλο;
Εχεις δίκιο τύπος. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2019, 20:40

vantono έγραψε:
nowhere έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:51
vantono έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:37
Υπό συνθήκες τόταλ γουόρ, η αντιμετώπιση συγκυριών και επεξεργασία δεδομένων και πρακτικών είναι διαφορετική, αγαπητέ. :102:
οπότε υποθετικά αν είσαι από την κρήτη [μπες λίγο στον ρόλο,είσαι κρητικός,οι δικοί σου όλοι ζουν εκεί,ότι έχεις είναι εκεί] και θυμηθούν τώρα με το αέριο την μειονότητα οι τούρκοι και σας την πέσουν θα το βρεις λογικό και δεν θα κρατήσεις κακία αν οι υπόλοιποι απλά χρηματοδοτήσουν την επανάσταση σας,έτσι?
Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Δεκ 2019, 20:48

πατησιωτης έγραψε:
05 Δεκ 2019, 19:44
Highlander έγραψε:
05 Δεκ 2019, 18:09
Προφανέστατα συνεκμετάλλευση και μάλιστα άμεσα.
Ότι ο Ερντογάν είπε στον Μητσοτάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φωλιά τρομοκρατών και πρέπει να πάρει μέτρα το άκουσες; :D
Αναμενόμενο, ξέρουμε το ποιόν του Ερντογάν. Και της τουρκικής κοινωνίας.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Δεκ 2019, 20:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2019, 20:40
vantono έγραψε:
nowhere έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:51

οπότε υποθετικά αν είσαι από την κρήτη [μπες λίγο στον ρόλο,είσαι κρητικός,οι δικοί σου όλοι ζουν εκεί,ότι έχεις είναι εκεί] και θυμηθούν τώρα με το αέριο την μειονότητα οι τούρκοι και σας την πέσουν θα το βρεις λογικό και δεν θα κρατήσεις κακία αν οι υπόλοιποι απλά χρηματοδοτήσουν την επανάσταση σας,έτσι?
Εικόνα
:lol:

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 06 Δεκ 2019, 20:59

Άμα δεν γίνει πόλεμος κανονικός και καθίσουμε να τον φάμε όπως το 74, το πολύ που θα μπορείς να κάνεις, θα είναι να ουρλιάζεις, καθώς θα σε έχουν δεμένο οι Τουρκοι σε μια καρέκλα για να βλέπεις πως βιάζουν τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, ακριβώς όπως έκαναν και στην Κύπρο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 06 Δεκ 2019, 21:00

Θελει αρετη και τολμη η ελευθερια και στην Ελλαδα δυστυχως υπαρχει ελλειψη και των δυο. Η μονη περιπτωση να παμε σε πολεμο ειναι εαν η Τουρκια μας συρει με καποιο τραγικο γεγονος το οποιο οι Ελληνες πολιτικοι δεν θα μπορουν να το καλυψουν, αλλιως θα υποχωρουν και θα υποχωρουν και θα υποχωρουν. Το θεμα δεν ειναι τι θελουμε εμεις, αλλα τι ειναι διατεθειμενοι να κανουν οι πολιτικοι μας και ειμαι σιγουρος οτι απλα δεν το εχουν....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Δεκ 2019, 22:13

Ζενίθεδρος έγραψε:
06 Δεκ 2019, 20:59
Άμα δεν γίνει πόλεμος κανονικός και καθίσουμε να τον φάμε όπως το 74, το πολύ που θα μπορείς να κάνεις, θα είναι να ουρλιάζεις, καθώς θα σε έχουν δεμένο οι Τουρκοι σε μια καρέκλα για να βλέπεις πως βιάζουν τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, ακριβώς όπως έκαναν και στην Κύπρο.
Άμα δεν είχαν κάνει ψευτομαγκιες και αισχη οι χουντικοί και οι εθνικιστές δε θα είχαν γίνει τα παραπανω.
Άμα είσαι κράτος μη αποσυναγωγο που τηρεί το διεθνές δίκαιο δε νομίζω να μπορούν να σου κάνουν κάτι τέτοιο τόσο εύκολα οι κάθε Τούρκοι.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Δεκ 2019, 22:23

Μαύρη σελίδα στην κυπριακή ιστορία: Σφαγές Τουρκοκυπρίων από τον ελληνοκυπριακό φασισμό

http://www.katiousa.gr/istoria/mavri-se ... o-fasismo/

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών