λες ότι δεν θα έχεις την απαίτηση να σε υποστηρίξει η χώρα σου δλδ.σόρι δεν το πιστεύωvantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 18:57Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.
Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
Re: Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
κι όμως. Ντάξει, αν κανένας εθελοντής διεξοδούχος ή υιός μπούμερ θελήσουν να κατέβουν για καμιά βοηθειούλα στο πλάι μου, δεν θα τους διώξω κιόλας, τους ανθρώπους. Θα το εκτιμήσωnowhere έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 19:04λες ότι δεν θα έχεις την απαίτηση να σε υποστηρίξει η χώρα σου δλδ.σόρι δεν το πιστεύωvantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 18:57Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.

Στρατηγικώς πετάμε εντέχνως μπρος για ασπίδα τους διεξοδούχους, καθώς γι'αυτο το λόγο έρχονται ουσιαστικά αυτοί, ως καμικάζι αυτοκτονίας, και πίσω εγώ με τους υιούς μπούμερς θα βαστάμε κανα' μπόσικο. Αν ειναι τοσο καλοί και με βοηθήσουν απόλυτα επιτυχώς στο να προστατέψω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, δεν θα τους αφήσω έτσι εγώ, δεν ειμαι αχάριστος. Συν άλλη μία συνταξούλα για τους δικούς τους θα τσιμπήσουν, ο καθένας.
ο πόλεμος γίνεται λίγο πιο οργανωμένα.αν πάει κάποιος που έχει την καλή διάθεση να βάλει ένα χεράκι και πει "ρε δώστε ένα φ16 να πάω να βοηθήσω τον βαντόνο που πολεμάει με τον νυχοκόπτη" δεν πιστεύω να του το δώσουν
- Dwarven Blacksmith
ναι και γω ανταπάντησα ότι ο πόλεμος δεν γίνεται ατομικά
- Dwarven Blacksmith
Κομπλέ τότε.

Εχεις δίκιο τύπος. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 18:57Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.nowhere έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 18:51οπότε υποθετικά αν είσαι από την κρήτη [μπες λίγο στον ρόλο,είσαι κρητικός,οι δικοί σου όλοι ζουν εκεί,ότι έχεις είναι εκεί] και θυμηθούν τώρα με το αέριο την μειονότητα οι τούρκοι και σας την πέσουν θα το βρεις λογικό και δεν θα κρατήσεις κακία αν οι υπόλοιποι απλά χρηματοδοτήσουν την επανάσταση σας,έτσι?

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Αναμενόμενο, ξέρουμε το ποιόν του Ερντογάν. Και της τουρκικής κοινωνίας.πατησιωτης έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 19:44Ότι ο Ερντογάν είπε στον Μητσοτάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φωλιά τρομοκρατών και πρέπει να πάρει μέτρα το άκουσες;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 20:40vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 18:57Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.nowhere έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 18:51
οπότε υποθετικά αν είσαι από την κρήτη [μπες λίγο στον ρόλο,είσαι κρητικός,οι δικοί σου όλοι ζουν εκεί,ότι έχεις είναι εκεί] και θυμηθούν τώρα με το αέριο την μειονότητα οι τούρκοι και σας την πέσουν θα το βρεις λογικό και δεν θα κρατήσεις κακία αν οι υπόλοιποι απλά χρηματοδοτήσουν την επανάσταση σας,έτσι?

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άμα δεν γίνει πόλεμος κανονικός και καθίσουμε να τον φάμε όπως το 74, το πολύ που θα μπορείς να κάνεις, θα είναι να ουρλιάζεις, καθώς θα σε έχουν δεμένο οι Τουρκοι σε μια καρέκλα για να βλέπεις πως βιάζουν τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, ακριβώς όπως έκαναν και στην Κύπρο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θελει αρετη και τολμη η ελευθερια και στην Ελλαδα δυστυχως υπαρχει ελλειψη και των δυο. Η μονη περιπτωση να παμε σε πολεμο ειναι εαν η Τουρκια μας συρει με καποιο τραγικο γεγονος το οποιο οι Ελληνες πολιτικοι δεν θα μπορουν να το καλυψουν, αλλιως θα υποχωρουν και θα υποχωρουν και θα υποχωρουν. Το θεμα δεν ειναι τι θελουμε εμεις, αλλα τι ειναι διατεθειμενοι να κανουν οι πολιτικοι μας και ειμαι σιγουρος οτι απλα δεν το εχουν....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Highlander
Άμα δεν είχαν κάνει ψευτομαγκιες και αισχη οι χουντικοί και οι εθνικιστές δε θα είχαν γίνει τα παραπανω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 20:59Άμα δεν γίνει πόλεμος κανονικός και καθίσουμε να τον φάμε όπως το 74, το πολύ που θα μπορείς να κάνεις, θα είναι να ουρλιάζεις, καθώς θα σε έχουν δεμένο οι Τουρκοι σε μια καρέκλα για να βλέπεις πως βιάζουν τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, ακριβώς όπως έκαναν και στην Κύπρο.
Άμα είσαι κράτος μη αποσυναγωγο που τηρεί το διεθνές δίκαιο δε νομίζω να μπορούν να σου κάνουν κάτι τέτοιο τόσο εύκολα οι κάθε Τούρκοι.
- Highlander
Μαύρη σελίδα στην κυπριακή ιστορία: Σφαγές Τουρκοκυπρίων από τον ελληνοκυπριακό φασισμό
http://www.katiousa.gr/istoria/mavri-se ... o-fasismo/
http://www.katiousa.gr/istoria/mavri-se ... o-fasismo/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ή ο πόλεμος στη Γάζα για τα πανάκριβα σουβλάκια?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 12:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Νοέμ 2024, 21:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!! Τουρκικά αλιεύτικα έφτασαν Μύκονο
από Kauldron » 18 Μάιος 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
18 Μάιος 2023, 12:27
-
-
- 90 Απαντήσεις
- 3076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
03 Σεπ 2023, 18:04