ε τοτε δεν εισαι αμφιταλαντευομενος,επιστροφη
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εγώ τπτ...όλα οκεγια
Παρατηρητής...
Ήμουν τέρμα αγχωμένη για την δουλειά, τις αλλαγές που γίνονται, για το άγνωστο που έρχεται κτλ αλλά με ηρέμησε φουλ η λατρεία. Είναι τόσο υποστηρικτικός μαζί μου (ακόμη και όταν νευριάζει μαζί μου και μου θυμώνει για το υπερβολικό άγχος που με πιάνει, για τα χειρότερα σενάρια που κάνω πάντα κτλ) που από χθες συνήλθα. Είχαμε επέτειο 17 μήνες, σχόλασα, πήγα σπίτι, έκανα 2ωρο μάθημα και την νύχτα, μόλις φάγαμε, πήγαμε Αγία Νάπα για περπάτημα και παγωτό.
Μπορώ να πω ότι άρχισα να ηρεμώ λίγο και να μην σκέφτομαι τόσο. Χθες στη δουλειά το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί.
Μπορώ να πω ότι άρχισα να ηρεμώ λίγο και να μην σκέφτομαι τόσο. Χθες στη δουλειά το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δηλαδή, σήμερα έχετε επέτειο 17 μήνες και μια ημέρα;Casp έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 15:53Ήμουν τέρμα αγχωμένη για την δουλειά, τις αλλαγές που γίνονται, για το άγνωστο που έρχεται κτλ αλλά με ηρέμησε φουλ η λατρεία. Είναι τόσο υποστηρικτικός μαζί μου (ακόμη και όταν νευριάζει μαζί μου και μου θυμώνει για το υπερβολικό άγχος που με πιάνει, για τα χειρότερα σενάρια που κάνω πάντα κτλ) που από χθες συνήλθα. Είχαμε επέτειο 17 μήνες, σχόλασα, πήγα σπίτι, έκανα 2ωρο μάθημα και την νύχτα, μόλις φάγαμε, πήγαμε Αγία Νάπα για περπάτημα και παγωτό.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Περήφανος από τη μια, ανήσυχος από την άλλη...
Πάρτυ ενηλικίωσης έφτασε και για τον "μικρό" μου. Και τι παρτάρα έχουν ετοιμάσει...απ ότι φαίνεται έχει γίνει θέμα συζήτησης στην ευρύτερη περιοχή με επίκεντρο το "έλα και φέρε όσες φίλες σου γουστάρεις".
Από χθες ετοιμάζουν το ...γήπεδο. Εδώ και κανά δίωρο στήνουν πλέον τον ήχο και τα φώτα...προβλέπεται υπερπαραγωγή...
Από την άλλη, καμιά εκατοστή 16,17,18χρονα σε μια παρτάρα μέχρι πρωίας στη μέση της εξοχής, δύσκολο να είναι κάτι ξένοιαστο για τους γονείς του διοργανωτή ...
ΥΓ. Μόλις έσκασαν τα μπάσα κάπου στο βάθος από το πρώτο sound test... Δεν μπορούσαν να το κάνουν σε καμιά βδομάδα...που θα είχε και νομικά κλείσει τα 18?
Πάρτυ ενηλικίωσης έφτασε και για τον "μικρό" μου. Και τι παρτάρα έχουν ετοιμάσει...απ ότι φαίνεται έχει γίνει θέμα συζήτησης στην ευρύτερη περιοχή με επίκεντρο το "έλα και φέρε όσες φίλες σου γουστάρεις".
Από χθες ετοιμάζουν το ...γήπεδο. Εδώ και κανά δίωρο στήνουν πλέον τον ήχο και τα φώτα...προβλέπεται υπερπαραγωγή...
Από την άλλη, καμιά εκατοστή 16,17,18χρονα σε μια παρτάρα μέχρι πρωίας στη μέση της εξοχής, δύσκολο να είναι κάτι ξένοιαστο για τους γονείς του διοργανωτή ...
ΥΓ. Μόλις έσκασαν τα μπάσα κάπου στο βάθος από το πρώτο sound test... Δεν μπορούσαν να το κάνουν σε καμιά βδομάδα...που θα είχε και νομικά κλείσει τα 18?
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
να τον χαίρεσαι! γερός δυνατός με υγεια και αγαπη !!! να πετυχει ότι επιθυμεί!!!student έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 18:05Περήφανος από τη μια, ανήσυχος από την άλλη...
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Σ ευχαριστώ ρε φιλενάδα. Ο Θεός να του δίνει νου και υγεία.Andromachi έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 20:11να τον χαίρεσαι! γερός δυνατός με υγεια και αγαπη !!! να πετυχει ότι επιθυμεί!!!SpoilerShowstudent έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 18:05Περήφανος από τη μια, ανήσυχος από την άλλη...
Και σ εσένα εύχομαι να έχεις όλο χαρές από αυτούς που αγαπάς.
Sήμερα είχα μάθημα Δημιουργικής Γραφής σ ένα χωριουδάκι δίπλα απο το δικό μου.
Ο καθηγητής μου είπε τα καλύτερα για 2 ποιήματά μου και οι συνφοιτητές επίσης ,σχεδόν τα χειροκρότησαν.Αναψοκοκκίνησα απο τη ντροπή μου αλλά συγχρόνως χάρηκα.
Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό και κυρίως γιατί είπε ο καθηγητής ότι είναι τα πιο κοντινά στο ζητούμενο του μαθήματος και γιατί οι κόποι μου και η δουλειά μου ευοδώθηκαν
.Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο και συνάμα να γράφω και περισσότερο.
Ο καθηγητής μου είπε τα καλύτερα για 2 ποιήματά μου και οι συνφοιτητές επίσης ,σχεδόν τα χειροκρότησαν.Αναψοκοκκίνησα απο τη ντροπή μου αλλά συγχρόνως χάρηκα.
Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό και κυρίως γιατί είπε ο καθηγητής ότι είναι τα πιο κοντινά στο ζητούμενο του μαθήματος και γιατί οι κόποι μου και η δουλειά μου ευοδώθηκαν
.Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο και συνάμα να γράφω και περισσότερο.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Μπράβο Ευάγγελε! Συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς!!!
Frappezitis έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 08:03Το ότι δεν φορέσαμε μαντήλα στην Σακελλαροπούλου, το λες και διπλωματική επιτυχία.
Σ΄ευχαριστώ Σάτουρν,να σ΄εχει καλά ο Θεός.!!!!
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Μιας και ασχολούμαι με την ποίηση απ'τα 13 μου, θεωρώ σημαντικό το ''ξεσκόνισμα'' έργων των ποιητών. Δεν είναι πάντα αυτό που νομίζουμε, σαν απόρροια εκτίμησης. Δεν μπορούμε όλοι να γράψουμε τέλεια και προφανώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο.vag_el έγραψε: ↑14 Απρ 2024, 01:57Sήμερα είχα μάθημα Δημιουργικής Γραφής σ ένα χωριουδάκι δίπλα απο το δικό μου.
Ένα καλλιεπές κείμενο με ρίμα, ενδεχομένως να αρέσει μόνο σε μας, αλλά όχι σε άλλους. Όσο περνούν τα χρόνια, φροντίζουμε για το βέλτιστο, που φερνει τον ψυχισμό μας πιο κοντά, στους ''αέρηδες'' και στα χρώματα της ζωής μας.
Δεν υπάρχει δημοφιλία, υπάρχει ανάγκη στα μύχια που πρέπει να καλυφτεί.
Εγώ επί παραδείγματι, σπάνια μπορώ να προσδώσω την ομορφιά. Η δική μου ανάγκη, με παροτρύνει να προσεγγίσω τη δυστυχία και τα κακώς κείμενα. Αυτό είναι το δικό μου μονοπάτι, λίγο -πολύ.
Να ευχηθώ τα καλλίτερα Βαγγέλη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison