Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Antigeist
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Antigeist » 18 Ιούλ 2020, 21:29
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:40
OP εισαι ξενέρωτος πολυ ρε φιλε.
Δηλαδή μεχρι κ στο γαμησι σεμνός κ ταπεινός;
Φυσικά κ οταν γαμαω είμαι ολυμπιος θεος κ βαλε. Θα μπορούσα να σε διδαξω σαν τον μιστερ μιγιαγκι αλλα πρέπει να τα παρουμε απο την αρχη, οχι απο το σεξ, απο εκει που μου πλένεις το αυτοκίνητο
Μου θύμησες τον Gannicus από τη σειρά Spartacus που πήδαγε μια πόρνη και του λεγε "you fuck like a god!"

-
Antigeist
από Antigeist » 18 Ιούλ 2020, 21:29
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:16
Antigeist έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 19:04
Όσες φορές έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ ή στις ελληνικές ερασιτεχνικές τσόντες παρατηρεί κανείς ότι ως λαός όταν πηδιούνται οι Έλληνες κάνουν υπερβολικά ηχητικά εφέ (η κοπέλα βάζει ντουντούκα για να νιώσει ο ανασφαλής βλάκας ότι γαμάει σαν ολύμπιος θεός) και κάνουν κουβέντα λέγοντας διάφορες γελοιότητες τύπου "είσαι πουτάνα!", "ναι, πολύ μεγάλη!". Ούτε στο σεξ δεν μπορείτε να αφήσετε για λίγο τις παρλαπίπες και τις φανφάρες βρε Έλληνες;
Εγώ όταν πηδάω το μόνο που ακούγεται είναι ντούκου ντούκου, πλάτσα πλούτσα, τσαφ τσαφ και κανά βραχύ φωνήεν μαζί με αναπνοή.
Δεν μπορώ να πω" πάρτα μωρή καριόλα", ή "ρούφα τον όλο". Δεν μου βγαίνει. Με σας τι γίνεται;
.
Ευτυχώς πού αναπνέει δηλαδή.....καί καταλαβαίνεις ότι δέν είναι νεκρή.....

Τό τσάφ τσάφ τί είναι πάλι ;;;.....

.
χλαπατσιές
-
νύχτα
από νύχτα » 18 Ιούλ 2020, 21:45
Antigeist έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 21:23
Κάβλωσα. Πέστο όλο.
ψάξ' το από Χατζή
[εσύ που έκρινες σωστά τα λάθος κριτήριάμου, άνοιξε]
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Bandit59
από Bandit59 » 18 Ιούλ 2020, 21:51
Antigeist έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 19:04
Όσες φορές έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ ή στις ελληνικές ερασιτεχνικές τσόντες παρατηρεί κανείς ότι ως λαός όταν πηδιούνται οι Έλληνες κάνουν υπερβολικά ηχητικά εφέ (η κοπέλα βάζει ντουντούκα για να νιώσει ο ανασφαλής βλάκας ότι γαμάει σαν ολύμπιος θεός) και κάνουν κουβέντα λέγοντας διάφορες γελοιότητες τύπου "είσαι πουτάνα!", "ναι, πολύ μεγάλη!". Ούτε στο σεξ δεν μπορείτε να αφήσετε για λίγο τις παρλαπίπες και τις φανφάρες βρε Έλληνες;
Εγώ όταν πηδάω το μόνο που ακούγεται είναι ντούκου ντούκου, πλάτσα πλούτσα, τσαφ τσαφ και κανά βραχύ φωνήεν μαζί με αναπνοή.
Δεν μπορώ να πω" πάρτα μωρή καριόλα", ή "ρούφα τον όλο". Δεν μου βγαίνει. Με σας τι γίνεται;
Μούγκα στη στρούγκα;

-
-
- 62 Απαντήσεις
- 1511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
03 Ιαν 2025, 17:49
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
23 Φεβ 2025, 08:38
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
20 Φεβ 2024, 19:12
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
10 Ιούλ 2024, 12:07
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.