Χάος στον Ρέμο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Χάος στον Ρέμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 25 Νοέμ 2019, 22:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 22:25

Καλά, μιλάμε για αϊκιού γυάλινου θερμόμετρου. Πάνω από 41 χαλάει το σύστημα.
Τα σπιτια χαρτοπαικτικες λεσχες δεν ηταν νομιμα.
Θα εχεις ενα δημοσιο χωρο, θα χρεωνεις ποτα και υπηρεσιες (χωρις αποδειξη), αυτο δε θα ειναι ενα παρανομο καταστημα υγριονομικου ενδιαφεροντος;

Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ » 25 Νοέμ 2019, 22:34

Feindflug έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 21:50
Δίνεις τόσα λεφτά για να δεις τον Ρέμο και βγαίνεις έξω για τσιγάρο...

Κάτσε σπίτι σου ρε τύπε και άκου τον από το youtube.

Πυτε χάνεις το ιντερνετικο σάλιο σου, δεν πάνε για ακουνε καθαρά το μέταλλο της μεγάλης φωναρας. Οι γυναικες πήγανε για να δειχτουνε, και οι ανδρες για στενές επαφές τρίτου πύτου. Ως εκ τούτου, μια χαρά τους κάθεται ενα κρυοκωλο (λόγω καιρού) πηγαδάκι κατω απο την μαρκίζα
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
30 Νοέμ 2019, 01:59

O Αδάμ φταίει για όλα Χόρχε μου.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 25 Νοέμ 2019, 22:39

Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 22:34
Feindflug έγραψε:

Πυτε χάνεις το ιντερνετικο σάλιο σου, δεν πάνε για ακουνε καθαρά το μέταλλο της μεγάλης φωναρας. Οι γυναικες πήγανε για να δειχτουνε, και οι ανδρες για στενές επαφές τρίτου πύτου. Ως εκ τούτου, μια χαρά τους κάθεται ενα κρυοκωλο (λόγω καιρού) πηγαδάκι κατω απο την μαρκίζα
Δεν είπα ότι πήγανε για να απολαύσουν φωνή και ταλέντο ρε τύπε. Αλλά μπορείς να πουλήσεις μούρη με ένα τσιγαράκι, στην είσοδο ενός μαγαζιού, κάτω από μια σόμπα-μανιτάρι; Καλύτερα δεν είναι να είσαι πρώτο τραπέζι πίστα, με τα μπουκάλια σου και την παρέα σου που θα συζητιέται στα πάνελ της επομένης;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ » 25 Νοέμ 2019, 22:43

Feindflug έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 22:39
Feindflug έγραψε:

Δεν είπα ότι πήγανε για να απολαύσουν φωνή και ταλέντο ρε τύπε. Αλλά μπορείς να πουλήσεις μούρη με ένα τσιγαράκι, στην είσοδο ενός μαγαζιού, κάτω από μια σόμπα-μανιτάρι; Καλύτερα δεν είναι να είσαι πρώτο τραπέζι πίστα, με τα μπουκάλια σου και την παρέα σου που θα συζητιέται στα πάνελ της επομένης;

Δεν ξερω πύτε, δεν εχω παει ποτέ. Το πιο κοντινό σε μούρη και μουσικη που εχω πουλήσει, ειναι στην συγχωρεμένη την ναιδα μεταμεσονυχτια με εϊτίλες στο ΠΑΚΥ - και παλι έπιασε τοσο πολυ, που πηρε την φιλη της (κασπερ) και την έκανε
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
30 Νοέμ 2019, 01:59

O Αδάμ φταίει για όλα Χόρχε μου.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Νοέμ 2019, 22:44

zteo έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 21:59
Ενταξει και εγω δεν γουσταρω αυτον τον τροπο διασκεδασης αλλα οχι και να χασουν την δουλεια τους εργαζομενοι.
:lol:
Να τους βοηθήσουμε να εκπαιδευτούν σε κάτι άλλο όπως οι πρώην λιγνιτωρύχοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 25 Νοέμ 2019, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 25 Νοέμ 2019, 22:47

25 Νοέμ 2019, 22:43
Feindflug έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 22:39

Δεν ξερω πύτε, δεν εχω παει ποτέ. Το πιο κοντινό σε μούρη και μουσικη που εχω πουλήσει, ειναι στην συγχωρεμένη την ναιδα μεταμεσονυχτια με εϊτίλες στο ΠΑΚΥ - και παλι έπιασε τοσο πολυ, που πηρε την φιλη της (κασπερ) και την έκανε
Σώπασε κυρ Ντεμέκ και μην πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι κοντά μας θα 'ναι.

Εξάλλου, μας έμεινε ο Ορέστης.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 25 Νοέμ 2019, 22:52

Το φενειοκά σαν εθνικός θεσμός θα εξαφανιστεί.
Επί εποχής Σύριζα άνοιξαν πολλές στρούγκες - που πρέπει να τιμωρηθούν βέβαια - αλλά μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά.
Τώρα πως θα την πέφτουμε σε πύτισες, δεν ξέρω, πρέπει να ρυθμιστεί.
Ποτέ δεν ήμουν φίλος του πεσίματος σε πύτισες από την πίστα του Ρέμου. Είναι ένα σύμπλεγμα ίσως που μου έχει δημιουργηθεί. Αν -μία στις χίλιες- πει αυτή κάνα "merci monsieur pour l' adoration mai je n' peux pas" - αυτά που λένε, τότε δεν θα κοιτάνε τα γκαρσόνια ; Δεν θα λένε "χα-χα-χου-χου την πάτησε αυτός" ; Προτιμώ ένα πιό serene environment, ένα κότερο, μία παραλία.
Αλλά ούτε καφενειάκιας υπήρξα. Με σέρνουνε μερικές φορές, πάω όμως σε σφαιριστήρια, game parlours και τέτοια.
Γενικά η πολιτική snowflakes είναι χουντικωτέρα της χούντας και όσο πάει και χειροτερεύει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 25 Νοέμ 2019, 22:56

έτσι εξαρτημένα ανθρωπάκια
your tears are delicious
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 25 Νοέμ 2019, 22:56

Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 22:44
zteo έγραψε:
Ενταξει και εγω δεν γουσταρω αυτον τον τροπο διασκεδασης αλλα οχι και να χασουν την δουλεια τους εργαζομενοι.
Οταν μεινεις ανεργος ελα να κανεις αστειακια νανε.Εαν βεβαια εχεις την διαθεση τοτε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Νοέμ 2019, 23:05

zteo έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 22:56
Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 22:44
zteo έγραψε:
Οταν μεινεις ανεργος ελα να κανεις αστειακια νανε.Εαν βεβαια εχεις την διαθεση τοτε.
Δε θα μείνουν άνεργοι γιατί αυτό που κάνει τα σκυλοτράγουδα υποφερτά είναι το αλκοόλ, όχι η νικοτίνη.
Κεκτημένο είναι που δεν θα αναγκάζονται να εργάζονται σε τέτοιες συνθήκες.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 25 Νοέμ 2019, 23:05

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι αν θες να βγαλεις λα'ι'κια γκομενα δε χρειαζεται να πληρωσεις για να δεις τον αταλαντο. Περνεις ενα πακετο τσιγαρα και την αραζεις απ'εξω.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 25 Νοέμ 2019, 23:09

Aυστραλία θα γίνετε κι εσείς μαλάκες, στο τίντερ όλοι :lol:
και που να δείτε όταν σας κόψουν και το παράνομο παρκάρισμα και το έλα μωρε που δεν μπορώ να οδηγήσω με 2 ποτάκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 25 Νοέμ 2019, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 25 Νοέμ 2019, 23:11

Ρε τι πάθαν τα παιδγιά :a040::a040: ανοιξαν το τσίβας πρώτο τραπέζι πίστα και δε μπορουσαν να καπνίσουν το ντάβιντοφ .

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών